-
δεν εχεις παρακολουθησει τα του nonos σε συγκεκριμενα thread με συγκεκριμενα(ο) μελη(ος)?
το θεμα πιστευω ειχε γινει παραπανω απο προσωπικο...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν εχεις παρακολουθησει τα του nonos σε συγκεκριμενα thread με συγκεκριμενα(ο) μελη(ος)?το θεμα πιστευω ειχε γινει παραπανω απο προσωπικο...
Ετσι οπως το εχεις γραψει μου φανηκε οτι εννοουσες αυτους που ζητανε στοιχεια.Παρεξήγησης
-
μου φαινεται οτι ψαχνεις αφορμη να με μπαναρεις
για αυτους που ζητουν στοιχεια εκφραστηκα παραπανω..ειμαι αντιθετος κι εγω οπως και πολλοι, οχι τοσο για τα προσωπικα μου στοιχεια μιας και πολλοι ξερουν ποιος ειμαι, αλλα για την ουσια του θεματος , πιστευω στην ανωνυμια του internet , εφοσον δε συντρεχουν (νομικοι) λογοι για το αντιθετο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μου φαινεται οτι ψαχνεις αφορμη να με μπαναρειςΑν δεν ηταν αστειο το σχολιο σου ηταν αστοχο.Σταματαω εδω γιατι βγαινουμε offtopic .
εντιτ .Ok δεκτο τοτε.Παμε παρακατω
-
ναι ηταν αστειο τελος το offtopic και απο μενα
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Δε δινω στοιχεια για κανενα λογο και χαλαρα συμφωνω με τον Σαββα που ανοιξε και το θεμα.. Ειμαι σιγουρος οτι ενας συγκεκριμενος μαλιστα παρακαλαει να με βρει..
Επισης να σκεφτειτε καλα οτι Πατρινος γουσταρει τους περισσοτερους εδω μεσα..
θα σε δώσω εγώ.
-
ΟΝΟΜΑ: κοτέτσι
ΕΠΩΝΥΜΟ: με τζακούζι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: τα κοτέτσια δεν έχουν γραμμές τηλεφώνου -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: τα κοτέτσια δεν έχουν γραμμές τηλεφώνουΔώσε ένα κινητό ρε μάστορα, έστω ένα Iridium
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: τα κοτέτσια δεν έχουν γραμμές τηλεφώνουΕλα ρε Μιμίκο, δώσε το τηλέφωνο της επιχείρησης
-
Ρε παιδιά αν έχετε να πείτε κάτι αξιοσημείωτο, πείτε το.
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Youtube Video -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρε παιδιά αν έχετε να πείτε κάτι αξιοσημείωτο, πείτε το.Μα τι αξιοσημείωτο να πούμε αγαπητέ Κώστα; Να διασκεδάσουμε την κατάσταση που δημιουργούν οι ΤΕ προσπαθούμε. Ναι, πολύς κόσμος με γνωρίζει προσωπικά από εδώ (ανάμεσά τους κι εσύ), αρκετοί έχουν το τηλέφωνό μου, ξέρουν πού μένω, τι πινακίδα έχει το αυτοκίνητό μου (αφού έχει φωτογραφηθεί σε συναντήσεις), τι ρόλο βαράω σε αυτή τη ζωή κλπ. Αντίστοιχα κι εγώ γνωρίζω πράγματα γι' αυτούς. Το να δώσω έτσι τα στοιχεία μου όμως σε ένα φόρουμ (στο οποίο μάλιστα τις ενότητες των αγώνων, φόρμουλα κλπ συναφή δεν παρακολουθώ καν μιας και μου είναι αδιάφορες), γνωρίζοντας εκ των προτέρων μάλιστα ότι η privacy στο ίντερνετ είναι όνειρο απατηλό, ε όχι δεν τα δίνω. Προτιμώ να μου απαγορευτεί η πρόσβαση λόγω μη ταυτοποίησής μου. Τι έγινε άλλωστε; Έχασε η Βενετιά βελόνι...
Στην τελική, αν θέλετε ταυτοποίηση κάντε το φόρουμ invite-only και όχι να μπαίνει ο κάθε πικραμένος/διπλογραμμένος/bot.
-
προφανώς η ταυτοποίηση θα ζητείται απ'αυτούς που γράφονται επώνυμα και όχι απ'τους υπόλοιπους. Δεν υπάρχει λόγος.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
προφανώς η ταυτοποίηση θα ζητείται απ'αυτούς που γράφονται επώνυμα και όχι απ'τους υπόλοιπους. Δεν υπάρχει λόγος.Προφανώς η ταυτοποίηση όπως λέει και το πόστ του άντμιν αφορά όσους θέλουν να γράφουν στο θέμα Ελληνικοί αγώνες. Οι υπολοιποι δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν και προφανώς δεν είναι εθελοντική αλλά υποχρεωτική για το φόρουμ των Ελληνικών αγώνων.
-
Από 1ης Σεπτεμβρίου η ενότητα 'Ελληνικοί Αγώνες' θα παραμείνει κλειστή μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες ταυτοποίησης των usernames με τα ονοματεπώνυμα των χρηστών.
Θα ακολουθήσουν οδηγίες με τον λεπτομερή τρόπο πιστοποίησης των ονομάτων.
Η παραπάνω διαδικασία θα επεκταθεί σταδιακά και στις άλλες ενότητες του φόρουμ.
διαβασε πιο προσεκτικα τι λεει ο admin
-
Συμφωνώ με kotetsi.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσεις τα στοιχεία σου (για τί; για να συμμετάσχεις σε μια δημόσια συζήτηση στο ίντερνετ; ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε).
-
Τωρα προσεξα οτι εχει δημιουργηθει αλλη μια ομαδα μελων τα 'Πιστοποιημενα μελη' ....
-
Τα στοιχεία του Νονου έχουν ήδη πάει εκεί που 'πρέπει' να πάνε μέσω echelon ...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν με ενοχλεί....έχω να κρύψω κάτι ?πολυ σωστος!!! συμφωνω απολυτα!!!
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?