-
Αν εχουν πεσει οι τιμες παω πασο. Αυτες που εβλεπα εγω ξεκινουσαν απο 24Κ που εδινε προβαδισμα στο σκοντα το οποιο 'κατεληγε' σε αυτη την τιμη με παραπλησια ιπποδυναμη...
Η υδροπνευματικη ποσο κοστολογειται περιπου???
-
Δε μπαινει σαν 'extra' διατιθεται στις εκδοσεις που περιεχουν την ονομασια prestige ή exclusive,σαν συνολικο πακετο..
-
To A4 ηταν 1,8ΤQ 163?
katanalwsi???
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Δν βέπω σοβαρό λόγο να αλλάξεις αυτοκίνητο superb, insignia , passat που σου πρωτάθηκαν δεν θα κατεβάσουν δραματικά το κόστος σκέψου και το χάσιμο που θα έχεις στην μεταπώληση .
Όχι να στο πω αλλιώς.Έχει επιστραφεί πίσω ήδη το αυτοκίνητο.
Επειδή θα είναι σίγουρα με leasing θα πρέπει να μάθω από τις εταιρίες leasing τι έκπτωση τους παρέχεται.Θα δούμε.Σήμερα π.χ πρότειναν στον father Qasqhai 2 λιτρο με 23 χιλιάρικα αλλά υποψιάζομαι ότι θα είναι το άδειο γι αυτό και πιστεύω ότι θέλει καλό ψάξιμο.Συμφωνω με το ψαξιμο που λές αλλα και το Qasqhai σε 2τρο που το εχω δει απο κοντα ειναι για μενα η καλυτερη επιλογη αν ισχυει η τιμη που ανεφερες! Και με λιτο εξοπλισμο.!
-
νέο Volvo S60 1.6T 150ps, από 26.500
-
Μήπως είναι λίγο άκυρο ή τουλάχιστον φιλολογικό το θέμα λόγω leasing; Χωρίς να είμαι ειδικός μάλλον υπαρχουν διαφορές στις τιμές των αυτοκινήτων που διατίθενται από τις εταιρίες leasing και αυτών που διατίθενται από τις αντιπροσωπείες άρα μάλλον οι προσφορές που παίζουν στις τελευταίες δεν νομίζω πως επηρεάζουν τις πρώτες.
-
σωστός ο παίχτης....
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
To A4 ηταν 1,8ΤQ 163?katanalwsi???
Η κατανάλωση κυμαίνεται στα 10 λίτρα περίπου μικτό κύκλο.Μέσα στην πόλη έχει 11 ενώ στο ταξίδι γύρω στα 8.5 με ταχύτητες στα 140-160.Φυσικά αν το πατήσεις στο λαιμό τότε φτάνει τα 14 λίτρα(όχι πιο πάνω ευτυχώς)
Για το leasing όντως παίζουν διαφορετικές τιμές αλλά το παράδειγμα με το QQ με έβαλε σε σκέψεις.
Συμφωνω με το ψαξιμο που λές αλλα και το Qasqhai σε 2τρο που το εχω δει απο κοντα ειναι για μενα η καλυτερη επιλογη αν ισχυει η τιμη που ανεφερες! Και με λιτο εξοπλισμο.!
Όταν λέω λιτό εννοώ πως δεν έχει ούτε ESP!
-
Kαι χωρις esp δεν θα με πείραζε.
-
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=1561&comp=citroen
και μια πρόσφατη δοκιμή . -
Πάρε και ενα μτχ Νισσαν.Αψογο για αγορα φαίνεται!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/709393/ -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Kαι χωρις esp δεν θα με πείραζε.Εγώ πάντως το θέλω όπως και δήποτε.....οπότε σίγουρα αυτοκίνητο με ESP.
Επίσης το leasing δεν δέχεται μεταχειρισμένα εκτός αν είναι του δικού του στόλου. -
Αψογο παντος ,και απο μαντρα.
-
Όντως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
-
μην τσιμπισεις το νεο τυρακι και παρεις 2λιτρο.....
στο ελλαδισταν τα παντα αλλαζουν σε μια νυχτα και χωρις πολλες δικαιολογιες-απολογιες, ετσι; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
μην τσιμπισεις το νεο τυρακι και παρεις 2λιτρο.....
στο ελλαδισταν τα παντα αλλαζουν σε μια νυχτα και χωρις πολλες δικαιολογιες-απολογιες, ετσι;Ποιο είναι το νέο τυράκι έχασα επισόδεια;
Όσο για το αυτοκίνητο εγώ θα πρότεινα να δώσεις κανένα χιλιάρικο παραπάνω και να πάρεις ένα insignia 1.6t
-
Έτσι και αλλιώς πάντα ήμουν κατά των 2λιτρων!!!
Θέλω κάτι λίγο πιο μικρό από Insignia γιατί είναι κάπως γομάρι!! -
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Έτσι και αλλιώς πάντα ήμουν κατά των 2λιτρων!!!
Θέλω κάτι λίγο πιο μικρό από Insignia γιατί είναι κάπως γομάρι!!Για πάρε τη μεζούρα και πήγαινε να μετρήσεις τα μεσαία που συζητάς, μιας και βρίσκεις το Insignia ..γομάρι.
-
E με 4,83 μέτρα δεν είναι και πάρα πολύ μικρό...και δεν το θέλω μόνο για το ταξίδι αλλά να μπορεί να ελίσσεται και μέσα στην πόλη αν χρειαστεί(που σίγουρα δηλαδή θα χρειαστεί).
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
E με 4,83 μέτρα δεν είναι και πάρα πολύ μικρό...και δεν το θέλω μόνο για το ταξίδι αλλά να μπορεί να ελίσσεται και μέσα στην πόλη αν χρειαστεί (που σίγουρα δηλαδή θα χρειαστεί).Το C5 έχεις δει πόσο είναι;
Γιατί θέλεις το αμάξι να ελίσσεται; Θέλεις να γίνει ..ελιξήριο;
Eπιλογή αυτοκινήτου μέχρι 24000 ευρώ