-
Δεν είχα μπει καθόλου σε αυτό το θρεντ γιατί αυτό το μουντιάλ με απογοήτευσε ελαφρώς και άρχισε να αποκτά κάποιο ενδιαφέρον από τους 8 και μετά ενώ στα προηγούμενα υπήρχαν πολλοί περισσότεροι ενδιαφέροντες αγώνες θεωρώ.
Τέσπα, μπαίνω σήμερα να πω τον πόνο μου και βλέπω ότι συζητάτε πάλι για ... γκόμενες ?!?!?
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ που θα έλεγε και ο
Τέσπα! Εγώ πάντως ξυρίστηκα (γένια και μαλλιά. θέλω να ταιριάζω σα φιλοσοφία στην ομάδα ) και περιμένω με άγριες διαθέσεις τους Ισπανούς.
Η μάλλον ξυρίστηκα και περιμένω με άγριες διαθέσεις τους ... Γερμανούς !!!
Οι δύο αγαπημένες μου ομάδες από εποχή ... Δυτικής Γερμανίας απόψε συγκρούονται ! Δεν ξέρω ποια να υποστηρίξω!
Ας κερδίσει όμως ο καλύτερος που θα έλεγε και ο πουρουπουπου ...
-
Σουτ Ισπανού από πλάγια στα περιστέρια.
Θεοφιλόπουλος:
'Κάποια πράγματα τα κρατάει η φύση για τον εαυτό της...
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Μπορούσε να κάνει το καλύτερο κι έκανε το χειρότερο' -
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σουτ Ισπανού από πλάγια στα περιστέρια.Θεοφιλόπουλος:
'Κάποια πράγματα τα κρατάει η φύση για τον εαυτό της...
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Μπορούσε να κάνει το καλύτερο κι έκανε το χειρότερο' -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Youtube Video -
Γκκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλ!!!!!!
-
το μονο που δεν εχουμε ακουσει ακομη για την ισπανια ειναι οτι αξιζε να παρει ολα τα παγκοσμια που πηρε μερος
-
Το ´πε το χταπόδι, λέμε!
-
ESPANA
Aιντε με τις υπερτιμημένες ομάδες (και αυτοκίνητα ) -
ποσο τραγικο ακουγεται
'η ισπανια για πρωτη φορα στον τελικο' -
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Θα ηθελα να το παρει η Ουρουγουαη, γιατι το παλευουν και ειναι και αλητοφατσες.
Δε θελω να το παρει η Ολλανδια, ειναι χοντρο να το σηκωσει η Ολλανδια στη Ν. Αφρικη (μποερς/απαρτχαϊντ και μετρια ομαδα)
Οι μετριοι (μεχρι τωρα) Ισπανοι δεν πειθουν οτι μπορουν.
Τελικα θα το παρει η Γερμανια που εχει συνολο με αριστη φυσικη κατασταση, μερικους ταλαντουχους παικτες και προπονητη που ξερει τι μπορει να κανει και πως να το κανει.0 στα 2 . Καλυτερη η Ισπανια κερδισε δικαια.
-
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
0 στα 2 . Καλυτερη η Ισπανια κερδισε δικαια.
+1 ! Χαμένη ήταν Γερμανία ...
Τώρα για σοβαρά πράγματα!
Έχουμε καμία Ισπανίδα; Δεν την περιμέναμε στο τελικό. Ολλανδέζα έχουμε (στις τελευταίες σελίδες)!
Να κάνουμε εμείς πιο θεαματικό τελικό!!! -
το μπούλο φρίτσηδες
Ισπανία θέλω να το σηκώσει αν και δεν με καίει πλέον ιδιαίτερα. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Η ισπανία θα το σηκώσει. Η Ουρουγουάη δεν μπορεί, η ολλανδία είναι ξενέρωτη και οι ολλανδέζες επίσης γιατί ταλαιπωρούν τους φίλους μου, οι γερμανοί αποκλείεται γιατί απο σήμερα θα τους κάνω βουντού άρα μένει η ισπανία.
τάσε, τα βουντου σου δεν
μήπως να έγραφες κανα προγραμματάκι καλύτεραHup στον τελικό, μόνο μην προκριθεί καμια ισπανία αύριο και ξενερώσουμε
-
Η ισπανία θα το σηκώσει. Η Ουρουγουάη δεν μπορεί, η ολλανδία είναι ξενέρωτη και οι ολλανδέζες επίσης γιατί ταλαιπωρούν τους φίλους μου, οι γερμανοί αποκλείεται γιατί απο σήμερα θα τους κάνω βουντού άρα μένει η ισπανία.
τάσε, τα βουντου σου δεν
μήπως να έγραφες κανα προγραμματάκι καλύτεραHup στον τελικό, μόνο μην προκριθεί καμια ισπανία αύριο και ξενερώσουμε
Τάσος το χταπόδι μίλησε
Θλίψη οι ολλανδέζες -
Το μόνο χταπόδι που κάνει προβλέψεις είναι το λιαστό στα κάρβουνα
-
Το μόνο χταπόδι που κάνει προβλέψεις είναι το **λιαστό στα κάρβουνα **:rtfm:Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε και θες να μας το πεις;
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Το μόνο χταπόδι που κάνει προβλέψεις είναι το **λιαστό στα κάρβουνα **:rtfm:
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε και θες να μας το πεις;
Δεν έχεις ένα χταπόδι να το ρωτήσεις;
Mundial 2010 - South Africa