-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το πως θα συμπεριφερθούν οι καταναλωτές τώρα που το **εισόδημα συμπιέζεται **ακόμα περισσότερο και όσο η κατάσταση παραμένει θολή και παραμένει η αβεβαιότητα για το αύριο, δεν νομίζω πως μπορεί να μιλήσει κάποιος με σιγουριά.Δεν γινεται να κανουμε αποσυμπιεση εισοδηματος;
-
Ο χρήστης xristaras3 έγραψε:
Το πως θα συμπεριφερθούν οι καταναλωτές τώρα που το **εισόδημα συμπιέζεται **ακόμα περισσότερο και όσο η κατάσταση παραμένει θολή και παραμένει η αβεβαιότητα για το αύριο, δεν νομίζω πως μπορεί να μιλήσει κάποιος με σιγουριά.
Δεν γινεται να κανουμε αποσυμπιεση εισοδηματος;
κάτι σαν εκτόνωση αερίων???
'Ο Παπανδρέου τηρεί τις υποσχέσεις του, τώρα είναι η σειρά της ΕΕ'
Με τίτλο «Ο άνθρωπός μας στην Αθήνα», και υπότιτλο «η Ελλάδα έχει αυτό που λείπει από τη Γερμανία, έναν τολμηρό πολιτικό στην ηγεσία που προσπαθεί να εξυγιάνει το σύστημα» ...εκθειάζει η γερμανική έκδοση των Financial Times τον Έλληνα Πρωθυπουργό:
«Ο Παπανδρέου τηρεί τις υποσχέσεις που έδωσε στο Eurogroup για να σώσει την Ελλάδα από την χρεοκοπία. Η ελληνική κυβέρνηση κάνει περικοπές. Συγκεκριμένα ο απόγονος της δυναστείας Παπανδρέου και σοσιαλιστής Παπανδρέου τολμά και εφαρμόζει τις πιο δραστικές περικοπές που έζησε ποτέ η Ευρώπη. Η Ελλάδα έγινε ‘πεδίο δοκιμής’ για την Ευρώπη, επιμένει στην ‘επανενσωμάτωση’ της χώρας του στην οικονομική ευρωπαϊκή οικογένεια μέσω μιας σε βάθος εξυγίανσης.
Εάν τα καταφέρουν οι Έλληνες, τότε η Ελλάδα θα είναι μια εντελώς διαφορετική χώρα. Επιπλέον η ΕΕ, η Άγκελα Μέρκελ και οι ομόλογοί της, θα πάρουν ένα μάθημα: η πολιτική μπορεί είναι μεγαλειώδης μόνον εάν οι εκπρόσωποί της τολμούν.»
Η πτώχευση θα ήταν πιο βολική από τις περικοπές
«Η Ελλάδα έφερε την Ευρώπη στο χείλος του γκρεμού. Αλλά την Ευρώπη δεν την έσωσε το πακέτο οικονομικής στήριξης που ενέκρινε για την Ελλάδα, αλλά η απόφαση της Αθήνας να το πάρει και να μην κηρύξει πτώχευση. Διότι η πτώχευση θα ήταν πιο βολικός δρόμος από τις σημερινές δραστικές περικοπές. Και αυτό επειδή το 80% των πιστώσεων της Ελλάδας προέρχονται από το εξωτερικό επομένως οι Έλληνες θα ήταν σε καλύτερη θέση, εάν προχωρούσαν σε αναδιαπραγμάτευση του χρέους και δεν έπαιρναν το ευρωπακέτο.»
«Ο Παπανδρέου, που μεγάλωσε στις ΗΠΑ και στη Σουηδία, φαίνεται να έχει κάτι από το πνεύμα των αρχαίων Ελλήνων: εκμεταλλεύεται την κάθε στιγμή, έστω και αν φαίνονται όλα αδιέξοδα. Έτσι κατάφερε τους πρώτους έξι μήνες να υλοποιήσει τα τρία τέταρτα όσων υποσχέθηκε.»
Ο σχολιαστής απαριθμεί τα ποσοστά μείωσης των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και τα δρακόντεια μέτρα περικοπών και καταλήγει: «Πιο σημαντική από την εξοικονόμηση είναι όμως η ριζική αναδιάρθρωση της οικονομίας και της κοινωνίας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να αποκαταστήσει την ανταγωνιστικότητα της χώρας, να συρρικνώσει τον δημόσιο τομέα, να επιβάλλει διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στο κοινωνικό σύστημα.
Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βουλιάζει σε μια βαθειά κρίση, λόγω των περικοπών. Γι’ αυτό οι οικονομολόγοι αμφιβάλλουν πώς η Ελλάδα θα τα καταφέρει όλα αυτά που έβαλε σαν στόχο.
Ο Παπανδρέου είναι πιστός στη συμφωνία που έκανε με το Eurogroup. Τώρα πρέπει και το Eurogroup να μειώσει σημαντικά το επιτόκιο του 5% που είναι σήμερα, όπως απαιτούν ήδη οι Έλληνες, διαφορετικά σε τρία χρόνια θα είναι πάλι στο χείλος του γκρεμού. Είναι σίγουρο ότι ο Παπανδρέου είναι ο άνθρωπός μας στην Αθήνα. Επομένως είναι μοναδική ευκαιρία.» -
Τα παραπάνω δηλαδή που αφορούν τον ΓΑΠ και την Ελλάδα , τα έγραψε Γερμανός;
Σε άλλη χώρα ζω εγώ μάλλον...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα παραπάνω δηλαδή που αφορούν τον ΓΑΠ και την Ελλάδα , τα έγραψε Γερμανός;Σε άλλη χώρα ζω εγώ μάλλον...
οσο πληρωνει ο ΓΑΠ ειναι αριστος.
-
Δεν ξερω ποσο τιμητικο ειναι για εναν πρωθυπουργο, να τον γλυφουν ( επειδη τωρα αυτο τους εξυπηρετει )αυτοι που τον εφτυναν.
Θα προτιμουσα ο Ελληνας πρωθυπουργος να ηταν πρωτα συνεπης απεναντι στους Ελληνες.... -
Σλοβακία: Υπεραμύνεται της απόφασης να μην «στηρίξει» Ελλάδα
Κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Σλοβακίας υπεραμύνθηκαν σήμερα της απόφασης του σλοβακικού κοινοβουλίου να μην συμμετέχει η χώρα στο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας.
Ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Ίβαν Μίκλος σε σχόλιά του στον σλοβακικό Τύπο απέρριψε τις επικρίσεις που δέχθηκε η χώρα από τον ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για Οικονομικές Υποθέσεις Όλι Ρεν, που κατηγόρησε τη Μπρατισλάβα για «έλλειψη αλληλεγγύης».
«Αν πρόκειται για την αλληλεγγύη των φτωχών προς τους πλούσιους, των υπεύθυνων προς τους ανεύθυνους ή των φορολογούμενων προς τους διοικητές και τους ιδιοκτήτες τραπεζών, τότε δεν θεωρώ ότι πρόκειται για το σωστό είδος αλληλεγγύης», δήλωσε ο Μίκλος.
Και ο πρόεδρος της Βουλής της Σλοβακίας Ρίχαρντ Σούλικ χαιρέτισε επίσης την απόφαση λέγοντας: «Είμαι υπερήφανος που δείξαμε ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν διαφορετικά».
Ο Σούλικ πρόσθεσε ότι, αν τα χρήματα προορίζονται για να πληρώσουν τα χρέη αυτών που δημιούργησαν οι ίδιοι τα προβλήματά τους, τότε στέλνεται το «λάθος μήνυμα» στις χρηματοπιστωτικές αγορές διότι θα δείξει ότι οι χώρες της ευρωζώνης δεν λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τα ίδια τους τα κριτήρια δημοσιονομικής σταθερότητας.
Παλαιότερα και η πρωθυπουργός της χώρας Ιβέτα Ραντίκοβα είχε δηλώσει αντίθετη στην προσφορά βοήθειας στην Ελλάδα με τη δικαιολογία ότι είναι πιο πλούσια από τη Σλοβακία.
Η πρώτη αντίδραση του Ρεν μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Σλοβακίας ήταν ότι πρόκειται για «παραβίαση της δέσμευσης που ανέλαβε η Σλοβακία απέναντι στο Eurogroup για την υπό όρους και υπό προθεσμία χορήγηση οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα».
Όμως ο Αμαντέου Αλταφάζ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Όλι Ρεν, υπογράμμισε ότι «η παραβίαση στην οποία αναφερόμαστε είναι παραβίαση δέσμευσης που είχε αναλάβει ένας υπουργός μιας ανεξάρτητης κυβέρνησης μέλους της ευρωζώνης», όχι παραβίαση μιας νομικά δεσμευτικής συμφωνίας.
Πάντως ο Αλταφάζ υπογράμμισε ότι παρά την αλλαγή κυβέρνησης «βασιζόμαστε σε όλα τα μέλη της ευρωζώνης να ακολουθούν τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί και τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί» από τους προκατόχους τους, ενώ αποκάλεσε «αρκετά ασυνήθιστη» την απόφαση της Σλοβακίας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σλοβακία: Υπεραμύνεται της απόφασης να μην «στηρίξει» ΕλλάδαΚυβερνητικοί αξιωματούχοι της Σλοβακίας υπεραμύνθηκαν σήμερα της απόφασης του σλοβακικού κοινοβουλίου να μην συμμετέχει η χώρα στο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας.
Ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Ίβαν Μίκλος σε σχόλιά του στον σλοβακικό Τύπο απέρριψε τις επικρίσεις που δέχθηκε η χώρα από τον ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για Οικονομικές Υποθέσεις Όλι Ρεν, που κατηγόρησε τη Μπρατισλάβα για «έλλειψη αλληλεγγύης».
«Αν πρόκειται για την αλληλεγγύη των φτωχών προς τους πλούσιους, των υπεύθυνων προς τους ανεύθυνους ή των φορολογούμενων προς τους διοικητές και τους ιδιοκτήτες τραπεζών, τότε δεν θεωρώ ότι πρόκειται για το σωστό είδος αλληλεγγύης», δήλωσε ο Μίκλος.
Και ο πρόεδρος της Βουλής της Σλοβακίας Ρίχαρντ Σούλικ χαιρέτισε επίσης την απόφαση λέγοντας: «Είμαι υπερήφανος που δείξαμε ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν διαφορετικά».
Ο Σούλικ πρόσθεσε ότι, αν τα χρήματα προορίζονται για να πληρώσουν τα χρέη αυτών που δημιούργησαν οι ίδιοι τα προβλήματά τους, τότε στέλνεται το «λάθος μήνυμα» στις χρηματοπιστωτικές αγορές διότι θα δείξει ότι οι χώρες της ευρωζώνης δεν λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τα ίδια τους τα κριτήρια δημοσιονομικής σταθερότητας.
Παλαιότερα και η πρωθυπουργός της χώρας Ιβέτα Ραντίκοβα είχε δηλώσει αντίθετη στην προσφορά βοήθειας στην Ελλάδα με τη δικαιολογία ότι είναι πιο πλούσια από τη Σλοβακία.
Η πρώτη αντίδραση του Ρεν μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Σλοβακίας ήταν ότι πρόκειται για «παραβίαση της δέσμευσης που ανέλαβε η Σλοβακία απέναντι στο Eurogroup για την υπό όρους και υπό προθεσμία χορήγηση οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα».
Όμως ο Αμαντέου Αλταφάζ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Όλι Ρεν, υπογράμμισε ότι «η παραβίαση στην οποία αναφερόμαστε είναι παραβίαση δέσμευσης που είχε αναλάβει ένας υπουργός μιας ανεξάρτητης κυβέρνησης μέλους της ευρωζώνης», όχι παραβίαση μιας νομικά δεσμευτικής συμφωνίας.
Πάντως ο Αλταφάζ υπογράμμισε ότι παρά την αλλαγή κυβέρνησης «βασιζόμαστε σε όλα τα μέλη της ευρωζώνης να ακολουθούν τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί και τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί» από τους προκατόχους τους, ενώ αποκάλεσε «αρκετά ασυνήθιστη» την απόφαση της Σλοβακίας.
Καλά , τώρα το παίζουν 'δύσκολες' οι Σλοβάκες, μην έρθει η κακιά ώρα και βγουν κι αυτοί για δανεικά στην γύρα, να τους δω αν θα το παίζουν τόσο ...επαναστάτες!
Εχει ο καιρός γυρίσματα...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Και ξανά γι' αυτό το άρθρο επειδή με έπιασαν τα νεύρα μου μόνο που το διάβασα και δεν μπορεί ο κάθε κύριος να μας πουλάει φούμαρα.
Τι λέει λοιπόν; Προσέξτε.
Το κόστος του site ήταν 150 ευρώ. Τόσο λέει το υπουργείο παιδείας και οφείλουμε να το πιστέψουμε.
Ο ίδιος αναπτύσσει ένα επιχείρημα ότι το κόστος δεν ήταν 150 ευρώ αλλά 80,000 ευρώ.
Και πράγματι, σύμφωνα με αυτόν τον υπολογισμό, τόσο θα ήταν το κόστος αν γινόταν ανάθεση έξω.
Και τώρα το μεγαλείο της λογικής:
ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΑΡΑ ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ 150 ΕΥΡΩ.Και είναι λέει ιδρυτής του Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος Virtual Trip. Αυτή είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία ρε;
Θα κρατηθώ - δε θα κρατηθώ - θα κρατηθώ - δε θα κρατηθώ - ...
Λοιπόν, θα ακολουθήσω την ενδιάμεση λύση και θα πω ολίγα για τον συγκεκριμένο μιας και υπήρξε συμφοιτητής μου και εργοδότης γνωστών μου. Απλά δε θα εκφραστώ ελεύθερα γιατί θα φαώ μπαν.
-
Μεγάλο πράσινο κομματόσκυλο κατά τα φοιτητικά του χρόνια. Βέβαια, κάποια στιγμή τα τσούγκρισε με την τότε ηγεσία της Νεολαίας και την έκανε για νεοσυσταθέν πολιτικό σχηματισμό. Δε γνωρίζω που ανήκει σήμερα...
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ως εργοδότης. Δούλευαν γνώστα μου άτομα (>=2) σε αυτόν και από τα λεγόμενά τους ίσχυαν τα εξής: Είχε πάγια τακτική να πληρώνει καθυστερημένα τους υπαλλήλους του. Καθυστερούσε να πληρώσει 4-5 μήνες, πλήρωνε 3-4 μαζεμένους (χωρίς να ξεπληρώσει εντελώς) και ξαναέκανε κάμποσους μήνες να πληρώσει. Τα γνωστά μου άτομα έμεναν μόνα τους με ενοίκιο και είχαν κυριολεκτικό πρόβλημα επιβίωσης (να'ναι καλά οι γονείς που τα δάνειζαν) κατά περιόδους.
Εξαιτίας των παραπάνω (κι άλλων) είμαι απίστευτα αρνητικά προκατειλλημένος προς το πρόσωπό του και μου έρχεται αναγούλα κάθε φορά που τον βλέπω σε εφημερίδες, τηλεοράσεις ως πρότυπο νεανικής επιχειρηματικότητας και λοιπές @@@.
Υ.Γ.: Πρέπει να ομολογήσω ότι τα όσα γράφει στο άρθρο δεν είναι παράλογα.
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σλοβακία: Υπεραμύνεται της απόφασης να μην «στηρίξει» Ελλάδα
Κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Σλοβακίας υπεραμύνθηκαν σήμερα της απόφασης του σλοβακικού κοινοβουλίου να μην συμμετέχει η χώρα στο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας.
Καλά , τώρα το παίζουν 'δύσκολες' οι Σλοβάκες, μην έρθει η κακιά ώρα και βγουν κι αυτοί για δανεικά στην γύρα, να τους δω αν θα το παίζουν τόσο ...επαναστάτες!
Εχει ο καιρός γυρίσματα...
Τι συζηταμε τωρα, το 0.0001% της συμμετοχης της Σλοβακιας στο δανειο προς την Ελλαδα;
Attention whoring
-
Καλά, δεν είναι πως περιμένουμε να ...σωθούμε από την Σλοβακία, αλλά η... πολλή επαναστατικότητα δεν θα τους βγει σε καλό...
Εδώ η Ουγγαρία πήγε να κουνηθεί, που δεν χρωστάει και πουθενά σχετικά και έχει και μια χαρά δείκτες και πέσαν να την φάνε!
-
λευτεριά στον Σλοβακικό λαό.... Ζήτω οι σκληρά εργαζόμενοι Σλοβάκοι....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
λευτεριά στον Σλοβακικό λαό.... Ζήτω οι σκληρά εργαζόμενοι Σλοβάκοι....Μανουλα μου!
-
πως μου είχε ξεφύγει εμένα αυτός ρε λοκατζή
'ιδρυτής επιχειρηματικού ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ'@σλοβακοφάγους : το τί παπάτζα τρώνε απ τα ΜΜΕ απλά δεν μπορείτε να διανοηθείτε, άμα είχα σκάνερ θα σας ανεβαζα ένα Επικό πρωτοσέλιδο του στυλ φωτό σλοβάκας πορνοστάρ και υπέρτιτλος 'Ελλάδα αυτό έχουμε να σας δωσουμε'
γενικότερα επίπεδο πολιτικοποίησης φύγε να φύγουμε, είχα κάνει κάτι επικές συζητήσεις όταν είχα πάει πριν από κανα 3 μηνο που ήταν και στο φόρτε του η φάση.
Ακόμα και φίλοι μου με κοίταζαν με μισό μάτι -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
'ιδρυτής επιχειρηματικού ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ'@σλοβακοφάγους : το τί παπάτζα τρώνε απ τα ΜΜΕ απλά δεν μπορείτε να διανοηθείτε, άμα είχα σκάνερ θα σας ανεβαζα ένα Επικό πρωτοσέλιδο του στυλ φωτό σλοβάκας πορνοστάρ και υπέρτιτλος 'Ελλάδα αυτό έχουμε να σας δωσουμε'
γενικότερα επίπεδο πολιτικοποίησης φύγε να φύγουμε, είχα κάνει κάτι επικές συζητήσεις όταν είχα πάει πριν από κανα 3 μηνο που ήταν και στο φόρτε του η φάση.
Ακόμα και φίλοι μου με κοίταζαν με μισό μάτιαντίστοιχο της εδώ πέρα παπάτζας λίγο δύσκολο driftera....
Προσωπικά πολύ γουστάρω την κίνηση τους. Και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση τους.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Θα κρατηθώ - δε θα κρατηθώ - θα κρατηθώ - δε θα κρατηθώ - ...
Λοιπόν, θα ακολουθήσω την ενδιάμεση λύση και θα πω ολίγα για τον συγκεκριμένο μιας και υπήρξε συμφοιτητής μου και εργοδότης γνωστών μου. Απλά δε θα εκφραστώ ελεύθερα γιατί θα φαώ μπαν.
-
Μεγάλο πράσινο κομματόσκυλο κατά τα φοιτητικά του χρόνια. Βέβαια, κάποια στιγμή τα τσούγκρισε με την τότε ηγεσία της Νεολαίας και την έκανε για νεοσυσταθέν πολιτικό σχηματισμό. Δε γνωρίζω που ανήκει σήμερα...
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ως εργοδότης. Δούλευαν γνώστα μου άτομα (>=2) σε αυτόν και από τα λεγόμενά τους ίσχυαν τα εξής: Είχε πάγια τακτική να πληρώνει καθυστερημένα τους υπαλλήλους του. Καθυστερούσε να πληρώσει 4-5 μήνες, πλήρωνε 3-4 μαζεμένους (χωρίς να ξεπληρώσει εντελώς) και ξαναέκανε κάμποσους μήνες να πληρώσει. Τα γνωστά μου άτομα έμεναν μόνα τους με ενοίκιο και είχαν κυριολεκτικό πρόβλημα επιβίωσης (να'ναι καλά οι γονείς που τα δάνειζαν) κατά περιόδους.
Εξαιτίας των παραπάνω (κι άλλων) είμαι απίστευτα αρνητικά προκατειλλημένος προς το πρόσωπό του και μου έρχεται αναγούλα κάθε φορά που τον βλέπω σε εφημερίδες, τηλεοράσεις ως πρότυπο νεανικής επιχειρηματικότητας και λοιπές @@@.
Υ.Γ.: Πρέπει να ομολογήσω ότι τα όσα γράφει στο άρθρο δεν είναι παράλογα.
[koutsompolio mode]
Μη μου πεις ότι την εκανε για τον γνωστό πολιτικό χώρο που αρχίζει από λιμπ- και τελειώνει σε -εραλς?
[/koutsompolio mode]
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ακόμα και φίλοι μου με κοίταζαν με μισό μάτιαυτήν εδώ εννοείς παναγιώτη..

-
Προσφορά δεκτή!
-
meme, τυπογραφικό λάθος
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Προσφορά δεκτή!Ποιος τα μαμεί τα λεφτά, φέρτε τα γκομενάκια!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ως προς το τι θα συμβεί, αυτό μόνο στην πράξη θα το δούμε και μετά θα μιλήσουμε βάσει στοιχείων. Δεν λέω ότι είναι το ίδιο ευάλωτοι με τις ελληνικές επιχειρήσεις, απλά στην αγορά όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Επαναλαμβάνω σε καταστήματα όπως ZARA, H&M, sfaira κτλ που αναφέρθηκαν, αγόραζε μόνο ΜΕΡΟΣ των καταναλωτών και όχι η πλειοψηφία.
To υπογραμμισμένο συμπέρασμα πώς το εξάγεις...;; Θεωρώ ιδιαίτερα πολύπλοκο το να κάνει ανάλυση κανείς πόσοι, πόσο συχνά, τί ποσά διαθέτουν, τί ποσοστό επι του πληθυσμού, τί οικονομικού επιπέδου είναι αυτός ο πληθυσμός που ψωνίζει απο τα παραπάνω καταστήματα, κλπ....Δική μου αίσθηση πάντως είναι, πως τα καταστήματα αυτά έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ επισκεψιμότητα και κανουν επίσης τεράστιους τζίρους. Οσον αφορά τους καταναλωτές, υποψιάζομαι οτι έχουν περάσει κι εχουν ψωνίσει ΑΠΑΝΤΕΣ, ανεξαρτήτου οικονομικής επιφάνειας. Ισως βέβαια η πλειοψηφία των πολύ ευπορων, να μην γίνανε σταθεροί πελάτες ή να ψωνίζουν εξαιρετικά σπάνια (1-2 φορές το χρόνο και μικρά ποσά), παρόλ΄αυτά η βάση των πελατών των καταστημάτων αυτών, είναι θηριώδης !!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]