-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς πώς κάνουμε ένα Burnout (σε πισωκίνητα), χωρίς να φεύγει το αυτοκίνητο; Έχω δει πολλές φορές να κάνουν και ενώ σπινάρουν οι πίσω τροχοί, το αυτοκίνητο παραμένει ακίνητο. Πώς γίνεται και δεν φεύγει; Μήπως πατάνε το γκάζι και το φρένο ταυτόχρονα, ώστε να κρατούνται φρεναρισμένοι οι μπροστινοί τροχοί και έτσι να σπινάρουν οι πίσω και να μη φεύγει; Όμως όταν πατάμε το φρένο φρενάρουν και οι πίσω τροχοί. Πώς λοιπόν ενώ τους φρενάρουμε σπινάρουν; Μήπως έχουν κάνει μετατροπή στα φρένα και όταν πατάνε το πεντάλ, πιάνουν μόνο τα μπροστινά;
Εν συντομία, είτε σανιδώνεις το γκάζι με το φρένο πατημένο οπότε καις (πολύ άσχημα) τα πίσω φρένα όσο κάνεις την καγκουριά είτε τοποθετείς διακόπτη που απενεργοποιεί τα πίσω φρένα και σε κρατάνε μόνο τα μπροστινά.
-
Ευχαριστώ παιδιά.
Κάπως έτσι το είχα φανταστεί. -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς πώς κάνουμε ένα Burnout (σε πισωκίνητα), χωρίς να φεύγει το αυτοκίνητο; Έχω δει πολλές φορές να κάνουν και ενώ σπινάρουν οι πίσω τροχοί, το αυτοκίνητο παραμένει ακίνητο. Πώς γίνεται και δεν φεύγει; Μήπως πατάνε το γκάζι και το φρένο ταυτόχρονα, ώστε να κρατούνται φρεναρισμένοι οι μπροστινοί τροχοί και έτσι να σπινάρουν οι πίσω και να μη φεύγει; Όμως όταν πατάμε το φρένο φρενάρουν και οι πίσω τροχοί. Πώς λοιπόν ενώ τους φρενάρουμε σπινάρουν; Μήπως έχουν κάνει μετατροπή στα φρένα και όταν πατάνε το πεντάλ, πιάνουν μόνο τα μπροστινά;
Εν συντομία, είτε σανιδώνεις το γκάζι με το φρένο πατημένο οπότε καις (πολύ άσχημα) τα πίσω φρένα όσο κάνεις την καγκουριά είτε τοποθετείς διακόπτη που απενεργοποιεί τα πίσω φρένα και σε κρατάνε μόνο τα μπροστινά.
Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
στο τέλος το άρθρο γράφει:
'...and in this wikiHow we'll show you how.' -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
στο τέλος το άρθρο γράφει:
'...and in this wikiHow we'll show you how.'Ολοκληρο βιντεακι φτιαξανε τα παιδια να μην το παινευτουν???
-
Ρε παιδια εχω μια απορια
Υπαρχει πιθανοτητα να αφησω το αυτοκινητο τον Αυγουστο στο παρκινγκ του αεροδρομιου για 4 μερες. Σκεφτομαι να το σκεπασω με μια κουκουλα ωστε να μην καιγεται απο τον ηλιο και να μην γινουν γρατζουνιες απο τυχον διερχομενα αμαξια και βαλιτσες.
Επιτρεπεται αυτο ή για λογους 'ασφαλειας' το απαγορευει η διευθυνση του αεροδρομιου???
Επιπλεον υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αραγε να την κλεψουν??
Ευχαριστω -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρε παιδια εχω μια αποριαΥπαρχει πιθανοτητα να αφησω το αυτοκινητο τον Αυγουστο στο παρκινγκ του αεροδρομιου για 4 μερες. Σκεφτομαι να το σκεπασω με μια κουκουλα ωστε να μην καιγεται απο τον ηλιο και να μην γινουν γρατζουνιες απο τυχον διερχομενα αμαξια και βαλιτσες.
Επιτρεπεται αυτο ή για λογους 'ασφαλειας' το απαγορευει η διευθυνση του αεροδρομιου???
Επιπλεον υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αραγε να την κλεψουν??
ΕυχαριστωΝα στο κλεψουν δε νομιζω αλλα να εχεις υποψην σου οτι ειναι πανακριβο. Τωρα για τη κουκουλα δεν μπορω να σε διαφωτισω.
-
Τη κουκουλα παίζει και να την χάσεις ειδικά αν ειναι καλής ποιότητας μην νομίζεις ότι εχει και φύλαξη ειδικά στο Μακράς Διαρκείας....
-
Κοιτα αν το αφησω για 5 μερες εχουν προσφορα 50 €. Το λεω αυτο γιατι δεν ξερω ακομα ποσο θα κατσω και ποτε θα φυγω. Βασικα σκεφτομουν να παω με ΜΜΜ αλλα θα κανουν επανασταση οι φιλοι μου που θα βαριουνται να κανουν ολη τη διαδρομη στο γυρισμο.
Edit: ειδα και την απαντηση σου Greek.Κοιτα να δεις που τα ΜΜΜ εμφανιζονται συμφεροντα
Να δω πως θα το πω στους φιλους μουΕυχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια!!!!
-
Κοιτα αν το αφησω για 5 μερες εχουν προσφορα 50 €. Το λεω αυτο γιατι δεν ξερω ακομα ποσο θα κατσω και ποτε θα φυγω. Βασικα σκεφτομουν να παω με ΜΜΜ αλλα θα κανουν επανασταση οι φιλοι μου που θα βαριουνται να κανουν ολη τη διαδρομη στο γυρισμο.
Edit: ειδα και την απαντηση σου Greek.Κοιτα να δεις που τα ΜΜΜ εμφανιζονται συμφεροντα
Να δω πως θα το πω στους φιλους μουΕυχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια!!!!
Που θελετε να πατε παιδια μου?
-
Λημνο
-
ΛημνοΤοτε αεροπλανο με το καραβι θα κανεις μια μερα. Αν ηταν Ηπρειρωτικη χωρα να απειρνες το ωραιο ΚΤΕΛ
-
Κοιταξαμε και τη λυση του πλοιου αλλα θα καναμε 1μιση μερα.
Και βεβαια το οσκαρ παει στην Ολυμπιακη γιατι αποσυρθηκε απο το δρομολογιο η Aegean και τωρα εχει μεινει μονο η Olympic η οποια βαζει ο,τι τιμες θελει
-
Κοιταξαμε και τη λυση του πλοιου αλλα θα καναμε 1μιση μερα.Και βεβαια το οσκαρ παει στην Ολυμπιακη γιατι αποσυρθηκε απο το δρομολογιο η Aegean και τωρα εχει μεινει μονο η Olympic η οποια βαζει ο,τι τιμες θελει
Γιαυτο δεν παταω στα νησια
-
@Focusman91 μη βάλεις κουκούλα στο αυτοκίνητο γιατί θα 'ξεχωρίζεις' και επειδή δεν υπάρχει σπουδαία φύλαξη καλύτερα να μην 'ξεχωρίζεις'. Για 4-5 μέρες δε θα πάθει τίποτα το αυτοκίνητο.
Μέχρι την 4η μέρα,η χρέωση είναι 12€ την ημέρα.
Αν καθήσεις μέχρι μια εβδομάδα είναι 50€ και μετά προσαυξάνεται η χρέωση κατά 5€ ανά ημέρα.
Από αυτήν την άποψη συμφέρει να καθήσεις τουλάχιστον 1 εβδομάδα
Πάντως όσες φορές έχω αφήσει το αυτοκίνητο στο Ρ3, ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, ούτε είδα ανοιγμένο/χτυπημένο κλπ αυτοκίνητο. Γενικά φαίνεται ότι εκεί δε συμπεριφερόμαστε τόσο ζωωδώς.ΥΓ Η aegean αποσύρθηκε από το δρομολόγιο επειδή δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση και λόγω της επικείμενης συγχώνευσης.
-
Μια προστασια ταμπλο ειναι αρκετη νομιζω.
-
Βαλε το προστατευτικο στο παρμπριζ.
-
Η aegean αποσύρθηκε από το δρομολόγιο επειδή δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση και λόγω της επικείμενης συγχώνευσης
Το φανταστηκα
Ok παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!!
-
Βασικά εάν δεν πάτε 'περίεργες' ώρες, τότε σκεφτείτε τον προαστιακό. Παρκάρεις σε όποιο σταθμό θέλεις, με καλύτερες πιθανότητες να βρεις σκιά. Θα περπατήσετε προς το πάρκινγκ, θα περπατήσετε και προς τον προαστιακό ούτως ή άλλως. Βέβαια εάν υπάρχει θηλυκή παρέα σκάσε και οδήγα, η ψυχική υγεία είναι ανεκτίμητη καθώς το αντίθετο φύλο έχει μία έμφυτη αντιπάθεια με τα ΜΜΜ.
Περί στάθμευσης, για κάποια φεγγάρια έπρεπε να αφήνω συστηματικά κάθε εβδομάδα το αμάξι για 3-4 μέρες σε άκυρη κωμόπολη και να φεύγω. Ηλιοπροστασία εξωτερική μπρος και πίσω, σημείο σχετικά κεντρικό για να περνάει κόσμος αλλά όχι τόσο ώστε να περνάνε οι επίδοξοι σουμάχερ. Βέβαια με καινούργιο αυτοκίνητο όπως το δικό σου θα σκεφτόμουν δύο φορές να το κάνω κάτι τέτοιο αν και δεν νομίζω να τίθεται θέμα ασφαλείας στο πάρκινγκ του ελβελ...
-
Μου έστειλαν το απόγευμα γραπτό μήνυμα στο κινητό από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Πελοποννήσου για προσφορές σε λάδια, service κλπ. Εγώ ούτε αυτοκίνητο αυτής της εταιρείας έχω, κατοικώ περί τα 700 km μακρυά, ενώ ούτε το τηλέφωνό μου έχω δηλώσει σχετικά με τέτοιες τακτικές marketing.
Αύριο εργάσιμες ώρες θα τους τηλεφωνήσω να ρωτήσω από που βρήκαν τον αριθμό. Είμαι σίγουρος ότι ή θα δηλώσουν άγνοια ή θα με παραπέμψουν στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας (ο οποίος θα δηλώσει και αυτός με τη σειρά του άγνοια).
Καμία συμβουλή;;;
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο