-
Και με την ευκαιρία, δυο γρήγορα 'νεανικά' ανέκδοτάκια:
-
Παππού πώς τα πάμε, το τρυπάμε το γιαούρτι?
-
Ε, αμά δεν έχει πέτσα!
-
Καιρό έχω να σε δω, Χαράλαμπε... τη βρίσκεις ακόμα με τη γριά σου?
-
Μπα, άστα να πάνε Αγησίλαε, μου έπεσε εντελώς. Εσένα?
-
Α, εμένα δόξω τω Θεώ, μου κρέμεται ακόμα.
-
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Βρε σεις; Πόσο χρονόν είστε και βλέπατε όλα αυτά;;;εγώ κλείνω τα 25 σε λίγες μέρες, αλλά τα περισσότερα που αναφέρθηκαν εδώ μέσα τα έβλεπα....
πάντως ξεχάσατε τον drWHO!!! δε πιστεύω πως είναι δυνατόν να μην έβλεπε κανείς σας!!!!!
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Ούτε τον back rogers ξεχάσαμε...θυμάστε το κεφάλι του ρομπότ τι σχήμα είχε?χεχεχε......το πιατο-ρομπόρ!!!!! η ταινία ήταν σχετικά καλοφτιαγμένη, αλλά η σειρά ήταν εντελώς μούφα από εφφέ! πάντως δεν έχανα επεισόδιο!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απίστευτοι είμαστε!! ...κι αφήστε τον Μαρινάκη να λέει!!...κι αυτός μέλος του ΚΑΠΗ είναι!!
Να πούμε και για περιοδικά?..Μπλέκ,Ομπραξ,Μικρός Σερίφης,Μικρός Ηρωας....ε ρε γλέντιααααα!!1
......................ΑΓΟΡΙ!!ΒΑΒΟΥΡΑ!!
Αχ!!!!Μεγαλωσαμε κυριοι..........μεγαλωσαμε και ουτε που το καταλαβαμε.
Βασιλης (ετων 31).
αγόρι-βαβούρα-μπλεκ καθώς και φανατικός σπάιντερμαν..... ρε μάνα που πήγες και τα πέταξες χωρίς να το πάρω πρέφα......
-
Τη μανινα ξεχασατε.
-
Χθες βράδυ, μετά το χαμομήλι, μου ήρθαν κι άλλα:
Ιβανόης,
Χαμένοι στο διάστημα, με τον 'συμπαθέστατο' γιατρο-κλασοπατάτα-ρουφιάνο και το ρομπότ που περπατούσε,
Ο Άγιος,
Οι αντίζηλοι,
και... και... πάει... τα ξέχασα πάλι... -
Από τα αγαπημένα μου, ο Βιονικός Άνδρας (θυμηθήκατε τη γυναίκα, αλλά τον άνδρα όχι... λέει τίποτα αυτό? ) και ο αόρατος άνθρωπος.
Και η εκπομπή του Νάσου Αθανασίου.
Και όταν πήρα έναν υπολογιστή 8086. 'Καλά, τι τον θέλεις, τράπεζα έχεις?' Και ο υπερυπολογιστής μου (και ακριβότερος υπολογιστής που έχω αγοράσει μέχρι σήμερα), ένας ΙΒΜ 386! 450.000 δρχ, ΤΟΤΕ. -
Ρε 'σεις, ξεχάσατε τον Κλούβιο και τη Σουβλίτσα με τον μπαρμπα-Μυτούση
Που τα θυμηθήκατε όλα αυτά...
Για να επανέλθουμε στο θέμα του ΚΙΤ, αγαπητός συγγενής (και φορουμάς ) σε πολύ-πολύ μικρή ηλικία κυκλοφορούσε (στο σπίτι) ως Μάικλ Νάιτ, κρατούσε πάντα τιμόνι (εικονικό), έστριβε δε στις πόρτες με... τις πόρτες. Ήταν μονίμως μέσα στον ΚΙΤ. Και αλοίμονο σε όποιον τον ενοχλούσε όταν έβλεπε επεισόδιο.
Πόσο μας έλειπαν τα αυτοκίνητα τότε...Α, να μη το ξεχάσω. Ο Spectrum λειτουργεί ακόμα, θα έρθετε να παίξουμε;
-
Θυμάστε και τη μόδα της εποχής, που ταξί, αγροτικά, φορτηγά, γύφτικα,
'γρήγορα' gti/turbo/injection/παρτουζοκουνελάκια,
είχαν τοποθετήσει όλα το led του KIT που 'πηγαινοερχόταν'; -
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Το Robotech...ποιος το θυμάται?
Επ, δεν διαβαζεις προσεκτικα...
Για να μην αναφερω την πορωση με το Robotech απο την εκπομπη Fun Factory που παρουσιαζε ο DJ Kat στο SKY Channel μολις ηρθαν τα ξενα καναλια...
-
Δεν είχα μπει σε αυτό το θέμα, γιατί κατάλαβα ότι επρόκειτο για τη δημοπρασία του ΚΙΤ (το είχα δει και αλλού), αλλά όταν είδα ότι έφτασε 8 σελίδες σκέφτηκα ότι κάτι άλλο σκαρώνετε εσείς εδώ μέσα!
Λοιπόν, από όλες τις σειρές/κινούμενα σχέδια/περιοδικά που αναφέρθηκαν, θυμάμαι τα πάντα, εκτός από το Peyton Place. Πού το βρήκες αυτό βρε Νίκο?
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Υπήρξε μια γαλλική 'Οδύσσεια του Διαστήματος', (πολύ) ελεύθερη διασκευή της Οδύσσειας του Ομήρου, ίδιας τεχνοτροπίας με το 'Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο Άνθρωπος' και 'Μια φορά και έναν καιρό στο διάστημα'. (Il etait une fois l'homme και Il etait une fois l'espace αν θυμάμαι καλά). Αυτές τις καταπληκτικές σειρές τις θυμάστε;Αν τις θυμόμαστε λέει...
Βρε παιδία θα σας μαλώσω…
Ξεχάσατε την ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ !!!Μπράβο βρε Θανάση, είχα ανησυχήσει πολύ που είχα φτάσει στην 6η σελίδα χωρίς να δω μνεία...
Αχ, Βαβούρα... Οδός Ατυχίας 13 (οπισθόφυλλο)!
Επίσης: Dallas (δεν το παρακολουθούσα, αλλά έχω τη μουσική του στο pc)
Doctor Who! Εκπληκτική σειρά!
(και κάποια λίγο πιο πρόσφατα)
'Ομιλείτε Ελληνικά?' με τη Λιάνα Κανέλλη (τρομερό τηλεπαιχνίδι)
Αλφ ο Εξωγήινος!Περιοδικά: ο Judge Dredd πού ήταν?
Το παράξενο είναι ότι εγώ είμαι μικρούλης, πώς τα θυμάμαι όλα αυτά?
-
Ρε σεις δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά εχω παρατηρήσει το εξής!
Οσοι έχουμε γεννηθεί μέχρι και το 1975 περίπου (καλα..καλά..μερικοί γεννηθήκαμε στην αρχή του '60...τέλη '50...και ο DAP το '20!! )
έχουμε πάνω-κάτω τις ίδιες παραστάσεις!Απο εκει και πέρα χάνεται η μπάλα...τελείως διαφορετικά άτομα!!
Πόσο αλλάζει τα πράγματα η εκπαίδευση και η ΤουΒούλα ε?!!
-
'Αγνωστος Πόλεμος' Το πρώτο Ελληνικό Soap Opera με ολίγη από πατριωτικό συναίσθημα
'Αλάτι και πιπέρι' Για μένα η μόνη σοβαρή προσπάθεια live συνεντεύξεων με χιούμορ.
'Γιούγκερμαν' Η πρώτη μίνι σειρά με πολύ καλούς ηθοποιούς - στα πρότυπα σχεδόν του BBC αν και α/μ
'Ρεπόρτερς' Η πρώτη καθαρά δημοσιογραφική προσπάθεια.
Αν αναλογιστεί κανείς τα μέσα που υπήρχαν τότε , είχαμε μάλλον καλλίτερη τιβούλα!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Περιοδικά: ο Judge Dredd πού ήταν?
Πω πω ...δε θυμάσαι αυτό? μα στο Αγορι φυσικά. Εχω πάντως φυλαγμένα σε καλή κατάσταση αρκετά τεύχη από Μπλεκ, Αγόρι, Τρουένο, Δράσι, Μαχη, Σουπερ-μπόυ... αν γινει τελικά η συγκέντρωση στη Χαλκιδική θα τα φέρω για να θυμυθούμαι τα παλιά.
Την πρώτη εκπομπή στην τηλεόραση για μουσική, το ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ.
Να κάνουμε ένα κατάλογο με ότι έχει γραφεί μέχρι τώρα? κανας εθελοντής... -
Βασίλη Κοντοβαζενίτη σε μεσημεριάνη αθλητική εκπομπή για αγγλικό ποδόσφαιρο τον θυμάστε ????
Τα γαριδάκια ΟΜΑΔΑ με παίκτες πλαστικούς μέσα τα θυμάστε ??
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, τα θεικά ALBUM της PANINI για ΜΟΥΝΤΙΑΛ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ??? (Ο ΠΕΛΕ για να τον βρω σε χαρτάκι του ΜΟΥΝΤΙΑΛ 78, δεν θυμάμαι πόσα είχα ανταλλάξει απο τα δικά μου χαρτάκια)
-
Στο υπόγειο ίσως να υπάρχουν ακόμα κάπου 30 κασέτες με παιχνίδια για Commodore 64. Αν έχει κάποιος μηχάνημα που να λειτουργεί να ψάξω να τις βρω.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Α, να μη το ξεχάσω. Ο Spectrum λειτουργεί ακόμα, θα έρθετε να παίξουμε;
Πάτα το load και το play, θα πάρω το τραμ (ίδια ώρα θα κάνει ) κι έρχομαι
-
Στο παρόν θέμα πρωταγωνιστούν (κατά σειρά εμφάνισης):
Περιοδικά/κόμικς/κινούμενα σχέδια:
G-Force
Μάγια η Μέλισσα
Παραμυθάς
Μεθοριακός Σταθμός
Οδύσσεια 2001 (κιν.σχ.)
υποβρύχιο Στίνγκρεΰ (τι εκπληκτικές που ήταν οι μαριονέτες)
Sport Billy
Thundercats
Candy-Candy
Il etait une fois l'homme
Il etait une fois l'espace
Robotech
Κόκκινοι γίγαντες άσπροι νάνοι
Κεραυνοί του Διαστήματος
Τρελές Κούρσες
Φρουτοπία
Μπλέκ
Ομπραξ
Μικρός Σερίφης
Μικρός Ηρωας
Αγόρι
Βαβούρα
Βασιλιάς Αρθούρος και οι Ιππότες της στρογγυλής τραπέζης
MAD
Κλασσικά Εικονογραφημένα
Spiderman
Μανίνα
Βιονικός Άνδρας
Αόρατος ανθρωπος
Τρουένο
Δράσι
Μαχη
Σουπερ-μπόυΣήριαλ/Tαινίες:
ΚΙΤ (Knight Rider)
The Dukes of Hazard
Miami Vice
Combat
Lost in Space
Star Trek
Peyton Place
Galactica
Μικρό σπίτι στο λιβάδι
Buck Rogers
ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ
Βιονική Γυναίκα
Οδύσσεια 2001 (ταινία)
Άγνωστος πόλεμος
Η γειτονιά
Ο χριστός ξανά σταυρώνεται
Η αναδυόμενη
Τρείς στον αέρα
οικογένεια Γουώλτον
Hawaii 5-0
Hill Street Blues
Αγιος
Παιχνίδια Πολέμου (all-time classic)
Αδιάφθοροι
Μrs Peel
Manix
Benny Hill show
Μάλιστα κε Υπουργέ
Faulty Towers
Black Adder
Διάστημα 1999
Η Ιστορία του Δυτικού Πολιτισμού (documentary)
Δυναστεια
Fame
Airwolf
ΜcGuyver
Dr Who
Sullivans
Ιερόσυλοι
Κραυγή των Λύκων
Ο άνθρωπος από την Ατλαντίδα
Electric Dreams
Jumping Jack Flash
Καραγκιόζης τού Ε.Σπαθάρη
Άγγελοι του Τσάρλυ
Dallas
Αλφ ο Εξωγήινος
Αγνωστος Πόλεμος
ΓιούγκερμανΤηλεπαιχνίδια/εκπομπές:
Γράμματα και αριθμοί
Αν έχεις γνώσεις διάβαινε
Ομιλείτε Ελληνικά
Αλάτι και πιπέρι
Ρεπόρτερς
ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑΥπολογιστές:
Atari
PacMan
Space Invaders
ZX Spectrum
Amiga Commodore 64
Amstrad 464
Spectrum Plus
BBC της ACORN
Philips Videopac2000Ουφ, πολύ ctrl+c, ctrl+v έπεσε!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Περιοδικά: ο Judge Dredd πού ήταν?όντως στο Αγόρι..ξέρετε..εκέινο που έβαζε οπισθόφυλλο με...σιδερότυπα..
το Αγόρι και η Βαβούρα ήταν όντως κορυφαία περιοδικά...τι να πρωτοθυμηθει κανείς
οι εκατομυριούχοι Μπάμκινς, ο Τίμοθυ Τέστερ, ο Τζώνυ Ρέντ, ο Ρόυ της Μέλτσεστερ (http://www.royoftherovers.com/rovers.htm), το Mini Cooper και τόσα άλλα..ακόμη και όλα τα πολεμικά..Μάχη,Δράση, Κράνος, Πόλεμος
παλιές αλλά καλές αγγλικές σχεδιαστικές προσπάθειες πριν πλακώσουν οι γιαπωνέζοι και μας γεμίσουν μεταλλαγμένα τέρατα
έπαιζε κανείς από σας με Kalkitos? εκείνα τα τρίπτυχα με εικόνες που έβαζες αυτοκόλλητα ανθρωπάκια και έκανες ιστορίες?
-
Ολύμπιε όριζεσαι εθελοντής πρακτικογράφος του Φόρουμ!!!
Να θυμίσω και τα χαρτάκια στις γκοφρέτες ΜΕΛΟ με τα θαύματα του κόσμου?!! Δύο δραχμές η γκοφρέτα!!!
O "K.I.T.T"!!