-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
αναρωτήθηκα και σε άλλο τόπικ περιμένοντας από τον δρίφτερ να δώσει κάποια εξήγηση που πιθανόν να μας αφορά μετά από κάποια χρόνια...
πως είναι δυνατόν μια κοινωνία με ανεπτυγμένη ανοχή στη διαφορετικότητα, με παράθυρα χωρίς κουρτίνες, πολυπολιτισμική και με υψηλό επίπεδο μόρφωσης κλπ κλπ να πλειοδοτεί σε αντιισλαμικό παραλήρημα!!!Μάλλον λάθος εντύπωση έχεις για την κοινωνία των Ολλανδών, αλλά αυτά θα μας τα πεί ο αρμόδιος τρίφτης αναλυτικότερα.
-
δεν νομίζω να συγκρίνεται η κοινωνία τους με τη δική μας λχ.
φαντάζεσαι ότι είμαστε έτοιμοι για μια συνείπαρξη 50-50 ντόπιων - έγχρωμων σε βαγόνι του μετρό της Αθήνας?
εκεί είναι αυτονόητη καθημερινότητα... -
φαντάζεσαι ότι είμαστε έτοιμοι για μια συνείπαρξη 50-50 ντόπιων - έγχρωμων σε βαγόνι του μετρό της Αθήνας?
εκεί είναι αυτονόητη καθημερινότητα...Εγώ πάντως όποτε μπαίνω σε βαγόνι του μετρό, βαριέμαι να μετράω φυσικά ξανθά κεφάλια και γαλαζοπράσινα μάτια.
Κοντό σκούρο και Έλληνα έχω πάααααρα πολύ καιρό να δώ. -
εκεί είναι αυτονόητη καθημερινότητα...αυτο γινεται ηδη και σε πολλα βαγονια και σε πολλα λεωφορεια..
μαλιστα σε μερικα απο αυτα δεν υπαρχει ελληνας για δειγμα
-
πού αναρωτιέστε ρε παιδιά, να μπω να γράψω
-
ρε παιδιά μια έγχρωμη έλεγε τον καιρό (και με σύγχρονο & χαριτωμένο τρόπο θα έλεγα) και την έβγαλαν σε αντίθεση με την ξεκ...άρα που παραμένει. κάτι τέτοιο εννοώ.
όσο για τα ΜΜΜ αν έχεις κάνει διαδρομές σε Παρίσι, Λονδίνο, Άμστερνταμ κλπ φαίνεται η διαφορά...σε σχέση με το Αττικό μετρό. -
ναι θυμαμαι στο παρισι
αλλα κι εδω παρε 049 πειραιας-ομονοια και τα ξαναλεμε
εδω και ενα χρονο δεν μου εχει φυγει τελειως η δερματιτιδα, ας βαλω την αλοιφουλα μου τωρα που το θυμηθηκα
και μετα μου λενε οτι κινδυνευω απο τα σμν το προφυλακτικο μας μαρανε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το προφυλακτικο μας μαρανεΝα θυμάσαι πάντως, ότι καροτσάκι δεν χωράει στο τανκ σου!
-
στο μετρο σπανια εχει αλλοδαπους,ειδικα μη λευκους χωρις να καταλαβαινω το λογο.
σε αντιθεση με τα λεωφορεια που περνανε απο αχαρνων και πατησσιων που ειναι η πλειοψηφεια -
ναι θυμαμαι στο παρισιαλλα κι εδω παρε 049 πειραιας-ομονοια και τα ξαναλεμε
εδω και ενα χρονο δεν μου εχει φυγει τελειως η δερματιτιδα, ας βαλω την αλοιφουλα μου τωρα που το θυμηθηκα
και μετα μου λενε οτι κινδυνευω απο τα σμν το προφυλακτικο μας μαρανε
Στο Μετρό του Παρισιού την κόλλησες;
-
οχι στο 049
στο παρισι θυμαμαι εναν μαυρο που κοιμοταν μεσα στο βαγονι (ειχε βγαλει και τα παπουτσια του ) και το μερος μυριζε θανατο και κατρουλιλα
γενικα πολυ μπιχλα αυτη η πολη
-
οχι στο 049στο παρισι θυμαμαι εναν μαυρο που κοιμοταν μεσα στο βαγονι (ειχε βγαλει και τα παπουτσια του ) και το μερος μυριζε θανατο και κατρουλιλα
γενικα πολυ μπιχλα αυτη η πολη
Ο θάνατος πώς ακριβώς μυρίζει;
Η μπίχλα είναι χαρακτηριστικό όλων των μεγαλουπόλεων, φυσικά το Παρίσι φημίζεται -
οταν ησουν μικρος δεν επαιζες με νεκρα ζωακια στην ακρη του δρομου? (ψοφια γατια πχ) καπως ετσι , αλλα σε ζωντανο ον
-
οταν ησουν μικρος δεν επαιζες με νεκρα ζωακια στην ακρη του δρομου?Όχι...
Τώρα εξηγούνται πολλά...
-
οταν ησουν μικρος δεν επαιζες με νεκρα ζωακια στην ακρη του δρομου? (ψοφια γατια πχ)Εννοείται, αφού όταν παίζαμε μπάλα ψάχναμε να βρούμε κάνα δυό ψόφιες γάτες να βάλουμε για τερμα
-
Εμείς βάζαμε για γκολπόστ τις κοπέλες.
-
Ξερω οτι αν πω ποσο ρατσιστικα φαινονται μερικα απο τα παραπανω σχολια θα με πειτε απο σπασ@@ μεχρι γραφικο και politically correct οποτε απλα διαβαζω
Ελλαδαρα ρε -
Το θέμα πάντως έχει ξεφύγει των ορίων.
Η μόνη λύση είναι η κρίση και η έλλειψη εργασίας.Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πηγαίνω π.χ. στρατό όταν έχουν εισέλθει στη χώρα τόσοι μετανάστες.
Τι να τον κάνω τον στρατό, να προστατεύσω ποια ιδεώδη?
Τις μαύρες Louis Vuitton?
Την ντρόγκα που βάζουν μέχρι και κάτω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και διακινούν?Γιατί?
Για να το παίζω αριστερός όταν μένω Β.Π. και London, και δεξιός όταν μένω Πατήσια?Πόσο σημαντικά είναι δηλαδή τα πάρεργα που προσφέρουν οι μετανάστες?
Τόσα χρόνια που δεν τους είχαμε για δούλους (γιατί ως δούλους τους μεταχειριζόμεθα), τόσο χαμηλό βιοτικό επίπεδο είχαμε?Η όλη ιστορία και τα προβλήματα ξεκινούν από το ότι οι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα είναι ως επί το πλείστον ανειδίκευτοι εργάτες, άρα του χαμηλότερου βιοτικού επιπέδου, και ένα μεγάλο μέρος τους παρανομεί (παραοικονομία), απαιτώντας όμως ταυτόχρονα ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ό,τι άλλο πρέπει να παρέχει ένα κράτος. Αυτό εκτινάσσει προφανώς τον προϋπολογισμό νοσοκομείων κλπ., και δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για εξυγιάνσεις.
Για μένα είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει ποσόστωση στην κάθε περιοχή και να δημιουργούνται γκέτο.
Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τα τρόλεϋ στην Πατησίων και χρησιμοποιώ συνεχώς το αυτοκίνητό μου, γιατί θεωρώ ότι κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα, τόσο από θέμα μολύνσεων όσο και από διάφορους μικροκαβγάδες, στους οποίους όσες φορές έχω βρεθεί, δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα, και μιλάω 4 γλώσσες (ελληνικά αγγλικά γαλλικά γερμανικά). -
τωρα που το αρχιτουβλο-χιπισσα υπουργος περιβαλλοντος θελει να πεζοδρομησει την ακαδημιας θα δεις για ποτε το γκετο της ομονοιας θα φτασει μεχρι τη βουλη
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Ξερω οτι αν πω ποσο ρατσιστικα φαινονται μερικα απο τα παραπανω σχολια θα με πειτε απο σπασ@@ μεχρι γραφικο και politically correct οποτε απλα διαβαζω
Ελλαδαρα ρεειμαστε ωραια στη Γλυφαδα (ακομα) .. στα @@ μας οι αλλοι που δε μπορουν να βγουν εξω απο το σπιτι τους
-
**ειμαστε ωραια στη Γλυφαδα **(ακομα) .. στα @@ μας οι αλλοι που δε μπορουν να βγουν εξω απο το σπιτι τους
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;