-
Της άρεσε.
-
Το λούσιμο με βρόχινο νερό κάνει τα μαλλιά μεταξένια.
-
Τι φοραγε η ποδηλατισα??
-
Εδώ κι 1,5 μήνα χρησιμοποιώ το ποδήλατο για πρώτη φορά ως μεταφορικό μέσο (κι όχι ως μέσο αναψυχής/γυμναστικής). Πηγαινο-έρχομαι με αυτό στο γυμναστήριο (κανά 15λεπτο η διαδρομή).
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι φοραγε η ποδηλατισα??Λες???
http://4.bp.blogspot.com/_-giI3TThw9E/S ... nk-top.jpg
Σεμναααααά! [mod]
-
Καμία σχέση!
-
Συγνωμη που εθιξα το ποδηλατο παιδιά! Δεν θα το ξανακάνω!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Συγνωμη που εθιξα το ποδηλατο παιδιά! Δεν θα το ξανακάνω!coupeas λες άλλα αντι άλλων.
πες δεν θες να κάνεις ποδήλατο και άσε τις μπαρούφες.
η λογική σου είναι τουλάχιστον αστεία, γιατί πήρες Fiat Coupe εφόσον υπάρχει στην αγορά η ακριβή Ferrari F458 ; Nα μην έπαιρνες καθόλου. Για να μην μας θίξεις το αυτοκίνητο.
-
Εχεις δικιο δεν θελω να κανω ποδηλατο.
Οσο για την 'φερραρι' του λαού.......Λιγο σεβασμος! -
Εχεις δικιο δεν θελω να κανω ποδηλατο.είναι προφανές με το σκεπτικό σου που δεν είναι ούτε του δημοτικού.
Οσο για την 'φερραρι' του λαού.......Λιγο σεβασμος!
γιατί; τι είπα; coupeas τα χεις πιει ;
-
Θα σκοτωθείτε και για το ποδήλατο ρε σεις
Πέρυσι (προ μεγάλου ξεσπάσματος της κρίσης) ξέθαψα το mountain peugeot του γυμνασίου
Λάστιχα μπρος πίσω, ντίζες, μηχανισμό ταχυτήτων, πηδάλι και με 70 ευρώ ξαναζωντάνεψε. Δεν έχει αναρτήσεις κλπ σύγχρονα καλούδια αλλά δεν μου είναι και τόσο απαραίτητες μιας και κινούμαι σε άσφαλτο ως επί το πλείστον.
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα χωρίς να ξοδέψω μια περιουσία. -
Κων/νε ποιος σκοτώνεται ;
Απλά δεν μπορώ να διαβάζω αστείες λογικές. Οπως στα αυτοκίνητα υπάρχει το Suzuki SX4 (τυχαίο, δεν νομίζω ) που σε πάει στο β προορισμό έτσι υπάρχει και το Gran Vitara για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Σε πάνε το ίδιο; Δεν νομίζω.
Κι εγώ δεν έδωσα 5.000 ευρώ για ποδήλατο αλλά 400. Ε του κερατά δεν νομίζω ότι μιλάμε για πολλά λεφτά. Πιτσιρικάς για ένα ΣΑΦΩΣ χειρότερο σε specs mountain (ένα Carrera) είχα δώσει 75.000 δρχ. δηλ 220 ευρώ τότε που είχαν αξία οι δρχ.
Υπάρχουν κ με τόσα λεφτά. Απλά είναι τα βασικά. Και κάνεις σε πληροφορώ μια χαρά ποδηλατάκι. Αλλωστε μέχρι κ πρότινος με αυτό το Carrera ποδηλατούσα. Για την δική μου ασφάλεια επειδή άρχιζε κ σκόρπουσε αγόρασα άλλο.
Τέσπα ...i give up. Εφόσον υπάρχουν με 14500 ευρώ ποδήλατα που σίγουρα είναι για επαγγελματική χρήση τότε όντως δεν αξίζει να κάνεις ποδήλατο.
-
Εφόσον υπάρχει η Μόνικα δεν αξίζει να είσαι με τη Μανωλίδου.
-
Πάντως θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν ποδηλατάδικα που να δίνουν για τεστ ντράιβ ή έστω ενοικίαση μιας δύο ημερών, ακριβά ποδήλατα.
Μόλις τις προηγούμενες ημέρες και με φαιδρότατα κοστολόγια συμάζεψα άλλο ένα κουρσάκι, αυτή τη φορά 15ετίας και στα 8,5 κιλά ολικό , και το οποίο πάει κυριολεκτικά ΣΦΕΝΤΟΝΑ.
Θα ήθελα να δω πόσο καλύτερο είναι π.χ. ένα σύγχρονο π.χ. στα 3-5.000 ευρώ, στην ίδια διαδρομή. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχεις δικιο δεν θελω να κανω ποδηλατο.
είναι προφανές με το σκεπτικό σου που δεν είναι ούτε του δημοτικού.
Οσο για την 'φερραρι' του λαού.......Λιγο σεβασμος!
γιατί; τι είπα; coupeas τα χεις πιει ;
Eυχαριστω για τα καλά σου λογια.
Εχω μια δουλεια περι τα ΕΜΒ-145Η ΑΣΕΠΕ και εχω σαλταρει.
Κeep going my friend! -
-
edit mod αλλα δυστιχως στην κοινωνια μας σημερα ακομα και τα 300 ευρω ειναι πολυτελεια για την υγεια.Χωρις να ξεχνω το οτι κανει καλό στην υγεία.
Εκτος απο αυτους που εχουν τον χρονο, τα 300 ευρω και την διαθεση να χτυπουν κουπι και στο δρομο .Nα εισαι πιο προσεκτικος στις εκφρασεις σου [mod]
-
Όταν πηγαίνω στη δουλειά με το ποδήλατο (ομολογώ σπάνια) είμαι σχεδόν πάντα μόνος. Χθες με την απεργία των ΜΜΜ είδα πολλούς ποδηλάτες στο δρόμο - περιέργως κανέναν να κείτεται νεκρός*...
*Ήταν εμφανές ότι οι περισσότεροι ήταν άσχετοι με το αντικείμενο και κάποιοι έκαναν παράτολμες κι επικίνδυνες κινήσεις. Μάλλον από άγνοια.
-
αλλα δυστιχως στην κοινωνια μας σημερα ακομα και τα 300 ευρω ειναι πολυτελεια για την υγεια.Χωρις να ξεχνω το οτι κανει καλό στην υγεία.
Εκτος απο αυτους που εχουν τον χρονο, τα 300 ευρω και την διαθεση να χτυπουν κουπι και στο δρομο .Πότε θα καταλάβεις ότι αυτά που εσύ δίνεις για το χόμπι σου μπορεί για κάποιον άλλον να είναι πεταμένα λεφτά;
Πότε θα καταλάβεις ότι υπάρχουν ποδήλατα με 100 ευρώ υπάρχουν και με 500.
Πότε θα καταλάβεις ότι υπάρχουν τσιγάρα με 1 ευρώ υπάρχουν και με 4,5.Τον χαρακτηρισμό σου θα τον επιληφθούν άλλοι.
-
Μην παιδεύεσαι άδικα, Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει.
Χρησιμοποιήτε το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς;