-
-
@bill33.
Θα μου επιτρέψεις να διαμαρτυρηθώ που εξαφανίστηκε το θέμα που ανοιξα. Αν νόμιζες πως πρέπει να ενσωματωθεί κάπου αλλού, θα έπρεπε να κλειδωθεί κ όχι να το εξαφανίσεις, για να μη το ψάχνω εγώ κ άλλα μέλη του φόρουμ. Δηλαδή εγώ τί έπρεπε να κάνω εχθές, να ψάχνω όλο το φόρουμ για να δω αν μεταφέρθηκε το θέμα που άνοιξα κάπου? Από εκεί κ πέρα, κατά τη γνώμη μου κακώς κλειδώθηκε και τη δεύτερη, αφού επί της ουσίας δεν είναι ερώτηση για ασφάλειες, αλλά η παράνομη συμπεριφορά της φιατ που αρνείται να παραδώσει αμάξι αν δε το ασφαλίσεις εκεί που θέλει αυτή. Ούτε που ξέρω καν που θέλουν να με ασφαλίσουν.Για το θέμα...
Σήμερα το πρωι ζήτησα από τη Λάμδα να μου παραδώσουν γραπτώς την απαίτηση τους να ασφαλίσω το αμάξι σε δικιά τους ασφαλιστική κ μετά από κανά δίωρο με πήρε ο υπάλληλος κ μου είπε πως η φιατ κρεντιτ δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
@bill33.
Θα μου επιτρέψεις να διαμαρτυρηθώ που εξαφανίστηκε το θέμα που ανοιξα. Αν νόμιζες πως πρέπει να ενσωματωθεί κάπου αλλού, θα έπρεπε να κλειδωθεί κ όχι να το εξαφανίσεις, για να μη το ψάχνω εγώ κ άλλα μέλη του φόρουμ. Δηλαδή εγώ τί έπρεπε να κάνω εχθές, να ψάχνω όλο το φόρουμ για να δω αν μεταφέρθηκε το θέμα που άνοιξα κάπου? Από εκεί κ πέρα, κατά τη γνώμη μου κακώς κλειδώθηκε και τη δεύτερη, αφού επί της ουσίας δεν είναι ερώτηση για ασφάλειες, αλλά η παράνομη συμπεριφορά της φιατ που αρνείται να παραδώσει αμάξι αν δε το ασφαλίσεις εκεί που θέλει αυτή. Ούτε που ξέρω καν που θέλουν να με ασφαλίσουν.Δεν εξαφανιστηκε κανενα θεμα ,απλα μεταφερθηκε στο θεμα με τις ασφαλειες οπου εχει συζητηθει και πιο παλια αναλογη περιπτωση και μαλιστα εγραψαν και τον νομο που σε καλυπτει.Πως θα το κλειδωνα αλλα και θα το ενσωματωνα ταυτοχρονα;
Αν κοιταγες τα ποστ σου θα εβλεπες που ηταν το τελευταιο ,δικο μου λαθος που δεν σου εστειλα πμ να σε ενημερωσω και ζητω συγνωμη.Τα δικα μου τα ασφαλιζαν στην ιντερασαλονικα μεσω του πρακτορείου Σαραντοπουλος .
-
Και εδώ πάνω αντιπρόσωπος έλεγε ότι μέσω της Fiat Credit είναι 'υποχρεωμένοι' να το ασφαλήσουν τουλάχιστον για ένα 6μηνο. Το είπαν πέρσι σε συγγενικό μου άτομο που πήρε το Panda 4x4. Μου το είπαν (για την 6μηνη ασφάλιση) και πριν λίγες μέρες για το ίδιο αυτοκίνητο και σε εμένα όταν μιλήσαμε για χρηματοδότηση 12 μηνών.
Το ίδιο μου είπαν και στη BMW πριν λίγους μήνες.Άλλη και μόνη περίπτωση που είχα έτσι -λόγω χρηματοδότησης- ήταν πριν 10 χρόνια από την Renault που αρχικά για 24 μήνες ακριβοπλήρωσα την Εθνική με χιλιάδες επιπλέον καλύψεις. Στους 12 μήνες το εξώφλησα για να γλυτώσω! Στις υπόλοιπες αγορές μου δεν υπήρξε τέτοια απαίτηση απλώς η ύπαρξη ασφάλισης κατα την παραλαβή του αυτοκινήτου με ότι καλύψεις ήθελα!
-
παίδες μη το ψάχνουμε.
η πολιτική της φιατ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Επί της ουσίας το παραδέχθηκε κ ο πωλητής της φιατ, κ γιαυτό άλλωστε δεν δίνουν γραπτά την απαίτηση τους για αναγκαστική ασφαλιση.
Αγγίζει τα όρια τα όρια της αλητείας όλο αυτό, κ προσανατολίζομαι να ακυρωσω την παραλαβή -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
... γιαυτό άλλωστε δεν δίνουν γραπτά την απαίτηση τους για αναγκαστική ασφαλιση...Στην προσφορά που έχω εγώ μου γραφουν την 'ασφαλιση ενός εξαμήνου με ολική κλοπή και πυρός'.
(Και στο Panda 4x4 βγαίνει γύρω στα 250€).Περισσότερο με ενοχλούν τα 250€ =τραπεζικό νταβατζιλίκη για έξοδα φακέλου για τη μισή αξία του αυτοκινήτου με δόσεις 12 μηνών.
-
chemic έχεις δικό σου ασφαλιστή;
Ζήτα του σε ένα επιστολόχαρτο της ασφαλιστικής, βεβαίωση ασφάλισης του υπ'αριθμ.πλαισίου (τάδε) αυτοκινήτου όπου θα αναγράφονται πλήρως οι καλύψεις, με δικαιούχο την Fiat. Απλά το καταχωρούν στο σύστημα με το πλαίσιο. Μόλις το αυτοκίνητο βγάλει πινακίδες βάσει της άδειας κυκλοφορίας θα συμπληρώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας και θα εκτυπωθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
Στείλ' τους τη βεβαίωση ασφάλισης στην fiat credit μαζί με μια αναφορά περί ΝΟΜΟΥ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 703 - 'Περί ελέγχου μονοπωλίων και ολιγοπωλίων και προστασίας του ελεύθερου ανταγωνισμού'. Είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν και να λήξει εκεί το θέμα.
-
Φήμες από Ιταλία μεριά , αναφέρουν πως η Fiat έχει κάνει πρόταση στον Chris Bangl να αναλάβει το σχεδιαστικό τμήμα.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Φήμες από Ιταλία μεριά , αναφέρουν πως η Fiat έχει κάνει πρόταση στον Chris Bangl να αναλάβει το σχεδιαστικό τμήμα.Αν συμβεί αυτό, θα έχεις συλλεκτικό αυτοκίνητο... το τελευταίο όμορφο Fiat...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φήμες από Ιταλία μεριά , αναφέρουν πως η Fiat έχει κάνει πρόταση στον Chris Bangl να αναλάβει το σχεδιαστικό τμήμα.
Αν συμβεί αυτό, θα έχεις συλλεκτικό αυτοκίνητο... το τελευταίο όμορφο Fiat...
Μην το λες , ο Bangl χαίρει μεγάλης εκτίμησης στους σχεδιαστικούς και αυτοκινητιστικούς κύκλους.Θεωρείται απόλυτα πετυχημένος.
-
Και ο Τρικούπης έχαιρε μεγάλης εκτίμησης μέχρι που είπε το 'Δυστυχώς επτωχεύσαμεν'...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Φήμες από Ιταλία μεριά , αναφέρουν πως η Fiat έχει κάνει πρόταση στον Chris Bangl να αναλάβει το σχεδιαστικό τμήμα.Εδώ και 3 εβδομάδες είναι γνωστό.
O Chris Bangle ο οποίος μετά την αποχώρηση του από τη BMW είχε ιδρύσει ένα studio design στο Τορίνο επιστρέφει στον όμιλο Fiat, θυμίζω ότι κατά τη παραμονή του στον όμιλο Fiat σχεδίασε το Fiat Coupe, έβαλε τις βάσεις για μοντέλα όπως τα Bravo/a σύνδραμε στο σχεδιασμό τον Ανδρέα Ζαπατίνα στα Barchetta και 145.Η θέση που θα αναλάβει θα έχει στόχο να ανανεώσει περαιτέρω το προφίλ της Fiat κτίζοντας στην επιτυχία του 5οο καθώς και να δουλέψει στα μοντέλα που θα στοχεύουν στην αμερικανική αγορά δίνοντας συμβουλές και για τις Alfa & Lancia.
Θυμίζουμε ότι ο Chris Bangle ήταν στη Fiat από το 1985 εώς το 1992 καλύπτοντας τα τελευταία χρόνια παραμονής του τη θέση του διευθυντή σχεδιασμού. -
Σε punto mk2, το a/c δεν δουλεύει καθόλου. Μπήκε last year φρέον αλλά και πάλι δεν έκανε πολλά. Τι μπορεί να φταίει? Κανά 50άρι θα θέλουν μόνο για φρέον?
Κανένας με μκ2 να μας πει αν δουλεύει ικανοποιητικά το a/c στο δικό του?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σε punto mk2, το a/c δεν δουλεύει καθόλου. Μπήκε last year φρέον αλλά και πάλι δεν έκανε πολλά. Τι μπορεί να φταίει? Κανά 50άρι θα θέλουν μόνο για φρέον?Κανένας με μκ2 να μας πει αν δουλεύει ικανοποιητικά το a/c στο δικό του?
Παρον. Μια χαρα δουλευει το δικο μου. (θα μπορουσε και καλυτερα ομως)
Το δικο σου δε δουλευει καθολου? Ή απλα δεν δουλευει ικανοποιητικα?
Φιλτρο καμπινας εχει αλλαχτει? Εαν ναι, εχει μπει με τη σωστη φορα?
Ο κομπρεσσορας ειναι οκ (τον ακους να εμπλεκεται)? Το δουλευεις στην ανακυκλωση ή στον εισερχομενο?
Οταν ανοιγεις το ac, δουλευει το βεντιλατερ? -
σε φιλης μου το πουντο καθε μαη θελει φρεον .........α φετος καηκε και το μοτερ του ανεμιστηρα+μια αντισταση που κουμπωνει πανω στο κουτι του ανεμιστηρα
τωρα κομπλε -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
σε φιλης μου το πουντο καθε μαη θελει φρεον .........α φετος καηκε και το μοτερ του ανεμιστηρα+μια αντισταση που κουμπωνει πανω στο κουτι του ανεμιστηρα
τωρα κομπλεΗ αντισταση ειναι μαλλον αυτη που ρυθμιζει τις στροφες ,χωρις αυτη δουλευει στο πολυ δυνατο συνεχεια ο ανεμιστήρας.Δεν εχω ακουσει να καιγεται παντως το μοτερακι.
Οσο για το φρεον ,το αναβει καθολου τον χειμωνα για συντηρηση;Αλλιως εχει διαρροη και στο συνεργειο πρεπει να την βρουν.Στο δικο μου ειναι πεμπτη συνεχομενη χρονιά που δουλευει χωρις προβλημα . -
οπως το ειπες.....δουλευε μονο στην 4η σκαλα μεχρι που σταματησε και αυτη
οσον αφορα το φρεον πηγαμε στα fit&go που εχουν προσφορα με 40ευρω πληρωση με φρεον και ελεγχο για τυχον διαρροη-οχι επισκευη-και θα μας πουν σε μια εβδομαδα τι φταιει.... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τωρα κομπλεΣιγουρα υπαρχει διαρροη
(Παντως το δικο μου εδω και 10 χρονια δεν εχει χρειαστει συμπληρωμα.)
Το μοτερ μπορει να καει εαν κατι εμποδιζει τη κινηση του, πραμα που συμβαινει πχ με ενα βρωμικο φιλτρο καμπινας. Καλο θα ηταν να ψεκαζεται το ρουλεμαν του με λιπαντικο σπρευ καθε χρονο που (θεωρητικα) αλλαζεται και το φιλτρο καμπινας -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
chemic έχεις δικό σου ασφαλιστή;Ζήτα του σε ένα επιστολόχαρτο της ασφαλιστικής, βεβαίωση ασφάλισης του υπ'αριθμ.πλαισίου (τάδε) αυτοκινήτου όπου θα αναγράφονται πλήρως οι καλύψεις, με δικαιούχο την Fiat. Απλά το καταχωρούν στο σύστημα με το πλαίσιο. Μόλις το αυτοκίνητο βγάλει πινακίδες βάσει της άδειας κυκλοφορίας θα συμπληρώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας και θα εκτυπωθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
Στείλ' τους τη βεβαίωση ασφάλισης στην fiat credit μαζί με μια αναφορά περί ΝΟΜΟΥ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 703 - 'Περί ελέγχου μονοπωλίων και ολιγοπωλίων και προστασίας του ελεύθερου ανταγωνισμού'. Είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν και να λήξει εκεί το θέμα.
τελικά ακύρωσα την παραλαβή!! μου ζητήσαν να τους γράψω μια επιστολή κ να τους τη δώσω, να την πάνε στα κεντρικά για να πάρω πισω τα 500 ευρώ της προκαταβολής, ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ! Αυτοί δεν μου δίναν γραπτά την απαίτηση τους για ασφάλιση του αυτοκινήτου, από εμένα θέλουν επιστολή όμως
-
μήπως ξέρει κάποιος φίλος που μπορώ να βρω υαλοκαθαριστήρες για το γκραντε πουντο κ με τί κόστος?
FIAT FORUM