-
τωρα που λέτε για pda, έχω ένα mio 350 με destinator (χάρτες 2008 νομιζω) και λέω να του περάσω τίποτα καινουργιο αλλά δεν ξέρω τι παίζει στην πιάτσα
με ενδιαφέρει κυρίως επαρχιακό δίκτυο και όχι τόσο χωματόδρομοι και off road
Αθηνα-Θεσσαλονίκη πιστεύω τα περισσότερα είναι πάνω κάτω τα ίδια.
Interface όσο πιο απλό γίνεται -
Ο χρήστης saini έγραψε:
Καλημερα σε ολους! Ειμαι ετομος να παρω ενα καινουριο gps αλλα ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα . Μπορει καποιος να μου προτεινει καποια μεχρι τα 250 ευρω?Θα σου πρωτεινα να παρεις ενα PNA ειναι φτιαγμενα μονο γι΄αυτη τη χρηση ειναι σιγουρα πιο γρηγορα χωρις κοληματα (οταν τουλαχιστον εχουν γνησιο προγραμμα) φτηνοτερα και σε αρκετα μπορεις να αλλαξεις αργοτερα προγραμμα.
Tomtom XL
mls 4800
Απο προγραμματα θα σου πρωτεινα
tomtom
destinator
ginius driver -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τωρα που λέτε για pda, έχω ένα mio 350 με destinator (χάρτες 2008 νομιζω) και λέω να του περάσω τίποτα καινουργιο αλλά δεν ξέρω τι παίζει στην πιάτσαμε ενδιαφέρει κυρίως επαρχιακό δίκτυο και όχι τόσο χωματόδρομοι και off road
Interface όσο πιο απλό γίνεταιdestinator 6.1 (oτι πιο σταθερο) με τους τελευταιους χαρτες
και ginius driver. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τωρα που λέτε για pda, έχω ένα mio 350 με destinator (χάρτες 2008 νομιζω) και λέω να του περάσω τίποτα καινουργιο αλλά δεν ξέρω τι παίζει στην πιάτσαμε ενδιαφέρει κυρίως επαρχιακό δίκτυο και όχι τόσο χωματόδρομοι και off road
Interface όσο πιο απλό γίνεταιiGO Primo (χάρτη navteq-CIT)
Sygic Mobile Maps 10 (χάρτη CIT) -
τελικα το navigon 70 θα προτιμησω. Αν το παραγγείλω απο το site τις navigon θα ερθει κανονικα με χαρτες ευρώπης και ελλαδας φορτομενους και με ελληνικα η πρεπει μετα να τα περναω μονος μου?
-
Ο χρήστης saini έγραψε:
τελικα το navigon 70 θα προτιμησω. Αν το παραγγείλω απο το site τις navigon θα ερθει κανονικα με χαρτες ευρώπης και ελλαδας φορτομενους και με ελληνικα η πρεπει μετα να τα περναω μονος μου?Έχει λογισμικό για τον υπολογιστή (navigon fresh) που σε ενημερώνει όποτε υπάρχει διαθέσιμος νέος χάρτης (ανα 3μηνο) και τον εγκαθιστάς κάνοντας συγχρονισμό.
Πολύ καλή επιλογή το 70 και είναι το πιο καινούριο μοντέλο της navigon. -
Ήρθε η ώρα να αγοράσω και εγώ ένα GPS
Δεν έχω καμία ιδέα για το θέμα και το τι μάρκα θα πρέπει να επιλέξω και γιατί.
Η χρήση είναι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις αφού θα το χρειάζομαι μια φορά το μήνα ίσως...
Ερωτήσεις ενός άσχετου :
- Κάθε συσκευή παίρνει και το δικό της software ή μπορώ να βάλω όποιο θέλω ;
- Σε κάθε συσκευή μπορώ να φορτώσω όσους χάρτες θέλω ή υπάρχουν συσκευές που δουλεύουν μόνο για Ελλάδα για παράδειγμα ;
Αν κατάλαβα καλά ψάχνω για συνδυασμό εταιρίας αλλά και προγράμματος που χρησιμοποιεί..
Ας πούμε από εδώ... εννοείται ότι δεν έχω ιδέα τι να διαλέξω...
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... gation.htmΑκούω τη γνώμη σας σχετικά με το τι να προτιμήσω αλλά και τι να αποκλείσω...
Δεδομένου της χρήσης του, δεν βρίσκω λόγο να ξεπεράσω τα 130 ευρώ.. -
Yπάρχουν συσκευές που είναι 'κλειδωμένες' και δε μπορείς να βάλεις τίποτα άλλο απο το πρόγραμμα και το χάρτη που έχουν.
Υπάρχουν κάποιες άλλες που 'σπάνε' και βάζεις ο,τι θέλεις.
Αυτό που ψάχνεις εσύ είναι οι εντελώς ελεύθερες προερχόμενες εξ ανατολάς.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ακούω τη γνώμη σας σχετικά με το τι να προτιμήσω αλλά και τι να αποκλείσω...
Δεδομένου της χρήσης του, δεν βρίσκω λόγο να ξεπεράσω τα 130 ευρώ..Αρχικα μαθε το οτι δεν εχει βγει ακομα η τελεια συσκευη με το τελειο προγραμμα και τον τελειο χαρτη.
Η προταση του InFiNiTy ειναι καλη αλλα θα σου κοστισει περισσσοτερο αν το προγραμμα που θα βαλεις θα ειναι γνησιο με το οποιο ομως, αναλογα την εταιρεια, θα εχεις και δωρεαν αναβαθμισεις, αλλα και την εγγυηση του προγραμματος και της συσκευης.
Επελεξε απο κοντα σε ενα πολυκαταστημα με ποικιλια, το μεγεθος συσκευης και μετα το προγραμμα που πιστευεις οτι σε εξυπηρετει καλυτερα, απο τα πιο εμπορικα, και παραγγειλε το μετα απο εκει που θα βρεις την πιο καλη τιμη. -
Αν ειναι να το χρησιμοποιεί μια φορά το μήνα και αν, δεν αξίζει να αγοράσει το πρόγραμμα.
Το βρίσκει πολύ εύκολα δωρεάν και βάζει και όποιο χάρτη θέλει χωρίς δεσμεύσεις. -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ήρθε η ώρα να αγοράσω και εγώ ένα GPSΔεν έχω καμία ιδέα για το θέμα και το τι μάρκα θα πρέπει να επιλέξω και γιατί.
Η χρήση είναι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις αφού θα το χρειάζομαι μια φορά το μήνα ίσως...
Ερωτήσεις ενός άσχετου :
- Σε κάθε συσκευή μπορώ να φορτώσω όσους χάρτες θέλω ή υπάρχουν συσκευές που δουλεύουν μόνο για Ελλάδα για παράδειγμα ;
Αν κατάλαβα καλά ψάχνω για συνδυασμό εταιρίας αλλά και προγράμματος που χρησιμοποιεί..
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... gation.htmΑκούω τη γνώμη σας σχετικά με το τι να προτιμήσω αλλά και τι να αποκλείσω...
Δεδομένου της χρήσης του, δεν βρίσκω λόγο να ξεπεράσω τα 130 ευρώ..Αν σήμερα πήγαινα για αγορά συσκευής gps, θα έπαιρνα οπωσδήποτε κάποια 'ξεκλείδωτη', που δηλαδή παίρνει ό,τι πρόγραμμα θες εκτός του αρχικού.
Και θα επέλεγα αυτό (στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής):
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=21192
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... -G5115.htm
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=21387Το πρόγραμμα που περιλαμβάνει ήδη είναι πολύ καλό για αρχάριους και σε πάει απλά στον προορισμό σου. Μέγεθος οθόνης μεγαλύτερο από ο,τιδήποτε κυκλοφορεί ευρέως. Ουσιαστικά είναι ένα αρκετά ποιοτικό κινεζάκι, που όμως το παίρνεις με 2ετή εγγύηση και ελληνικό software με δωρεάν αναβαθμίσεις για 3 χρόνια (όταν άλλοι σου ζητάνε λεφτά ακόμα και μετά το πρώτο εξάμηνο).
Επιβεβαίωσε ότι έχει 128 ΜΒ RAM, είναι σημαντικό για να σηκώνει βαριές εφαρμογές πλοήγησης, ειδικά κάποιες που θα βγουν προσεχώς. -
Έχει κάποιος το Ναβιγκον 8410?Είναι καλό?
-
Αν ξερει καποιος κατοχος Νοκια:
Φορτωσα το προγραμμα Ovi και τους χαρτες απο τη σελιδα της Νοκια κι ενω μου δινει στιγμα δεν μου δειχνει χαρτη.
Νοκια5800.Ξερει καποιος να μου πει γιατι στο φορουμ με τα Νοκια εχασα την μπάλα
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Αν ξερει καποιος κατοχος Νοκια:
Φορτωσα το προγραμμα Ovi και τους χαρτες απο τη σελιδα της Νοκια κι ενω μου δινει στιγμα δεν μου δειχνει χαρτη.
Νοκια5800.Ξερει καποιος να μου πει γιατι στο φορουμ με τα Νοκια εχασα την μπάλα
Πρεπει να περασεις και τους χαρτες και την φωνη.Μεσα απο το Νoκια ovi suite γινεται αυτη η διαδικασια ή και αν κατεβασεις το nokia map loader.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ήρθε η ώρα να αγοράσω και εγώ ένα GPSΔεν έχω καμία ιδέα για το θέμα και το τι μάρκα θα πρέπει να επιλέξω και γιατί.
Ερωτήσεις ενός άσχετου :
Δεδομένου της χρήσης του, δεν βρίσκω λόγο να ξεπεράσω τα 130 ευρώ..Δες αν σε ενδιαφερει αυτο
viewtopic.php?f=9&t=44951&p=1951370#p1951370 -
To iPhone Navigon είναι σε τιμή προσφοράς στα 45 ευρώ για όλη την Ευρώπη.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
τελικα το navigon 70 θα προτιμησω. Αν το παραγγείλω απο το site τις navigon θα ερθει κανονικα με χαρτες ευρώπης και ελλαδας φορτομενους και με ελληνικα η πρεπει μετα να τα περναω μονος μου?
Έχει λογισμικό για τον υπολογιστή (navigon fresh) που σε ενημερώνει όποτε υπάρχει διαθέσιμος νέος χάρτης (ανα 3μηνο) και τον εγκαθιστάς κάνοντας συγχρονισμό.
Πολύ καλή επιλογή το 70 και είναι το πιο καινούριο μοντέλο της navigon.Με ενδιαφέρει κι εμένα το navigon 70 plus (χωρις bluetooth)
Θα μπορώ να προσθέσω όμως δικά μου POIs με κάμερες ταχύτητος; -
Παιδιά αν υπάρχει κανένας χαρτης Σκοπίων για IGO8 θα ήμουν υπόχρεος, ο друг маноски που με είχε προμηθεύσει με ένα καλό λινκ απέχει απ το φόρουμ και φεύγω δευτέρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Παιδιά αν υπάρχει κανένας χαρτης Σκοπίων για IGO8 θα ήμουν υπόχρεος, ο друг маноски που με είχε προμηθεύσει με ένα καλό λινκ απέχει απ το φόρουμ και φεύγω δευτέραΜπορώ να σου δανείσω το δικό μου το 7ιντσο, ακόμη δεν το έχω τοποθετήσει. Έχει όλη την Ευρώπη πλην (Ρωσίας, μόλις επεκταθείς κι από κει, θα αγοράσουμε χάρτη! ).
Άμα είναι για καλό σκοπό, τα πάντα όλα!
Ρίξε και καμιά ματιά στο ipmart forum...
-
επενεβει ο μάνος (και όχι μόνο ) είμαι κομπλε
το δικό σου αγαπητέ αποκλείεται να είναι οκ, μιλάμε ο χάρτης της topmap είχε το σπίτι του κολλητού μου στο панчево και είχε και περασμένο τον χωματόδρομο που οδηγούσε για να τον αποφύγω
Το πηρα αποφαση...GPS