-
καλα εδω ειναι σαν να λες οτι καποιος που παιζει ποδοσφαιρο για τη πλακα του σε ενα 5χ5 (παρα πολυ κουραστικο ) θα μπορουσε να ειναι επαγγελλματιας και να βγαζει απειρα λεφτα
το κανουμε γιατι μας αρεσει και στα @@ τι λενε οι αλλοι, χανουμε το χρονο μας , δε μας βλεπει ο ηλιος και λιωνουμε πανω απο την οθονη με αλλους χοντρους αποτυχημενους φιλους μας πινοντας μπυρες και κλανοντας..
καποιοι αλλοι ντυνονται στολιζονται αρωματιζονται και πανε στα παρτυ της ΔΑΠ ή σε κλαμπακια να χτυπησουν γκομενακια.. γουστα ειναι αυτα
εμεις τις γυναικες μας τις αναγκαζουμε να μας βλεπουν την ωρα που παιζουμε ή ακομα καλυτερα τις ξαποστελνουμε νωρις για υπνο για να αραξουμε με την ησυχια μας στον υπολογιστη ή τους αλλους χοντρους μας φιλους
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν κάνουν για παιχνίδια που βλέπω οτι παίζεις όλη μέρα (26 χρ μαντράχαλος... )
Και αυτό είναι κακό επειδή.....;
ελα ντε ξερω ατομο 55 χρωνων στην βρετανια που παιζει μον οσε tournaments counter strike source/generals και βγαζει τρελα λεφτα..
ωραίο αντεπιχειρημα...
πόσο χάσιμο χρόνου είναι τα βιντεοπαιχνιδια ...
Ειδικά αν δεν εινσι με παρέα πχ pro...Χάσιμο χρόνου....
Βέβαια από άτομο που το μόνο που ξέρει να παίζει είναι pro( ) δεν περίμενα κάτι καλύτερο.
-
-
παιδιά πήρα εχθές ενα mp4 melaudio 18(http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W000397). Μεχρι νωρίτερα όλα λειτουργούσαν καλά μέχρι που ανακάλυψα οτι δεν παίζει βίντεο avi, παρόλο που στις οδηγίες λέει οτι τα παίζει κανονικά. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλα δεν παίζει βίντεο avi. Λέει συνέχεια ακατάλληλο αρχείο. Όποια βοήθεια ευσπρόδεχτη.
-
Σε ιντερνετικο φόρουμ έθιξα την αξία των βιντειπαιχνιδιων...
sorry , go on... -
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
παιδιά πήρα εχθές ενα mp4 melaudio 18(http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W000397). Μεχρι νωρίτερα όλα λειτουργούσαν καλά μέχρι που ανακάλυψα οτι δεν παίζει βίντεο avi, παρόλο που στις οδηγίες λέει οτι τα παίζει κανονικά. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλα δεν παίζει βίντεο avi. Λέει συνέχεια ακατάλληλο αρχείο. Όποια βοήθεια ευσπρόδεχτη.To AVI είναι container format, δηλαδή το βίντεο που περιέχεται στο αρχείο μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές κωδικοποιήσεις
An AVI file may carry audio/visual data inside the chunks in virtually any compression scheme, including Full Frame (Uncompressed), Intel Real Time (Indeo), Cinepak, Motion JPEG, Editable MPEG, VDOWave, ClearVideo / RealVideo, QPEG, and MPEG-4 Video.
Οπότε τρέχα γύρευε τί εννοεί ο κατασκευαστής λέγοντας οτι παίζει AVI. Αν θές να δείς τα βιντεάκια το πιό σίγουρο είναι να τα μετατρέψεις με κάποιο πρόγραμμα σε WMA που είναι συγκεκριμένο φορμά.
-
sorry , go on...οπως θελει τη βρισκει ο καθενας φιλε..
ειναι σα να μου λες οτι δεν εχουν αξια οι ταινιες (δε μιλαω για κουλτουρες και δηθενιες , αλλα pure διασκεδαση ) και οτι ειναι χασιμο χρονου, ενω τοσος κοσμος διασκεδαζει με αυτες και περναει ευχαριστα την ωρα του
τα βιντεοπαιχνιδια ειναι ενα επομενο βημα, οπου συμμετεχεις κιολας..
δε βρισκω κατι κακο στο να διασκεδαζει καποιος
να μου λεγες για χαρτια να το καταλαβω...
τι να κανω.. δε τη βρισκω με 'δημιουργικες' ασχολιες, δε τη βρισκω με οτιδηποτε απαιτει κουραση και δε τη βρισκω με το λιωνω σε καφετεριες και σκυλομαγαζα
εσυ δηλαδη θα ηθελες να μου αντιπροτεινεις μια πιο δημιουργικη ασχολια , να δω τι χανω?
-
sorry , go on...δηλαδη το να βλεπεις ταινιες στο νετ
το να κατεβαζεις πραγματα
το να παιζεις παιχνιδια ειτε cs ειτε http://www.crayonphysics.com/ ειτε πασιεντζα
το να ψαχνεις πληροφοριες (και αυτο διασκεδαση ειναι)
ειναι κατι ανουσιο..
ενω το να ακουω παπαριζου να βλεπω τατιανα να πηγαινω για καφε και να βλεπω καθε τυπου ψωνιο ηλιθιο να την εχει δει καπως ειναι πολυ επικοδομητικο για μενα.. -
Κιουση όλα είναι θέμα γουστου...
Τα λέω αύτα για να δείξω την εγκαθετιλα σου μερικές φορές...
Γούστο καπέλο του καθενως , αυτό έλειπε να είχαμε όλοι τα ίδια γούστα...Το τελευταία παιχνίδι που κόλλησε ήταν το forza motorsport στις πανελλήνιες
έχω περάσει και Απο τη φάση 8ωρο νον στοπ για να ξεκλειδωσω το θρυλικό escudo στο gr tourismo 2πετά τις πανελλήνιες ( που έλεγα τώρα θς βρω χρόνο να τα λιωσω) απλά δεν τα ξαναακουμπησα... Βαρέθηκα την φάση τους...
Το απύθμενο λιώσιμο στις καφετερειες , το ατελείωτο καμακι στα κλαμπς και το ατελείωτο πιωμα στο σκυλαδικο VIP έχει και αυτό την φάση του...
-
Το απύθμενο λιώσιμο στις καφετερειες , το ατελείωτο καμακι στα κλαμπς και το ατελείωτο πιωμα στο σκυλαδικο VIP έχει και αυτό την φάση του...
Και μετά λέμε χάσιμο χρόνου τα παιχνίδια...
Μάλιστα....
-
Γούστο καπέλο του καθενως , αυτό έλειπε να είχαμε όλοι τα ίδια γούστα...Το τελευταία παιχνίδι που κόλλησε ήταν το forza motorsport στις πανελλήνιες
έχω περάσει και Απο τη φάση 8ωρο νον στοπ για να ξεκλειδωσω το θρυλικό escudo στο gr tourismo 2πετά τις πανελλήνιες ( που έλεγα τώρα θς βρω χρόνο να τα λιωσω) απλά δεν τα ξαναακουμπησα... Βαρέθηκα την φάση τους...
ενα απο τα καλα του να εισουν στο 15 μελες στο λυκειο ηταν οτι την νυχτα την εκανες ζωη σου
βεβαια μετα απο δυο καλα χρονια τα βαριεσαι τιποτα νεο απλα σκυλαδικα και clubs (οταν υπηρχαν ακομη τα καλα βαρελαδικα στον πειραια) μετα τι? εβλεπες ψωνια που γυρευαν καποιον να του τα φανε τιποτα αλλο αλιμονο αμα τοτε δεν ειχες αμαξι ηταν σαν να τον ειχες 10 ποντους ενα πραγμα καμια δεν σε κοιταζε
(οχι οτι τωρα αλλαξε και πολυ απλα κατεβηκαν τα στανταρ στους ποντους ) -
φιλε μου ο καθενας αντιδρα διαφορετικα ειδικα οταν τελειωνει το σχολειο..
κι εγω που λες εβγαινα, επινα το κωλο μου την εποχη που ημουν δεξαμενη , ξερνουσα και επεφτα πανω στους εμετους μου, πηγαινα στις μυκονους να πηδηξω τσολια αλλα απο ενα σημειο και μετα καταλαβα οτι ολα αυτα ειναι ανουσια και το καλυτερο πραγμα στη ζωη ειναι να αραζεις και να μη παιρνεις τον εαυτο σου τοσο σοβαρα και να τον θεωρεις τοσο γαματο..
επειδη απο οτι καταλαβαινω εισαι στη ψυχολογια : ειμαι νεος και πρεπει να ζησω τη ζωη μου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (και ζησω σημαινει να κανω εξοδους στα νεοελληνικα) , σου λεω απλα να αραξεις και να τα γραψεις ολα στα @@ σου
οι γκομενες δε προκειται να σε γουσταρουν επειδη σενιαρεσαι , επειδη εχει κοιλιακους, ακριβα ρουχα, επειδη βγαινεις στα καλυτερα ,ουτε επειδη εισαι καποια επιτυχημενη προσωπικοτητα και σιγουρα οχι επειδη εχεις τσιλικο αυτοκινητο
ακομα και οι πιο γκλαμουρατες μπορουν να πεσουν απο αυτον που μαλλον θα θεωρεις εσυ τον πιο αποτυχημενο του κοσμου αν αυτος της φερθει αναλογα και εχω πολλα τετοια παραδειγματα που ζουν αναμεσα μας
οποτε δε χρειαζεται για αυτα τα ηλιθια πλασματα (που ειναι συνηθως οι γκομενες που χαριεντιζονται στα διαφορα μαγαζια) να βασανιζεις τον εαυτο σου με τα ανελεητα σκυλομπιτακια που παιζουν τα αθλια μαγαζια που συνηθως εχουμε και να προσπαθεις να πνιξεις τη βαρεμαρα σου λιωνοντας σε μια καφετερια με ηλιθιες φακλανες που λιγουρευεσαι απλα για να λιγουρευεσαι (ετσι εχουν παρει ολες θαρρος και την εχουν δει γκομενες, απο το πολυ καμακι )
ειναι κλασεις ανωτερη φαση να αραζεις με τους φιλους σου ακομα και σε ενα πεζουλι , σε μια υπογα σε κανα σπιτι ή κανοντας καμια βολτα με το αυτοκινητο (οχι απαραιτητα video games), με τα πιο γελοια ρουχα , χωρις να ανησυχεις αν εχεις κανει μπανιο ή αν ειναι χτενισμενο το μαλλι ή αν σου φυγει το κλανιδι, παρα να τρεχεις απο δω κι απο κει αναζητωντας γκομενακια και να πρεπει να φτιαχνεσαι και να στολιζεσαι ολη την ωρα
αν δε θες σχεση βρες μια πηδα την πηγαινε για καφε το πολυ , και μετα στειλτη σπιτακι της, λιωσε και κανε αυτο που πραγματικα θες , οτι κι αν ειναι αυτο , γιατι το να κανεις ανουσιες εξοδους σε κανεναν πραγματικα δεν αρεσει και αποδειξη ειναι οτι το 90% τα κοβει μαχαιρι αυτα τα καραγκιοζηλικια το πολυ στα 22-23 , εκτος απο κατι τελειως γελοιους που συνεχιζουν μεχρι τα 30-40 παιζοντας το τζοβενα για να γελαει ο κοσμος..
τεσπα ειναι μεγαλη αυτη η κουβεντα , πιστευω καποια στιγμη να την κανουμε κι απο κοντα και να καταλαβεις οτι η εγκαθετιλα μου πηγαζει απο υπερτατη σοφια
-
+1
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
σημερα την εβλεπα σε φυλλαδα. ποσο την πηρες ;
€290.
Καλά εσύ δεν ντρέπεσαι καθόλου
Προορίζεται για HD amateur extreme sports, είμαι σίγουρος...Θεωρητικά θα μπορούσε να μπει κάπου στο αυτοκίνητο να τραβάει πλανάκια, αλλά δεν έχει καλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού γμτ. Άσε που όταν ξεκινάει να τραβάει, ενεργοποιούνται 2 lasers για να σε βοηθήσουν στο alignment, οπότε η... συντροφιά θα το πάρει πρέφα αμέσως.
Μπορείς να βάλεις (με μια καλή διπλωματία ) τη συντροφιά να συμμετάσχει και ως πρωταγωνίστρια και ως καμεραγουμαν οπότε είσαι οκ !
Αλλά ακόμη περισσότερο για να κάνεις σοβαρά τη δουλειά σου απαιτείται και σοβαρό μηχάνημα. Ως εκ τούτου τη μικρούλα που πήρες την κρατάς για το κράνος σου και επενδύεις σε κάτι δυνατό σε μηδενικό φως αλλά και ποιότητα εικόνας. Οι 'δημιουργίες' σου θα αποκτήσουν αφενός συλλεκτική αξία (για σένα) και αφετέρου θα πάρουν και μια μιλιτέρ απόχρωση...
(Αν δε είναι ανοικτό και κανά πορτατίφ ή φως καμπίνας τότε θα μιλάμε για αριστουργήματα )
(Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο καλό το αποτέλεσμα από ότι εδώ ειδικά αν μιλάμε για Night vision και full HD ταυτόχρονα ... ) -
Κιουση , τι σε κάνει να πιστεύεις ότι , ότι κάνω το κανω για το θεαθηναι ;;
Απλά γουστάρω τι φάση , το έκανα Απο το Λύκειο ( έχω κάνει και γκραβα , δεν είμαι κανας τυχαιος... ) το κάνω και τώρα...Καραγκιόζης δεν είναι αυτός που γουστάρει να βγαίνει και να χαριεντιζεται μετά τα 23 , αλλά αυτός που το κάνει για να το κάνει χωρίς να γουστάρει...
Τα ξεράσματα κλπ τα έχω κάνει 2 φορά στη ΖΩΗ μου... , δεν αφήνω τον εαυτό μου να φτάσει σε αυτό το ελεεινή στάδιο...
Όπως έχεις ΕΣΥ την κοσμοθεωρία σου έχω και εγώ τη δικιά μου...
Επέτρεψε μου να έχω διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα...Δεν είσαι το πρώτο μεγαλύτερο άτομο Απο εμένα που μου δίνει ερεθίσματα για το μέλλον...
Μετριάσει την εγκαθετιλα σου γιατί δεν έχει νόημα... -
αμα δε φτασεις στο ελεινο σταδιο δεν εχει νοημα να βγεις εξω
περα απο τη πλακα, ο καθενας εχει τη δικη του θεωρια οπως σωστα λες και δε προκειται ενας τυχαιος απο το internet (ακομη κι αν ειναι καποιο γαματο ατομο σαν κι εμενα), να στην αλλαξει
η εγκαθετιλα μου ειναι ομως μερος της θεωριας μου και της προσωπικοτητας μου , οποτε δεξου με οπως ειμαι ή βαλε να μην εμφανιζονται τα μηνυματα μου σαν μερικους ευθικτους pedo
την αποψη μου σου λεω στο κατω κατω κυριως με φιλικο τροπο (ασχετα τι νομιζεις) , ενταξει το καταλαβαινω οτι κανεις αυτο που θεωρεις σωστο και κυριως καταλαβαινω ποσο δε σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι (σε αντιθεση με μενα τον εγκαθετο που παντα ακουω τι μου λενε οι αλλοι και πολλες φορες το σκεφτομαι σοβαρα για να δω πού εχω αδικο) και αφου σε ευχαριστει να κανεις ο,τι κανεις συνεχισε να το κανεις
δεν παριστανω τη μαμα σου (ειμαι αλλωστε το 2ο-3ο πιο ανωριμο ατομο που ξερω) απλα σου λεω πώς ειναι καποια πραγματα μιας και περασα κι εγω απο κει (δεν τα φανταζομαι οπως εσυ το να λιωνεις σε υπογεια και να παιζεις παιχνιδια) και απλα σου παρουσιαζω μια διαφορετικη αποψη
και βεβαια δεν περιμενω να ασπαστεις τον τροπο ζωης μου, δε προετρεπα κανεναν να το κανει, απλα σου λεω να ηρεμησεις λιγακι γιατι σε εχω παρατηρησει γενικοτερα που παιρνεις τον εαυτο σου πολυ σοβαρα..
χαλαρωσε -
-
Την περίπτωση κάτι που είναι χάσιμο χρόνου για κάποιον να μην είναι χάσιμο χρόνου για κάποιον άλλον την σκεφτήκατε;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οι πάνω υποδοχές είναι σήμα component (ή αλλιώς RGB):
http://en.wikipedia.org/wiki/Component_videoTo composite σήμα, είναι μόνον video:
http://en.wikipedia.org/wiki/Composite_videoHxo, μπορείς να έχεις από τα δύο L-R φυσικά.
Λογικά, μπορείς να πάρεις adaptor είτε για component είτε για composite. Και τα δύο μεταφέρουν ΜΟΝΟΝ εικόνα και όχι ήχο. Τον ήχο, από τα L-R όπως είπαμε.
Σίγουρα πάντως θα μπορέσεις να το συνδέσεις.
ΟΚ, βρήκα μετατροπέα σε SCART από το παλιό ΧΒΟΧ και τριπλό καλώδιο, άρα θα βλέπω καμιά ταινιούλα στη σιέστα των διακοπών. Ευχαριστώ.
-
εγώ πάλι τι να πω πού κάθομαι και φτιάχνω το γκαράζ ενώ θα μπορούσα να λιώνω στην παραλία ? το λιώσιμο στην καφετέρια δε το μπορώ με τίποτα, βαριέμαι μετά από μια ώρα.
ουπς λάθος τόπικ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]