-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μόνο εμένα μου φαίνεται σαν τρ@β€λi?
Ειναι απο photo frame γι αυτο φαινεται ετσι...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ειναι απο photo frame γι αυτο φαινεται ετσι......υποννοείς ότι την ξέρεις...'από κοντά';
Μόνο εμένα μου φαίνεται σαν τρ@β€λi?
...το 'χεις ένα δίκιο - αλλά ήταν request, δεν ξέρω τί γούστα έχει αυτός που τη ζήτησε, κι ούτε με νοιάζει κι όλας...
(...απ' την άλλη, μπας και την...πάτησες τελευταίως και...φυλάς τα ρούχα σου; )
Νταξ', χωρίς αστεία, μάλλον...αυθεντική είναι (σιλικονιασμένη μέχρι εκεί που δεν παίρνει, πιθανώς) - απλά είναι 'λίγο'...dawg η κοπέλα...
-
για τον πισω η τον μπροστα λεμε?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Βασίλη, http://www.formula1.com/news/headlines/ ... 11118.htmlΝαι, τι? Το χω διαβασει αυτο. Αυτο ακριβως που λεω λεει! Οτι ναι μεν ηταν επικινδυη κινηση αλλα δεν το εκανε για να βαλει σε κινδυνο τον RB.
-
...βρε Βασίλη, κανείς δε νομίζω πως υποστηρίζει πως με το που είδε Μπαρικέλο πίσω του, και τοίχο μπροστά του, το οργάνωσε μεσ' στο μυαλό του να τελειώνει μαζί του μια για πάντα (...και να υποστηρίξει μετά στο δικαστήριο πως έφταιγε αυτός που σκοτώθηκε και πως γενικά λυπάται αλλά ήταν racing incident... ).
Aκόμα και όσοι αποκάλεσαν 'δολοφόνο' τον Γερμανό εδώ, δεν εννοούν πως κρατάει από Χίτλερ και βλέπει όλους τους συνοδηγούς Εβραίους.
Αυτό που εννοούν, και αυτό που εν μέρει έγινε, είναι ότι γενικά 'δεν υπολογίζει' κάποιες στιγμές.
Παράδειγμα : κάποτε επί εφηβείας, εκεί που πηγαίναμε όμορφα κι ωραία με τα ποδήλατα με κάποιον φίλο, μας καρφώθηκε να κάνουμε κόντρα, μέσα στα στενά δρομάκια της πόλης. Σύντομα με πέρασε ο άλλος (είχε μισή ντουζίνα ταχύτητες παραπάνω ο τσόγλανος), και σε 2 διασταυρώσεις έφτασε πρώτος. Εγώ που είχα ξεπατωθεί και για να τον προλάβω έστω στις διασταυρώσεις, άρχισα να φρενάρω αργά και 'δυνατά'. Ε σε μία από δαύτες, με το που έσκαγα καπάκι από πίσω του, μου κοκορεύτηκε θυμάμαι πως είχε καλύτερο ποδήλατο. Πάνω στην κάβλα της στιγμής, και καθώς τον 'έπιανα' πάνω στη διασταύρωση, του φώναξα θυμάμαι '...ναι αλλά εσύ σταματάς στις διασταυρώσεις!' κι αντί να κόψω...γκάζωσα και πέρασα καρφί από μία (πολυσύχναστη μάλιστα συνήθως, και ποιός Άγιος με φύλαξε άραγε και δεν έτυχε να μου ΓΚΝΤΟΥΠ κανένας κακομοίρης που θα γύρναγε σπιτάκι του στη γυναίκα και τα παιδιά του και θα του απαύτωνα ίσως κι αυτουνού τη ζωή που θα με σκότωνε...).
Ηθικό δίδαγμα : ήμουν αυτοκτονικός; Όχι - απλά μαλάκας.
Έκανα ό,τι έκανα πάνω στη στιγμή, για ένα γαμώτο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
Το αυτό έκανε κι ο Μιχελιός στην προκειμένη : απλά στρχδιατ'.
Δηλαδή ήταν η φάση τέτοια, που καλλιστότατα (sic) θα μπορούσε να είχε πάθει ΚΑΙ αυτός ζημιά (τρέχα-γύρευε ποιές δυνάμεις θα συμμετείχαν στο μπουρδέλλο που θα ακολουθούσε μια σύγκρουση στον τσιμεντότοιχο, με ΤΟΣΑ γκάζια παρακαλώ, και που θα βρισκόταν λίγο πιο κάτω οι παπάδες και που τα ράσα τους - και σε ποιά κατάσταση...).
(...Ειδικά ο καϋμένος ο Ρούμπενς που κόπηκε μετά το ίντερβιου με τον Χάρο στην Ίμολα, επειδή ήταν να περάσει άλλος Βραζιλιάνος, πολύ τζάμπα θα πήγαινε).Δολοφόνος λοιπόν δεν είναι μόνο αυτός που πάει για να σκοτώσει, ούτε δολοφονία μόνο η πράξη που έχει δόλο και προμελέτη.
Κι ο Μιχαλάκης δεν φρόντισε έστω -όπως σωστά ανέφερε ο Μπραντλ- κατά την επιστροφή του, αφού τουλάχιστον δεν είναι πλέον τοπ-ντογκ, ν' αποτινάξει κάποιες ρετσινιές που κουβάλαε από παλιά.
Καλή ώρα το 'ΠΡΟΣΟΧΗ, Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ'.
Ο (γνωστός) (και κακός εννοούμενος) εγωισμός του, δεν τον αφήνει, ως φαίνεται.
(...Κι απ' τη μια, ΠΟΙΟΣ άραγε θα...ξανατολμήσει να βρεθεί δίπλα του - αλλά κι απ' την άλλη, ΜΑΚΑΡΙ αυτή του η δήλωση 'μετανοίας' να σημαίνει ότι ΟΝΤΩΣ άρχισε να το ξανασκέφτεται το ζήτημα λογικά, ως ώριμος άνθρωπος που πλέον είναι...)Να έβλεπα πάντως τί θα λέγατε όσοι τον 'υποστηρίξατε' στο εν λόγω, αν γινόταν η χοντρή στραβή (είναι που δεν ήθελε και πολύ σε 'κείνο το σημείο, μετά από ολόκληρο αγώνα, με γκάζια, νεύρα, εξάντληση, προσωπικές οπτασίες κλπκλπ....), και κλαίγαμε κανέναν τους σήμερα.
- ....πληζ, όχι άλλο Σεννοκάρβουνο btw... : καμμία - ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΩΣ σχέση οι συνθήκες (από καμμιά ντουζίνα απόψεις) του περιστατικού με τον Προστ και τον τοίχο στην τότε εκκίνηση.....
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Νταξ', χωρίς αστεία, μάλλον...αυθεντική είναι (σιλικονιασμένη μέχρι εκεί που δεν παίρνει, πιθανώς) - απλά είναι 'λίγο'...dawg η κοπέλα...
συνηθως δεν βαζουν σιλικόνες στην Ουγγαρια, τα εχουν φυσικά
το βλεμα τις φαινεται καπως επειδη δεν ειναι καλή η ανάλυση στην τηλεόραση φανηκε
-
Να έβλεπα πάντως τί θα λέγατε όσοι τον 'υποστηρίξατε' στο εν λόγω, αν γινόταν η χοντρή στραβή (είναι που δεν ήθελε και πολύ σε 'κείνο το σημείο, μετά από ολόκληρο αγώνα, με γκάζια, νεύρα, εξάντληση, προσωπικές οπτασίες κλπκλπ....), και κλαίγαμε κανέναν τους σήμερα.
Οι περισσότεροι από αυτούς θα έλεγαν ότι ήταν racing incident και θα μας βομβάρδιζαν με τα άπειρα videos από το παρελθόν που συγκρούσεις ή λάθη πιλότων οδηγούσαν τους ίδιους ή άλλους σε θάνατο.
Δεν το λέω με κακία, απλώς είναι σίγουρο ότι καθένας μας έχει πάντα τις συμπάθειές του. Για παράδειγμα αν στη θέση του Schumacher ήταν ο Sato θα περίμενα αποκλεισμό του για πάντα απ' την F1! Τώρα που ήταν ο 7άκις είναι αλλιώς (και για όσους τον συμπαθούν και για όσους τον αντιπαθούν). Δεν παύει όμως η κίνηση να είναι χοντράδα.
Και συμφωνώ ότι αν υπάρχουν δύο πιλότοι στην ιστορία της F1 που ξέρουν πόσος χώρος χρειάζεται για να χωρέσει ένα μονοθέσιο εκεί που χώρεσε αυτό του Rubinio, αυτοί σίγουρα είναι ο '300 αγώνες' και ο '7 πρωταθλήματα'. Αλλά μην τρελαθούμε, δε χωρούσε τρίχα ανάμεσα στους τροχούς του Barrichello και τον τοίχο, αποκλείεται να το υπολόγισε έτσι ο Schumacher. Γι' αυτό πιστεύω όταν ξαναείδε το video ανατρίχιασε κι αυτός.
-
...βρε Βασίλη, κανείς δε νομίζω πως υποστηρίζει πως με το που είδε Μπαρικέλο πίσω του, και τοίχο μπροστά του, το οργάνωσε μεσ' στο μυαλό του να τελειώνει μαζί του μια για πάντα (...και να υποστηρίξει μετά στο δικαστήριο πως έφταιγε αυτός που σκοτώθηκε και πως γενικά λυπάται αλλά ήταν racing incident... ).Aκόμα και όσοι αποκάλεσαν 'δολοφόνο' τον Γερμανό εδώ, δεν εννοούν πως κρατάει από Χίτλερ και βλέπει όλους τους συνοδηγούς Εβραίους.
Αυτό που εννοούν, και αυτό που εν μέρει έγινε, είναι ότι γενικά 'δεν υπολογίζει' κάποιες στιγμές.
Παράδειγμα : κάποτε επί εφηβείας, εκεί που πηγαίναμε όμορφα κι ωραία με τα ποδήλατα με κάποιον φίλο, μας καρφώθηκε να κάνουμε κόντρα, μέσα στα στενά δρομάκια της πόλης. Σύντομα με πέρασε ο άλλος (είχε μισή ντουζίνα ταχύτητες παραπάνω ο τσόγλανος), και σε 2 διασταυρώσεις έφτασε πρώτος. Εγώ που είχα ξεπατωθεί και για να τον προλάβω έστω στις διασταυρώσεις, άρχισα να φρενάρω αργά και 'δυνατά'. Ε σε μία από δαύτες, με το που έσκαγα καπάκι από πίσω του, μου κοκορεύτηκε θυμάμαι πως είχε καλύτερο ποδήλατο. Πάνω στην κάβλα της στιγμής, και καθώς τον 'έπιανα' πάνω στη διασταύρωση, του φώναξα θυμάμαι '...ναι αλλά εσύ σταματάς στις διασταυρώσεις!' κι αντί να κόψω...γκάζωσα και πέρασα καρφί από μία (πολυσύχναστη μάλιστα συνήθως, και ποιός Άγιος με φύλαξε άραγε και δεν έτυχε να μου ΓΚΝΤΟΥΠ κανένας κακομοίρης που θα γύρναγε σπιτάκι του στη γυναίκα και τα παιδιά του και θα του απαύτωνα ίσως κι αυτουνού τη ζωή που θα με σκότωνε...).
Ηθικό δίδαγμα : ήμουν αυτοκτονικός; Όχι - απλά μ@λ@κ@ς.
Έκανα ό,τι έκανα πάνω στη στιγμή, για ένα γαμώτο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
Δηλαδή ήταν η φάση τέτοια, που καλλιστότατα (sic) θα μπορούσε να είχε πάθει ΚΑΙ αυτός ζημιά (τρέχα-γύρευε ποιές δυνάμεις θα συμμετείχαν στο μπουρδέλλο που θα ακολουθούσε μια σύγκρουση στον τσιμεντότοιχο, με ΤΟΣΑ γκάζια παρακαλώ, και που θα βρισκόταν λίγο πιο κάτω οι παπάδες και που τα ράσα τους - και σε ποιά κατάσταση...).
(...Ειδικά ο καϋμένος ο Ρούμπενς που κόπηκε μετά το ίντερβιου με τον Χάρο στην Ίμολα, επειδή ήταν να περάσει άλλος Βραζιλιάνος, πολύ τζάμπα θα πήγαινε).Δολοφόνος λοιπόν δεν είναι μόνο αυτός που πάει για να σκοτώσει, ούτε δολοφονία μόνο η πράξη που έχει δόλο και προμελέτη.
Κι ο Μιχαλάκης δεν φρόντισε έστω -όπως σωστά ανέφερε ο Μπραντλ- κατά την επιστροφή του, αφού τουλάχιστον δεν είναι πλέον τοπ-ντογκ, ν' αποτινάξει κάποιες ρετσινιές που κουβάλαε από παλιά.
(...Κι απ' τη μια, ΠΟΙΟΣ άραγε θα...ξανατολμήσει να βρεθεί δίπλα του - αλλά κι απ' την άλλη, ΜΑΚΑΡΙ αυτή του η δήλωση 'μετανοίας' να σημαίνει ότι ΟΝΤΩΣ άρχισε να το ξανασκέφτεται το ζήτημα λογικά, ως ώριμος άνθρωπος που πλέον είναι...)Να έβλεπα πάντως τί θα λέγατε όσοι τον 'υποστηρίξατε' στο εν λόγω, αν γινόταν η χοντρή στραβή (είναι που δεν ήθελε και πολύ σε 'κείνο το σημείο, μετά από ολόκληρο αγώνα, με γκάζια, νεύρα, εξάντληση, προσωπικές οπτασίες κλπκλπ....), και κλαίγαμε κανέναν τους σήμερα.
- ....πληζ, όχι άλλο Σεννοκάρβουνο btw... : καμμία - ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΩΣ σχέση οι συνθήκες (από καμμιά ντουζίνα απόψεις) του περιστατικού με τον Προστ και τον τοίχο στην τότε εκκίνηση.....
Όχι πλενωσύννεφο,ο 7άκις έχει-είχε απόλυτη επίγνωση των πράξεών του,ομοίως κ των συνεπειών-->πίστευε οτι κολλώντας τον στον τοίχο θα τον αναγκάσει να αφήσει έστω κ κατ ελάχιστο το γκαζοπετάλι.Απλά δεν του κάθησε!
Η ιλαροτραγική του επιστροφή,επισφράγισε το ποιόν του.Ένα γελοίο υπανθρωπάριο με τάσεις ανθρωποκτονίας -με δόλο μη ξεχνιόμαστε- για έναν γ@μημένο βαθμό.Τόσο πια έχει ξεπέσει η ανθρώπινη ζωή!
Τους αιμοδιψείς -θέλουν να δούνε μάχες τα παιδιά- (δυστυχώς εμμένοντες στο λάθος των) παρακολουθούντες αποφεύγω να τους χαρακτηρίσω!Απλά ζουν σε λάθος εποχή -για ρωμαικής αρένας θεάματα- (τους πόσταρα τον Emelianenko,για κάτι πιο ''φλώρικο'')
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Η ιλαροτραγική του επιστροφή,επισφράγισε το ποιόν του.Ένα γελοίο υπανθρωπάριο με τάσεις ανθρωποκτονίας -με δόλο μη ξεχνιόμαστε- για έναν γ@μημένο βαθμό.Τόσο πια έχει ξεπέσει η ανθρώπινη ζωή!
Ειρωνικά το λες ?
Γιατί αν δεν το λες ειρωνικά, νομίζω ξεχνάς κάτι βασικό. Δεν σε γνωρίζω βέβαια, αλλά αν παρακολουθείς F1 τουλάχιστον απ' τις αρχές της δεκαετίας του '90 και δώθε, αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάς έτσι για τον άνθρωπο που πρωταγωνίστησε στο αγαπημένο σου sport κερδίζοντας σχεδόν τα...μισά πρωταθλήματα απ' τα οποία είδες. Επομένως, γιατί παρακολουθείς αυτό το sport ?
Sorry για το
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Η ιλαροτραγική του επιστροφή,επισφράγισε το ποιόν του.Ένα γελοίο υπανθρωπάριο με τάσεις ανθρωποκτονίας -με δόλο μη ξεχνιόμαστε- για έναν γ@μημένο βαθμό.Τόσο πια έχει ξεπέσει η ανθρώπινη ζωή!Α καλα... Ο,τι να ναι! Μαλλον η ζεστη φταιει, δεν εξηγειται αλλιως! Σε ειχα και για σοβαρο ανθρωπο...
-
Συμφορουμίτες, για όσους δεν το είδατε ήδη, σας προτείνω να διαβάσετε ένα άρθρο για 'το racing που θέλουμε' από τον (αδελφό-συναγωνιστή στη Sauber ) **STK **στο F1Grip. Δεν θα έκανα ειδική αναφορά αλλιώς, αλλά είναι το πρώτο του άρθρο για το site μας και θα ήθελα να του ρίξετε μια ματιά!
http://www.f1grip.gr/index.php/f1grip-columns/views/506 -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Συμφορουμίτες, για όσους δεν το είδατε ήδη, σας προτείνω να διαβάσετε ένα άρθρο για 'το racing που θέλουμε' από τον (αδελφό-συναγωνιστή στη Sauber ) **STK **στο F1Grip. Δεν θα έκανα ειδική αναφορά αλλιώς, αλλά είναι το πρώτο του άρθρο για το site μας και θα ήθελα να του ρίξετε μια ματιά!
http://www.f1grip.gr/index.php/f1grip-columns/views/506Ωραιος
-
Σχετικά με το άρθρο του STK. Κάπου μπερδεύεται. Από τη μια υποστηρίζει το οριακό και 'σκληρό' παιχνίδι, αλλά από την άλλη περιλαμβάνει στην ευρύτερη έννοια της μαγκιάς περιπτώσεις που μόνο καλό για το θέαμα του αθλήματος δεν έκαναν. Και ναι μεν ο Senna καλά έκανε και ανταπόδωσε ουσιαστικά ότι του έκανε ο Prost ένα χρόνο πριν αλλά από την άλλη κάπου έπρεπε να σταματήσει η ιστορία.
Προσωπικά, χάρηκα πάρα πολύ το '96 που ο Hill δεν εμβόλισε τον JV (άσχετα αν η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θα απολάμβανε κάτι τέτοιο) αλλά έτρεξε για τη νίκη και τον τίτλο. Όπως αντίστοιχα ξενέρωσα την επόμενη χρονιά με τη βλακεία του MS. Σίγουρα θα χαιρόμουν αν τον πέταγε από την πίστα αλλά αυτό είναι κάτι καθαρά οπαδικό.
Αν μπούμε σε αυτή τη λογική τότε η μ@λ@κία θα γίνει σκυταλοδρομία και τα μονοθέσια θα γίνουν συγκρουόμενα.
Στην τελική -για να δούμε το θέμα σε κινηματογραφικό επίπεδο- τι προτιμάτε; Days of thunder ή LeMans; -
Αν δείτε τη μάχη Arnoux Villeneuve θα δείτε δύο μονοθέσια που για 2-3 γύρους σκοτώνονται και κοπανάνε ρόδες αλλά πουθενά και για κανένα λόγο δεν γίνεται chop.
Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που βγήκαν γελώντας από τα μονοθέσια και όχι βρίζοντας....
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
...βρε Βασίλη, κανείς δε νομίζω πως υποστηρίζει πως με το που είδε Μπαρικέλο πίσω του, και τοίχο μπροστά του, το οργάνωσε μεσ' στο μυαλό του να τελειώνει μαζί του μια για πάντα (...και να υποστηρίξει μετά στο δικαστήριο πως έφταιγε αυτός που σκοτώθηκε και πως γενικά λυπάται αλλά ήταν racing incident... ).
Aκόμα και όσοι αποκάλεσαν 'δολοφόνο' τον Γερμανό εδώ, δεν εννοούν πως κρατάει από Χίτλερ και βλέπει όλους τους συνοδηγούς Εβραίους.
Ηθικό δίδαγμα : ήμουν αυτοκτονικός; Όχι - απλά μ@λ@κ@ς.
Όχι πλενωσύννεφο,ο 7άκις έχει-είχε απόλυτη επίγνωση των πράξεών του,ομοίως κ των συνεπειών-->πίστευε οτι κολλώντας τον στον τοίχο θα τον αναγκάσει να αφήσει έστω κ κατ ελάχιστο το γκαζοπετάλι.Απλά δεν του κάθησε!
Τους αιμοδιψείς -θέλουν να δούνε μάχες τα παιδιά- (δυστυχώς εμμένοντες στο λάθος των) παρακολουθούντες αποφεύγω να τους χαρακτηρίσω!Απλά ζουν σε λάθος εποχή -για ρωμαικής αρένας θεάματα- (τους πόσταρα τον Emelianenko,για κάτι πιο ''φλώρικο'')
ε ναι τι ειναι ενας βαθμος στο πιο ανταγωνιστικο αθλημα
τα θες και τα λες? αμα θες να δεις φλωριες δες κατι ελληνικα ενιαια
αυτα ακουνε οι πεθαμενοι και τριζουν τα carbonfiber κοκκαλα τους -
Βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι που δεν κατακρίνετε τον ΜΣ είναι επειδή ζείτε σε μια άλλη πραγματικότητα - παράλληλη με αυτήν που λέει ότι οι νόμοι της φύσης είναι αυτοί που είναι και δεν αλλάζουν.-
----> http://www.youtube.com/watch?v=je71qzTdzx0
Ο ΜΣ ήταν απλά φοβερά τυχερός που δεν έπαθε ατύχημα ο ΡΒ - 'οπως φαίνεται το ρητό '3η και φαρμακερή' δεν ισχύει για όλους.
-
λενε , λετε οτι καποιοι ειναι εμπαθεις με τον σουμι και αυτα τα κανουν ολοι.
yeap ok , ποιοι τα κανουν αυτα? για δωστε ονοματα , ποιοι τα κανουν αυτα κατα μεσο ορο χ φορες το χρονο επι 20 χρονια καθε φορα που παει να γινει προσπερασμα ? και ας μας πουν ποιους πρωτοκλασατους οδηγους ΔΕΝ εχει πεταξει εξω ο σουμι οχι μονο στην f1 αλλα και πριν την f1. γιατι δεν εγινε βρωμικος μετα τα πρωταθληματα .
οχι δεν τα κανουν ολοι αυτα , η ιστορια εχει γραψει για τον σουμαχερ αυτα που ολοι αναφερουν σε καθε ανασκοπηση και παρομοια αναφερουν τα προσεγμενα ιστορικα για ΚΑΠΟΙΟΥΣ παλαιοτερους οδηγους . κατι μου λεει οτι στις ανασκοπησεις χακινεν , βιλνεβ , ραικονεν , αλονσο , χαμιλτον , μπατον δεν θα αναφερεται οτι ειναι βρωμικοι οδηγοι ασχετα με το ποσες κουπες εχουν .
-
Θεωρώ δυστυχώς αναμενόμενο να χαρακτηριστώ κομπλεξικός,να τα ρίξουμε στη ζέστη,στα λόγια του παπά κτλ.
Δυστυχώς όμως πάντα τιμούσα κ εκτιμούσα την ανθρώπινη ζωή περισσότερο από οτιδήποτε!Μιλάμε για ένα απίστευτο δώρο που μας ''χαρίστηκε'',οπότε οφείλουμε να το διατηρήσουμε ως κόρην οφθαλμού.
Απορώ με την τέρψη ορισμένων από το ''θέαμα'' που παρακολούθησαν.Εάν αυτό έχετε στο νου σας ως καθαρή κ ''αντρική'' μάχη,πλανάσθαι.Ως 7 φορές π.π. θα έπρεπε να γνωρίζει πότε να κάνει πίσω.Το μόνο που κατάφερε ο συγκεκριμένος ήταν να αμαυρώσει (κι άλλο) το ήδη βεβαρυμένο παρελθόν του -η ιστορία φυσικά δεν θα του χαριστεί,όπως έγινε κ με τον αείμνυστο Σένννα-.
Ο patro σας τα γράφει πολύ σωστά.
@sparticle:το οτι μου αρέσει να βλέπω την κορωνίδα του μηχανοκίνητου δεν σημαίνει οτι αποδέχομαι άκριτα γελοίες κινήσεις που απειλούν την ανθρώπινη ζωή,δικαιολογώντας τες στο βωμό του ακραίου ανταγωνισμού.Δεν πληρώνομαι για να τις καταπίνω!Αν θες όμως με μερικές εκατοντάδες ευρώ,στον βγάζω ψυχούλα τον 7άκις.
υγ:Δεν είναι τυχαίο οτι υπερασπιστές του 7άκις είναι συγκεκριμένα άτομα-ειδικοί βεβαίως βεβαίως,ανεπίδεκτοι μαθήσεως όπως έχω ξαναγράψει.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Α καλα... Ο,τι να ναι! Μαλλον η ζεστη φταιει, δεν εξηγειται αλλιως! Σε ειχα και για σοβαρο ανθρωπο...
μπορείς να μου αποκωδικοποιήσεις το ''σοβαρός άνθρωπος''?
Κ κάτι άλλο:αυτό ποιός το ορίζει? (το αν είσαι σοβαρός)
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Δυστυχώς όμως πάντα τιμούσα κ εκτιμούσα την ανθρώπινη ζωή περισσότερο από οτιδήποτε!Μιλάμε για ένα απίστευτο δώρο που μας ''χαρίστηκε'',οπότε οφείλουμε να το διατηρήσουμε ως κόρην οφθαλμού.Πάντως δεν νομίζω οι οδηγοί F1 να εκτιμούν τη ζωή τους όσο εσύ (και όλοι μας) καθώς γνωρίζουν συνειδητά πως αυτό που κάνουν είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα σπορ στο κόσμο.
Απορώ με την τέρψη ορισμένων από το ''θέαμα'' που παρακολούθησαν.Εάν αυτό έχετε στο νου σας ως καθαρή κ ''αντρική'' μάχη,πλανάσθαι.Ως 7 φορές π.π. θα έπρεπε να γνωρίζει πότε να κάνει πίσω.Το μόνο που κατάφερε ο συγκεκριμένος ήταν να αμαυρώσει (κι άλλο) το ήδη βεβαρυμένο παρελθόν του -η ιστορία φυσικά δεν θα του χαριστεί,όπως έγινε κ με τον αείμνυστο Σένννα-.
Ο patro σας τα γράφει πολύ σωστά.
@sparticle:το οτι μου αρέσει να βλέπω την κορωνίδα του μηχανοκίνητου δεν σημαίνει οτι αποδέχομαι άκριτα γελοίες κινήσεις που απειλούν την ανθρώπινη ζωή,δικαιολογώντας τες στο βωμό του ακραίου ανταγωνισμού.Δεν πληρώνομαι για να τις καταπίνω!Αν θες όμως με μερικές εκατοντάδες ευρώ,στον βγάζω ψυχούλα τον 7άκις.
Αυτός? Θέλει κρέμασμα κι αυτός?
Ερώτηση...(αφελής μεν...αλλά δε πειράζει)...αυτό γιατί δε σχολιάστηκε?
Ααα...το βρήκα! Γιατί ο Σούμι είναι ο άνθρωπος που όλοι αγαπούν να μισούν!
υγ:Δεν είναι τυχαίο οτι υπερασπιστές του 7άκις είναι συγκεκριμένα άτομα-ειδικοί βεβαίως βεβαίως,ανεπίδεκτοι μαθήσεως όπως έχω ξαναγράψει.
Πως ακριβώς το διαπίστωσες αυτό?
Δε νομίζω πάντως κανείς να διαφώνησε πως αυτό που έκανε ήταν επικίνδυνο ή οριακό...διαφώνησαν (κι εγώ μαζί) στους ανούσιους χαρακτηρισμούς. Μήπως γιατί όλοι ψάχνουν την αφορμή να του τα χώσουν ή γιατί δεν είχαμε με τίποτα άλλο καλύτερο να ασχοληθούμε με αυτό το GP?
ΠΟΛΥ πιθανόν λίγο κι απ΄τα δύο!
Ααα...και κάτι άλλο...ρητορική ερώτηση. Αν αυτό είχε συμβεί στο προηγούμενο GP...τι θα συζητάγαμε περισσότερο? Τα team orders της Scuderia ή το προσπέρασμα του Σούμι?
2010 Hungarian Grand Prix