-
Γιατί ρε παιδιά? Τι γιορτή είναι σήμερα?
20 ιανουαρίου δεν είναι η γιορτή του Ευθύμη ? -
Σωστα, τοτε ειναι, απλα σημερα εχω γενεθλια
-
Να τα εκατοστήσεις τότε !!!
-
Ευχαριστω πολυ!!!
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μόλις έμαθα ότι πουλήθηκε μέτρια SM με περασμένο ΚΤΕΟ για 300Ε ΜΟΝΟ!!!
Πλήρωσε και κάνα χιλιάρικο για τα τέλη ο τύπος και ΤΕΛΟΣ!
Ούτε μέρα δεν κράτησε η αγγελία...Προδρομακι μας θα μας τιμήσεις με την παρουσία σου στις 26 τρέχοντος και ημέρα Σάββατο
φρόντισε να έρθεις γιατί θα έχουμε και αναστενάρια και μάντεψε ποιος θα περπατήσει πάνω στα κάρβουνα -
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες...άστο στο φυλάμε για έκπληξη
-
Ευθυμη, Χρονια Πολλα κι απο μενα
Τι γινεται τελικα , 26 θα το κανουμε ;
-
ναι 26
θα έχουμε και πυροβασία
-
Thanks!!!!
Αντε, με το καλο να το... καψετε!!!!
-
ΤΡΊΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ
ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΈΧΕΤΕ. -
Τι έπαθες βρε Σήφη;
-
έπαθα που είδα τα ξεκωλα της Αθήνας να κάνουν πάρτη πάνω στον ΑΒΕΡΩΦ
πόσο χαμηλά θα πέσουμε ακομα, χτυπήσαμε πάτο.
-
εχω μάθει βρε παιδιά να σέβομαι αυτούς που τα κόκαλα τους είναι σκόρπια στα βουνά και στο βυθό των θαλασσών, και κάποιος ξεφτίλας έδωσε άδεια στα πορνίδια και στα πουσταρέλια της TV να κάνουν το κατάστρωμα του ΑΒΕΡΩΦ μπουρδέλο.
πόσο ποιο πέρα θα πάει η ξεφτίλα μας σαν χώρα -
kαι πηγε και στον γαμο της με αυτοκινητο αντικα με πινακιδες ομοσπονδιας
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
εχω μάθει βρε παιδιά να σέβομαι αυτούς που τα κόκαλα τους είναι σκόρπια στα βουνά και στο βυθό των θαλασσών, και κάποιος ξεφτίλας έδωσε άδεια στα πορνίδια και στα πουσταρέλια της TV να κάνουν το κατάστρωμα του ΑΒΕΡΩΦ μπουρδέλο.
πόσο ποιο πέρα θα πάει η ξεφτίλα μας σαν χώρα+1 σε ολα..Αφου εγω ενοχληθηκα που και λογω ηλικιας δεν ειμαι και 'πατριωτης'..
-
Αν ειναι δυνατον!!!
Να κι ενα λινκ με πληρη ενημερωση επι του θεματος
http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533&subid=2&pubid=8583752Μα ποση μπορει να κουβαλαει καποιος???? Αναρωτιεμαι ποσο αρρωστος πρεπει να ειναι καποις για να κανει παρτακι κατω απο τα κανονια, σε ενα χωρο που 100 χρονια πριν πεθαιναν ανθρωποι... Οχι μονο αυτο, αλλα κ ποσο λιγουρηδες πρεπει να ηταν αυτοι που υποτιθεται ειχαν την ευθυνη του...
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
πόσο ποιο πέρα θα πάει η ξεφτίλα μας σαν χώρα+1 σε ολα..Αφου εγω ενοχληθηκα που και λογω ηλικιας δεν ειμαι και 'πατριωτης'..
δεν είναι θέμα Χρήστο και μην ανοιξουμε τέτοιο θέμα γιατί χαθήκαμε
είναι θέμα σεβασμού και τσίπας άγνωστες λέξεις από το λεξιλόγιο των ξεκωλων και αρκετών άλλων. -
Ιωσήφ έχεις δίκιο σε όλα. Σήμερα έμαθα τι συνέβει και ακόμα αναρωτιέμαι πόσο ηλίθιοι και ψωνισμένοι είναι κάποιοι. ΉΜΑΡΤΟΝ!!!
Άντε και βάπτιση στην Ακρόπολη. Παλιοζαγάρια...
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
δεν είναι θέμα Χρήστο και μην ανοιξουμε τέτοιο θέμα γιατί χαθήκαμε
είναι θέμα σεβασμού και τσίπας άγνωστες λέξεις από το λεξιλόγιο των ξεκωλων και αρκετών άλλων.Εννοουσα Ιωσηφ οτι εσεις εχετε ζησει και 5 πραγματα παραπανω ,τα νιωθετε πιο κοντα σε εσας αλλα παρολα αυτα εξοργιστηκα κι εγω..
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]