-
Ειναι ωρες διασκεδασης φιλε.Δεν ειναι ωρες χαμενες κατα τη γνωμη μου.
-
Ναι ρε και γω για πλακα το εγραψα αυτο μες τα εισαγωγικα. Απλως θυμαμαι που ειχα αγορασει το MW για τον υπολογιστη και επαιζα κρυφα απο τον πατερα μου
-
Θέλω ενα ΚΑΛΟ shoot em up, για xbox 360. Να πυροβολω ο,τι κινειται ρε αδερφε! (θα προτιμούσα όχι με alliens κλπ). Ακούω προτάσεις από τους μετρ του είδους...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Θέλω ενα ΚΑΛΟ shoot em up, για xbox 360. Να πυροβολω ο,τι κινειται ρε αδερφε! (θα προτιμούσα όχι με alliens κλπ). Ακούω προτάσεις από τους μετρ του είδους...First person ή third;
-
προτιμω fps
-
Τα καλύτερα είναι:
Bioshock 1 & 2
Halo series
Orange Box(αν δεν έχει παίξει Half Life 2)Κάνεις βέβαια μία παραχώρηση στο θέμα με τους εξωγήινους.
-
ωραιο και αρκετα ανεγκεφαλο για να περναει ξεκουραστα η ωρα ειναι και το call of duty 3 που βγηκε μονο για κονσολες και εχει διαρκεια κανονικου παιχνιδιου, οχι σα τις μετεπειτα ξεφτιλες
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τα καλύτερα είναι:Bioshock 1 & 2
Halo series
Orange Box(αν δεν έχει παίξει Half Life 2)Κάνεις βέβαια μία παραχώρηση στο θέμα με τους εξωγήινους.
και φυσικα ξεκινας πρωτα απο το πρωτο half life με φουλ ηχο
μετα περνας στο opp force και μετα στο hl2 ep 1 ep 2 και στο τελος πας στο f.e.a.r φυσικα κλειστα φωτα και φουλ ηχο ΚΑΙ εκει.. (και μια καμερα να καταγραφει τις αντιδρασεις σου καπου διπλα ) -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τα καλύτερα είναι:Bioshock 1 & 2
Halo series
''μικρη΄΄ . Έχω Halo, για αυτο ζήτησα μια προταση με κατι διαφορετικο Thanks anyway
(Αν υπαρχει σε 3d person κατι αντιστοιχο , δεν θα τα χαλασουμε... κατι σαν max payne δηλαδη )ΥΓ: επισης και με τα call of duty ειμαι full
edit: Με προλαβε ο qsis -
3rd person ειναι πολυ καλο το gears of war
επισης αν θες ΤΩΡΑ να παιξεις ΝΕΑ παιχνιδαρα στο xbox παιξε
RED DEAD REDEMPTIONγ@μαει , στυλ gta αλλα western
εχει πιστολιδι, ιστορια , ωραια τοπια κτλ
ειναι βεβαια πιο εγκεφαλικο απο ενα μεσο fps , αλλα εχει πολλη δραση
βλεπω φιλο μου που το παιζει στο xbox και ζηλευω
παρε και trailer
Youtube Videoκοιτα γραφικα το xbox
χαλαρα παιχνιδι της χρονιας, σκιζω τα ρουχα μου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επισης αν θες ΤΩΡΑ να παιξεις ΝΕΑ παιχνιδαρα στο xbox παιξε
RED DEAD REDEMPTIONγ@μαει , στυλ gta αλλα western
εχει πιστολιδι, ιστορια , ωραια τοπια κτλ
ειναι βεβαια πιο εγκεφαλικο απο ενα μεσο fps , αλλα εχει πολλη δραση
βλεπω φιλο μου που το παιζει στο xbox και ζηλευω
παρε και trailer
Youtube Videoκοιτα γραφικα το xbox
χαλαρα παιχνιδι της χρονιας, σκιζω τα ρουχα μου
Ζήλεψε λίγο ακόμα... Περιμένω εναγωνίως να τελειώσει η εξεταστική.
Εσύ περίμενε 1 - 1,5 χρόνο ΑΝ θα βγει σε υπολογιστήΓια πρώτου προσώπου υπάρχει και το F.E.A.R., Brothers in Arms, BATTLEFIELD BAD COMPANY 2, FRONTLINES: FUEL OF WAR, Call of Duty... pierce21 έχεις άπειρες επιλογές και άμα θες γνήσια όπως εγώ, το ebay είναι μονόδρομος σε τιμές
-
το εβαλες καθολου να το παιξεις?
σε υπολογιστη εχω αρχισει να φοβαμαι οτι δε θα βγει ποτε
-
Tales of Monkey Island Collectors Edition
...στο βιντεοκλάμπ της γειτονιάς -
το red dead, το εχει ο κολλητος στο ps3 και το καιμε παρεα , ειναι οντως το παιχνιδι
@alexel, τα εχω υποψιν μου ολα αυτα τα παιχνιδια, αλλα ειτε δεν θελω αλλο πολεμικο (τα COD τους εχω αλλαξει τη μανα ,οπως και τα medal of honor τοσα χρονια) , ειτε περιεχουν εξωγιηνους και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. Μαλλον τελικα εγω το εχω το προβλημα
Κανα splinter cell αξιζει; -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
...στο βιντεοκλάμπ της γειτονιάςεχω τα 5 επεισοδιακια θα τα παιξω στο αμεσο μελλον
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Κανα splinter cell αξιζει;
φιλος μου ηταν φανατικος με αυτα, εμενα ποτε δε με ξετρελαναν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...στο βιντεοκλάμπ της γειτονιάςεχω τα 5 επεισοδιακια θα τα παιξω στο αμεσο μελλον
τα 5 επεισόδια είναι κι αυτό, απλώς μαζεμένα σε ένα tor... εμ DVD εννοούσα [έχει και χαζο artwork και τέτοια...]
-
-
Επειδή δεν είδα κάποιον να το αναφέρει:
Στο steam γίνεται της ΠΟΡΝΗΣ!
Έχει προσφορές μέχρι τις 4 Ιουλίου και έχει παιχνίδια για pc και mac σε ξεφτίλα τιμές.
Μόλις εγκατέστησα το steam client, θα προσπαθήσω τη Δευτέρα να φτιάξω το ρημάδι το web banking μου και θα αγοράσω κανένα παιχνίδι για όταν πάρω καινούργιο gaming pc. -
ναι το ειχα ακουσει αυτο, κυριως για τους χρηστες mac ειναι πολυ καλο (μπας και ξεστραβωθουν )
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)