-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν είναι απίστευτο το πόσο έχει χαθεί η μπάλα σε αυτή τη χώρα;
Ναι είναι.
Επικρατεί ένα μπάχαλο και ένα ''στα @@ μου ρε φίλε'' παντού. Και αν ζεις μόνος σου σε μια βραχονησίδα δεν ενοχλείς. Εάν όμως έχεις επιλέξει να ζεις μαζί με άλλους μέσα σε ένα κοινωνικό ιστό οφείλεις να σέβεσαι και να υπακούς σε κάποιους κανόνες , κανόνες που πηγάζουν πρώτιστα από την αίσθημα του δικαίου που πηγάζει από τα εσώψυχά μας, ή θα έπρεπε τουλάχιστον.
Αλλά τί ψάχνουμε να βρούμε αγαπητοί μου φίλοι ειλικρικά. Κάθε μέρα νιώθω μεγάλος μ@λ@κ@ς που προσέχω όταν οδηγώ να μην ενοχλώ τους άλλους, να μην περπατάω καταμεσής του δρόμου, να μην παρκάρω σε ράμπα και θέση αναπήρων γιατί όλοι είμαστε εν δυνάμει ανάπηροι, να μην τρώω τη θέση στις ουρές και πολλά άλλα. Όμως όταν είσαι ένας - δύο - τρεις - δέκα και έχεις απέναντί σου τείχος χιλιάδων ζώων δεν έχουμε καμία ελπίδα σοβαρής επιβίωσης.+100
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Την φώτο την έβγαλα για τον κύριο με το astra ο οποίος απλά 'πέταξε' το αυτοκίνητο κατά το παρκάρισμα του. Ναι, παρκαρισμένο είναι το astra . Μετά παρατήρησα και τα υπόλοιπα 3 παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ...Ημαρτον !
Πριν μερικες ημερες μπηκα σε ενα μικρο τουνελ , περασα μια γεφυρα απο κατω και παραλιγο να πεσω επανω σε αυτον τον μ@λακα κοιταχτε που και πως εχει παρκαρει .
Εκτος οτι το εχει παρκαρει μεσα στο τουνελ , το εχει βαλει επανω στην στροφη σε τυφλο σημειο και κλεινει το δεξι ρευμα ,επιπλεον δεν φαινόταν γιατι στραβωνε και ο ηλιος παλι καλα που δεν πηγαινα πολυ γρηγορα και δεν ερχοταν κανεις απο τα αριστερα ετσι εκανα ελιγμο και τον απεφυγα -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πριν μερικες ημερες μπηκα σε ενα μικρο τουνελ , περασα μια γεφυρα απο κατω και παραλιγο να πεσω επανω σε αυτον τον μ@λακα κοιταχτε που και πως εχει παρκαρει .
Εκτος οτι το εχει παρκαρει μεσα στο τουνελ , το εχει βαλει επανω στην στροφη σε τυφλο σημειο και κλεινει το δεξι ρευμα ,επιπλεον δεν φαινόταν γιατι στραβωνε και ο ηλιος παλι καλα που δεν πηγαινα πολυ γρηγορα και δεν ερχοταν κανεις απο τα αριστερα ετσι εκανα ελιγμο και τον απεφυγαΑπό το τούνελ κοντά στο ΣΕΦ είναι οι φωτογραφίες?
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Εκτος οτι το εχει παρκαρει μεσα στο τουνελ , το εχει βαλει επανω στην στροφη σε τυφλο σημειο και κλεινει το δεξι ρευμα ,επιπλεον δεν φαινόταν γιατι στραβωνε και ο ηλιος παλι καλα που δεν πηγαινα πολυ γρηγορα και δεν ερχοταν κανεις απο τα αριστερα ετσι εκανα ελιγμο και τον απεφυγαΑπό το τούνελ κοντά στο ΣΕΦ είναι οι φωτογραφίες?
Αυτο μου θυμισε και εμενα
-
Δεν πρεπει να ειναι αυτο, νομιζω δεν εχει κολωνες στην μεσαια νησιδα.
-
οχι ειναι στο Χαϊδαρι
-
Είσαι τυχερός γιατί πραγματικά αυτό που είδες δεν είναι τίποτα. Και στις 2 μεριές όταν παρκάρουν το μεσημέρι-απόγευμα τα αυτοκίνητα τους οι σπουδαστές των Ι.Ε.Κ. Χαιδαρίου και οι επισκέπτες του Αττικού Νοσοκομείου,γίνεται το αδιαχώρητο. Φυσικά δεν λείπουν και τα ατυχήματα λογω αυξημένης ταχύτητας στην στροφή καθώς και γλυστερού οδοστρώματος.
Επειδή μένω σε αυτή την γειτονιά και πραγματικά έχω δεί πολλά σε αυτό το τούνελ πάω αρκετά φυλαγμένα. -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
http://img707.imageshack.us/img707/7184/dsc06818b.jpg
Την φώτο την έβγαλα για τον κύριο με το astra ο οποίος απλά 'πέταξε' το αυτοκίνητο κατά το παρκάρισμα του. Ναι, παρκαρισμένο είναι το astra . Μετά παρατήρησα και τα υπόλοιπα 3 παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ...Aπλά δεν παίζει.
Πως κατάφερες και τα συγκέντρωσες όλα αυτά τα όμορφα σε μια φωτογραφία?
Είσαι το ίδαλμα μου.
Ορίστε η ίδια χωρίς zoom... Μπορείς να παρατηρήσεις και άλλους παράνομους -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πεζοδρόμιο; Ποιο πεζοδρόμιο; Χώρος στάθμευσης είναι κι αν αρέσει στους πεζούς!
Ήμουν μπροστά όταν ο micras στάθμευσε, αλλά πραγματικά δεν έχω όρεξη πλέον να μαλώνω με το κάθε ζώο. Απλά, όταν έχω διάθεση (δηλαδή συχνά ), ρίχνω ένα τηλέφωνο στο 100.
εντάξει αφού περάς να χωράσεις σαν πεζός δεν υπάρχει πρόβλημα. και είναι και φαρδύτατο το πεζοδρόμιο. το σπάσιμο είναι όταν το κλείνουν όλο και πρέπει να κατέβεις στο δρόμο. απ'την άλλη εξίσου σπαστικά είναι τα μικρά πεζοδρόμια που δε μπορείς να περπατήσεις λόγω των .... δέντρων!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Την φώτο την έβγαλα για τον κύριο με το astra ο οποίος απλά 'πέταξε' το αυτοκίνητο κατά το παρκάρισμα του. Ναι, παρκαρισμένο είναι το astra . Μετά παρατήρησα και τα υπόλοιπα 3 παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ...Έχει και αλλη μια παρανομία με εκεινο το Toyota ?? πισω δεξια που ειναι το μισό πάνω στο πεζοδρόμιο και εμποδίζει ...
Ποσους ποντους κερδίζω?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πεζοδρόμιο; Ποιο πεζοδρόμιο; Χώρος στάθμευσης είναι κι αν αρέσει στους πεζούς!
Ήμουν μπροστά όταν ο micras στάθμευσε, αλλά πραγματικά δεν έχω όρεξη πλέον να μαλώνω με το κάθε ζώο. Απλά, όταν έχω διάθεση (δηλαδή συχνά ), ρίχνω ένα τηλέφωνο στο 100.
εντάξει αφού περάς να χωράσεις σαν πεζός δεν υπάρχει πρόβλημα. και είναι και φαρδύτατο το πεζοδρόμιο. το σπάσιμο είναι όταν το κλείνουν όλο και πρέπει να κατέβεις στο δρόμο. απ'την άλλη εξίσου σπαστικά είναι τα μικρά πεζοδρόμια που δε μπορείς να περπατήσεις λόγω των .... δέντρων!
Στην 1η φωτογραφία, ίσα-ίσα περνάει πεζός. Καροτσάκι με τίποτα. Στις 2η & 3η αυτό που ενοχλεί πιο πολύ είναι που στάθμευσε πάνω στις πλάκες-μονοπάτι για τους τυφλούς. Αλλιώς δεν είναι τόσο τραγικό (αν και εγώ και πάλι δε θα το έκανα).
-
Ζώο ο τύπος με το πράσινο toyota avensis ο οποίος έκανε όπισθεν επί της Θουκιδίδου στο Καλαμάκι. Εγώ βρισκόμουν επί της Κανάρη, είχα ΣΤΟΠ με την Θουκιδίδου και ξεκίναγα κοιτώντας αριστερά για να συνεχίσω ευθεία στην Κανάρη, πολύ υποψιασμένος διότι από τα παρκαρισμένα δεν βλέπεις εάν έρχεται κανείς από τα αριστερά σου για να παραχωρήσεις την προτεραιότητα.
Κοίταζα όμως - κακώς από ότι αποδείχτηκε τελικά - μόνο αριστερά, από εκεί δηλ που περίμενα να μου έρθουν αμάξια, και όχι δεξιά, από όπου ερχόταν με την όπισθεν ο κύριος..
Αποτέλεσμα? Με βρήκε δυνατά με την πίσω δεξιά του γωνία στην μπροστά δεξιά μου γωνία.
Μπροστά δεξί φτερό μου στραπατσαρισμένο και σπρωγμένο προς τα πίσω, τόσο ώστε να μην ανοίγει και η πόρτα του συνοδηγού... Και ήθελε να φύγει... Και μου ζήτησε τον λόγο γιατί δεν κοίταγα βγαίνοντας από το ΣΤΟΠ (ανάποδα, έτσι?) !
Αλλά και η αστυνομία ήρθε για καταγραφή και την ασφαλιστική μου φώναξα για την δήλωση...Θυμήθηκα όμως ένα μάθημα.. Το ότι εαν κάποιος δρόμος είναι μονόδρομος, δεν αποκλείει το γεγονός να έρχεται όχημα ανάποδα και να γίνει τζερτζελές...
-
ζητουσε και τον λογο ? τι θεε μου . παλι καλα που δεν εβαλε 1η και να σηκωθει να φυγει
-
Στα στενάκια πίσω από την είσοδο της Ούλωφ Πάλμε στη Πανεπιστημιούπολη στη Καισαριανή έχω πάθει κάτι παρόμοιο (οδός Λυδίας). Στο συγκεκριμένο δρόμο σταματώ σε κάθε στενό, ας έρχονται από αριστερά. Στο τελευταίο στενό, έχω προτεραιότητα, βγαίνω αργά και κοιτάζω αριστερά για κανένα σκούτερ. Κοιτάω πάλι μπροστά και με την άκρη του ματιού μου βλέπω στο παράθυρο του συνοδηγού ένα φορτηγό να παλινδρομεί πάνω κάτω, 5 cm από το καθρέφτη μου.. Είχε πέσει τέτοιο φρενάρισμα που οι 'αναρτήσεις' της καμπίνας δούλευαν υπερωρίες.
-
Drunkard, ναι, ζήτησε και τον λόγο...
Χωρίς να έχω κάτι με τους αλλοδαπούς, είναι αλλοδαπός, ευτυχώς είχε κανονική ασφάλεια αν και δεν νομίζω να κάνει θετική δήλωση... Η δικιά μου πάντως δήλωση ήταν αρνητική... Ας τα βρούνε οι ασφάλειες
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Drunkard, ναι, ζήτησε και τον λόγο...Χωρίς να έχω κάτι με τους αλλοδαπούς, είναι αλλοδαπός, ευτυχώς είχε κανονική ασφάλεια αν και δεν νομίζω να κάνει θετική δήλωση... Η δικιά μου πάντως δήλωση ήταν αρνητική... Ας τα βρούνε οι ασφάλειες
Η μαλ@κια δεν εχει εθνικοτητα , αφου σημείωσε η τροχαια και η ασφαλεια το συμβαν μην αγχωνεσαι η αποφαση θα ειναι υπερ σου , αλλα αν αυτος κανει αρνητικη θα σε ταλαιπωρησει για κανα 2-3 μηνες
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Είσαι τυχερός γιατί πραγματικά αυτό που είδες δεν είναι τίποτα. Και στις 2 μεριές όταν παρκάρουν το μεσημέρι-απόγευμα τα αυτοκίνητα τους οι σπουδαστές των Ι.Ε.Κ. Χαιδαρίου και οι επισκέπτες του Αττικού Νοσοκομείου,γίνεται το αδιαχώρητο. Φυσικά δεν λείπουν και τα ατυχήματα λογω αυξημένης ταχύτητας στην στροφή καθώς και γλυστερού οδοστρώματος.
Επειδή μένω σε αυτή την γειτονιά και πραγματικά έχω δεί πολλά σε αυτό το τούνελ πάω αρκετά φυλαγμένα.Έχω περάσει πάρα πολλές φορές από το συγκεκριμένο σημείο και αυτό που είδες όχι μόνο δεν είναι τίποτα αλλά το λιγότερο που θα συναντήσεις αν περάσεις καθημερινή από εκεί.
Ακόμα και χωρίς αυτοκίνητα είναι επικίνδυνη η στροφή καθώς είναι πολύ απότομη. -
Ο χρήστης babiz έγραψε:
:rant:
Ζώο ο τύπος με το πράσινο toyota avensis ο οποίος έκανε όπισθεν επί της Θουκιδίδου στο Καλαμάκι. Εγώ βρισκόμουν επί της Κανάρη, είχα ΣΤΟΠ με την Θουκιδίδου και ξεκίναγα κοιτώντας αριστερά για να συνεχίσω ευθεία στην Κανάρη, πολύ υποψιασμένος διότι από τα παρκαρισμένα δεν βλέπεις εάν έρχεται κανείς από τα αριστερά σου για να παραχωρήσεις την προτεραιότητα.Κοίταζα όμως - κακώς από ότι αποδείχτηκε τελικά - μόνο αριστερά, από εκεί δηλ που περίμενα να μου έρθουν αμάξια, και όχι δεξιά, από όπου ερχόταν με την όπισθεν ο κύριος..
Αποτέλεσμα? Με βρήκε δυνατά με την πίσω δεξιά του γωνία στην μπροστά δεξιά μου γωνία.
Μπροστά δεξί φτερό μου στραπατσαρισμένο και σπρωγμένο προς τα πίσω, τόσο ώστε να μην ανοίγει και η πόρτα του συνοδηγού... Και ήθελε να φύγει... Και μου ζήτησε τον λόγο γιατί δεν κοίταγα βγαίνοντας από το ΣΤΟΠ (ανάποδα, έτσι?) !
Αλλά και η αστυνομία ήρθε για καταγραφή και την ασφαλιστική μου φώναξα για την δήλωση...Θυμήθηκα όμως ένα μάθημα.. Το ότι εαν κάποιος δρόμος είναι μονόδρομος, δεν αποκλείει το γεγονός να έρχεται όχημα ανάποδα και να γίνει τζερτζελές...
Μπορείς κάλλιστα να ισχυριστείς ότι πρώτα κοίταξες δεξιά (δηλαδή από εκεί που ΔΕΝ έπρεπε να έρχονται αυτοκίνητα), είδες το εν λόγω αυτοκίνητο σταματημένο (άρα δεν είχες κανένα λόγο να υποψιαστείς ότι θα βάλει όπισθεν), ύστερα κοίταξες αριστερά (σου πήρε λίγα δευτερόλεπτα λόγω έλλειψης ορατότητας), δεν είδες κανέναν να έρχεται και ξεκίνησες. Στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν το εν λόγω αυτοκίνητο έβαλε την όπισθεν και σε χτύπησε
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μπορείς κάλλιστα να ισχυριστείς ότι πρώτα κοίταξες δεξιά (δηλαδή από εκεί που ΔΕΝ έπρεπε να έρχονται αυτοκίνητα), είδες το εν λόγω αυτοκίνητο σταματημένο (άρα δεν είχες κανένα λόγο να υποψιαστείς ότι θα βάλει όπισθεν), ύστερα κοίταξες αριστερά (σου πήρε λίγα δευτερόλεπτα λόγω έλλειψης ορατότητας), δεν είδες κανέναν να έρχεται και ξεκίνησες. Στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν το εν λόγω αυτοκίνητο έβαλε την όπισθεν και σε χτύπησε
:like:
-
Ρε τι έκανε μια γυναίκα σήμερα όπως πηγαίναμε σε μονόδρομο, ήμουν πίσω της και πιο πίσω μας ακολουθούσαν άλλα 2-3 αμάξια. Ξαφνικά η τύπισσα (που ήταν πρώτη μπροστά) κοκκαλώνει το αμάξι. Πλακωνόμαστε στο φρένο, και ενώ αναρωτιέμαι τι να έγινε τη βλέπω να μαζεύει πράγματα από μέσα. Ανάβει αλάρμ, κατεβαίνει με την τσάντα της κυριλέ, κλειδώνει το αμάξι και μπαίνει στο ψιλικατζίδικο!
Εγώ είχα μείνει εκστασιασμένος απ τον σταρχιδισμό της, ο πίσω μου που ήταν αρκετά κοντά ώστε να δει ότι μπήκε στο ψιλικατζίδικο με το τσαντάκι φωνάζει 'Που πας μωρή;;;;;!!!' αυτή αδιαφορεί, βγαίνει μισό λεπτό μετά, της ξαναφωνάζουν οι πίσω μου, απαντάει 'ε βιάζομαι και δεν μπορούσα να ψάξω για παρκάρισμα!', ενώ ανοίγει την πόρτα του Punto της
Εμείς δε βιαζόμαστε μωρή;!
Μιλάμε για νέα επίπεδα στ@σμού.
Πλέον για να πας μέχρι το περίπτερο, δεν παρκάρεις καν!
το σταματάς με αλάρμ χύμα
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]