σε συγχωρω
-
Ο χρήστης qash70 έγραψε:
Βγάλτε ένα 1,6Τ και το αγοράζω αύριο.
Ερχεται το φθινοπωρο με 1.6Τ και 140 hp ετοιμάσου
edit
εισαι σιγουρος οτι θα ειναι 1.6Τ με 140 ιππους ?
αν δεν κανω λαθος απο χειμωνα η Hyundai θα λανσαρει το ατμοσφαιρικο 1.6 αμεσου ψεκασμου με 140 ιππους που εχει ηδη παρουσιασει για το ix35 & sportage ενω ο τουρμπο που θα παρουσιαστει λιγο αργοτερα θα βγαζει 175 ιππους και θα μπει και στο νεο veloster -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Βγάλτε ένα 1,6Τ και το αγοράζω αύριο.
Ερχεται το φθινοπωρο με 1.6Τ και 140 hp ετοιμάσου
εισαι σιγουρος οτι θα ειναι 1.6Τ με 140 ιππους ? γιατι αν δεν κανω λαθος απο χειμωνα η Hyundai θα λανσαρει το ατμοσφαιρικο 1.6 αμεσου ψεκασμου με 140 ιππους που εχει ηδη παρουσιασει
Oxi δεν θα εχει τουρμπο θα ειναι αμεσου ψεκασμου οπως και αναφεραι στο επισημο press release http://www.carsuk.net/kia-sportage-2010 ... s-release/ .Απλως καποια βστιγμη μπερδευτικα γιατι αλλοι ελεγαν τουρμπο και αλλοι...
-
σε συγχωρω
-
Βιντεακι που δειχνει το ΚΙΑ SPORTAGE στην γραμη παραγωγης της ζιλινα και τα πρωτα μοντελα εξω απο το εργοστασιο http://www.youtube.com/watch?v=Jm52zssO-GA
-
πραγματικα ασχημο ! δεν πιανει μια μπροστα στο ix-35
-
Όσο το βλέπω πάντως τόσο μ' αρέσει περισσότερο. Το ωραιότερο στον λοιπό ανταγωνισμό των crossover!
- topic:timeago_later,18 days
-
απο τα 19000 δολαρια η τιμη εκκινησης του νεου sportage , τωρα εδω στο Ελλαδα ποσο θα ερθει ................. και να ξεφτει κανεις οτι επειδή το € ειναι ισχυροτερο του δολλαριο θα πρεπε να ξεκιναει αρκετα πιο φθηνα στην Ευρωπαϊκη αγορα
http://carscoop.blogspot.com/2010/07/20 ... eased.html -
Μη βλέπεις τιμές Αμερικής ... εκεί σε μετατροπή σε € ... και το Dodge Viper παμφτηνο φαίνεται!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μη βλέπεις τιμές Αμερικής ... εκεί σε μετατροπή σε € ... και το Dodge Viper παμφτηνο φαίνεται!ναι ρε γμτ , το ξερω αλλες οι τιμες σην χωρα του μπαρμπα Σαμ
- topic:timeago_later,2 months
-
Πιο όμορφο βλέπω το ΙΧ35 ...
Οχι ότι το Sportage είναι άσχημο , αλλά δεν το συμπαθείς με την πρώτη ματιά!
Βέβαια σε κάποιους θα αρέσει φυσικά....είναι μια διαφορετική σχεδιαστική πρόταση που θα διχάσει! -
Ο χρήστης qash70 έγραψε:
Αν κρινω απο τις τιμες του διλιτρου αδερφου ix35 που ξεκινα απο 21000 η απλη εκδοση 2wd τοτε το 1.6 λογικα θα αναμενεται + - στα 18000 euro not bad21000?που τις μαθαμε τις τιμες του ix35?κατσε να ερθει πρωτα...αν ερθει
-
Αντίστοιχα το Hyundai ix35 (μου φαίνεται λίγο φτηνότερο του Sportage):
Style 1.6 GDi 5dr 2WD____________£16,195.00
Style 2.0 CRDi 5dr 2WD___________£17,995.00
Style 2.0 CRDi 5dr 4WD___________£18,995.00
Style 2.0 CRDi 5dr 4WD Auto______£20,345.00
Premium 2.0 CRDi 5dr 2WD_______£19,745.00
Premium 2.0 CRDi 5dr 4WD_______£20,745.00
Premium 2.0 CRDi 5dr 4WD Auto___£22,095.00Και το ASX:
1.6 MIVEC ASX 2 2WD Manual (Petrol) £14,999.00
1.6 MIVEC ASX 3 2WD Manual (Petrol) £16,798.99
1.6 MIVEC ASX 4 2WD Manual (Petrol) £18,799.00
1.8 MIVEC ASX 3 2WD Manual (Diesel) £18,548.99
1.8 MIVEC ASX 3 4WD Manual (Diesel) £20,049.00
1.8 MIVEC ASX 4 2WD Manual (Diesel) £20,548.99
1.8 MIVEC ASX 4 4WD Manual (Diesel) £22,049.00
(Τα ASX 2, 3 και 4 είναι τα επίπεδα εξοπλισμού) -
Αφου πηγα στον Κομβο περασα και απο την ΚΙΑ,ο πωλητης μου ειπε οτι θα αρχισουν οι πωλησεις τον Οκτωβρη,το sportage ειναι εδω στα κεντρικα τους και του κανουν 'δοκιμες' .....οπως πιθανον και στο iχ35!
Μακαρι γιατι θελω να δω και τα 2 και να σχηματισω εικονα για την αγορα που προκειται να κανω!!
-
Εδώ επάνω μου είπαν πως 'ίσως' στα τέλη του Οκτώβρη! Έτυχα σε πωλητή που δεν είχε διάθεση για παραπάνω κουβέντες.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εδώ επάνω μου είπαν πως 'ίσως' στα τέλη του Οκτώβρη! Έτυχα σε πωλητή που δεν είχε διάθεση για παραπάνω κουβέντες.Τι διαθεση να εχει και τι να σου πει? Που να ξερει και αυτος σιγουρα?
Αφου τοσο καιρο μας κοροιδευουν (μαζι και τους πωλητες που φυσικα δεν ειναι υπευθυνοι) και δε φερνουν ενα μοντελο που θα μπορουσε να πουλησει(με τη 'φρεσκαδα' του), εστω και εν μεσω κρισης αλλα επιμενουν να μας πουλησουν το παλιο σε τιμη ευκαιριας! -
Έτσι, έτσι!
Η υπόθεση 'Κορεάτικο SUV' πάσχει εδώ και πολλούς μήνες στις αδερφές εταιρίες!
Δεν το συζητάμε βέβαια για τα μεγαλύτερα νέο Sorento και Santa Fe f/l που ούτε σε φωτογραφια δεν υπάρχουν! - topic:timeago_later,24 days
-
Σαν κατοχος του σπορτυ 2009 περιμενω πως και πως το καινουργιο...πιστευω οτι θα ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το υπαρχων.
Το μονο σημειο στο οποιο εχω αμφιβολια ειναι οτι αυτο που εχω τωρα θα μου το παρουν κοψοχρονια..
Οποτε με βλεπω για αγορα αν ειναι ολα καλα μεσα στο 2013....
Φυσικα αν βρεθει καμια ευκαιρια να το δωσω σε καλη τιμη φυσικα η αγορα θα γινει νωριτερα..
παντως περιμενω πως και πως τον κινητηρα 2,0 με 183 αλογα....σιγουρα θα εχει μεγαλο ενδιαφερον!! -
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
Σαν κατοχος του σπορτυ 2009 περιμενω πως και πως το καινουργιο...Περίμενε πρώτα να δεις πόσα θα πάρεις από το δικό σου σαν μεταχειρισμένο...
Έχουν μηδενική ζήτηση πια, ειδικά αν σκεφτείς πως ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να πληρώνει 600€ σήμα...
-
Είδα ένα την προηγούμενη εβδομάδα παρκαρισμένο στο Ν.Ηράκλειο με γερμανικές πινακίδες.
Το μάτι μου έπεσε κατευθείαν πάνω του. Από το λίγο που το είδα όπως περνούσα από δίπλα, μπορώ να πω πως μου άρεσε ως design και έδειχνε εντυπωσιακό.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σαν κατοχος του σπορτυ 2009 περιμενω πως και πως το καινουργιο...
Περίμενε πρώτα να δεις πόσα θα πάρεις από το δικό σου σαν μεταχειρισμένο...
Έχουν μηδενική ζήτηση πια, ειδικά αν σκεφτείς πως ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να πληρώνει 600€ σήμα...
Αυτος που θα το παρει θα ειναι συνηδιτοποιημενος....
Εξαλου και εγω που λεω για αγορα καινουργιου βασικη προυποθεση ειναι μια αξιοπρεπεις τιμη στο μεταχειρισμενο και οχι σκοτωμα...
Αν το σκοτωνουν απλα δεν θα το παρω....και αυτο γιατι το αμαξι ειναι παρα πολυ καλο και δεν εχω κανενα παραπονο....
Απλα η αγορα καινουργιου ειναι καθαρα θεμα της νοοτροπιας μου!! Και δοξα τη παναγια ακομα το παλευω μπορω να το εχω...
Αλλα τιμες τυπου 13000-14000 για μοντελο 2009 που το ειχα παρει 28000 δεν υπαρχει περιπτωση να το δωσω....
Θα το δωσω στη 10ετια που θα εχει χασει την αξια του πλεον..