-
Από τρομακτικό
-
**Oχι τοσο μεγαλες φωτο,μπορειτε να βαζετε το λινκ ή την μικρογραφια[mod] **
-
Μέσα στους χώρους τον πανεπιστημίων τα ζώα έχουν την τιμητική τους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Oχι τοσο μεγαλες φωτο,μπορειτε να βαζετε το λινκ ή την μικρογραφια[mod] **Το ξέρω, αλλα πως την κανουμε εικονίδιο?
-
Ο χρήστης Geologos έγραψε:
Το ξέρω, αλλα πως την κανουμε εικονίδιο?
Λινκ τοτε
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μέσα στους χώρους τον πανεπιστημίων τα ζώα έχουν την τιμητική τους.BTW πού είναι ο pipinos; Χάθηκε.
-
Το ξέρω, αλλα πως την κανουμε εικονίδιο?
εχει ενα link που λεει thumbnail στο imageshak
-
Δεν ήταν δική μου, και δεν ήθελα να την ανεβάσω στο imageshack, γιατί τίθενται θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
-
Δεν ήταν δική μου, και δεν ήθελα να την ανεβάσω στο imageshack, γιατί τίθενται θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας.Θα κάνει μήνυση ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ στον Geologos;
-
Κοιτα, καποιος την τραβηξε αυτη τη φωτογραφια, και επειδη μου εχει τυχει να εχω δει δικες μου σε Blogs, fora, ακομα και σε εκδοση του δημου καταγωγης μου δεν μου αρεσει ουτε να χρησιμοποιουν αλλοι δικες μου, αλλα ουτε και εγω αλλων, εγινα κατανοητος?
-
Κοιτα, καποιος την τραβηξε αυτη τη φωτογραφια, και επειδη μου εχει τυχει να εχω δει δικες μου σε Blogs, fora, ακομα και σε εκδοση του δημου καταγωγης μου δεν μου αρεσει ουτε να χρησιμοποιουν αλλοι δικες μου, αλλα ουτε και εγω αλλων, εγινα κατανοητος?εφοσον δεν ξεκαθαρισε στο ποστ του οτι εχει τα δικαιωματα προφανως κανεις οτι θες την φωτο..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εφοσον δεν ξεκαθαρισε στο ποστ του οτι εχει τα δικαιωματα προφανως κανεις οτι θες την φωτο..FYI, αυτό που έγραψες είναι εντελώς λάθος.
-
Ένα fiat uno είχε παραδώσει πνεύμα στην αριστερη λωρίδα της Ποσειδώνος πάνω στην στροφή πρίν το φανάρι επί της Γρ.Λαμπράκη και ο τύπος είχε όλη την οικογένεια μέσα και προσπαθούσε να το μιζάρει για να πάρει μπροστά χωρίς alarm, χωρίς τπτ, απλά ένα εμπόδιο πάνω σε στροφη..
Στο πήγαινε την ιδια τύχη είχε ένα καινούριο clio μεσαία λωρίδα Ποσειδώνος πριν την Αλίμου, αλλά ο τύπος είχε βγάλει τα alarm του και είχε σηκώσει και τα χέρια σε στυλ I surrender.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
εφοσον δεν ξεκαθαρισε στο ποστ του οτι εχει τα δικαιωματα προφανως κανεις οτι θες την φωτο..
FYI, αυτό που έγραψες είναι εντελώς λάθος.
χρονια κανω maps για unreal και cs αμα δεν εβαζα σε καθε νεο Map που ειχα οτι πρεπει να υπαρχει η συμφωνη γνωμη μου για την οποια αλλαγη(γιατι μερικοι θεωρησαν σωστο να παρουν το δικο μου να κανουν ενα copy paste το 80% και να βαλουν μερικα δικα τους και να λενε 'εγω το εκανα') στην ουσια δεν υπηρχε τιποτα πνευματικο
-
-
Θα πω ενα περιστατικο που παθαμε οχι στην Ελλαδα αλλα στα Τιρανα.
Πηγαιναμε στο πατρικο της μανας μου εγω και ο πατερας μου.Το σπιτι ειναι σε ενα στενο.Τελοσπαντων πηγαιναμε με ρυθμους πολης.Ο δρομος με μια λοριδα κυκλοφοριας και ειχε και αντιθετο ρευμα.Αναβει ο πατερας μου φλας να μπει στο στενο και να σου ο μαγκας με το μερσεντε το 190 παει να μας σκασει προσπεραση ενω εμεις στριβαμε αριστερα, Κοβει ο πατερας μου το τιμονι και βλεπει που χωθηκε ο τυπος και αμεσως πιανει φρενα και κοβει το τιμονι δεξια.Παλι καλα δε παθαμε τιποτα και το αμαξι το δικο μας απλα μας εξυσε λιγο το λαστιχο και τον προφυλακτηρα.Ο πατερας μου κοκκαλωνει το αμαξι εκει που ηταν με το φλας αναμενο και ο τυπος ειχε εγκλωβιστει αναμεσα στο αμαξι μας και σε μια κολωνα.Να σου ομως ο εξυπνος εκανε μπρος πισω να φυγει...Βγαινω εγω εξω και τον αρχιναω δε πατε καλα εδω περα θα μας σκοτωσετε και δε βλεπετε το φλας.Πεταγεται η γυναικα του και λεει δεν ειχατε αναψει φλας...Μα καλα λεω ειστε σοβαροι να το βγαλουμε με καναν φαρο το φλας για να το δεις???Σε οφθαλμιατρο δεν εχεις παει ποτε παλιο στραβη???Εντομεταξυ ο αντρας της εκανε μπρος πισω το αμαξι και εκλεινε τον πατερα μου να μην βγει απο την πορτα.Λεω εγω τι κανεις εκει και δε μιλαγε.Μια που κοπαναω το καπο μια που το χερι μου με πονεσε και η μερσεντες αποκταει ενα ωραιο βαθουλωμα στο καπο.Το ακουει ο τυπος λεει τι κανεις εκει???Θα σταματησεις του λεω η θες να σου σπασω και κανα φαναρι???Κανει ποιο περα το αμαξι βγαινει ο πατερας μου και μετα ακολουθουν βρισιδια στα Αλβανικα απο τον βλαχο και απο τον πατερα μου.Εγω ειχα γινει πρασινος απο τα νευρα μου απο τον τυπο επειδη δεν αφηνε τον πατερα μου να βγει και μας εξυσε και τη πορτα το παλιο ζωο.Την ψωνιζω παλι τον αρχιναω και ερχονται και με μαζευουν εμενα κατι οδηγοι που ειχαν σταματησει.
Του κανει του πατερα μου ο τυπος 20 χρονια οδηγος πρωτη φορα λεει βρισκω σε αμαξι...Και του λεει ο πατερας μου τι οδηγουσες γαϊδαρο γιαυτο δεν εχεις γρατσουνισει κανεναν? Εκει ειναι που ο τυπος ζηταει συγγνωμη βγαζει ενα πενηνταευρω και το δινει στον πατερα μου. Του κανει παρτο δε θελω λεφτα απο εσενα απλα να εξαφανιστεις παλιο ηλιθιε μου χαλασες τη μερα.Ε και αυτο εκανε και δεν τον ξαναπηρε το ματι μας απο τοτε.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εκει ειναι που ο τυπος ζηταει συγγνωμη βγαζει ενα πενηναευρω και το δινει στον πατερα μου. Του κανει παρτο δε θελω λεφτα απο εσενα απλα να εξαφανηστεις παλιο ηλιθιε μου χαλασες τη μερα.Ε και αυτο εκανε και δεν τον ξαναπηρε το ματι μας απο τοτε.
Aυτο δε θα γινοταν με την καμια στην Ελλαδα,μη σου πω οτι θα σου ζητουσε να τον αποζημιωσεις.
-
Ναι τωρα...Εκει δε μπλεκεται η αστυνομια στα τρακαρισματα...Λεει βρειτε τα μονοι σας.
-
Γιωργακη πολυ νταϊλικι και εισαι και ανηλικο....Αμα στις εβρεχε και ας εχεις εσυ το δικιο να σε εβλεπα τι θα εγραφες και αν θα εγραφες τιποτα.... Κανε τετοια μολις παρεις διπλωμα και τη πρωτη βδομαδα θα τρεχεις...
Φιλικα.. -
Οταν εχω δικιο το υποστηριζω...Νταϊλικι ξενταϊλικι ο τυπος ουτε καν μου κολλησε εκλασε μεντες...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]