-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σημερα βρηκα σε μαντρά αλφα gt 2,0lt του '05 φουλ extra και 70.000χλμ 8μιση χιλιάρικα!
Σιγουρα ατρακαριστη.. αν οχι 2 τροπετα ενωμενα..
Πάντως είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο!!!
Σιγουρα απλα το car.gr βγαζει μεση τιμη στις 2λιτρες σχεδον 14000e..
-
Δεν το ειδα το αμάξι αλλα αν ειναι αθικτο ειναι ευκαιρία.Εχει και ενα του 06 με 36χιλ χλμ και 11800χιλ.
-
Καποτε ειχα γραψει για ενα φιλο που μου εδωσε για καποιες μετακινησεις το auris 1.4 του και ειχ ακανει και παρουσιαση στο 'Οδηγησα'..Παραστασεις οδηγικες εχει απο το toyota ,ενα vectra '97 και το 206 1.1 της κοπελιας του που του αρεσε η ακριβεια του αλλα γενικα τι να πει το ψοφιμακι..Ο πατερας της κοπελιας του εχει μια 156 2.0 jts.. Γενικα του τρωω τα αυτια με τα μπουρδ*^%$ που οδηγαει και παντα του ελεγα περι alfa και citroen
Με παιρνει τηλ πριν λιγο και μου λεει τα εχω δει ολα..Προσπαθωντας να καταλαβω τι ειχε γινει αφου ειχε χασει λιγο τα λογικα του μου εξηγει οτι μολις γυρισε απο μια ορεινη διαδρομη με την alfa την οποια πρωτη φορα επιανε στα χερια του..
Ευτυχως αρχιζει να με εκτιμα οταν του μιλαω για αυτοκινητα.. -
-
Που σημαινει οτι ο πραγματικος μεσος ορος τιμης των 2λιτρων gt ειναι ακομα μεγαλυτερος..
-
Δεν εχει μεταπωληση η Αλφα δυστιχως.Αλλα ειναι η εννοια του αυτοκινητου ......ευτυχως!
-
Γνωριζει κανεις αν θα γινει παρουσιαση της νεας spider στο Pebble Beach?
Να και ενα photoshop να γεμισει το ποστ
-
Μη με κολάζεις τώρα λέμε..... .....τρέλα....
-
100 anni di Alfa Romeo
Youtube VideoΗ ιστορία ενός μύθου μέσα από εικόνες και διάφορα σπάνια στιγμιότυπα
-
-
senza cuore sarremo solo machine...............per sempre alfisti
-
Οι Γερμανοί ξανάρχονται...
http://www.autonews.com/apps/pbcs.dll/a ... 29955/1303
Αεεεέραααα......
όξω π@υστηδες απ' την παράγκα -
αυτο ειναι παλιο νεο, τουλαχιστον εδω στο φορουμ..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο ειναι παλιο νεο, τουλαχιστον εδω στο φορουμ..SA... προφανώς και είναι παλιό νέο γι' αυτό και είπα 'ξανάρχονται' οι Γερμανοί...
-
οκ τοτε
και στο site των 4Τ το εχουν σαν ειδηση παντως..
μαλλον το vag εχει λυσσαξει με αυτο το θεμα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οκ τοτεκαι στο site των 4Τ το εχουν σαν ειδηση παντως..
μαλλον το vag εχει λυσσαξει με αυτο το θεμα
μπα, αλλοι θελουν να ξεφορτωθουν το 'πτωμα'
-
Ο υπογράφων ρεπόρτερ είναι Ιταλός.
-
Υπαρχουν και καλυτερα αυτοκινητα απο της Alfa αντε να σας παρει το VAG να σας σωσει και εσας
-
Βάλε κι εσύ κάνα χεράκι μπας και επισπεύσουν τις διαδικασίες...
-
ο italakias ειναι?
ΑLFA ROMEO FORUM