-
ψυχολογικα τεστ (και με την ευκαιρια να περασουν και οι αστυνομικοι και οι στρατιωτικοι απο αυτα , σοβαρα ομως )
-
Και ποιος σου ειπε οτι οσοι εχουν περασει ολα τα τεστ δεν θα αφηνιασουν μια μερα και δεν θα αρχισουν να πυροβολουν οτι βλεπουν;Ποιος σου ειπε οτι οι ληστες αποτυνχανουν σε αυτα τα τεστ;
-
τωρα θα με βαλεις στη κουβεντα ποσο σοβαρη επιστημη ειναι η ψυχολογια
τεσπα , αν καποιος μια μερα ζουρλαθει σκοτωνει και με κουζινομαχαιρο, το οπλο δεν ειναι το θεμα για ενα τετοιο ατομο
το προβλημα ειναι οτι οπλο μπορει να προμηθευτει παρανομα και ενας ανηλικος και να στη μπουμπουνισει και εσυ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις να ερθει η αστυνομια να σε βγαζει φωτογραφιες (αφου τα χεις τιναξει)
αλλα ειπαμε, δικαιο δημοκρατικο κρατος
τα οπλα και η αστυνομια ειναι για τους λιγους , οι υπολοιποι μπορουμε απλα να.. παμε στην εκκλησια να προσευχηθουμε
(και μετα λετε γιατι υπαρχουν θρησκειες)
-
Τρόμος στην Αμφιλόχια – Άνοιξαν πυρ σε γεμάτο εστιατόριο - Μία γυναίκα με σφαίρα στο λαιμό
Πρωτοφανές περιστατικό με τρεις τραυματίες το βράδυ του Σαββάτου σε εστιατόριο στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων.
Το χάρο με τα μάτια τους είδαν περίπου 200 άτομα που βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο, στο οποίο είχαν σταματήσει τρία αλβανικά λεωφορεία.Τέσσερις κουκουλοφόροι- αλλοδαποί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας – εισέβαλαν στο εστιατόριο και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως με Καλάσνικοφ.
Από θραύσματα και σφαίρες τραυματίστηκαν τρια άτομα. Μία γυναίκα 66 χρόνων πυροβολήθηκε στο λαιμό και νοσηλέυεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αγρινίου. Αλλοι δύο άνδρες ηλικίας 15 και 28 χρόνων τραυματίστηκαν στα πόδια ελαφρά.
Σύμφωνα με τις αρχές, το κίνητρο δεν φαίνεται να ήταν η ληστέια, αλλά μάλλον το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Φανταστείτε να έβγαζαν όπλο να ανταποδώσουν και 2-3 θαμώνες/ιδιοκτήτες...
Από την άλλη, μπορεί και να μην τολμούσαν το παραπάνω αν ήξεραν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα οπλοφορούν κι οι θαμώνες του εστιατορίου,
-
δεν πιστεύω να κατασταλάξουμε κάπου με την κουβέντα και να βγάλουμε μια άκρη
σήμερα το καντήλι έβραζε, ήταν η τελευταία βολή τον σεπτεμβρη ξανά.
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αλλωστε σκεψου ποσοι αστυνομικοι εχουν οπλαΑυτό είναι πραγματικά τρομαχτικό. Ξέρω μερικούς που το έχουν μόνιμα κλειδωμένο στο τμήμα γιατί το φοβούνται. Υπάρχουν βέβαια και μερικοί εκπαιδευμένοι (συνήθως ειδικοί φρουροί, προερχόμενοι από τις ένοπλες δυνάμεις).
Alpine, που είναι αυτό το πεδίο βολής;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αλλωστε σκεψου ποσοι αστυνομικοι εχουν οπλα
Αυτό είναι πραγματικά τρομαχτικό. Ξέρω μερικούς που το έχουν μόνιμα κλειδωμένο στο τμήμα γιατί το φοβούνται. Υπάρχουν βέβαια και μερικοί εκπαιδευμένοι (συνήθως** ειδικοί φρουροί**, προερχόμενοι από τις ένοπλες δυνάμεις).
καμια μα καμια σχεση δεν εχει το ενα με το αλλο
-
Τι εννοείς;
-
Αυτό είναι πραγματικά τρομαχτικό. Ξέρω μερικούς που το έχουν μόνιμα κλειδωμένο στο τμήμα γιατί το φοβούνται. Υπάρχουν βέβαια και μερικοί εκπαιδευμένοι (συνήθως ειδικοί φρουροί, προερχόμενοι από τις ένοπλες δυνάμεις).
το πεδίο βολής είναι των ΛΟΚ
από μεγάλο πεύκο δεξιά επάνω στον δρομο που βγαίνει Μάντρα, τοποθεσία Καντήλι -
Τι εννοείς;το οτι κυκλοφορουν με Mp5 και οχι με p90 και το οτι δεν αξιοποιουν το πρωην στρατιωτικο προσωπικο ακομη και τα πρωην εκαμ που ειναι εκει για να γινουν καλυτεροι δειχνει πολλα..
-
MP5 και UPS χορηγεί η υπηρεσία. Καλός μου φίλος (πρώην συνάδελφος κι αυτός που πήγε στην αστυνομία) πήρε ένα Walter (την είδε James Bond... ). Το MP5 εν τω μεταξύ είναι σαν μικρογραφία του G3 (Heckler&Koch είναι άλλωστε και τα δύο). Αυτό που εννοούσα όμως είναι ότι οι περισσότεροι ειδικοί φρουροί έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και για αυτό είναι πολύ περισσότερο εξοικειωμένοι με τα όπλα από τους αστυφύλακες.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Αυτό είναι πραγματικά τρομαχτικό. Ξέρω μερικούς που το έχουν μόνιμα κλειδωμένο στο τμήμα γιατί το φοβούνται. Υπάρχουν βέβαια και μερικοί εκπαιδευμένοι (συνήθως ειδικοί φρουροί, προερχόμενοι από τις ένοπλες δυνάμεις).
το πεδίο βολής είναι των ΛΟΚ
από μεγάλο πεύκο δεξιά επάνω στον δρομο που βγαίνει Μάντρα, τοποθεσία Καντήλιτο καλυτερο κατ εμε ειναι της κορινθου πραγματικα νιωθεις θεος εκει αν και εχει πολλους κομπλεξικους εκει
-
πάντως παιδιά από έμενα μην φοβάστε.
όπλο επάνω μου δεν εχω ούτε και στο σπίτι. (δεν είμαι )
τα όπλα μετά την βολή κλειδώθηκαν και αμπαρώθηκαν εκεί που πρέπει.τώρα τι θα γίνει τον Σεπτέμβρη που θα βγουν πάλι.........δεν ξέρω.
-
delete
-
MP5 και UPS χορηγεί η υπηρεσία. Καλός μου φίλος (πρώην συνάδελφος κι αυτός που πήγε στην αστυνομία) πήρε ένα Walter (την είδε James Bond... ). Το MP5 εν τω μεταξύ είναι σαν μικρογραφία του G3 (Heckler&Koch είναι άλλωστε και τα δύο). Αυτό που εννοούσα όμως είναι ότι οι περισσότεροι ειδικοί φρουροί έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και για αυτό είναι πολύ περισσότερο εξοικειωμένοι με τα όπλα από τους αστυφύλακες.δεν εχει νοημα η εκπαιδευση του πεζικου(αφου το 90% ειναι απο το πεζικο)εφοσον δεν ξερουν το οπλο..
ειχαν φιλαρακι που εφυγε απο εκαμ για να παει εκει και βριζει θεους και δαιμονες που το εκανε
(και εγω ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα εαν τελικα δεν με πανε εξω που που με προτειναν θα την κανω και εγω για εκει να πυροβολαω μπεκατσες) -
Μπόλικα φυσίγγια να έχεις και όλα καλά είναι...
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Αυτό που εννοούσα όμως είναι ότι οι περισσότεροι ειδικοί φρουροί έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και για αυτό είναι πολύ περισσότερο εξοικειωμένοι με τα όπλα από τους αστυφύλακες.
Σε πολλές χώρες, η στρατιωτική εκπαίδευση είναι προαπαιτούμενο, να μην μιλήσω για περισσότερο στρατιωτικοποιημένες καταστάσεις, όπως π.χ στο Ισραήλ, που μπορείς να δεις στην Αστυνομία στρατεύσιμους να υπηρετούν την θητεία τους...
Αλλά εκεί η θητεία είναι 3 χρόνια, οπότε υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για σωστή εκπαίδευση.Και σε αλλες χωρες η αστυνομία είναι καθαρά στρατιωτικό σώμα. Οι Carabinieri στην Ιταλία πχ.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
MP5 και UPS χορηγεί η υπηρεσία. Καλός μου φίλος (πρώην συνάδελφος κι αυτός που πήγε στην αστυνομία) πήρε ένα Walter (την είδε James Bond... ). Το MP5 εν τω μεταξύ είναι σαν μικρογραφία του G3 (Heckler&Koch είναι άλλωστε και τα δύο). Αυτό που εννοούσα όμως είναι ότι οι περισσότεροι ειδικοί φρουροί έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και για αυτό είναι πολύ περισσότερο εξοικειωμένοι με τα όπλα από τους αστυφύλακες.
δεν εχει νοημα η εκπαιδευση του πεζικου(αφου το 90% ειναι απο το πεζικο)εφοσον δεν ξερουν το οπλο..
ειχαν φιλαρακι που εφυγε απο εκαμ για να παει εκει και βριζει θεους και δαιμονες που το εκανε
(και εγω ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα εαν τελικα δεν με πανε εξω που που με προτειναν θα την κανω και εγω για εκει να πυροβολαω μπεκατσες)για να πυροβολας μπεκάτσες πρέπει να υπάρχουν μπεκάτσες.
κομμάτι δύσκολο
γύρνα το σε πινακίδες και κουτάκια μπύρας. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν εχει νοημα η εκπαιδευση του πεζικου(αφου το 90% ειναι απο το πεζικο)εφοσον δεν ξερουν το οπλο..
(και εγω ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα εαν τελικα δεν με πανε εξω που που με προτειναν θα την κανω και εγω για εκει να πυροβολαω μπεκατσες)Η βασική αρχή λειτουργίας όλων των όπλων που λειτουργούν με αέρια και επαναντατικό ελατήριο είναι η ίδια. Αν κάποιος γνωρίζει καλά τον τρόπο λειτουργίας και χρήσης ενός όπλου μπορεί πολύ εύκολα να καταννοήσει αυτόν ενός άλλου. Επίσης αν κάποιος είναι καλός σκοπευτής και έχει στο ενεργητικό του μερικές χιλιάδες φυσίγγια με ένα όπλο, θα μπορέσει πολύ εύκολα να γίνει καλός σκοπευτής και με ένα άλλο. Όταν λοιπόν οι αστυφύλακες έχουν να ρίξουν από την σχολή, ενώ οι ειδικοί φρουροί έριχναν κάθε βδομάδα στον στρατό, είναι λογικό οι δεύτεροι να είναι πολύ καλύτεροι στα όπλα.
-
(και εγω ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα εαν τελικα δεν με πανε εξω που που με προτειναν θα την κανω και εγω για εκει να πυροβολαω μπεκατσες)Η βασική αρχή λειτουργίας όλων των όπλων που λειτουργούν με αέρια και επαναντατικό ελατήριο είναι η ίδια. Αν κάποιος γνωρίζει καλά τον τρόπο λειτουργίας και χρήσης ενός όπλου μπορεί πολύ εύκολα να καταννοήσει αυτόν ενός άλλου. Επίσης αν κάποιος είναι καλός σκοπευτής και έχει στο ενεργητικό του μερικές χιλιάδες φυσίγγια με ένα όπλο, θα μπορέσει πολύ εύκολα να γίνει καλός σκοπευτής και με ένα άλλο. Όταν λοιπόν οι αστυφύλακες έχουν να ρίξουν από την σχολή, ενώ οι ειδικοί φρουροί έριχναν κάθε βδομάδα στον στρατό, είναι λογικό οι δεύτεροι να είναι πολύ καλύτεροι στα όπλα.
βάστα μια πισινή, μην είσαι τόσο σίγουρος.
Ποτε επιτελους θα νομιμοποιηθει η οπλοκατοχη;