-
Πιστεύω οτι σε σχέδιο κανένα VAG δεν μπορεί να ποίασει της Alfa αλλά και η κοπέλα πολύ καλή ήτανε
-
μόνο έτσι μπορεί να ξεγελαστεί σήμερα ένας πελάτης κ να αγοράσει μπρέρα
-
Να κατέβασει και λίγο της τίμες το VAG όμως γιατί το ξεφτίλισε στα μεταχειρισμένα ειδικά στο Α5 που θέλω γιατί αλλίως βλέπω να πήγαινω σε Ε92 η Brera.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μόνο έτσι μπορεί να ξεγελαστεί σήμερα ένας πελάτης κ να αγοράσει μπρέραευτυχώς που μας ανοιγεις τα μάτια...
-
μόνο έτσι μπορεί να ξεγελαστεί σήμερα ένας πελάτης κ να αγοράσει μπρέρα -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μόνο έτσι μπορεί να ξεγελαστεί σήμερα ένας πελάτης κ να αγοράσει μπρέρα
ευτυχώς που μας ανοιγεις τα μάτια...
Συμφωνώ φίλε red αμα περιμένουνε να πούλησει το Α5 εδω στήν περιοχή μου άντε 2 με 3 να υπαρχούνε μεχρί και στα μεταχειρισμένα βαράνε κρίμα γιατί μου αρέσει και είναι ωραίο Coupe και το είχα στήν λίστα για μελλοντικό αμάξι.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Να κατέβασει και λίγο της τίμες το VAG όμως γιατί το ξεφτίλισε στα μεταχειρισμένα ειδικά στο Α5 που θέλω γιατί αλλίως βλέπω να πήγαινω σε Ε92 η Brera.το ότι δε βρίσκεις Α5 μτχ, είναι άλλο θέμα, δε φταίει το VAG...
λογικά ούτε Brera θα βρεις εύκολα, αφού δεν υπάρχει καν σαν καινούρια -
Να κατέβασει και λίγο της τίμες το VAG όμως γιατί το ξεφτίλισε στα μεταχειρισμένα ειδικά στο Α5 που θέλω γιατί αλλίως βλέπω να πήγαινω σε Ε92 η Brera.
το ότι δε βρίσκεις Α5 μτχ, είναι άλλο θέμα, δε φταίει το VAG...
λογικά ούτε Brera θα βρεις εύκολα, αφού δεν υπάρχει καν σαν καινούριατέρμα η κούκλα... όποιος πρόλαβε πρόλαβε
-
Σε αντιπροσωποία Ε92 320 την βρήκα 27.000Ε και Brera σε αντι/ποια 23.000Ε 3.2 260ps Q4 με λίγα Km και τα 2 ενω A5 βρήκα 30.000Ε 1.8ΤFSI και γενικά Α5 δεν βρίσκω ευκολά κατώ απο 30.000Ε.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Είναι λόγικο καινούργιο αυτοκίνητο να κάνει 41.000Ε με τον 1.8TFSI δεν κλέβουνε λίγο οπώς και στήν 316 Ε92.
Τότε τη φταιέι εδω αλλά εγω λεω μήπως κλέβουνε οι αντι/ποιες της Ελλάδας εκμεταλευόμενη την μάρκα για αυτό παω σε μετ/σμενο οπώς και στήν Brera ισχυέ 1750i 36.000Ε. -
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Είναι λόγικο καινούργιο αυτοκίνητο να κάνει 41.000Ε με τον 1.8TFSI δεν κλέβουνε λίγο οπώς και στήν 316 Ε92.
Τότε τη φταιέι εδω αλλά εγω λεω μήπως κλέβουνε οι αντι/ποιες της Ελλάδας εκμεταλευόμενη την μάρκα για αυτό παω σε μετ/σμενο οπώς και στήν Brera ισχυέ 1750i 36.000Ε.αμα ειναι δες 1750 320 σε μπλε με τα παχυα καθισματα και δεν ειναι 308cc γιατι το μεταλλο στραβωνει και δε βρισκεις Α5 στα 32000 κομπλε με μπλοκε αποσπωμενο κατα 3. Δε πουλαει γιατι δεν ειναι ιταλικο αλλα συνεργεια με marelli οταν ηταν αγγλικη πιο παλια.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δεν είναι απλώς ένας 'θόρυβος'...μην είστε τόσο σίγουροι.Φοβάμαι ότι τα πράγματα είναι σοβαρά αυτή τη φορά.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν είναι απλώς ένας 'θόρυβος'...μην είστε τόσο σίγουροι.
Φοβάμαι ότι τα πράγματα είναι σοβαρά αυτή τη φορά.
To αστείο που είναι?
-
To oτι οσο σοβαρα κι αν ειναι τα πραγματα η Αλφα δεν προκειτε να δωθει στους Γερμανους.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Να κατέβασει και λίγο της τίμες το VAG όμως γιατί το ξεφτίλισε στα μεταχειρισμένα ειδικά στο Α5 που θέλω γιατί αλλίως βλέπω να πήγαινω σε Ε92 η Brera.στις τιμες των καινουριων να κατηγορησεις οποια εταιρεια θες, αλλα στις τιμες των μεταχειρισμενων μιλας σοβαρα?
εκει ειναι ξεκαθαρα θεμα προσφορας και ζητησης φιλε μου
και προφανως το Α5 εχει πολυ μεγαλυτερη ζητηση απο τη brera τι να κανουμε τωρα?
και μην κρινεις με το τι βλεπεις στη ταδε περιοχη.. καπου τα ζητανε για να τα δινουν ακριβα
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Φιλε αν σου πω οτι δεν μου αρεσει θα μου πεις οτι ειμαι γκασμας?
-
εμενα μου αρεσει, απο τις πιο ωραιες αλφα
στο τελευταιο f/l ομως πηρε τη σωστη μουρη
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τότε τη φταιέι εδω αλλά εγω λεω μήπως κλέβουνε οι αντι/ποιες της Ελλάδας εκμεταλευόμενη την μάρκα για αυτό παω σε μετ/σμενο οπώς και στήν Brera ισχυέ 1750i 36.000Ε.αμα ειναι δες 1750 320 σε μπλε με τα παχυα καθισματα και δεν ειναι 308cc γιατι το μεταλλο στραβωνει και δε βρισκεις Α5 στα 32000 κομπλε με μπλοκε αποσπωμενο κατα 3. Δε πουλαει γιατι δεν ειναι ιταλικο αλλα συνεργεια με marelli οταν ηταν αγγλικη πιο παλια.
-
-
Ρουμανικο το μοντελο;
ΑLFA ROMEO FORUM