-
Αδεια η πολη, που πηγαν ολοι??????
-
Καλα που πηγαν ολοι? κ μετα σου λεει οτι λογω κρισης περιοριστικαν οι βολτες !!!! Μαλλον η κριση δεν αγγιζει τους τυχερους κατοχους Q5, ( εδω που τα λεμε δεν μπορεις να εχεις ενα τετοιο εργαλειο κ να καθεσαι να το βλεπεις κ ας παει 2ΕΥΡΩ η βενζινα) στα π@π@ρι@ μας!!!!
-
Ο χρήστης GPAIGIO έγραψε:
Καλα που πηγαν ολοι? κ μετα σου λεει οτι λογω κρισης περιοριστικαν οι βολτες !!!! Μαλλον η κριση δεν αγγιζει τους τυχερους κατοχους Q5, ( εδω που τα λεμε δεν μπορεις να εχεις ενα τετοιο εργαλειο κ να καθεσαι να το βλεπεις κ ας παει 2ΕΥΡΩ η βενζινα) στα π@π@ρι@ μας!!!!Ετσιιιιιιιιιιιιιιι..........
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Αδεια η πολη, που πηγαν ολοι??????Κρίνοντας από το άσμα και όχι μόνο, επανέρχομαι στη σκέψη πως το Q5 είναι το όχημα των
40ρηδων (+/- 5). Έχω άδικο; -
Θα μπορούσε να το πάρει κάποιο εικοσάρικο που ψάχνει να βρει τα 5 ευρώ για το καθιερωμένο φραπόγαλο στην πλατεία?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Θα μπορούσε να το πάρει κάποιο εικοσάρικο που ψάχνει να βρει τα 5 ευρώ για το καθιερωμένο φραπόγαλο στην πλατεία?Το σχόλιο μου έχει να κάνει με την επιλογή και την επιθυμία, χωρίς να εξετάζω την οικονομική δυνατότητα ή την διάθεση να ξοδέψει κανείς τόσα λεφτά. Ακόμα και ενας προνομιούχος 20άρης που θα μπορούσε να το κάνει, από οικονομικής άποψης μάλλον θα διάλεγε ένα γρήγορο κουπέ ή κάμπριο, ενώ ένας 70άρης μάλλον ένα πολυτελές σεντάν με τον ίδιο οικονομικό παρανομαστή...
Αντίθετα νομίζω πως το συγκεκριμένο όχημα ταιριάζει περισσότερο στις επιθυμίες και στις ανάγκες -γιατί όχι ενός 40άρη.
Άλλο πράγμα να επιθυμείς ένα καταναλωτικό αγαθό και άλλο να μπορείς ή να διατείθεσαι να το αποκτήσεις...
Χαρακτηριστικό είναι που ο μικρός και στρατευμένος της παρέας (βλ. Στεφάνος ) όλο κάτι βρίσκει να του σούρει καλώς ή κακώς και οι υπόλοιποι κάνουμε το συνήγορο υπεράσπισης.
Τυχαίο δεν νομίζω!!! -
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Κρίνοντας από το άσμα και όχι μόνο, επανέρχομαι στη σκέψη πως το Q5 είναι το όχημα των
40ρηδων (+/- 5). Έχω άδικο;Εγω παντως ειμαι -10 απο τα 40 που ειπες........
-
ΣΩΣΤΟΣ .... (και να συμπληρωσω 40 +-5 με παιδια )
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
:lol: ΣΩΣΤΟΣ .... (και να συμπληρωσω 40 +-5 με παιδια )Καθοριστική παράμετρος τα πιτσιρίκια στην επιλογή του εν λόγου αυτοκινήτου. Ασφάλεια, χώροι και με περιθώρεια για τον μπαμπά να διασκεδάζει και να κερνάει και κάνα καφεδάκι που και που...(χωρίς τα παιδιά ελπίζω!)
-
Θα μπορούσε να το πάρει κάποιο εικοσάρικο που ψάχνει να βρει τα 5 ευρώ για το καθιερωμένο φραπόγαλο στην πλατεία?
Το σχόλιο μου έχει να κάνει με την επιλογή και την επιθυμία, χωρίς να εξετάζω την οικονομική δυνατότητα ή την διάθεση να ξοδέψει κανείς τόσα λεφτά. Ακόμα και ενας προνομιούχος 20άρης που θα μπορούσε να το κάνει, από οικονομικής άποψης μάλλον θα διάλεγε ένα γρήγορο κουπέ ή κάμπριο, ενώ ένας 70άρης μάλλον ένα πολυτελές σεντάν με τον ίδιο οικονομικό παρανομαστή...
Αντίθετα νομίζω πως το συγκεκριμένο όχημα ταιριάζει περισσότερο στις επιθυμίες και στις ανάγκες -γιατί όχι ενός 40άρη.
Άλλο πράγμα να επιθυμείς ένα καταναλωτικό αγαθό και άλλο να μπορείς ή να διατείθεσαι να το αποκτήσεις...
Χαρακτηριστικό είναι που ο μικρός και στρατευμένος της παρέας (βλ. Στεφάνος ) όλο κάτι βρίσκει να του σούρει καλώς ή κακώς και οι υπόλοιποι κάνουμε το συνήγορο υπεράσπισης.
Τυχαίο δεν νομίζω!!!Εγω ειμαι στο μεσο ορο που εθεσες (-3), αλλα επειδη το αγορασε και ο ξαδελφος μου που ειναι τριαντα-φευγα, μου ειπε οτι ενας απο τους λογους που το επελεξε εναντι του ΤΤ, ηταν οταν διαπιστωσε υστερα απο γκαλοπ που εκανε σε εκπροσωπους του αδυνατου φυλου, πως ολες ηταν υπερ του Q5! Πως αλλαζουν οι καιροι...
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Κρίνοντας από το άσμα και όχι μόνο, επανέρχομαι στη σκέψη πως το Q5 είναι το όχημα των
Μήπως παντρεύτηκες νωρίς, και ο παράγων πιτσιρίκια έπαιξε πιο καθοριστικό ρόλο;
Εγώ πριν από 10 χρόνια χρειαζόμουνα 2 πόρτες λιγότερες, και τώρα με το 10 μηνήτικο μερικές φορές νομίζω ότι χρειάζομαι και μπαγκαζιέρα -
Δημοσίευσηαπό takisot » 28/06/10 16:59
Εγω ειμαι στο μεσο ορο που εθεσες (-3), αλλα επειδη το αγορασε και ο ξαδελφος μου που ειναι τριαντα-φευγα, μου ειπε οτι ενας απο τους λογους που το επελεξε εναντι του ΤΤ, ηταν οταν διαπιστωσε υστερα απο γκαλοπ που εκανε σε εκπροσωπους του αδυνατου φυλου, πως ολες ηταν υπερ του Q5! Πως αλλαζουν οι καιροι...
Δίνει μάλλον την εντύπωση πως είσαι έτοιμος για οικογένεια!!!!
Για αυτό και η γυναίκα μου θέλει να μου κολλήσει ένα ''μωρό στο αυτοκίνητο'', μιας και το παντρεμένος δεν υπάρχει σε αυτοκόλητο.... -
Indeed..
-
Βέβαια υπάρχουν και γυναικες που αρέσκονται στα κουπέ και παιδιά δεν θέλουν... (το πάει σε αυτές τις γυναίκες ).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βέβαια υπάρχουν και γυναικες που αρέσκονται στα κουπέ και παιδιά δεν θέλουν... (το πάει σε αυτές τις γυναίκες ).Ναι μέχρι τα 30 κάτι....Στα 11+8=8+8=35 τις πιάνει ο μέγας πανικός!
Τυχαίο δε νομίζω!!!! -
Σε μια 35άρα ( ) αναφερόμουν συγκεκριμένα (βέβαια δεν την κάνεις πάνω από 30 αλλά δεν έχει σημασία)... όμως έχω κι άλλα παραδείγματα παρόμοιας ηλικίας.
-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Εγω ειμαι στο μεσο ορο που εθεσες (-3), αλλα επειδη το αγορασε και ο ξαδελφος μου που ειναι τριαντα-φευγα, μου ειπε οτι ενας απο τους λογους που το επελεξε εναντι του ΤΤ, ηταν οταν διαπιστωσε υστερα απο γκαλοπ που εκανε σε εκπροσωπους του αδυνατου φυλου, πως ολες ηταν υπερ του Q5! Πως αλλαζουν οι καιροι...
καλα πηρε αυτοκινητο με βαση το τι αρεσει στις γυναικες?
Βέβαια υπάρχουν και γυναικες που αρέσκονται στα κουπέ και παιδιά δεν θέλουν... (το πάει σε αυτές τις γυναίκες ).
δε μας νοιαζει τι τους αρεσει, αλλα τι αρεσει σε μας
-
:lol: ΣΩΣΤΟΣ .... (και να συμπληρωσω 40 +-5 με παιδια )
Καθοριστική παράμετρος τα πιτσιρίκια στην επιλογή του εν λόγου αυτοκινήτου. Ασφάλεια, χώροι και με περιθώρεια για τον μπαμπά να διασκεδάζει και να κερνάει και κάνα **ΤΣΑΓΑΚΙ **που και που...(χωρίς τα παιδιά ελπίζω!)
καποιος μπαμπας κερνουσε τσαγια χθες (με τα παιδια μεσα ... ) .....
ετσι ομως εχει τη φαση ... να σε βλεπουν με το ογκωδες οχημα .... και να νομιζουν οτι .... αλλα ... πισω εχει ο οικογενειαρχης την ουρα !!!
κατι παραπανω ξερει ο aris07 ...
-
Μήπως παντρεύτηκες νωρίς, και ο παράγων πιτσιρίκια έπαιξε πιο καθοριστικό ρόλο;
Εγώ πριν από 10 χρόνια χρειαζόμουνα 2 πόρτες λιγότερες, και τώρα με το 10 μηνήτικο μερικές φορές νομίζω ότι χρειάζομαι και μπαγκαζιέραΜπααααα δεν εχω παντρευτει αλλα μετα απο 7 χρονια με MiniCooper S (χαμηλωμενο και κουτσουρο) πλεον δεν αντεχα αλλο τις λακουβες και το να μην εχω χωρο να βαλω μια τσαντα...οποτε....τωρα απολαμβανω....
A θα σας πω και απο μεθαυριο τις εντυπωσεις μου για το προγραμμα της GIAC..... -
Για αυτες τι λετε? http://www.youtube.com/watch?v=bi5xQPRvMuY Σας αρεσουν?
AUDI Q5