-
Πυκνός καπνός στον περιφερειακό, στο ύψος του ΚΤΕΟ Πυλαίας, μεριά προς την πόλη. Μυρωδιά καμένου πλαστικού, μετά από ένα δεκάλεπτο 1-2 ασθενοφόρα έφευγαν από το ΑΧΕΠΑ προς ανατολικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πυκνός καπνός στον περιφερειακό, στο ύψος του ΚΤΕΟ Πυλαίας, μεριά προς την πόλη. Μυρωδιά καμένου πλαστικού, μετά από ένα δεκάλεπτο 1-2 ασθενοφόρα έφευγαν από το ΑΧΕΠΑ προς ανατολικά.Golf TSi?
-
nope, το durex μου
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πυκνός καπνός στον περιφερειακό, στο ύψος του ΚΤΕΟ Πυλαίας, μεριά προς την πόλη. Μυρωδιά καμένου πλαστικού, μετά από ένα δεκάλεπτο 1-2 ασθενοφόρα έφευγαν από το ΑΧΕΠΑ προς ανατολικά.πωπω ναι περασα κ εγω κ κοντεψα να λιποθυμησω (οπως γραφεται τελος παντων). Ανοιξα full το κλιμα κ ψιλοσυνηλθα. Τι επαιξε???
-
Δεν ξέρω, πήρα το 199 να σιγουρευτώ ότι ήταν ενήμεροι (όπως και ήταν τελικά).
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Άκουγα το πρωί το ράδιο του αντέννα, όπου λέγανε το πόσο κάψανε σε βενζίνη με το μποτιλιάρισμα στη χαλκιδική. Και πέρνει ένας και λέει ένα άπιαστα χαμηλό νούμερο Σιωπή οι εκφωνητές...οπότε μετά από λίγο τον ρωτάνε, με τι αυτοκίνητο αν επιτρέπεται; Κι απαντά ο τύπος: BMW 320 ντίζελ με 177 άλογα αγορασμένο από ΓερμανίαAXaxaxaxaxaxaxa
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Άκουγα το πρωί το ράδιο του αντέννα, όπου λέγανε το πόσο κάψανε σε βενζίνη με το μποτιλιάρισμα στη χαλκιδική. Και πέρνει ένας και λέει ένα άπιαστα χαμηλό νούμερο Σιωπή οι εκφωνητές...οπότε μετά από λίγο τον ρωτάνε, με τι αυτοκίνητο αν επιτρέπεται; Κι απαντά ο τύπος: BMW 320 ντίζελ με 177 άλογα αγορασμένο από ΓερμανίαThere can be only one!
Πουντολόρδος on the move!
Έπρεπε να ρωτήσει ο εκφωνητής: 'Ρε φίλε, κοτσαδόρο έχεις;'
-
Και να του ζητούσε τα ρέστα γιατί δεν έπαιρνε γραμμές στο ring ...
-
Χαιρετίζω και διαφημίζω με ξεδιάντροπη αδιακρισία τον επίσημο μηχανικό οχημάτων της Εκκλησίας, Δημήτριο Puntofato για την υπομονή και την αποφασιστικότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα διάφορα σκουπιδο-αυτοκίνητα που του πηγαίνω.
Σοβαρά μιλώντας, αν κανείς ψάχνεται για μηχανικό/δεν είναι ευχαριστημένος κλπ. ας κάνει καμιά βόλτα. Είδα πολλές φορές σωστή αντιμετώπιση προβλημάτων και επαγγελματισμό και νομίζω ότι πρέπει τα καλά να τα λέμε, ειδικά αν είναι και φορουμάδες...
-
επίσημο μηχανικό οχημάτων της Εκκλησίας
Σκάνδαλο μου μυρίζεται ....
Ο Ρουσόπουλος που εμπλέκεται ??
-
ωραία θα τον χρειαστώ μαλλον αν ασχολείται κ με vag-ακια μιας κ το πολο ετοιμάζει κόνξες!!
-
Ξερουμε κανενα καλο κονε στον ΟΑΣΘ???
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Άκουγα το πρωί το ράδιο του αντέννα, όπου λέγανε το πόσο κάψανε σε βενζίνη με το μποτιλιάρισμα στη χαλκιδική. Και πέρνει ένας και λέει ένα άπιαστα χαμηλό νούμερο Σιωπή οι εκφωνητές...οπότε μετά από λίγο τον ρωτάνε, με τι αυτοκίνητο αν επιτρέπεται; Κι απαντά ο τύπος: BMW 320 ντίζελ με 177 άλογα αγορασμένο από Γερμανίαλολ εντελώς φυσικά, αλλά το ότι είναι αγορασμένο από Γερμανία το είπε για να τον αναγνωρίσουν τα συμφορουμάκια; ή μήπως για να δείξει στους ακροατές ότι το αγορασμένο από γερμανία 320 καίει λιγότερο απ’ ότι το αγορασμένο απ’ τον Αδαμίδη;;;
-
Η παραλία της Βεριάς πρέπει ΑΝΕΤΑ να κερδίζει το βραβείο του χειρότερου μέρους της Χαλκιδικής.
Τέτοια χαβούζα δεν έχω ξαναδεί...Πιτσιρίκια με πάπιες πάνω κάτω με σούζες, κάνγκουρες με καραφτιαγμένες BMW του 1995 να μαρσάρουν, ο ένας πάνω στον άλλον, οι μουσικές από τα beach bars να μπλέκονται η μία με την άλλη....ενδεικτικά είχα παρκάρει από το πρωί κάπου μόνος μου και όταν πήγα να το πάρω με είχαν κλείσει ΚΑΙ από μπρος ΚΑΙ από πίσω ΧΩΡΙΣ να αφήσουν καν τηλέφωνο
Ευτυχώς έφευγε ο διπλανός και με 20 μανούβρες κατάφερα να βγω...
Δυστυχώς λόγω της αυξησης της βενζίνης, τα μέρη μέχρι Καλλικράτεια και Βεριά ζουν στιγμές δόξας....Αποφύγετέ τα όσο μπορείτε.... -
Βεριά μόνο καθημερινές, όχι ΣΚ...
Για κοντά, μια χαρά είναι, μουσικές λιγότερες, αυτοκίνητα και παπάκια λιγότερα, η θάλασσα την παλεύει γενικά. Το ΣΚ είναι ακριβώς όοοοολα αυτά που είπες, με τοπ παρουσία κατά τη γνώμη μου τους κάγκουρες, μερικοί χρήζουν επιστημονικής παρακολούθησης. Μέχρι και η φραπεδάρα τους είναι κωλοφτιαγμένη και αν είναι και σε φουξια ποτήρι τη θαυμάζουν και λίγο παραπάνω.
-
Έτσι μπράβο αδέρφια, ΜΗΝ έρχεστε Βεριά, δεν σας θέλουμε το Σάββατο είχαμε και την Άντζελα στο Sabbia, μου έκλεισαν και την είσοδο του σπιτιού οι άθλιοι οι θαμώνες για να παρκάρουν.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
ή μήπως για να δείξει στους ακροατές ότι το αγορασμένο από γερμανία 320 καίει λιγότερο απ’ ότι το αγορασμένο απ’ τον Αδαμίδη;;;Πολύ αμφιβάλλω για το αν ο Αδαμίδης (και ο Τρικαλιώτης και ο Παπαδόπουλος) έχουν πουλήσει έστω και μια 320d
-
Γιατί δεν πήρες το παπάκι σου;
-
Για Τρυπητή (Αμμουλιανη) απο που ειναι καλύτερα να πάω??
Εγνατία κ να βγω μετά την Ρεντινα (140χιλ) η μέσω Αρναιας (120χιλ)?? Τα φωτα σας παρακαλώ γιατι το gps με μπέρδεψε περισσότερο αλλα κλείνω για την πρωτη επιλογή!
Posts προς Θεσσαλονικείς