-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σκηνικό στο βενζινάδικο:
Περιμένω στην ουρά...40 λεπτά...(για το εταιρικό)......
Το ποιο βασικό δεν μας είπες...
Τελικά πήγε στην ουρά;
Όχι...χώθηκε (έφαγε βρίσιμο) και έβαλε βενζίνη...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
(έφαγε βρίσιμο)
Αλλο επρεπε να φαει, αλλα τελοσπαντων.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
(έφαγε βρίσιμο)
Αλλο επρεπε να φαει, αλλα τελοσπαντων.
Μην τον κολάζεις, είναι παντρεμένος.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σκηνικό στο βενζινάδικο:
Τελικά πήγε στην ουρά;
... έχει γεμίσει η Ελλάδα από τέτοιες συμπεριφορές ...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μην τον κολάζεις, είναι παντρεμένος.
Η διαπαιδαγωγηση δεν ειναι κακο πραμα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σκηνικό στο βενζινάδικο:
Τελικά πήγε στην ουρά;
... έχει γεμίσει η Ελλάδα από τέτοιες συμπεριφορές ...
δεν εχει γεμισει απλα τωρα βγαινει προς τα εξω
-
ήθελε μαζί με το βρίσιμο και σχίσιμο.....
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Η ιδέα του να πληρώσω εγώ ο φορολογούμενος πολίτης το ρίσκο του κάθε επιχειρηματία είναι εντελώς γελοία. Σε λίγο θα μας ζητήσουν να πληρώσουμε και τον αέρα που έδωσε όποιος νοίκιασε μαγαζί και πάει λέγοντας...
Όλο και βλέπω ουρές, το πιο σπαστικό βέβαια είναι όταν το βενζινάδικο είναι σε γωνία με φανάρι που δημιουργείται χαμός στη διασταύρωση.
Πάντως για να συνεχίζονται οι ουρές σημαίνει ότι όλο και βρίσκουν βενζίνη μερικοί... Είμαι αισιόδοξος...Φιλε μου δεν ειναι επαγγελματικο ρισκο ,αλλα απατεωνια της κυβερνησης. Οριστε ενα παραδειγμα. Θες να ανοιξεις ενα καταστημα ρουχων και ο νομος απο το 1976 λεει, οτι πρεπει να πληρωσεις 100.000 ευρο για την αδεια. Παιρνεις εσυ την αδεια και ξαφνικα την επομενη μερα αποφασιζει το κρατος οτι οι αδειες θα δινονται τσαμπα.
Sorry, αλλά την παλεύεις καθόλου;;; Φέρνεις ως αντιπαράδειγμα περίπτωση όπου ο νόμος ορίζει 100.000 ευρώ για την άδεια όταν τόση ώρα λέμε ότι στην περίπτωση των ιδιοκτητών Δ.Χ. φορτηγών η οικονομική συναλλαγή γινόταν ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ-ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ-ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ-κτλ. Επιπλέον, το κράτος δεν αποφάσισε ότι θα δίνονται τσάμπα, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ.
Δηλαδή έλεος ρε συ eleos
-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Παιδιά δεν ξέρω το κατα πόσο offtopic είμαι, αλλά εάν κάποιος βρίσκεται στα Χανιά και μπορεί να μου πει σε τι κατάσταση βρίσκονται τα εκεί βενζινάδικα θα του ήμουνα υπόχρεος. Ξεκινάω την Κυριακή για εκεί.
Ευχαριστώ.Βρίσκεις το πρωί σε 4-5 στάνταρντ και 1-2 τυχαία. Έχει μεγάλες ουρές όμως, επειδή παίζουν προσωπικές σχέσεις και ειδοποιούνται πριν γεμίζουν τα βυτία. Εγώ δεν έχω προσπαθήσει ακόμη να βάλω.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ενας εισαγγελεας χρειαζεται και 1-2 δυμοιριες των ΜΑΤ! ....
Nα υποθεσουμε οτι χρειαζεται ενας εισαγγελεας μια δυο διμοιριες των ΜΑΤ και πολιτικη επιστρατευση οταν απεργουν και οι βενζινοπωλες??
Respekt!
Ο λαός όμως, δεν το έχει καταλάβει τι γίνεται και ο ένας χαίρεται με το κακό του άλλου αντί να ξεσηκωθούν όλοι μαζί εναντίον των απατεώνων. Ο βενζινάς ζητά επίταξη και ξύλο για να δουλέψουν τα φορτηγά ώστε να βγάλει κέρδος. Όταν έρθει η ώρα του θα ζητάει συμπαράσταση όμως και δε θα τη βρίσκει. Ο μηχανικός, λέει το ίδιο ακριβώς, αλλά όταν έρθει η ώρα να υπογράφουν κοψοχρονιάς 'μηχανικοί' από τα Σκόπια ή τη Ρουμανία, θα θέλει κάποιον δίπλα του και δε θα βρίσκεται
Έχουν παραλάβει ήδη τα έντυπα της επιστράτευσης και της επίταξης. Νομικά πρέπει να συμμορφωθούν, διαφορετικά αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης, αφαίρεση της άδειας κλπ.
Πριν λίγο ένα μνπανο δήλωνε στις ειδήσεις με ειρωνικό υφάκι ότι 'Θα συμμορφωθούμε μεν, τυχαίνουν απρόοπτα δε. Χαλάνε τα φορτηγά, σκάνε λάστιχα κλπ. Εγώ θα φορτώσω αύριο για Χαλκιδική αλλά μπορεί να φτάσω την Τετάρτη...'
Ναι. Να βρει τον μεσο ορο που πωλουνται οι αδειες, να δει ποτε τις απεκτησαν(ειναι ευκολο και αυτο) και να πραξει αναλογως. Τροποι υπαρχουν. Αν δεν θελει να κανει αυτο ,ας τους δωσει μια τριετια περιθωριο κερδους. Κατι να κανει τελος παντων. Δεν μπορει στα ξαφνικα να διαλυει τα παντα και να την πληρωνουν οι πολιτες.
Φιλε μου δεν ειναι επαγγελματικο ρισκο ,αλλα απατεωνια της κυβερνησης. Οριστε ενα παραδειγμα. Θες να ανοιξεις ενα καταστημα ρουχων και ο νομος απο το 1976 λεει, οτι πρεπει να πληρωσεις 100.000 ευρο για την αδεια. Παιρνεις εσυ την αδεια και ξαφνικα την επομενη μερα αποφασιζει το κρατος οτι οι αδειες θα δινονται τσαμπα.
Ο εγκέφαλος σου επικοινωνεί με τα δάχτυλα που πληκτρολογούν ή μπα;
Γιατί να πληρώσει η κυβέρνηση; Τα λεφτά αυτά δεν τα πήρε η ίδια ως παράβολο για την άδεια (οπότε το παράδειγμα με το κατάστημα ρούχων είναι ανακριβές). Να σου δώσω ένα ακριβές ανάλογο της πρότασης σου: στο χώρο της υγείας ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και το κράτος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τις προμήθειες, να ξεψαχνίσει τα εισοδήματα των γιατρών κλπ. Ύστερα να έρχομαι εγώ και να ζητάω να αποζημιωθώ για τα φακελάκια που έχω δώσει στο παρελθόν!
Κατά τα άλλα, ουρές 200-400 μέτρων σε όσα από τα βενζινάδικα της Καλαμαριάς είναι ανοιχτά...
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Απόγονος Λακεδαιμόνιων ιδιοκτητών βυτιοφόρωνΕνώ οι τριακόσιοι του Ασπροπύργου αλάλαζαν This is Eko!!!, ένας εκ των πέντε εφόρων ονόματι Τζωτζάτος συνελήφθη να δωροδοκεί το μαντείο των Δελφών ενώ ερχόταν σε συνεννόηση με τον Πέρση Σατράπη φον Φούφουτο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ενας εισαγγελεας χρειαζεται και 1-2 δυμοιριες των ΜΑΤ! ....
Nα υποθεσουμε οτι χρειαζεται ενας εισαγγελεας μια δυο διμοιριες των ΜΑΤ και πολιτικη επιστρατευση οταν απεργουν και οι βενζινοπωλες??
Respekt!
Ο λαός όμως, δεν το έχει καταλάβει τι γίνεται και ο ένας χαίρεται με το κακό του άλλου αντί να ξεσηκωθούν όλοι μαζί εναντίον των απατεώνων. Ο βενζινάς ζητά επίταξη και ξύλο για να δουλέψουν τα φορτηγά ώστε να βγάλει κέρδος. Όταν έρθει η ώρα του θα ζητάει συμπαράσταση όμως και δε θα τη βρίσκει. Ο μηχανικός, λέει το ίδιο ακριβώς, αλλά όταν έρθει η ώρα να υπογράφουν κοψοχρονιάς 'μηχανικοί' από τα Σκόπια ή τη Ρουμανία, θα θέλει κάποιον δίπλα του και δε θα βρίσκεται
Έχουν παραλάβει ήδη τα έντυπα της επιστράτευσης και της επίταξης. Νομικά πρέπει να συμμορφωθούν, διαφορετικά αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης, αφαίρεση της άδειας κλπ.
Πριν λίγο ένα μνπανο δήλωνε στις ειδήσεις με ειρωνικό υφάκι ότι 'Θα συμμορφωθούμε μεν, τυχαίνουν απρόοπτα δε. Χαλάνε τα φορτηγά, σκάνε λάστιχα κλπ. Εγώ θα φορτώσω αύριο για Χαλκιδική αλλά μπορεί να φτάσω την Τετάρτη...'
Ναι. Να βρει τον μεσο ορο που πωλουνται οι αδειες, να δει ποτε τις απεκτησαν(ειναι ευκολο και αυτο) και να πραξει αναλογως. Τροποι υπαρχουν. Αν δεν θελει να κανει αυτο ,ας τους δωσει μια τριετια περιθωριο κερδους. Κατι να κανει τελος παντων. Δεν μπορει στα ξαφνικα να διαλυει τα παντα και να την πληρωνουν οι πολιτες.
Φιλε μου δεν ειναι επαγγελματικο ρισκο ,αλλα απατεωνια της κυβερνησης. Οριστε ενα παραδειγμα. Θες να ανοιξεις ενα καταστημα ρουχων και ο νομος απο το 1976 λεει, οτι πρεπει να πληρωσεις 100.000 ευρο για την αδεια. Παιρνεις εσυ την αδεια και ξαφνικα την επομενη μερα αποφασιζει το κρατος οτι οι αδειες θα δινονται τσαμπα.
Γιατί να πληρώσει η κυβέρνηση; Τα λεφτά αυτά δεν τα πήρε η ίδια ως παράβολο για την άδεια (οπότε το παράδειγμα με το κατάστημα ρούχων είναι ανακριβές). Να σου δώσω ένα ακριβές ανάλογο της πρότασης σου: στο χώρο της υγείας ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και το κράτος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τις προμήθειες, να ξεψαχνίσει τα εισοδήματα των γιατρών κλπ. Ύστερα να έρχομαι εγώ και να ζητάω να αποζημιωθώ για τα φακελάκια που έχω δώσει στο παρελθόν!
Κατά τα άλλα, ουρές 200-400 μέτρων σε όσα από τα βενζινάδικα της Καλαμαριάς είναι ανοιχτά...
Ο δικος μου ο εγγεφαλος ειναι μια χαρα. Κανε μια μαγνητικη στον δικο σου ,γιατι εχεις καποιο προβλημα και δεν το ξερεις , αφου αλλα γραφω,αλλα καταλαβαινεις. Διαβασε κατι αλλο μπας και με καταλαβεις.
Εχω μια μπετονιερα(φορτηγο) και θελω να αγορασω μια αδεια ''δημοσιας'' η οποια κοστιζει 60.000 ευρο. Την συγκεκριμενη αδεια δεν την εχει καταργησει κανενα κρατος και στην ουσια ειναι νομιμη οπως νομιμη ειναι και η αγοραπωλησια. Πληρωνω λοιπον εγω 60.000 ευρο για να εχω τα οφελη απο αυτη την αδεια μακροπροθεσμα. Ερχεται λοιπον το κρατος και την επομενη μερα την καταργει χωρις προειδοποιηση. Καταλαβαινεις τωρα τι εχει γινει?
Οσον αφορα τα φακελακια , δεν εχω να σου πω πολλα. Μαλλον εχεις μπερδευτει και ο ιδιος και δεν ξερεις τι λες. Παντως ασχετα με τις ασυναρτησιες που γραφεις, το κρατος θα πρεπει να κοιταξει τα περιουσιακα στοιχεια των γιατρων και αν δει οτι δεν συμβαδιζουν με τις φορολογικες τους δηλωσεις, θα πρεπει να τους επιβαλλει προστιμα. ΕΤΣΙ εμμεσα θα παρουμε τα λεφτα απο τα φακελακια, αφου ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ τα εσοδα του κρατους πανε σε τομεις και για την παιδεια, την υγεια κ.τ.λ. Βεβαια στην κυβερνηση του Τζεφρυ τα λεφτα πανε στην τσεπη τους.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Η ιδέα του να πληρώσω εγώ ο φορολογούμενος πολίτης το ρίσκο του κάθε επιχειρηματία είναι εντελώς γελοία. Σε λίγο θα μας ζητήσουν να πληρώσουμε και τον αέρα που έδωσε όποιος νοίκιασε μαγαζί και πάει λέγοντας...
Όλο και βλέπω ουρές, το πιο σπαστικό βέβαια είναι όταν το βενζινάδικο είναι σε γωνία με φανάρι που δημιουργείται χαμός στη διασταύρωση.
Πάντως για να συνεχίζονται οι ουρές σημαίνει ότι όλο και βρίσκουν βενζίνη μερικοί... Είμαι αισιόδοξος...Φιλε μου δεν ειναι επαγγελματικο ρισκο ,αλλα απατεωνια της κυβερνησης. Οριστε ενα παραδειγμα. Θες να ανοιξεις ενα καταστημα ρουχων και ο νομος απο το 1976 λεει, οτι πρεπει να πληρωσεις 100.000 ευρο για την αδεια. Παιρνεις εσυ την αδεια και ξαφνικα την επομενη μερα αποφασιζει το κρατος οτι οι αδειες θα δινονται τσαμπα.
Sorry, αλλά την παλεύεις καθόλου;;; Φέρνεις ως αντιπαράδειγμα περίπτωση όπου ο νόμος ορίζει 100.000 ευρώ για την άδεια όταν τόση ώρα λέμε ότι στην περίπτωση των ιδιοκτητών Δ.Χ. φορτηγών η οικονομική συναλλαγή γινόταν ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ-ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ-ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ-κτλ. Επιπλέον, το κράτος δεν αποφάσισε ότι θα δίνονται τσάμπα, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ.
Δηλαδή έλεος ρε συ eleos
Στα χαρτια ολα ειναι παρανομα και ολα νομιμα. Το κρατος με την θεληση του εδω και δεκαετιες συντηρει τα κλειστα επαγγελματα ,αλλα και αλλες παρανομες συμπεριφορες. ΑΥΤΟ ΛΕΩ
Και η ΝΔ ελεγε οτι θα τα καταργησει και δεν το εκανε. Γιατι αραγε? Ολες οι κυβερνησεις το ιδιο ελεγαν και ποτε δεν το εκαναν. Εδω και δεκαετιες το ιδιο λενε ,οποτε στην ουσια ειναι σαν να μην λενε τιποτα
-
Ρε συ eleos, αυτά τα 60.000ευρώ της αγοραπωλησίας είναι κάπου καταχωρημένα; Αν ναι, τότε καλώς έχουν απαιτήσεις οι ιδιοκτήτες ΔΧ. Αν όχι, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ. Πόσο πιο απλά να στο εξηγήσω;
Σου ανέφεραν κι άλλοι το εξής παράδειγμα: θέλω να νοικιάσω το κατάστημα Χ επί της Βουκουρεστίου. Είναι τέτοια η ζήτηση για αυτό, που προσφέρω ΜΑΥΡΑ 60.000ευρώ στο νυν ενοικιαστή για να το αφήσει σε εμένα. Πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα να το αφήσω θα μου δώσει ο επόμενος ενοικιαστής το ίδιο (ή μεγαλύτερο) ποσό. Τελικά αλλάζουν οι συνθήκες (οικονομικές, κοινωνικές, κτλ) και παύει η ζήτηση για το κατάστημα. Όταν έρχεται η ώρα να το αφήσω δε βρίσκεται υποψήφιος να μου δώσει 60.000ευρώ ΜΑΥΡΑ. Τι κάνω; Τα ζητάω από το κράτος;
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Και η ΝΔ ελεγε οτι θα τα καταργησει και δεν το εκανε. Γιατι αραγε?Γιατί τώρα ζούμε με το άγχος της επόμενης δόσης...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αν όχι, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ. Πόσο πιο απλά να στο εξηγήσω;Τυπικά έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά ας αναγνωρίσουμε κι εμείς ότι το Κράτος ανεχόταν. Ήξερε, γνώριζε. Αυτό χρόνο με το χρόνο μετατράπηκε σε καθεστώς. Θέλω να πω πως είναι πιο συνηθισμένο να κάνει νόμο που να καθιερώνει ένα χρόνιο καθεστώς παρά να το ανατρέπει. Όπως και να το κάνουμε αιφνιδίασε. Αλλά δεν φαίνεται να κατανοεί κανείς ότι τις εντολές και τη μεθοδολογία τη δίνει η τρόικα δίκην προσωρινού διευθυντηρίου της Ελλάδος.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Το κρατος με την θεληση του εδω και δεκαετιες συντηρει τα κλειστα επαγγελματα ,αλλα και αλλες παρανομες συμπεριφορες.Σ' αυτό με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Αυτό ακριβώς είναι το Σύστημα των πελατειακών σχέσεων εγκαθιδρυμένο από τον Κωλέττη. Και αυτό ακριβώς πεθαίνει με την τρόικα. Θα ξεβολευτεί πάρα πολύς κόσμος...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ρε παιδια ας προσεχουμε λιγο τις εκφρασεις μας, κουβεντα με αγνωστους κανουμε δεν ειμαστε με την παρεα μας...
-
Στο διαταυτα...
Πάλι θα ταλαιπωρηθουμε εμείς και οι χιλιάδες των τουριστών επειδή κάποιοι νομίζουν ότι το κράτος είναι ακόμα αγελάδα...
Πάρτε το χαμπάρι , τα κλειστά επαγγέλματα σιγά σιγά θα ανοίξουν...Οποίος δεν μπορεί να το αποδεχτεί ας πάρει τα μπογαλακια του και αλλού...Σειρά έχουν οι μηχανικοί και οι δικηγόροι ... Τέρμα ο ηλίθιος υπερπροστατευτισμος του ΤΕΕ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σειρά έχουν οι μηχανικοί και οι δικηγόροι ... Τέρμα ο ηλίθιος υπερπροστατευτισμος του ΤΕΕ...
πες μου ότι κάνεις πλάκα, γιατί διαφορετικά έχεις σοβαρό πρόβλημα επαφής με την πραγματικότητα...
Βενζίνη ώρα μηδέν!