-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το τελευταίο αντίο στον Παύλο τη Δευτέρα στις 6 το απογευμα στο νεκροταφείο Κηφισιάς. Η οικογένεια του παρακαλεί τα χρήματα για στεφάνια/λουλούδια να κατατεθούν σε λογαριασμό (ο αριθμός μέχρι τη Δευτέρα στο rally.gr) ώστε να δωθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού στο δυστύχημα του Autofestival την περασμένη άνοιξη.(sx)
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ,ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤHΚΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καλο ταξιδι.
-
Rest in Peace
Kουράγιο στους δικούς του ανθρώπους...ps. συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της δωρεάς.
-
Η γνωριμία μας το 1978 και η συνεργασία μας στο πρωτάθλημα Ράλλη της ίδιας χρονιάς είναι η πιο γλυκιά ανάμνηση από τον Gentleman ΠΑΥΛΟ.
Εύχομαι συλληπτήρια και κουράγιο στην οικογένεια του και να τον θυμούνται πάντα με το όμορφο χαμόγελο του.Καλό ταξίδι φίλε Παύλο.
Γιάννης Λουκόπουλος
-
τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενειά του....
-
rip
-
Οι άνθρωποι της ΦΙΛΜΠΑ εκφράζουν τα θερμά τους Συλληπτήρια στην οικογένεια του Παύλου Μοσχούτη, για τον χαμό του..........
'''''''Σε ευχαριστούμε Παύλο που ομόρφυνες των χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού με την συμμετοχή και την παρουσία σου. Αγαπητέ θα σε θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ. Οι παρακαταθήκες σου θα βοηθούν τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.''''''
Για την ΦΙΛΜΠΑ
Ο Πρόεδρος Ε.Δ.Α.
Κυριάκος Καπετανάκης
-
ολόθερμα συλληπητήρια.
-
Xασαμε μια απο τις σπουδαιοτερες προσωπικότητες του χώρου μας.
Γεια σου Παύλο και να μας χαμογελάς από εκεί πάνω. -
Θα μας λείπεις πολύ καλέ μας φίλε . Θερμά συλλυπητήρια
-
Μεγάλη η θλίψη για έναν πραγματικό συναθλητή, φίλο και άξιο στέλεχος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Αντώνης Παρταλιός
-
Επειδη ο Παυλος ολα αυτα τα χρονια ανεξαρτητα με την ποιοτητα του σαν οδηγος ηταν ενα μεγαλο καλο παιδι και βεβαια παντα και στα ευκολα και στα δυσκολα και στα πολυ δυσκολα ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΙΜΗΤΗΣ πιστευω οτι θα λειψει σε ολους μας .ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ
-
Συλυπητήρια στην οικογένεια του...
Θα λείψει πολύ απο τον χώρο... -
Ο Παύλος **ζεί **όσο ζούμε εμείς και τον κουβαλάμε στις μνήμες μας …
Ο Παύλος θα ζεί όσο θα διηγούμαστε το 'περπάτημά' του, στους απογόνους μας …
Και αυτοί στους δικούς τους …
… τελικά είναι αλήθεια, μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να πεθάνουν …
… είναι Αθάνατοι …
Adios, φίλε
-
συλληπητήρια στην οικογένειά του!!!Ο Θεός ας τον αναπαύσει
-
Μεγάλος οδηγός και σπουδαίος άνθρωπος και πάντα προσιτός τον θυμάμε σε κάποιο Ακρόπολις 96- 97 να αστειεύται με τους πιτσιρικάδες και να μοιραζει αυτοκόλλητα , κρίμα για αυτόν τον άνθρωπο .
-
ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ και καλιεργημενος ανθρωπος..
ηταν ΤΙΜΗ να τον γνωρισω...
κριμα κριμα κριμα....Συληπητηρια... αν εχουν καποιο νοημα....
-
Αιώνια η μνήμη ενός ήρωα των παιδικών μου χρόνων.
Εύγε και για τον αγώνα του κατά της νόσου (ξέρω από τέτοιες νόσους στην οικογένειά μου). -
Η οικογένεια του αείμνηστου Παύλου έχασε τον άνθρωπό της.
Εμείς, η οικογένεια των τροχών και των βουνών χάσαμε ένα από τα πιό καλά στοιχεία του χώρου μας. Τίμησε όσο ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος το λόγο του, τις συμφωνίες του, και τους ανθρώπους που είχε δίπλα του.
Με την στάση και παρουσία του βοήθησε πολλούς, αποτέλεσε στόχο προς επίτευξη από πολλούς, το χαμόγελό του ήταν η προβολή μας προς τα έξω. Χαμογελούσε αυτός όταν δεν μπορούσαμε να το κάνουμε εμείς, πλησίαζε τους θεατές όταν εμείς είχαμε να ασχοληθούμε με τους χρόνους των ειδικών, έβλεπε πολύ πιό μπροστά από όσο μπορούσαμε εμείς οι υπόλοιποι να δούμε. Οδηγούσε όπως αυτός ήθελε και επέλεγε κάθε φορά να οδηγήσει.΄Ετσι έκανε και στην μεγάλη ειδική της ζωής του, την Μεγάλη Πάρνηθα, τον Μεγάλο Ταρζάν.
Κουράγιο γιά την οικογένειά του.
Να μην τον ξεχάσουημε ποτέ εμείς των τροχών και των βουνών.
ΜΠΕΚΑΣ -
Συλυπητήρια και απο εμενα στους δικους του..
απο τα κεφαλαια των ελληνικων αγωνων!.
r.i.p
B.
Εφυγε ο Παύλος Μοσχούτης