-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@κυρ : ο ηταφι γενικά βγαίνει
Πού πάει;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πού πάει;;
Όπου έχει καλά γκομενάκια
Εκτός αν βγει με μένα ή με τον Διονύση οπότε παρακολουθεί έστω και με το ζόρι κάνα εσπερινό -
εδω και μερικες μερες ειμαι αναγκασμενος να βρισκομαι στην επαρχια. Οκ, οχι σε χωριο, μιλαμε για πολη ~70.000.
τα εχουμε πει πολλες φορες, υπαρχουν θετικα και αρνητικα. Με ενοχλει απιστευτα πχ, οτι ΟΛΟΙ παιρνουν τα αυτοκινητα τους για την παραμικρη μετακινηση!
αποτελεσμα, καμια θεση παρκινγκ (κοντα στο κεντρο) και τρομερη κινηση χωρις κανενα λογο.
πανω απο τα μισα αυτοκινητα στο κεντρο ψαχνουν να παρκαρουν στις ελαχιστες θεσεις που υπαρχουν.τα σηματα ειναι διακοσμητικα, το να τρακαρεις 2-3 φορες τη μερα (με υπαιτιοτητα του αλλου) ειναι πολυ απλη υποθεση. Μηπως να αρχιζω να φτιαχνω τζαμπα κατι ψιλοφαναρτζοδουλειες που θελω?
κριμα που δε μπορω να εχω ενα μηχανακι τις μερες αυτες. Δεν υπαρχει κανενας λογος να κυκλοφορεις με αυτοκινητο, αλλωστε οι ταχυτητες ειναι πολυ μικρες.
ο κοσμος εδω ασχολειται με τρομερα απλοικα πραγματα που του φαινονται βουνο! Δεν ειναι απαραιτητα κακο βεβαια αυτο!
η διασκεδαση εχει περιορισμενες επιλογες, αλλα αν εχεις καλη παρεα, οπουδηποτε μπορεις να περασεις το ιδιο καλα.
παντως ο κοσμος εδω δεν εκτιμα τις εναλλακτικες που εχει. Προτιμα να κλειστει σε μια καφετερια και να δει τους ιδιους που ειδε και χθες. Ειναι κριμα να εχεις τοσα ομορφα μερη σε αποσταση 20-40' και αντι αυτου, να κανεις τα ιδια και τα ιδια καθε μερα.
δε με χαλαει βεβαια αυτο, γιατι μενουν τα στροφιλικια χωρις κινηση...εδω παντως βλεπω πιο συχνα τους φιλους μου που μενουν και αυτοι στην Αθηνα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πού πάει;;
Να , τώρα πετάγομαι στον koutsan, γιατί έχω το μωρό στην μαμά της!
Γενικά βγαίνω και μεσοβδόμαδα, το κακό είναι πως κάποιοι από τους φίλους δεν βγαίνουν, όχι γιατί φταίει η πόλη, αλλά γιατί μεγάλωσαν (εγώ θα μείνω πάντα μικρός, για να χτυπάω ωραία γκομενάκια... ).Επειδή ζω τελευταία αρκετές μέρες και στην επαρχία λόγω δουλειάς, εκεί ο κόσμος (όχι εγώ, εγώ βγαίνω πιο πολύ στην Αθήνα...) εν τέλει ίσως να βγαίνει περισσότερο, αλλά μιλάμε και για μια ζωντανή πόλη (Γιάννενα) και το πρόβλημα είναι πως πας συνέχεια στα ίδια (έχει πολλά, αλλά δεν είναι όλα καλά... )
Άντε, πάω γιατί θα γκρινιάζει ο άλλος, είναι και κάνα 5άλεπτο από δω, καταλαβαίνεις, εμείς στην πόλη πρέπει να προγραμματίζουμε από πριν τέτοια πράγματα...
Για παράδειγμα, ο εγκάθετα Toyotόφιλος BEAMS έχει διαλέξει το Χαϊδάρι για κατοικία , γιατί έχει αλλεργία στην μπουρζουαζία των νοτίων προαστίων, οπότε θα πρέπει να κανονιστεί το καφεδάκι από νωρίς και κάποια άλλη μέρα...
Καταλαβαίνεις τι τραβάμε; Σε ένα σπίτι κλεισμένοι όλοι μέρα! Ένα δράμα!ΥΣ: Φυσικά βγαίνω οπλοφορώντας λόγω εγκληματικότητας...
Δεν είναι όλα μαύρο άσπρο, αναλόγως τον άνθρωπο, η οπτική αλλάζει.
-
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μερικοί θυμίζετε τις κάμπιες του Sex and the city, που δεν θα έβγαιναν από το Μανχάταν ούτε αν το βομβάρδιζαν οι Ιρανοί.
Πρόκειται για εθισμό που προέρχεται από τον βομβαρδισμό μηνυμάτων αστογκλαμουριάς. Σαν τους πιτσιρικάδες που γουστάρουν να τρώνε μόνο mac με προτηγανισμένες πατάτες και για πειραματισμό να παίρνουν και κάτι από το salad bar.
Σκατά η επαρχία, σκατά. Τα έντομα τρυπώνουν στα σπίτια, τα πουλιά τσιρίζουν, τα δέντρα δεν έχουν πεζοδρόμιο γύρω τους, αν κλέψεις/εξαπατήσεις θα το ξέρει την άλλη μέρα ο γείτονάς σου, γυναίκες λίγες (τις πήραν οι πρωτευουσιάνοι όταν πήγαν να σπουδάσουν), άντρες που βρωμάνε τσίπουρο και καρέλια, χέσε μέσα.
Κατσίκα live έχεις δει στη ζωή σου η μόνο στο ιντερνετ;
Η μήπως αυτομαστιγώνεσαι μ αυτό τον τρόπο όπως όταν κράζεις τους χαραμοφάηδες δημόσιους υπάλληλους;Αν κάποιος αυτομαστιγώνεται, αυτός είσαι εσύ που πιστεύεις ότι κάθε ΔΥ είναι αυτόχρημα προστατευόμενο είδος όπως η Ζαν ντ' Αρκ άκουγε το Θεό μέσω ασύρματου.
Η πραγματικότητα δεν υπακούει στα παραδοσιακά κηρύγματα του Κόμματος.Όταν μιλάς για κατσίκα, εννοείς σε βραστό ή live; Δεν περιγράφω γιατί μπορεί να πεταχτεί κανας ενοχλημένος καλοζωισμένος παπαρολόγος αστός να πει ότι στήνω λαϊκό προφίλ για να κάνω κήρυγμα στα πλήθη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν μιλάς για κατσίκα, εννοείς σε βραστό ή live; Δεν περιγράφω γιατί μπορεί να πεταχτεί κανας ενοχλημένος καλοζωισμένος παπαρολόγος αστός να πει ότι στήνω λαϊκό προφίλ για να κάνω κήρυγμα στα πλήθη.
Τι να περιγράψεις ..
Αλλη μια @@ πέταξες, θα χαθει κι αυτή στο πλήθος -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Όταν μιλάς για κατσίκα, εννοείς σε βραστό ή live; Δεν περιγράφω γιατί μπορεί να πεταχτεί κανας ενοχλημένος καλοζωισμένος παπαρολόγος αστός να πει ότι στήνω λαϊκό προφίλ για να κάνω κήρυγμα στα πλήθη.
Τι να περιγράψεις ..
Αλλη μια @@ πέταξες, θα χαθει κι αυτή στο πλήθοςε όχι και θα χαθεί
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Και το κλασικο: Μιλας ΜΟΝΟ στο τηλ. με τους φιλους και εισαι συνεχεια 'χαθηκαμε, να βρεθουμε, θα τα πουμε το ΣΚ'Εμένα μου συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
Δεν μιλάω ΠΟΤΕ στο τηλ, δεν λέω ποτέ 'χαθήκαμε', και προτιμώ να βγαίνω μεσοβδόμαδα
ΣΚ γίνεται της πόρνης και αναζητώνται πιο ιδιαίτερες λύσειςΆντε, πάω να βγω τώρα, κανά 5λεπτο με τα πόδια, και μετά να αποφασίσουμε που θα πάμε...
Παραδόξως δεν είμαι σε χωριό
-
Ό,τι πείτε παιδιά, έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα να τα βάζεις ούτε με άτομα που λατρεύουν να συμφωνούν σε όλα με τους διπλανούς τους, ούτε με τα προγραμματισμένα κομπιουτεράκια που νομίζουν ότι ο κόσμος είναι αυτό που βλέπουν δίπλα στην πόρτα τους.
-
για οποιον δεν το προσεξε ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα και το θεμα παει κατα καντιωτη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ό,τι πείτε παιδιά, έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα να τα βάζεις ούτε με άτομα που λατρεύουν να συμφωνούν σε όλα με τους διπλανούς τους, ούτε με τα προγραμματισμένα κομπιουτεράκια που νομίζουν ότι ο κόσμος είναι αυτό που βλέπουν δίπλα στην πόρτα τους.Την εμπειρία σου απο διαβίωση σε χωριό δεν μας έγραψες
Τα άλλα τα έχεις ξαναγράψει που λες -
Καλές και κακές. Μεγαλύτερη ελευθερία όμως για ένα παιδί, που στην πόλη μπορεί να πάει παντού, αλλά τελικά πάει στα ίδια μέρη συνέχεια γιατί εκεί πάει και η παρέα του. Βέβαια για ένα νέο ή ένα παιδί η έλλειψη της δυνατότητας να ακούσει έναν τενόρο ή να απολαύσει τον Τσάκωνα στο Δελφινάριο ή να παρακολουθήσει παραστάσεις στη Λυρική Σκηνή ή στο Μέγαρο είναι σοβαρό πλήγμα.......
-
πρωτα απο ολα τα κλισε για την αθηνα καλα κρατουν.'απροσωποι γκριζοι γειτονες' 'εγκληματικοτητα' 'δεν εχει αλανες'.εγω μενω αθηνα,στη περιοχη μου βοσκουν προβατα,οι κωλογειτονες ειναι κουτσομποληδες και σε σχολιαζουν,+εχω ολοκληρο ζωολογηκο κηπο στην αυλη μου.
η επιλογη επαρχια vs αθηνα απο οτι καταλαβαινω εχει να κανει με το χαρακτηρα.π.χ αλλοι θεωρουν θετικο να εχεις περιεργους κουτσομποληδες γειτονες που κατα τη γνωμη τους θα τους δωσουν ζαχαρη οταν εχει τελειωσει και θα τους βοηθησουν σε μια δυσκολη(?) στιγμη.παντως μου φαινεται οξυμωρο ανθρωποι που λογικα μετακινουντε συνεχως με αυτοκινητο ακομα και για 500 μετρα να λενε για τον εκφυλισμο της πολης,τις αλανες που δεν υπαρχουν,τα τσιμεντα κτλπ. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Άντε, πάω γιατί θα γκρινιάζει ο άλλος, είναι και κάνα 5άλεπτο από δω, καταλαβαίνεις, εμείς στην πόλη πρέπει να προγραμματίζουμε από πριν τέτοια πράγματα...Άντε, πάω να βγω τώρα, κανά 5λεπτο με τα πόδια, και μετά να αποφασίσουμε που θα πάμε...
Παραδόξως δεν είμαι σε χωριό
Τυχεροι ειστε παιδια, που ζειτε στην Αθηνα, τα εχετε ολα στο πενταλεπτο, δεν τρωτε χρονο να πατε στη δουλεια σας και βλεπετε συνεχεια τους φιλους σας. Σας ζηλευω.
Φαινεται οτι οι δικοι μου φιλοι-συγγενεις-συναδελφοι ειναι τελειως μαλακες ή ζουν σε αλλη πολη με το ιδιο ονομα. Και οταν εγω ερχομαι Αθηνα (περιπου μια φορα το μηνα για δουλεια) μαλλον εχω παραισθησεις ή ειμαι ο Νιο και ζω στο Ματριξ.
-
προφανως επειδη η αθηνα δεν ειναι χωριο,δεν μπορεις να εχεις αποψη για ΟΛΗ την αθηνα επειδη ερχεσαι μια φορα τον μηνα σε καποιο μερος αυτης της πολης
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλές και κακές. Μεγαλύτερη ελευθερία όμως για ένα παιδί, που στην πόλη μπορεί να πάει παντού, αλλά τελικά πάει στα ίδια μέρη συνέχεια γιατί εκεί πάει και η παρέα του. Βέβαια για ένα νέο ή ένα παιδί η έλλειψη της δυνατότητας να ακούσει έναν τενόρο ή να απολαύσει τον Τσάκωνα στο Δελφινάριο ή να παρακολουθήσει παραστάσεις στη Λυρική Σκηνή ή στο Μέγαρο είναι σοβαρό πλήγμα.......Σε ποιό χωριό έζησες αν επιτρέπεται και πόσο καιρό;
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
προφανως επειδη η αθηνα δεν ειναι χωριο,δεν μπορεις να εχεις αποψη για ΟΛΗ την αθηνα επειδη ερχεσαι μια φορα τον μηνα σε καποιο μερος αυτης ποληςΠροφανως. Εχω ομως (πολλους) δικους μου ανθρωπους, που καλυπτουν γεωγραφικα μεγαλο τμημα του Λεκανοπεδιου, με τους οποιους κυκλοφορω.
Και ασφαλως υπαρχουν και περιοχες με πολυ καλες συνθηκες ζωης. Οταν ομως εσυ εισαι στο 5λεπτο απο το ραντεβου, καποιος αλλος μαλλον εχει φαει κανα μισαωρο για να ερθει. Εκτος αν εχεις μαζειψει ΟΛΟΥΣ τους ανθρωπους σου στο ιδιο τετραγωνο.
Τεσπα, ο καθενας οπως του αρεσει, ειπαμε δεν υπαρχει σωστο ή λαθος σε τετοια θεματα. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
...........Τεσπα, ο καθενας οπως του αρεσει, ειπαμε δεν υπαρχει σωστο ή λαθος σε τετοια θεματα.Δεν θέλω φλοριές και δημοκρατίες... Δίκιο έχουμε εμείς που μένουμε στα χωριά. Και άμα ψιλιαστούμε κανα πρωτευουσιάνο τον σκίζουμε στις τιμές στα δωμάτια και στη διασκέδαση να' ουμ. Και άμα μιλήσει τις ψιλοαρπαζει κιόλας
Και προσοχή επειδή είμαστε και χωριάτες και άξεστοι, την έχουμε και βρώμικη... -
δηλαδη για να καταλαβω..
η ελλαδα ειναι ειτε αθηνα ειτε επαρχια?
αλλες πολεις γιαννενα κατερινη τριπολη(νταξ..)αλεξανδρουπολη δεν υπαρχουν στην ελλαδα?
ολα αυτα μου θυμιζουν την ηλιθια σκεψη ενως γαβρου φιλου μου οτι τα συνορα της ελλαδας φτανουν μεχρι την ελαις στην πειραιως..
Αποκέντρωση: από τη θεωρία στην πράξη (Αθήνα vs. Επαρχία)