-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν πρεπει να μας απασχολει η τιμη αλλα το αν του φερθηκε σωστα η αντιπροσωποια.Ένας άλλος κάτοχος Czuze ρώτησε την τιμή για να ξέρει τί να περιμένει όταν έρθει η ώρα να αλλάξει κι εκείνος συμπλέκτη... λες να μην τον απασχολεί το νούμερο;
-
μπορουν να επικοινωνησουν με π.μ
αν και παλι δεν εχει νοημα, αφου την τιμη θα την μαθει οταν περασει απτο ταμειο.
-
Εγραψα παραπανω τους λογους αναλυτικα.Ουτε ''αλισβερισι''κατω απο το τραπεζι εγινε!!.. ουτε υπεγραψα κανεναν ορκο σιωπης!!...Εαν θεωρειτε βλακεια μου να μην αναφερω την τιμη της επισκευης..δικαιωμα σας.Δικαιωμα μου ομως εναι να μην γ@μ@ω ανθρωπους που με εχουν βοηθησει,και ξαναλεω εαν καποιος συγγενης η καλος σας φιλος,σας κανει ''χαριστικη'' τιμη...εσεις για το ευχαριστω δημιουργηστε του προβλημα.
Αυτα και ευχαριστω.Οσοι καταλαβαν ,καταλαβαν. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
δεν πρεπει να μας απασχολει η τιμη αλλα το αν του φερθηκε σωστα η αντιπροσωποια.
Ένας άλλος κάτοχος Czuze ρώτησε την τιμή για να ξέρει τί να περιμένει όταν έρθει η ώρα να αλλάξει κι εκείνος συμπλέκτη... λες να μην τον απασχολεί το νούμερο;
Γι' αυτο ακριβως ρωταω !
Ακομα εχω απορια γιατι εχω γραφτει σε αυτο το forum!! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
δεν πρεπει να μας απασχολει η τιμη αλλα το αν του φερθηκε σωστα η αντιπροσωποια.
Ένας άλλος κάτοχος Czuze ρώτησε την τιμή για να ξέρει τί να περιμένει όταν έρθει η ώρα να αλλάξει κι εκείνος συμπλέκτη... λες να μην τον απασχολεί το νούμερο;
Γι' αυτο ακριβως ρωταω !
Ακομα εχω απορια γιατι εχω γραφτει σε αυτο το forum!!Πάρε αύριο πρωί τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία, ζήτα το συνεργείο και ρώτα τιμή για πλήρες σετ συμπλέκτη μαζί με τα εργατικά και φυσικά ΦΠΑ. Απλό κι εύκολο.
-
Μήπως δεν είναι τόσο καλή η τιμή που σου κάνανε και δε μας λες;
Θα σου φέρω και μέτρο σύγκρισης, απο ιαπωνικό που άλλαξα πρόσφατα σε επίσημη αντιπροσωπεία. Και χωρίς εκπτώσεις.
Το θεωρώ τελείως ακυρο να μη μας λες τιμή πάντως, θα συμφωνησω με τους προλαλήσαντες ντινο σπυρο,δια κλπ
-
Αν δεν κάνω λάθος η ταρίφα για αλλαγή δίσκου-πλατό είναι γύρω στα 300-350 €
-
Λυσσάξατε να σας πει πόσα πλήρωσε ρε σεις!!!
Μήπως σκοπεύετε να τα καλύψετε εσείς? -
Κωνσταντίνε εγώ απλά το ρωτάω ώστε να δούμε αν οντως του κάνανε εκπτωση τοσο μεγάλη όσο φαντάζεται. Αν κοστίζει 350ε η αλλαγή δίσκου και πλήρωσε 250ε γιατί αυτος του είπε ότι κοστίζει 700ε πχ, εε τότε τον κορόιδεψαν! Με αυτό το σκεπτικό ρωτάω. Τώρα αμα δε θέλει να το πει, οκ, αλλά το φόρουμ γι αυτό το λόγο υπάρχει νομίζω.
-
Τόσα ζητάνε συνήθως τα εξουσιοδοτημένα. Δεν σημαίνει πως κοστίζει και τόσο.
Εαν αγοράσει κανείς μόνος του δίσκο-πλατό (από χονδρική) και πάει σε δικό του μηχανικό να το αλλάξει, ίσως να πληρώσει μόνο το 1/3 αυτών που ζητάει το όποιο εξουσιοδοτημένο για ανταλλακτικά και εργασία.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Κωνσταντίνε εγώ απλά το ρωτάω ώστε να δούμε αν οντως του κά0.ανε εκπτωση τοσο μεγάλη όσο φαντάζεται. Αν κοστίζει 350ε η αλλαγή δίσκου και πλήρωσε 250ε γιατί αυτος του είπε ότι κοστίζει 700ε πχ, εε τότε τον κορόιδεψαν! Με αυτό το σκεπτικό ρωτάω. Τώρα αμα δε θέλει να το πει, οκ, αλλά το φόρουμ γι αυτό το λόγο υπάρχει νομίζω.Σωστό το σκεπτικό σου.
Φαίνεται ομως πως ο φίλος Κρουζάκιας δεν θέλει να αναφέρει τι πλήρωσε (για τους δικούς του λόγους φαντάζομαι).
Πάντως δεν πιστεύω να είναι αφελής και να 'χωνεψε' μια έκπτωση από '700' σε 250. -
Ολα καλα και ολα ωραια!
2 Συνεχομενα ΣΚ με 4 + 5 ατομα, νορμαλ ταχυτητες (απο 110km/h εως 140km/h) και αποσκευες μου πηγε
1)7,7lt/100km
2) 8,3lt/100km. (Αν δεν ειχα το πακετο της κινησησς στην επιστροφη θα ειχαμε παει καλυτερα!)
Παντως πιστευω οτι ειναι καλα!
Οσο για τον φιλο που ελεγε οτι θελει χιλιομετρα για να ανοιξει ο κινητηρας, ειχε απολυτο δικιο!
Τωρα πεφτει η καταναλωση και μεσα στην πολη!
Εχω φτασει αισιως τις 8000km και εχω πολυ καιρο να δω αυτο το 11,5lt/100km.
Αρχιζω να το λατρευω το cruzaki μου!
310km με 26lt βενζινη!
Καλοκαιρι ειναι μπροστα, θα παμε και καλυτερα! -
-
Για τους Cruzάκηδες.....http://carscoop.blogspot.com/2010/06/chevrolet-cobalt-coupe-concept-by-david.html
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Για τους Cruzάκηδες.....http://carscoop.blogspot.com/2010/06/chevrolet-cobalt-coupe-concept-by-david.htmlΕτσι κ ετσι..
-
γνωριζετε αν παιζει καμια καλη εκπτωση για το cruze,μετρητοις?? Και κατι αλλο...γιατι ακριβυνε η εκδοση base 1000 ευρω μεσα σ'ενα χρονο??
-
-600€ γισ μετρητοίς. Πέρυσι τέτοιον καιρό είχε έκπτωση 50% στο ETT από το κράτος, που μεταφράζεται σε 800-900€ μικρότερη τιμή...
-
Ο χρήστης bgeo έγραψε:
γνωριζετε αν παιζει καμια καλη εκπτωση για το cruze,μετρητοις?? Και κατι αλλο...γιατι ακριβυνε η εκδοση base 1000 ευρω μεσα σ'ενα χρονο??Εγω οταν το αγορασα ( CRUZE LS PLUS ) μετα που ειχε σταματησει η εκπτωση του ΕΤΤ και απο 14,890 ειχε παει στα 15.440.Σημερα κανει 16690 αρα 1250παραπανω,και αν θελεις να βαλεις στην διαφορα μεσα και την εκπτωση του 50%ΕΤΤ τοτε παμε στα 1800ευρω!!Οσο για την ''BASE'' με την εκπτωση του ΕΤΤ ηταν 13,690 και μετα πηγε στις 14,670 δηλαδη 980 διαφορα χωρις ΕΤΤ και μου φαινεται οτι δεν εχει παρει αυξηση ,η διαφορα φαινεται να υπαρχει μονο απο την επαναφορα του 50%του ΕΤΤ. Ετσι η πραγματικη αυξηση φαινεται κατα 1250 στο LS PLUS και οχι στο BASE( για τις αλλες εκδοσεις δεν το εψαξα ).Εαν κανω λαθος διορθωστε με.
Την αντιπροσωπεια ΔΕΝ την συνεφερε μετρητα γιατι οπως που ειπε ο πωλητης αυτοι ετσι κ αλλιως Θα επερναν μετρητα απο την τραπεζα και οσο περισσοτερες συναλλαγες εκαναν τοσο μεγαλυτερο οφελος θα ειχαν .Αυτη αλλωστε ηταν η τακτικη των περισσοτερων καταστηματων ( για να μην πω ολων ) την τελευταια δεκαετια τουλαχιστον.Τα παντα μεσω τραπεζων!! Οταν το πρωτοσυναντησα αυτο το φαινομενο μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση,επειδη ΔΕΝ μετρουσε καθολου το ρευστο!!!Και οταν ελεγες σε εναν εμπορο οτι θα πληρωσεις με ''ζεστο'' μετρητο ,γυριζε με ''τουπε'' και σου ελεγε οτι γι'αυτον θα ηταν χασουρα!!!
ΕΙδατε πως αλλαζουν οι εποχες??!!!...τωρα παρακαλανε για ρευστο αλλα παιρνουν τα @@ τους..αφου δεν υπαρχει ''μια'' στην αγορα!!!
Με τα δεδομενα να ειναι διαφορετικα απ'οτι πριν ενα χρονο,μπορει στα μετρητα να υπαρχει εκπτωση. -
-
Σορρυ, ειλικρινά δεν το λέω για να θίξω κανέναν, αλλά το cruze δεν μοιάζει πάρα πολύ με τις Ε90 ???
Chevrolet Cruze