-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Έχει ακούσει κανείς τι θα γίνει τελικά με αυτούς που είψαν διαγράψει το όχημά τους και δεν έχουν πάρει φράγκο?Αν και δεν ανηκει εδω το θεμα ,απ'οτι ξερω θα πληρωθειτε εν καιρω.Οποτε υπομονη.
Το οτι θα πληρωθειτε ειναι σιγουρο! -
Τωρα ειδα οτι μεταφερθηκε.
-
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΔΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ.
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΒΑΝ.
ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΞΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΑΡΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΠΠΟΥΣ.Υ.Γ
ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. -
Δανεικα απο το ΔΝΤ και την Μερκελ ειναι
-
εδω και δεκα μερες πιστωθηκε ο λογαριασμος μου με το 1000ρικο της αποσυρσης!
Και το ειχα ξεχασμενο-ξεγραμμενο!! -
Καλοφάγωτα! Σε ποιά περιοχή/νομό βρίσκεσαι; Σε ειδοποίησαν πριν τα παραλάβεις ή τυχαία τα είδες; Τέλος, αν ξέρεις, πληρώθηκαν όλοι όσοι απέσυραν στη περιοχή σου;
Σόρρυ αν σε τρέλανα!
-
Αθηνα.
Κατεθεσα τα χαρτια στο υπ. συγκ του Αλιμου και ειχα βαλει ΙΒΑΝ λογαριασμου που με πιστωσε η ΔΟΥ μου.υπομονη και ολοι θα τα παρετε!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Αθηνα.
Κατεθεσα τα χαρτια στο υπ. συγκ του Αλιμου και ειχα βαλει ΙΒΑΝ λογαριασμου που με πιστωσε η ΔΟΥ μου.υπομονη και ολοι θα τα παρετε!
Μια χαρά. Καλοφάγωτα και πάλι
-
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=140401&cid=6
αν και μετα απο αυτο που διαβασα πριν λιγο παιζει και το 'οσοι προλαβαν πηραν'!!!!
-
Τελικά πόσοι τα πήραν? 1, 2, 3?
-
Βουβαμάρα... Τα πήραν δυο-τρείς και τελείωσαν τα λεφτά;
Για φαντάσου πότε (μάλλον λάθος τονισμός της προηγούμενης λέξης) θα πάρουμε τα λεφτά για την 'αγορά νέου'...
Φυσικά δεν δέχονται ούτε και συμψηφισμό με το χρεωστικό του εκκαθαριστικού. Εμ βέβαια! Αν δέχονταν δεν θα ζούσαμε στην Ελλάδα...
-
Παντως υπαρχει μια κινητικοτητα.
Εμας μας πηραν πριν καμια βδομαδα τηλεφωνο απο τη ΔΟΥ να επιβεβαιωσουν τον αριθμο λογαριασμου.
Βεβαια....στην επιβεβαιωση μειναμε.... -
Άλλος ένας τυχερός και εγώ, πήρα το πρώτο μόνο χιλιάρικο για το παλιό τουτου.
Περιοχή πειραιάς. Πήγα αυτοπροσώπος και τα εισέπραξα.
Από ότι είδα στο χαρτί, τα εντάλματα πληρωμής έρχονται δέκα-δέκα...
Δηλαδή ένα ένταλμα, δέκα άτομα να πληρωθούν...
Για το άλλο χιλιάρικο της άγορας... ας μην είμαστε και αχάριστοι... ξεκινήσανε πάντως.
Υπομονή στους υπόλοιπους. -
Ο χρήστης angeldark έγραψε:
Άλλος ένας τυχερός και εγώ, πήρα το πρώτο μόνο χιλιάρικο για το παλιό τουτου.
Περιοχή πειραιάς. Πήγα αυτοπροσώπος και τα εισέπραξα.
Από ότι είδα στο χαρτί, τα εντάλματα πληρωμής έρχονται δέκα-δέκα...
Δηλαδή ένα ένταλμα, δέκα άτομα να πληρωθούν...
Για το άλλο χιλιάρικο της άγορας... ας μην είμαστε και αχάριστοι... ξεκινήσανε πάντως.
Υπομονή στους υπόλοιπους. -
Καλησπέρα και απο μένα. Την προηγούμενη Παρασκευή απο την ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ πιστώθηκε κανονικά το 1500 που δικαιούμασταν από την απόσυρση. Τώρα περιμένω και το αλλο 1000 για την αγορά που έκανα. Οπότε σιγά σιγά όλοι θα το πάρετε. Μην πανικοβάλεστε χωρίς λόγο. Είναι ανειλημένη δέσμευση του κράτους και θα την τηρήσει όσο και να αργήσει. Και η αλήθεια είναι ότι όταν είναι να πληρώσεις εφορία όλοι σε βρίσκουν ενώ για το αντίθετο.....πρώτα ελέγχουν.
-
Εγω παντος που περιμενω 3000ευρω απο αποσυρση δυο αυτοκινητων και αγορα καινουριου,αλλα...'' ουτε φωνη ουτε ακροαση'. 9μηνες μας κορο'ι'δευουν!!!
-
Άλλος ένας εγώ σήμερα το πρωί.1000 ευρώ στον λογαριασμό.Παιδιά υπομονή.
-
Να κάνω τωρα μία αλλη ερώτηση. Ακούστε πως έχει το σκηνικό.Αποσύρθηκε το αμάξι που ήταν στο όνομα του παππού μου.Αγοράστηκε καινούριο την περίοδο που η απόσυρση ήταν σε ισχύ στο όνομα του πατέρα μου.Αφού μιλάμε για Α βαθμό συγγένειας θεωρητικά δεν δικαιούμαστε άλλο 1.500 ευρώ?
-
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όχι, δε δικαιούσαι. Πρέπει η άδεια του νέου αυτοκινήτου να είναι στο όνομα αυτού που είχε και το αποσυρθέν όχημα. Επίσης, η άδεια του νέου αυτοκινήτου γράφει ότι αποκτήθηκε με απόσυρση.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όχι, δε δικαιούσαι. Πρέπει η άδεια του νέου αυτοκινήτου να είναι στο όνομα αυτού που είχε και το αποσυρθέν όχημα. Επίσης, η άδεια του νέου αυτοκινήτου γράφει ότι αποκτήθηκε με απόσυρση.Ρώτησα τον father και η άδεια δεν γράφει τίποτα για απόσυρση(και γιατί να έγραφε εξάλλου).Σκεφτόμουν μπας και γινόταν τώρα να μεταβιβαστεί το αμάξι που αγοράστηκε τότε, τώρα στον παππού μου μπας και γίνει τίποτα....
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016