-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
M!@#$κίες για αυτούς που τα ΄έχουν΄.Τους πάνε όλα ρολόι και κάθονται και ασχολούνται με τι πινακίδες θα έχει το πολυτελέστατο τουτού τους,να δούμε και τι άλλο θα σκεφτούν.
Μεγάλε, γιατί βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ; Υπάρχει λόγος;
''ΜΕΓΑΛΕ'' τραβάς κανένα ζόρι ?Μήπως έχεις και 'συ πινακίδες τέτοιου τύπου και παρεξηγήθηκες?Όσον αφορά το κόμπλεξ.....προφανώς είναι δικό σου προνόμιο.
-
Ο χρήστης iliasd έγραψε:
Απο οσο γνωριζω ΕΥΥ - ΧΧΧΧ η ΕΥ - ΧΧΧΧ ειναι πινακιδες που βγαζουν σε εφοπλιστες.... Δεν ξερω γιατι αλα ετσι μου ειχαν πει...Αυτοκίνητα με πινακίδες με γράμματα ΕΥ παλιότερα και ΕΥΥ τώρα σημαίνουν τα παρακάτω: Ανήκουν σε επιχειρηματίες αλλά και υπαλλήλους επιχειρήσεων που είναι 'συναλλαγματοφόρες' για την Ελλάδα, και η νομοθεσία τους δίνει το δικαίωμα να εισάγουν αδασμολόγητα αυτοκίνητα σαν κίνητρο-επιβράβευση, ή οτιδήποτε άλλο...
Σε διπλανό κτίριο από αυτό που εργάζομαι στο Μαρούσι, εδρεύει το Ελληνικό κομμάτι πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας. Το υπόγειο parking της είναι από χρόνια γεμάτο με τέτοιες πινακίδες, συνήθως σε αμερικάνικα αυτοκίνητα ή και μεγάλα ιαπωνικά ή ευρωπαϊκά. -
Στη γειτονιά μου έχω δει Opel Astra 1.4 με πινακίδες ΕΥΥ. Άρα δεν είναι όλα πολυτελείας!
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
M!@#$κίες για αυτούς που τα ΄έχουν΄.Τους πάνε όλα ρολόι και κάθονται και ασχολούνται με τι πινακίδες θα έχει το πολυτελέστατο τουτού τους,να δούμε και τι άλλο θα σκεφτούν.
''ΜΕΓΑΛΕ'' τραβάς κανένα ζόρι ?Μήπως έχεις και 'συ πινακίδες τέτοιου τύπου και παρεξηγήθηκες?Όσον αφορά το κόμπλεξ.....προφανώς είναι δικό σου προνόμιο.
Η πινακίδα μου λέει ΥΒ... και όχι ΜΧ5... Δεν αντέδρασα επειδή με έθιξε προσωπικά το σχόλιό σου. Όσο για το ποιος έχει κόμπλεξ (το οποίο θεωρείς προνόμιο), ας το κρίνουν τα μέλη του forum από τα γραφόμενά μας
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Στη γειτονιά μου έχω δει Opel Astra 1.4 με πινακίδες ΕΥΥ. Άρα δεν είναι όλα πολυτελείας!Θα ναι του κλητήρα
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Η πινακίδα μου λέει ΥΒ... και όχι ΜΧ5... Δεν αντέδρασα επειδή με έθιξε προσωπικά το σχόλιό σου. Όσο για το ποιος έχει κόμπλεξ (το οποίο θεωρείς προνόμιο), ας το κρίνουν τα μέλη του forum από τα γραφόμενά μας[/q
No comment
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Η πινακίδα μου λέει ΥΒ... και όχι ΜΧ5... Δεν αντέδρασα επειδή με έθιξε προσωπικά το σχόλιό σου. Όσο για το ποιος έχει κόμπλεξ (το οποίο θεωρείς προνόμιο), ας το κρίνουν τα μέλη του forum από τα γραφόμενά μας
No comment
ΔΕΝ γίνεται να σου πάνε ΟΛΑ ρολόι χωρίς να έχεις κάνει κάτι σωστά και να προσπαθήσεις πρώτα, αυτό είναι κανόνας. Υπάρχουν πολλοί με τέτοιες έγνοιες μίζεροι και δυστυχισμένοι, εκφέρω άποψη κυρίως εκ προσωπικής πείρας-κύκλου. Όλα στην ζωή έχουν μία ισορροπία, απλά πολλοί κοιτούν μονάχα ότι λάμπει
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Η πινακίδα μου λέει ΥΒ... και όχι ΜΧ5... Δεν αντέδρασα επειδή με έθιξε προσωπικά το σχόλιό σου. Όσο για το ποιος έχει κόμπλεξ (το οποίο θεωρείς προνόμιο), ας το κρίνουν τα μέλη του forum από τα γραφόμενά μας[/q
No comment
]
Ωπα παιδιά ....δεν υπαρχει λογος να το προσωποποιειται!!!
Τωρα να πω και εγω την γνωμη μου , δεν μπορώ να φανταστώ ενα πολυασχολω επιχειρηματία φραγκατο να κατσει να ασχοληθεί τι πινακιδες θα εχει το αυτοκινητο του, μαλλον για κανενα πλουσιοπαιδο που τον χατζιλικώνη ο φραγκατος μπαμπας μου κανει, η κανα τυπο της νυχτας μεχρυσες αλυσιδες!!!
-
Με όλο το σεβασμό πιστεύω ότι κάνεις λάθος.Οι ίδιοι οι επιχειρηματίες είναι που ενδιαφέρονται για τα νούμερα,για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.Για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα BMW Χ5 μαύρο με πινακίδα 8888.Όποιος είναι στα πράγματα πιστεύω να κατάλαβε
-
Ο χρήστης spiros774 έγραψε:
στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα BMW Χ5 μαύρο με πινακίδα 8888.Όποιος είναι στα πράγματα πιστεύω να κατάλαβεχμμμ................ ίσως και να μην ήταν παραγγελία, απλά θέλημα Θεού
-
Ο χρήστης spiros774 έγραψε:
Με όλο το σεβασμό πιστεύω ότι κάνεις λάθος.Οι ίδιοι οι επιχειρηματίες είναι που ενδιαφέρονται για τα νούμερα,για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.Για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα BMW Χ5 μαύρο με πινακίδα 8888.Όποιος είναι στα πράγματα πιστεύω να κατάλαβεΘα συμφωνήσω με τον Spiro774 ό,τι οι ίδιοι οι επιχειρηματίες,ή,οι χ,ψ,ω επώνυμοι ενδιαφέρονται για τις πινακίδες τους,αν προσέξετε θα δείτε ένα μεγάλο αριθμό από τους επώνυμους-επιχειρηματίες με εύκολες πινακίδες,π.χ. στην πόλη μου ένας βουλευτής έχει μια 520 με πινακίδα 7777.
-
Είδα μία σήμερα στο Σύνταγμα με αριθμό 3333
-
Αυτές οι πινακίδες με τα εύκολα νούμερα έχουν το κακό ότι τις θυμούνται και οι τροχονόμοι!
Ο δάσκαλός μου της οδήγησης είχε επίσης ιδιαίτερα νούμερα. Κι όπως μου είπε 'με τόσες γνωριμίες στο υπουργείο είναι εύκολο'.
Ασημί Ζ8 στην Κατεχάκη......