-
κατι δεν λειτουργει γενικα καλα στον ασφαλιστικο τομεα, κοιτα να ξεμπερδευεις φιλε μου και κατα τη γνωμη μου απευθυνσου σε καμια πιο υπευθυνη ασφαλιστικη εταιρεια
-
Κανένα σχόλιο γι αυτούς?....http://www.allianz.com.gr/products_content.aspx?a_id=912..τουλάχιστον η νομική υπηρεσία τους δουλεύει.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Σημερα μου εκανε κατι περιεργο!παρ'ολο που το ειχα παρκαρισμενο στη σκια οσο ημουν στη δουλεια φευγοντας για το σπιτι στο δρομο συνηδητοποιησα οτι ειχε αναψει η ειδοποιηση για δυσλειτουργια στους πισω αισθητηρες.Καθως πλησιαζα σπιτι και βρηκα ευκαιρια σε ενα φαναρι που αργει να γινει πρασινο το εσβησα το ξαναεβαλα μπροστα και η ενδειξη δεν υπηρχε πια.Παιζει κατι η' απλα μια λανθασμενη ενδειξη του εγκεφαλου;Nα μάθεις να παρκάρεις ...'ακουστικά'...
Πιάσαμε τα περί τροχαίων , ασφαλειών . 'ζώων' , προβλημάτων κλπ.... και ξεχάσαμε την οδηγική ευχαρίστηση που μας προσφέρει το Bravo...
Σήμερα που πέρασα από την αντιπροσωπεία , επέστρεφε εκείνη την ώρα από test drive της Giulietta , κάτοχος Bravo 120 , ούτε ενα μειδίασμα...τίποτα...'δεν σε ενθουσιάζει' ήταν η δήλωσή του.
ΥΓ:τα εμπρός λάστιχα βρήκαν θέση στον πίσω άξονα και τα πίσω εμπρός....λοιπόν τα πίσω είναι σαν καινούρια..περιττό να σας πω πως είναι τα εμπρός (που μπήκαν πίσω).
μάλλον πρέπει να κόψω ρυθμό...δεν γίνεται να κάνω αλλαγή ελαστικών κάθε χρόνο. -
ΚΑλησπέρα...Κων/νε περαστικά για τη Μόνικα, εύχομαι να πάνε όλα καλά κ νε ξεμπερδεύεις γρήγορα..Τουλάχιστον, μάθαμε ότι ο Φοίνικας είναι klainmein και μάλλον θα την κάνουμε από αυτόν...Εγώ έχω ακούσει καλά λογια για Victoria και για anytime by Interamerican...Σε μία από αυτές θα πάω εγώ...
Λοιπόν, να σας πω κι εγώ τον πόνο μου...5/11 πήρα το Bravo και μετά από λίγες μέρες διαπίστωσα ότι έχει 2 θαμπώματα, ενα μισή παλάμη κυκλικό στο καπώ και ένα μεγάλο μιάμιση παλάμη με τα δαχτυλα στην οροφή...Δεν ήθελα να το αφήσω το αμάξι και τους είπα αφού τα ξέρετε ότι έτσι παρέλαβα το αμάξι (είναι γνωστός ο διευθυντής πωλήσεων), όταν θα ελαφρύνω λίγο και θα εχω χρόνο θα σας το φέρω...
Πήγα και ρώτησα λοιπόν (για τον Ανδρεάδη μιλάμε, στα Jumbo στο λιμάνι) και μου λέει ο φανοποιός, φέρ'το να το δει ο μπογιατζής κ θα μας το αφήσεις να το κάνουμε με αλοιφή-κερί κλπ κ αν δε φύγει μπορεί να χρειαστεί να το βάψουμε
Κουφάθηκα λίγο..αν και νομίζω πως θα φύγουν με το κερί ή χρωμαλοιφή, ρε παιδιά πιστεύετε ότι θα ήταν καλό να βαφει σε τόσο μεγάλες επιφάνειες? Φοβάμαι και για τη διαφορά χρώματος και για το αν θα γίνει καλό βάψιμο, μην κάνει νερά...Έχω εκείνο το γκρι-χρυσό... Λέτε να κάνω μαύρη την οροφή;; Τώρα το σκέφτηκα!
Σοβαρά τώρα, τι λέτε να κάνω;
Επιπλέον, θέλω να αλλάξω λάδια σε λίγο κ ένας τρόμπας εκεί μου είπεγύρω στα 120-125Ε για το 120αρι που έχω...Πολλά δεν είναι ρε παιδιά;εδώ μέχρι και 85 διάβασα για το 150αρι...Λάδια να τα πάρω εγώ απ' έξω ή να τους εμπιστευτώ...;
ΜΑύρη οροφή όπως ειναι αυτά με την ηλιοροφή θα μοιάζει...κ μαύρη ζάντα αργότερα...χμ δεν είναι κακό!
-
Παντως βγαλε το φωτογραφια με τα θαμπωματα πριν τη βαφη -μη σου πω και με μια εφημεριδα διπλα- και παλι φωτογραφιση την επομενη και κρατα τις στο αρχειο σου. Αν θελεις να το πουλησεις αργοτερα να μπορεις να αποδειξεις οτι τα βαψιματα δεν ητν απο ατυχημα..
Οσο για τη μαυρη οροφη, εαν εχεις λευκο νομιζω οτι δειχνει πολυ ωραιο οπως ειναι και με μαυρη οροφη θα 'χασεις' την αντιθεση που δημιουργουσε ωραιο οπτικο αποτελεσμα. Για το χρωμα μη φοβασαι δε νομιζω να φαινεται διαφορετικο, εγω σε 18 χρονων αμαξι κ μαλιστα πρασινο μεταλλικο αλλαξα περυσι προφυλακτηρα -μου τον στραβωσε ενας μ@@ - και δε φαινεται καμια διαφορα, ποσο μαλλον στο δικο σου που ειναι καινουριο. Αλλα γουστα ειναι αυτα, αν σου αρεσει με μαυρη οροφη, go for it!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Παντως βγαλε το φωτογραφια με τα θαμπωματα πριν τη βαφη -μη σου πω και με μια εφημεριδα διπλα- και παλι φωτογραφιση την επομενη και κρατα τις στο αρχειο σου. Αν θελεις να το πουλησεις αργοτερα να μπορεις να αποδειξεις οτι τα βαψιματα δεν ητν απο ατυχημα..Σωστά, δεν το είχα σκεφτεί!Αν και δε νομίζω να το πουλήσω...Εσύ θα πουλούσες τη γυναίκα σου να τη χαίρεται άλλος μετά;;;
Οσο για τη μαυρη οροφη, εαν εχεις λευκο νομιζω οτι δειχνει πολυ ωραιο οπως ειναι και με μαυρη οροφη θα 'χασεις' την αντιθεση που δημιουργουσε ωραιο οπτικο αποτελεσμα. Για το χρωμα μη φοβασαι δε νομιζω να φαινεται διαφορετικο, εγω σε 18 χρονων αμαξι κ μαλιστα πρασινο μεταλλικο αλλαξα περυσι προφυλακτηρα -μου τον στραβωσε ενας μ@@ - και δε φαινεται καμια διαφορα, ποσο μαλλον στο δικο σου που ειναι καινουριο. Αλλα γουστα ειναι αυτα, αν σου αρεσει με μαυρη οροφη, go for it!!
Δεν έχω λευκό, έχω γκρι-καφεχρυσαφί χωρίς ηλιοροφή!Αυτό θα μου αρέσει κ εμένα, η αντίθεση που θα κάνει αν τη βάψω μαύρη!!
-
Ο χρήστης klainmein έγραψε:
Δεν έχω λευκό, έχω γκρι-καφεχρυσαφί χωρίς ηλιοροφή!Αυτό θα μου αρέσει κ εμένα, η αντίθεση που θα κάνει αν τη βάψω μαύρη!!
Δικιο εχεις δεν το διαβασα καλα!!! Αμα σου αρεσει εσενα εμας μας περισσευει
Σωστά, δεν το είχα σκεφτεί!Αν και δε νομίζω να το πουλήσω...Εσύ θα πουλούσες τη γυναίκα σου να τη χαίρεται άλλος μετά;;;
Καλα απο αυτοκινητα εχω κρατησει με δικη μου επιβαρυνση γκολφ ΙΙ του 92 και φορτηγακι Τ4 του 92 επισης γιατι ηταν τα πρωτα αυτοκινητα που ειχαμε στην οικογενεια, με αυτα μεγαλωσα και δε μπορουσα να σκεφτομαι οτι πηγαν για παλιοσιδερα, οποτε καταλαβαινεις....
Οτι τη γυναικα ισως πιο ευκολα να την εδινα!!! αν και μαλλον, τετοιος 'γεροντολαγνος' που ειμαι, θα μου την ανταλλαζουν στα 60 με 20αρες κι εγω δε θα δεχομαι!!! -
Λέω εγω τώρα....δεν **μαζευόμαστε όλοι **να αποτανθούμε σε 2-3 ασφαλιστικές να πάρουμε προσφορές και να προσπαθήσουμε να πιέσουμε τις τιμές προς τα κάτω λόγω του αριθμού τους....
-
Ο χρήστης klainmein έγραψε:
Σοβαρά τώρα, τι λέτε να κάνω;
ΜΑύρη οροφή όπως ειναι αυτά με την ηλιοροφή θα μοιάζει...κ μαύρη ζάντα αργότερα...χμ δεν είναι κακό!
Ως 'εικαστική ' παρέμβαση δεν ακούγεται κακή ιδέα....πρακτικά δεν ξέρω τι ποιότητα βαφής θα επιτύχουν.
Κατ εμένα δοκίμασε τις αλοιφές.
Επιπλέον, θέλω να αλλάξω λάδια σε λίγο κ ένας τρόμπας εκεί μου είπεγύρω στα 120-125Ε για το 120αρι που έχω...Πολλά δεν είναι ρε παιδιά;εδώ μέχρι και 85 διάβασα για το 150αρι...Λάδια να τα πάρω εγώ απ' έξω ή να τους εμπιστευτώ...;
Για 150αρι Sport ....95,00€ στην αντιπροσωπεία μαζί με φίλτρα. -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Για το χρωμα μη φοβασαι δε νομιζω να φαινεται διαφορετικο, εγω σε 18 χρονων αμαξι κ μαλιστα πρασινο μεταλλικο αλλαξα περυσι προφυλακτηρα -μου τον στραβωσε ενας μ@@ - και δε φαινεται καμια διαφορα, ποσο μαλλον στο δικο σου που ειναι καινουριο.Σε πλαστικό είναι πιο εύκολο να πετύχει το χρώμα.
Διχρωμία συνήθως γίνεται σε μεταλλικές επιφάνειες. Βέβαια όλα θέμα φανοποιού είναι... Αν είναι τεχνίτης με μεράκι θα στο φτιάξει να μην καταλαβαίνεις τίποτα από όσες μεριές και αν το κοιτάξεις και το ψειρίσεις.
-
Σε καινουριο αυτοκινητο που το χρωμα δεν εχει ακομα φθαρει,και ειδικα στο λευκο δεν θα φαινεται καμια διαφορα.
-
Τι γίνεται παίδες?...καμιά γκαζιά ρίχνουμε ή το 'ρίξαμε' στη συμπίεση της κατανάλωσης?!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τι γίνεται παίδες?...καμιά γκαζιά ρίχνουμε ή το 'ρίξαμε' στη συμπίεση της κατανάλωσης?!Σε λίγο θα κάνουμε αγώνες...οικονομικής οδήγησης!
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Τι γίνεται παίδες?...καμιά γκαζιά ρίχνουμε ή το 'ρίξαμε' στη συμπίεση της κατανάλωσης?!
Σε λίγο θα κάνουμε αγώνες...οικονομικής οδήγησης!
,,,,φαντάζομαι θα πρωτεύσουμε (αλλά από τη σειρά των τελευταίων!).
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σκέφτομαι το ταξίδι στην Θάσο σε 15 μέρες.....
Μήπως να νοικιάσω ελικόπτερο καλύτερα? δεν θα πληρώσω και τα διόδια έτσι....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Σκέφτομαι το ταξίδι στην Θάσο σε 15 μέρες.....
Μήπως να νοικιάσω ελικόπτερο καλύτερα? δεν θα πληρώσω και τα διόδια έτσι....
Θα ερθεις πανω ρε?? Καλη η θασος αλλα εχω παει 100 φορες. Ωραια στροφιλικια εχει, θα δουλευει υπερωριες το ESP !!!
Καλα να περασεις !! -
Φαντάρος έκανα στη Θάσο (το 1992) καλό νησάκι και αρκετό οδικό δίκτυο.
Βελλισάριε αν πας για διακοπές (που το εύχομαι) προσοχή στα 'ζωα' που μπορεί να οδηγούν με σαγιονάρες και την μπύρα στο χέρι. -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
και τώρα που τσιμπησε η βενζινη, κατιτις παραπανω λογω αυξηση ΦΠΑ, μας βλέπω να κάνουμε κατι σαν το 'shell marathon', αγωνα οικονομιας!!
-
O λογαριασμός των ανταλλακτικών
Περιγραφή Τιμή μον Ποσότητα Τιμή ΦΠΑ Σύνολο
ΤΑΠΑ 8,59 1 8,59 23 10,57ΠΡΟ/ΡΑΣ
ΕΜΠΡ. BRAVO
ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ 251,16 1 251,16 23 308,93ΦΑΝΑΡΙ ΕΜΠΡΟΣ
ΔΕΞΙΟ XENON
N.BRAVO 715,18 1 715,18 23 879,67ΘΟΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ
ΕΜΠΡΟΣ ΔΕΞΙΟ 52,8 1 52,8 23 64,94ΦΤΕΡΟ ΕΜΠΡΟΣ
ΔΕΞΙΟ N.BRAVO 113,97 1 113,97 23 140,18ΒΑΣΗ ΦΤΕΡΟΥ ΔΕΞΙΑ 8,4 1 8,4 23 10,33
ΒΑΣΗ ΠΡΟΦ/ΡΑ ΔΕΞΙΑ 7,42 1 7,42 23 9,13
ΚΙΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ 106,65 1 106,65 23 131,18ΚΥΒΩΤΙΟ
ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΩΝ 349,47 1 349,47 23 429,85ΑΚΡΟΜΠΑΡΟ 57,31 1 57,31 23 70,49
Συνολικό κόστος αντ/κων........2055,27
Και το αρχ@δι έκανε αρνητική δήλωση. -
Έκανε αρνητική δήλωση ????
Δεν ντρέπεται καθόλου ?
Και οι αστυνομίες, το δικαστήριο ??? τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβει ότι είναι χαμένη υπόθεση ?
Η ασφαλιστική σου τι λέει ???
Ο πατέρας του ???
Για ρώτα τις πιθανότητες για ασφαλιστικά μέτρα.... να δω πως θα του φανεί αν του μπλοκάρεις κάθε περιουσιακό στοιχείο.... Νομίζω ότι γίνεται. Κάνε μια ερώτηση τους δικηγόρους του Φόρουμ.
Το περίμενα το νούμερο κοντά στα 3000€...
Fiat Bravο 2007