-
Πάντα είχα την εξής απορία:Tα συνεργεία προσφέρων ουσιαστικά και πρακτικά 'προιόντα' και 'υπηρεσίες' , δεν θα έπρεπε να έχουν αναρτημένο έναν τιμοκατάλογο?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πάντα είχα την εξής απορία:Tα συνεργεία προσφέρων ουσιαστικά και πρακτικά 'προιόντα' και 'υπηρεσίες' , δεν θα έπρεπε να έχουν αναρτημένο έναν τιμοκατάλογο?Έχουν όλα !
Γέλασα πολύ με τον τιμοκατάλογο που έχει αναρτημένο ο Σφακιανάκης (και το κάθε εξουσιοδοτημένο).
Τα τρία λογότυπα (fiat, Alfa, Lancia) και δίπλα διαφορετική χρέωση εργατοώρας για το κάθε ένα....
Λέτε να παίζει ρόλο και η παλαιότητα ? ή το φύλο του ιδιοκτήτη ? ή μήπως το εκκαθαριστικό του....
-
Ο τύπος ο δικός μου ακόμα δε σηκώνει το τηλέφωνο του.
Τελικά πήρα στην ασφάλεια μου και δεν είχε δηλώσει σταθερό τηλέφωνο.
Επίσης είχε δώσει λάθος διεύθυνση.Τώρα έμαθα όμως τα σωστά του στοιχεία με ένα τηλεφώνημα και βλέπω σύντομα να πηγαίνω απο εκεί καμια βόλτα................
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Ο τύπος ο δικός μου ακόμα δε σηκώνει το τηλέφωνο του.
Τελικά πήρα στην ασφάλεια μου και δεν είχε δηλώσει σταθερό τηλέφωνο.
Επίσης είχε δώσει λάθος διεύθυνση.Τώρα έμαθα όμως τα σωστά του στοιχεία με ένα τηλεφώνημα και βλέπω σύντομα να πηγαίνω απο εκεί καμια βόλτα................
Ψύχραιμα πάντα φίλε canonis....
-
Κωνσταντίνε τι γίνετε με την δική σου ασφαλιστική ? Δεν θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης?
Έχει περάσει εμπειρογνώμονας? Πρέπει να δωθεί στο συνεργείο το ΟΚ για να ξεκινήσουν...Νομίζω ότι θα έχω το ίδιο πρόβλημα με το ραδιόφωνο τελικά... 2ο σύμπτωμα, έσβησε η οθόνη μετά απο τηλεφώνημα και επανήλθε μόνο μετά απο επανεκκίνηση....
Κάποια στιγμή θα γράψω ένα αναλυτικό review.... Φυσικά είμαι ευχαριστημένος απο την Bravούρα αλλά έχει τα κουσούρια της..... τις περισσότερες φορές τελείως χαζά!
Πόσοι έχετε πρόβλημα με την ζώνη ασφαλείας? μαζεύεται εύκολα ή κομπλάρει μερικές φορές όταν στρίβει μόνη της ?
Canonis, μην ασχοληθείς άλλο, κανόνισε με τις ασφαλιστικές καλύτερα... Ισχύει το 'Μελβούρνη' ?
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Κωνσταντίνε τι γίνετε με την δική σου ασφαλιστική ? Δεν θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης?
Έχει περάσει εμπειρογνώμονας? Πρέπει να δωθεί στο συνεργείο το ΟΚ για να ξεκινήσουν...
Λοιπόν , πρέπει κάποια στιγμή η φωνή των 'καταναλωτών' - 'πελατών' να γίνει ισχυρή διαφορετικά θα αντιμετωπιζόμαστε ως πολίτες β' κατηγορίας.
Σήμερα από το πρωί καλώ εγω και η σύζυγος τον Φοίνικα (πάνω από 20 τηλέφωνα) και η μόνη επαφή που έχουμε είναι οτι ο φάκελος της υπόθεσης θα πάει στη Θεσ/νίκη.Αυτό το μαθαίνουμε μετά από 4 ημέρες!
Φυσικά ο φάκελος δεν έχει φθάσει ακόμα!
Από την αντιπροσωπεία της Fiat καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες να έρθει εμπειρογνώμονας πριν φθάσει ο φάκελος...για να δούμε.
Πάντως μέχρι εχθές ο 'αντίδικος' δεν είχε υποβάλει δήλωση.Εχθές το απόγευμα που κατάφερα και βρήκα κάποιον από τον Φοίνικα , μου είπε ότι οι δυο εταιρίες (Φοίνικας και Ευρωπαική Πρόνοια) έχουν μεταξύ τους φιλικό διακανονισμό.Επίσης μου είπε πως εφ οσον υπάρχει και καταδικαστική απόφαση από το δικαστήριο , το λογικό είναι να τα βρουν οι Ασφαλιστικές ( το 'λογικό' στην Ελλάδα βέβαια έχει πολλές ερμηνείες... :iconcool: )
Νομίζω ότι θα έχω το ίδιο πρόβλημα με το ραδιόφωνο τελικά... 2ο σύμπτωμα, έσβησε η οθόνη μετά απο τηλεφώνημα και επανήλθε μόνο μετά απο επανεκκίνηση....
Πήγαινε στην αντιπροσωπεία και ζήτησε αντικατάσταση για να ηρεμήσεις!
Κάποια στιγμή θα γράψω ένα αναλυτικό review.... Φυσικά είμαι ευχαριστημένος απο την Bravούρα αλλά έχει τα κουσούρια της..... τις περισσότερες φορές τελείως χαζά!
Έλα τωρα!!!...πες τα κουσούρια!!!(συνοπτικά έστω)
Πόσοι έχετε πρόβλημα με την ζώνη ασφαλείας? μαζεύεται εύκολα ή κομπλάρει μερικές φορές όταν στρίβει μόνη της ?
Σε εμένα κανένα πρόβλημα με τη ζώνη ασφαλείας.Canonis, μην ασχοληθείς άλλο, κανόνισε με τις ασφαλιστικές καλύτερα... Ισχύει το 'Μελβούρνη' ?
Τελευταίο φρέσκο νέο...τα παιδιά από τη Fiat χρησιμοποιώντας τις 'γνωριμίες' κανόνισαν να έρθει ο πραγματογνώμονας και να φωτογραφήσει τα οχήματα και ας μην έχει φθάσει ακόμα ο φάκελος στην Ασφαλιστική.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Canonis, μην ασχοληθείς άλλο, κανόνισε με τις ασφαλιστικές καλύτερα... Ισχύει το 'Μελβούρνη' ?
Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τη ζώνη...
Ναι μερικές φορές κολλάει επειδή δεν είναι ίσια αλλά αυτό... Δεν θα το έλεγα πρόβλημα.
Δε μαζεύεται καθόλου μόνη της η δική σου?Αφού βρήκα τα πραγματικά τηλέφωνα τελικά, επικοινώνησα μαζί του.
Δε το περίμενε βέβαια και κόλλησε στην αρχή.
Του εξήγησα τη δυσαρέσκεια μου και το πως θα καταλήξουμε και έτσι αύριο μου υποσχέθηκε θα πάει για δήλωση.... Περιμένω...Κωνσταντίνε ελπίζω να τελειώσουν σύντομα και τα δικά σου τρεχάματα (που είναι περισσότερα)...
Velissarios το Μελβούρνη ίσχυε. Γύρισα να υπηρετήσω στο στρατό και τώρα όπως φαίνεται θα φύγω (δυστυχώς ή ευτυχώς) από Σεπτέμβριο πάλι αν δε βρω κάτι σε αυτό που έχω σπουδάσει...
Η ειρωνεία είναι ότι με ένα χρόνο δουλειάς εκεί μπόρεσα και αγόρασα το Bravaki και εδώ δε βρίσκω δουλειά για να το συντηρήσω ας πούμε... Τέλος πάντων θα δούμε τι θα γίνει. -
Αφού βρήκα τα πραγματικά τηλέφωνα τελικά, επικοινώνησα μαζί του.
Δε το περίμενε βέβαια και κόλλησε στην αρχή.
Του εξήγησα τη δυσαρέσκεια μου και το πως θα καταλήξουμε και έτσι αύριο μου υποσχέθηκε θα πάει για δήλωση.... Περιμένω...Κωνσταντίνε ελπίζω να τελειώσουν σύντομα και τα δικά σου τρεχάματα (που είναι περισσότερα)...
Velissarios το Μελβούρνη ίσχυε. Γύρισα να υπηρετήσω στο στρατό και τώρα όπως φαίνεται θα φύγω (δυστυχώς ή ευτυχώς) από Σεπτέμβριο πάλι αν δε βρω κάτι σε αυτό που έχω σπουδάσει...
Η ειρωνεία είναι ότι με ένα χρόνο δουλειάς εκεί μπόρεσα και αγόρασα το Bravaki και εδώ δε βρίσκω δουλειά για να το συντηρήσω ας πούμε... Τα εργασιακά παιδιά στην Ελλάδα έχουν γίνει σκατά...Τέλος πάντων θα δούμε τι θα γίνει. -
Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τη ζώνη...
Ναι μερικές φορές κολλάει επειδή δεν είναι ίσια αλλά αυτό... Δεν θα το έλεγα πρόβλημα.
Δε μαζεύεται καθόλου μόνη της η δική σου?...
Ακριβώς το ίδιο!
Λάθος σχεδιασμού. Μια μικρή περιστροφή και θα ήταν μια χαρά. Δεν είναι και τίποτα φοβερό, αλλά μετά απο +100 χρόνια στο αυτοκίνητο θεωρώ ότι αυτά θα έπρεπε να έχουν μπει στο DNA τους πλέον.
'Αλλο παρόμοιο θέμα ( μην γελάτε σοβαρά μιλάω !!! ), όταν κορνάρεις και βάλεις λίγο περισσότερη δύναμη (νεύρα, πολλά νεύρα) το κάλυμμα υποχωρεί και το δάκτυλό σου μπαίνει μέσα.
-
μόλις με πήραν τηλέφωνο απο την φιατ και μου είπαν για έναν
'καλοκαιρινό έλεγχο' που κάνουν, και με μια προσφορά στην ουσία με αλλαγή φίλτρου καμπίνας με έκπτωση 20%.
ευκαιρία να βγάλω και μια κάρτα καυσαερίων, γιατί κλείσαμε χρόνο και κάτι, και δεν έχω βγάλει.
το θέμα είναι οτι έχω 26.500 χλμ και θέλω να το κάνω και έλεγχο, αν και στα 30.000 χλμ έχω το πρώτο μεγάλο σέρβις.συνολικό κόστος 50 ευρώπουλα, με έλεγχο, αλλαγή φίλτρου και κάρτα καυσαερίων. τι λέτε?
-
Δεν κρατήθηκα!
Συγνώμη!ΥΓ:εμένα μου είπαν ότι τα τακάκια με βγάζουν άλλα 3-5000 χλμ και οτι το κόστος είναι 110,00€...
-
το γενικό σέρβις με τα τακακια μεσα, φτάνει τα 250 ευρώ ή τα ξεπερνάει?
πάντως κων/νε είσαι η ψυχή του φόρουμ
-
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
το γενικό σέρβις με τα τακακια μεσα, φτάνει τα 250 ευρώ ή τα ξεπερνάει?πάντως κων/νε είσαι η ψυχή του φόρουμ
Όχι..τακάκια εκτός service.
Θα περάσω από την αντιπροσωπεία το μεσημέρι να μάθω λεπτομέρειες.Ψυχή?... ..μπα δεν νομίζω , όλοι συνεισφέρουμε αυτό που μπορούμε.
Απλά η σχέση μου με τα αυτοκίνητα είναι λίγο ιδιαίτερη. -
ΥΓ:εμένα μου είπαν ότι τα τακάκια με βγάζουν άλλα 3-5000 χλμ και οτι το κόστος είναι 110,00€...
Κωδικός (FIAT eper): 77364589
Τιμή (χωρίς ΦΠΑ) : 90,56Δεν ψάχνεις και εκτός αντιπροσωπείας ?
Πιστεύω θα βρεις αρκετά πιο φθηνά. -
:lol:ΥΓ:εμένα μου είπαν ότι τα τακάκια με βγάζουν άλλα 3-5000 χλμ και οτι το κόστος είναι 110,00€...
Τακάκια θα βρούμε απο την αγορά όταν έρθει η ώρα.... εκτός να παίζει κάτι με την εγγύηση.
Αυτά έβαζα τόσο καιρό στην Άλφα και ήμουν ευχαριστημένος. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360187608188t_1138#ht_2348wt_1138
EDIT:
Απο εδώ: http://www.ate.de/generator/www/com/en/ate/ate/themes/20_catalogues/productinfo_cataloging_en.html
-
Σημερα μου εκανε κατι περιεργο!παρ'ολο που το ειχα παρκαρισμενο στη σκια οσο ημουν στη δουλεια φευγοντας για το σπιτι στο δρομο συνηδητοποιησα οτι ειχε αναψει η ειδοποιηση για δυσλειτουργια στους πισω αισθητηρες.Καθως πλησιαζα σπιτι και βρηκα ευκαιρια σε ενα φαναρι που αργει να γινει πρασινο το εσβησα το ξαναεβαλα μπροστα και η ενδειξη δεν υπηρχε πια.Παιζει κατι η' απλα μια λανθασμενη ενδειξη του εγκεφαλου;
-
:
ΥΓ:εμένα μου είπαν ότι τα τακάκια με βγάζουν άλλα 3-5000 χλμ και οτι το κόστος είναι 110,00€...Δεν ξερω για κοστος αλλα ελενξε και μονος σου αν χρειαζονται αλλαγη
-
την επόμενη εβδομάδα(αρχές) θα το πάω γιa το service των 30000χλμ και θα σας πω τι παίζει.Έβλεπα εχθές στο site της Fiat τον τιμοκατάλογο των διαφόρων εκδόσεων,έχει ανέβει αρκετά η τιμή από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το αυτοκίνητο (πχ το sport πάνω από 20.000 ευρώ ).
Έυχομαι καλά ξεμπερδέματα στα παιδιά με τα τρεχάματα με τις ασφαλιστικές και καλότυχοι από εδώ και στο εξής,αυτοί και εμείς οι υπόλοιποι,για να μην διαβάσουμε ξανά τέτοια στενάχωρα πράγματα. -
εμενα παλι ουτε προβλημα με τη ζωνη εχει ουτε με το ραδιο.. γενικα πολυ ησυχα τα πραγματα.. τοσο που ανησυχω οτι θα μου βγαλει τπτ βαρβατο!
Υ.Γ.
κωσταντινε αν θυμασαι εγω στα'χα πει για τον φοινικα... υπομονη. -
Ο χρήστης stred έγραψε:
Υ.Γ.
κωσταντινε αν θυμασαι εγω στα'χα πει για τον φοινικα... υπομονη.Φοίνικας τέλος..δεν αναγεννάται όπως το μυθικό πουλί.
Φαντάσου ότι εχθές με πήραν για να με ενημερώσουν ότι τον Ιούλιο λήγει το συμβόλαιο και ότι το νέο έχει εκδοθεί και κάνει 309,00€ και σήμερα ήρθε ειδοποίηση συστημένου για παραλάβή της ασφάλειας που κάνει 279,00€
Κάτι δεν λειτουργεί καλά στον Φοίνκα.
Fiat Bravο 2007