Οπως ειμαι πεζος ειμαι και οδηγος και βλεπω τα προβληματα και απο τις 2 πλευρες.Επειδη ξερω οτι τα οχηματα δεν εχουν εναλλακτικη αναγκαζονται πλεον να παρκαρουν σε διαφορα παραξενα σημεια!
Αν υπηρχαν υποδομες τοτε σαν πεζος θα απαιτουσα να μην υπηρχε ουτε ενα μηχανακι στο δρομο.
Δεν ειπαμε να γεμισει το πεζοδρομιο μηχανακια (παντα πρεπει να υπαρχει χωρος να περασουν πεζοι) απλα στα τεραστια πεζοδρομια να υπαρχει ελαστικοτητα.
Για πες μου οταν θελω να παραδωσω στην Πανεπηστημιου πραγματα και ο εξυπνος δημος δεν εκανε λιγα ανοιγματα να μπορω να αφησω το αμαξι για 20 λεπτα τι θα κανω? Θα μπω στον καθετο και θα κλεισω το πεζοδρομιο.
Βλεπεις ελαχιστες εως καμια εταιρια δεν καλυπτει τα 7-10Ε του παρκινκ.
Το ζω αυτο το πραγμα διοτι 3 φορες την εβδομαδα λογω εργασιας πηγαινω εμπορευματα σε περιοχες τυπου Κυψελη-κεντρο κλπ.
Εχεις δικιο για τα ατομα με προβληματα.Στο Ν Ηρακλειο αλλαξανε τα πεζοδρομια, φτιαξανε ραμπες για τους αναπηρους κλπ ΑΛΛΑ βαλανε και στυλους με trendy φωτα ακριβως στην μεση ετσι ωστε ουτε κανονικος πεζος να μην μπορει να περασει!!!
Ειμαστε πολυ πισω ακομα σε υποδομες και για πεζους κ για οχηματα..
Ισως και ενας λογος που δεν αρχιζουν να κοβουν κλησεις σε ολα τα παρανομα/διπλοπαρκαρισμενα οχηματα διοτι δεν θα τελειωναν ουτε σε 1 εβδομαδα με το μπαχαλο που γινεται...
Anyway ξεφυγα πολυ απο το τοπικ...
=================
Παντως δεν ακουσα για αλλο ατυχημα με τραμ εκτος αν δεν τα δημοσιευουνε πλεον.
Παντως γνωστος εφαγε 25 λεπτα αναμονη. Τι συχνοτητα δρομολογιων υπαρχει κανονικα απογευματινες ωρες?