-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Όλα τα λεφτά ήταν πάντως, το πρώτο ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι (σε μπιλιάρδα κτλ) το οποίο μάλλον σαν τραπεζάκι έμοιαζε ,
καθώς και το λίγο μεταγενέστερο αλλά αξεπέραστο Bubble & Bubble.Γιάννης
Το οποίο το έχω στα MAME και έχω χάσει πολλέεεεεεεεες ώρες!
Γκολ μόνο διαγώνια ε?Όχι μόνο διαγώνια αλλά και με σέντρες και από το κέντρο
Έχω ένα cd MAME αλλά πολλά παιχνίδια δεν τρέχουν
Καμμιά καλή version έχει κάποιος????Γιάννης
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Όλα τα λεφτά ήταν πάντως, το πρώτο ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι (σε μπιλιάρδα κτλ) το οποίο μάλλον σαν τραπεζάκι έμοιαζε ,
καθώς και το λίγο μεταγενέστερο αλλά αξεπέραστο Bubble & Bubble.Γιάννης
Το οποίο το έχω στα MAME και έχω χάσει πολλέεεεεεεεες ώρες!
Γκολ μόνο διαγώνια ε?Όχι μόνο διαγώνια αλλά και με σέντρες και από το κέντρο
Έχω ένα cd MAME αλλά πολλά παιχνίδια δεν τρέχουν
Καμμιά καλή version έχει κάποιος????Γιάννης
Είχα προλάβει να κατεβάσω και την 76!!!
Έχω λιώσει στο NBA JAM....
ας κλειδωθεί αυτό το topic τελικά!!!!
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ (ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ) ΠΟΥ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ,ΤΙ ΠΙΚΡΑ(ΣΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ) ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΝ ΞΑΝΕΙΔΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.
Παράκληση, μην βάζεις τοσο μεγάλη φωτ στην υπογραφή
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά δεν παιζόμαστε. Με γυρίσατε πολλά χρόνια πίσω στα χρόνια τα παιδικά τα ανέμελα. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα πόσες σελίδες γέμισαν σε τόσο λίγο χρόνο!!!!!
Πέρα από όλα τα άλλα μου έχουν μείνει πολλές σειρές Ελληνικές.
Ο Χριστός ξανά σταυρώνεται.
Ο κόσμος και ο Κοσμάς.
Η αναδυόμενη.
Η γειτονιά.
Το θέατρο της δευτέρας.
Και πόσα άλλα.Εκείνος κι Εκείνος
ΓιούγκερμανΔεν θυμάμαι τον τίτλο από περιοδικά που διάβαζα. Μπορείτε πιστεύω να με βοηθήσετε!!!!
Το πρώτο ήταν με μασκοφόρο μαυροφορεμένο ήρωαΤο Ζορρό εννοείς?
και το δεύτερο με ήρωα της αμερικανικής επανάστασης που φορούσε σκούφο από κάστορα με την ουρά του και είχε παρέα ένα ινδιάνο ένα κοιλαρά διανοούμενο – επιστήμονα και ένα άτακτο «παιδάριο». Οι ιστορία εκτυλισσόταν γύρο από την λίμνη Οντάριο νομίζω.
Νομίζω τον έλεγαν Μαρκ something, και το περιοδικό Ομπραξ... δεν είμαι σίγουρος όμως. Η παρέα ήταν 'οι λύκοι του Οντάριο'.
Θυμάμαι επίσης τους χυμούς που μας έδιναν στο γυμνάσιο και έπρεπε να τους κουβαλάω τρία χιλιόμετρα (τόσος ήταν ο καθημερινός ποδαρόδρομος μέχρι το σχολείο).
Τι 'πακέτο' Θέε μου... πως να το ξεχάσουμε???
Τις κούτες τις έκοψα μετά και έφτιαξα βαράκια με τσιμέντο!!!!
Απίστευτο! Το ίδιο έκανα κι εγώ!
-
....
Δεν θυμάμαι τον τίτλο από περιοδικά που διάβαζα. Μπορείτε πιστεύω να με βοηθήσετε!!!!
Το πρώτο ήταν με μασκοφόρο μαυροφορεμένο ήρωα και το δεύτερο με ήρωα της αμερικανικής επανάστασης που φορούσε σκούφο από κάστορα με την ουρά του και είχε παρέα ένα ινδιάνο ένα κοιλαρά διανοούμενο – επιστήμονα και ένα άτακτο «παιδάριο». Οι ιστορία εκτυλισσόταν γύρο από την λίμνη Οντάριο νομίζω.Θυμάμαι επίσης τους χυμούς που μας έδιναν στο γυμνάσιο και έπρεπε να τους κουβαλάω τρία χιλιόμετρα (τόσος ήταν ο καθημερινός ποδαρόδρομος μέχρι το σχολείο).
Τις κούτες τις έκοψα μετά και έφτιαξα βαράκια με τσιμέντο!!!!Σου θυμίζει κάτι η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ??????
Λοχαγός Μαρκ των Λύκων του Οντάριο!!!Γιάννης
-
-
Καουμπόικο περιοδικό 'Ο Μικρός Σερίφης' με τον Τζιμ Άνταμς, τον Πεπίτο Γκονζάλες με τον γάιδαρό του τον Πελεγκρίνο, τον μικρό Ινδιάνο Τσιπιρίπο και την Ντιάνα....
-
Περιοδικό 'Ο Μικρός Ήρως' βέβαια με τον Γιώργο Θαλάσση - το παιδί φάντασμα-, τον Σπίθα και την Κατερίνα και τον μόνιμο αντίπαλό τους τον Γερμανό πράκτορα Σειτάν Αλαμάν..
-
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Οδύσσεια 2001? Εννοείς την all-time classic ταινία? Ποτέ δεν κατάλαβα το τέλος .
Δέν είσαι ο μόνος Ούτε ο Arthur Clarke (ο οποίος βοήθησε τον Stanley Kubrick στο γράψιμο της ταινίας) μπορούσε να καταλάβει το τέλος. Το ομώνυμο βιβλίο του A.C. γράφτηκε ΜΕΤΑ την ταινία.
Ξέρω λίγο εκτός τόπου και χρόνου το σχόλιο αλλά....
Το τέλος της συγκεκριμένης ταινίας το έχω δει 3 ή 4 φορές. Στην αρχή δεν άντεξα να το δω. Μετά από κάποιο σημείο ανιχνεύει κανείς χαοτικές δομές και κυρίως σχήματα και μηνύματα στα φαινομενικά άσχετα χρώματα. Ο ήχος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη συνοχή αυτού του τέλους. Δεν ξέρω αν αυτό που κατάλαβα είναι αυτό που σκεφτόταν ο Στανλ(ε)υ αλλά είναι πιστεύω άρρηκτο κομάτι της πλοκής (πρωτού βέβαια βρεθεί ο Dave στο δωμάτιο εκείνο, τόσο ψυχρό και οικίο που με τρομοκρατεί κάθε φορά).
Γενικώς το αγαπημένο DVD μου και το απόλυτο 10 ως ταινία, Best ever. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ειναι μια, μονο μια η φρουτοπία!!!
Μικρός φοβόμουν πολυ να τη δω...ψιλοθρυλερ ηταν οταν ξεκοιλιαζαν τον αιμιλιο το μηλο...Με τον κακό μανάβη, τον Πικο Απίκο και όλα τα λαχανικά...
Στέκεται άνετα δίπλα σε τέλειες σειρές όπως Simpsons κα.
Πως γίνεται να τους πείσουμε να βγάλουν την Φρουτοπία σε DVD??
Και τα παραμύθια του κουτιού? αυτές ήταν εποχές (22 είμαι και αναπολώ ήδη παλιούς καλούς καιρούς!!!)To Robotech είναι κακέκτυπο του Maccross. Υπάρχει η ιαπωνική σειρά σε DVD που μπορεί να βρει κανείς on-line
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Υπάρχει και μια ακόμη μάρκα συναρμολογούμενων με πολεμικά πλοία και αεροπλανοφόρα, αλλά ποτέ δε θυμόμουν τη μάρκα (έχω ένα τέτοιο ακόμη, στο σπίτι του κολλητού μου).
TENTE λεγονταν νομίζω
Μια σειρά με ένα ιπταμενο πυροσβεστικό όχημα που την οδηγοθσε μια παρεα εφήβων... το θυμαται κανεις??
-
Το πρώτο ήταν με μασκοφόρο μαυροφορεμένο ήρωα και το δεύτερο με ήρωα της αμερικανικής επανάστασης που φορούσε σκούφο από κάστορα με την ουρά του και είχε παρέα ένα ινδιάνο ένα κοιλαρά διανοούμενο επιστήμονα και ένα άτακτο «παιδάριο». Οι ιστορία εκτυλισσόταν γύρο από την λίμνη Οντάριο νομίζω.
Λοχαγός Μάρκ των λύκων του Οντάριο... Έχω ξετρυπώσει καμιά 100στή 'Αγόρι' από όταν ήμουν μικρός σε συνοικιακό μπακάλικο... τα αγόραζα μετά μανίας. είχε εμφανιστεί και στην Περιπέτεια και στο Μπλεκ και στο Αγόρι ανά καιρούς.
-
Ο χρήστης dourou έγραψε:
Οδύσσεια 2001? Εννοείς την all-time classic ταινία? Ποτέ δεν κατάλαβα το τέλος .
Δέν είσαι ο μόνος Ούτε ο Arthur Clarke (ο οποίος βοήθησε τον Stanley Kubrick στο γράψιμο της ταινίας) μπορούσε να καταλάβει το τέλος. Το ομώνυμο βιβλίο του A.C. γράφτηκε ΜΕΤΑ την ταινία.
Ξέρω λίγο εκτός τόπου και χρόνου το σχόλιο αλλά....
Το τέλος της συγκεκριμένης ταινίας το έχω δει 3 ή 4 φορές. Στην αρχή δεν άντεξα να το δω. Μετά από κάποιο σημείο ανιχνεύει κανείς χαοτικές δομές και κυρίως σχήματα και μηνύματα στα φαινομενικά άσχετα χρώματα. Ο ήχος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη συνοχή αυτού του τέλους. Δεν ξέρω αν αυτό που κατάλαβα είναι αυτό που σκεφτόταν ο Στανλ(ε)υ αλλά είναι πιστεύω άρρηκτο κομάτι της πλοκής (πρωτού βέβαια βρεθεί ο Dave στο δωμάτιο εκείνο, τόσο ψυχρό και οικίο που με τρομοκρατεί κάθε φορά).
Γενικώς το αγαπημένο DVD μου και το απόλυτο 10 ως ταινία, Best ever.Μεγάλος σκηνοθέτης ο Στάνλευ Κιουμπρικ, τι να πρωτοθυμηθώ ??
- Κουρδιστό Πορτοκάλι
- Σταυροί στο Μέτωπο
- Οδύσσεια του Διαστήματος (όπως αναφέρει και ο φιλος)
- Η λάμψη (εκπληκτικός Τζακ Νίκολσον)
-
Αυτό ποιος το θυμάται. Το έπαιζε ένα απο τα κανάλια κατα το 1983-1984.
-
Το θυμάμαι εγώ! Μου διαφεύγει όμως ο Ιαπωνικός του τίτλος. Η τεχνοτροπία βέβαια είναι εμφανέστατα Ιαπωνική (αναρωτιέμαι πόσοι γνωρίζουν ότι η τεχνοτροπία των anime προέρχεται κατευθείαν από τη Betty Boop) των τελών της δεκαετίας του '70 και αρχών της δεκαετίας του '80.
Για το G-Force θα πω ότι είναι μια από τις δυο αγγλόγλωσσες εκδοχές του Ιαπωνικού Gatchaman (Tatsunoko, 1972-1974, δημιουργός του ήταν ο Tatsuo Yoshida). Και οι δυο ήταν πολύ κατώτερες του Gatchaman, με την άλλη (προϊόν της εταιρείας του Sandy Frank) που έφερε τον τίτλο 'Battle Of The Planets' να έχει υποστεί ακόμα μεγαλύτερη λογοκρισία και απίστευτες επεμβάσεις στο σενάριο, σε βαθμό τέτοιο ώστε συχνά να μη βγαίνει νόημα. Η G-Force ήταν η λιγότερο ενοχλητική από τις δυο, αν και τα δυο (και μόνον δυο) μουσικά μοτίβα που είχαν χρησιμοποιηθεί σύντομα άρχιζαν να σπάνε τα νεύρα των θεατών.
Δεν θυμάμαι τώρα σε ποια από τις δυο είχε βάλει το χεράκι του ο μαστροχαλαστής που λέγεται Carl Macek...
-
Παιδιά, θυμάμαι και ένα άλλο με κινούμενα σχέδια που ήταν ένα διαστημόπλοιο το οποίο ήταν ένα σαν και αυτά τα θωρηκτά του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Έριχνε κανονικά από τους πυργίσκους του με τα κανόνια. Μάλιστα, χαμηλά από την πλώρη έριχνε πολύ μεγάλη δέσμη λέιζερ.
Μήπως το θυμάται κανένας ??
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
- Σταυροί στο Μέτωπο
Ποιος είναι ο αγγλικός τίτλος, το Full Metal Jacket είναι?
να παραθέσω και τις άλλες ταινίες του??
Από killing και Killer's Kiss
Lolita
Barry Lyndon
το ανυπέρβλητα σατυρικό
'Dr Strangelove or how I learned to stop worrying and love the bomb'
ως το Eyes wide shut -
Μιλάς για το Space Battleship Yamato, που στην αμερικανική τηλεόραση ονομαζόταν 'Starblazers'. Το δε διαστημικό αυτό θωρηκτό είναι αντίγραφο του Ιαπωνικού θωρηκτού του Β' Π.Π. 'Yamato'. Ήταν, αν θυμάμαι καλά, προϊόν της ιδιοφυίας του μεγάλου Leiji Matsumoto.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μιλάς για το Space Battleship Yamato, που στην αμερικανική τηλεόραση ονομαζόταν 'Starblazers'. Το δε διαστημικό αυτό θωρηκτό είναι αντίγραφο του Ιαπωνικού θωρηκτού του Β' Π.Π. 'Yamato'. Ήταν, αν θυμάμαι καλά, προϊόν της ιδιοφυίας του μεγάλου Leiji Matsumoto.Σωστός !!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης dourou έγραψε:
- Σταυροί στο Μέτωπο
Ποιος είναι ο αγγλικός τίτλος, το Full Metal Jacket είναι?
να παραθέσω και τις άλλες ταινίες του??
Από killing και Killer's Kiss
Lolita
Barry Lyndon
το ανυπέρβλητα σατυρικό
'Dr Strangelove or how I learned to stop worrying and love the bomb'
ως το Eyes wide shutΤο ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ αναφέρεται στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και νομίζω ότι έπαιζε και ο Κερκ Ντάγκλας...
-
Την ερωτευμένη με τον Μέγα Αλέξανδρο Νικολαΐδου όπως και την Έλλη τις θυμάμαι γιατί ήταν πριν η μετά από πιο ενδιαφέροντα για εμάς οράματα!
Θυμήθηκα μάλλον για τους πιο παλιούς και αρκετά πριν από τον Χάρυ Κλύν τον Αγκόπ με το νοσοκονομονείο και κάτι μακαρόνια με γύψο που στέκονταν ντούρα όρθια και μια μπάμια μα ποια μπάμια και άλλα....
-
Είστε τελείως άρρωστοι
Ξεχάσατε μερικά:Από περιοδικά ήταν και το ΤΑΝΚΣ!
Από τηλεόραση. Είστε ιερόσυλοι. Το Las Vegas δεν το έβλεπε κανείς; Ομηρικές μάχες στο σπίτι. Οι γονείς θέλανε Dallas, εγώ με τον αδελφό μου Las Vegas...Επίσης ένα Αμερικάνικο για τον 2ο ΠΠ στον Ειρηνικό. Με τα Ζeros που έπεφταν σαν μύγες από τα Αμερικάνικα. Δεν θυμάμαι τίτλο
Από Ελληνικά: 'Οι Πανθέοι' που δυστυχώς έχει σβηστεί από τα αρχεία της ΕΡΤ , όπως και το Γιούγκερμαν έχει σβηστεί , 'Ο Παράξενος Ταξιδιώτης' και φυσικά (αυτό αναφέρθηκε) ο Άγνωστος Πόλεμος με τον Συνταγματάρχη Βαρτάνη . 'Το λεμονοδάσος', 'Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια', 'Η αστροφεγγιά', 'Τα Λαυρεωτικά'
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το 'Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι' που διακόπηκε στον αέραΑπό εκπομπές 'Αλάτι & Πιπέρι' και η 'Πρώτη Σελίδα' με τον Φρέντι Γερμανό!
O "K.I.T.T"!!