Jun 26, 2010, 9:41 AM

Ο χρήστης karnezis έγραψε:

κ γιατι να μην παρεις το cupra που στριβει κ καλυτερα 21χιλιαρικα full extra????

για να λες οτι εχεις vw???ετσι κ αλλιως εμφανισιακα το gti ειναι για κλωτσιες........

21χιλιαρικα για abarth εγω δεν δινω παντως...(αν κ εμφανισιακα για μενα ειναι οτι πιο ομορφο στην κατηγορια του)...ο κινητηρας multiair μπορει να βγηκε ως ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ αλλα κατα τ αλλα για ακομη μια χρονια ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ βγηκε της vw ο κλασσικος 1.4 tsi twincharger........μπορει σε ρυπους ο multiair να ειναι καλυτερος αλλα σε αποδοση δεν νομιζω οτι μπορει να συγκριθει με τον tsi........κ την βελτιωση που παιρνει με ενα προγραμμα!

οσο για το dsg μονο αν οδηγησει καποιος μπορει να καταλαβει για τι μιλαμε......
κ μην ακουω γραφικα σχολια που διαβαζω κατα καιρους του στυλ ''το dsg ειναι για αδερφες'' το dsg ειναι για κουλους'' γιατι οι αλλαγες που κανει απλα δεν υπαρχουνε.....

Kαταρχας που ξερεις οτι το cupra στριβει καλυτερα απο το polo GTI?
Αφου δεν εχει ερθει καν εδω το δευτερο.
Στα ξενα περιοδικα απο την αλλη, μιλουν ξεκαθαρα για καλυτερη ποιοτητα κυλισης και ανεση στο GTI σε σχεση με το Cupra και γενικοτερα βελτιωμενη στα σημεια οδικη συμπεριφορα.
Επισης συγκρινεις multiair με twincharger, και βγαζεις πολυ ευκολα συμπερασμα, διαβαζοντας τα αποτελεσματα περι βραβευσης κινητηρων.
Εχεις οδηγησει αυτοκινητα ΚΑΙ με τους δυο κινητηρες σε αντιστοιχου βαρους αμαξωματα?
Προσωπικα αν και εχω θεωρηθει απο πολλους ως Γερμανοφιλος, τυχαινει να εχω επαφη
και με τους δυο κινητηρες σε αντιστοιχου βαρους αυτοκινητα, και ο multiair 170 ηταν καλυτερος σε αισθηση-αποκριση-ηχο σε σχεση με τον twincharger 160/180.
Στα περισσοτερα ξενα περιοδικα επισης, οι επιδοσεις τους ειναι παρομοιες, αλλα συνολικα
τα 3 στοιχεια που ανεφερα παραπανω, ευκολα τον κανουν πιο ολοκληρωμενο ως κινητηρα.
Τα περι βελτιωσιμοτητας ειναι αλλο κεφαλαιο, και ειναι νωρις για να κρινεις καθως ο multiair μολις λανσαριστηκε, ο twincharger κυκλοφορει +3μιση χρονια.
Το μονο που ΙΣΩΣ και να λειτουργησε ανασταλτικα ως προς την βραβευση του twin τελικα στον γνωστο θεσμο, ειναι απο πρωτες ενδειξεις ξενων περιοδικων η ελαφρως μεγαλυτερη καταναλωση -ενα με εναμιση λιτρο περιπου- του multiair, κατα τα αλλα ειναι καλυτερος ως κινητηρας για τους λογους που προανεφερα.

τι σχεση εχει η ποιοτητα κυλισης κ η ανεση με το αν στριβει??
ηδη τα πρωτα reviews λενε για το polo gti ναι μεν καλυτερη ποιοτητα κυλισης αλλα αρκετα υποστροφικο κ με μεγαλες κλισεις!

κ 15 χρονια να περασουνε ο multiair δεν προκειται ποτε να φτασει τα 220 αλογα που παει ο tsi με ενα προγραμμα..........

δηλαδη θες να μου πεις οτι η mito qv εχει καλυτερες επιδοσεις απο το ibiza cupra??

εδω το cupra ριχνει 3 αμαξια διαφορα σε corsa opc.....

εχεις στοιχεια οτι κανει το κουπρα αυτο το πραγμα? εγω σου βαζω ενα βιντεακι παρακατω... δες το κυριως απο το 4:12 και μετα..!

Youtube Video