-
Ο κ. Καρίπης σας φταίει τώρα? Αν ειστε μάγκες εσεις που τα λέτε αυτά κάντε μόνοι σας μια καταγγελία στα αρμόδια όργανα για έλεγχο και ξύλωμα πινακίδων εκτός και αν εχετε γνωστους που θα παρεξηγηθουν. Δεν ειναι δα και πολλοι αυτοι που εχουν ιστορικές πινακίδες και δει τόσο κραγμένες.
-
Οταν κάποιος είναι τόσο μάγκας ώστε να ξεβιδώνει τις πινακίδες από τα αυτοκίνητα των άλλων, πρέπει να είναι το ίδιο μάγκας ώστε να είναι και ο ίδιος σωστός.
-
Ωραία , και που το ξέρεις οτι δεν ειναι σωστός? Επειδή κάποιςο είπε οτι υπάρχει μια 75 μαιμου κοντά στη περιοχή που μένει ο κ Καρίπης? Αφου είπε ο ανθρωπος οτι δεν ειναι δικιά του αρα σκοπιμα πλέον κάποιοι το συνεχίζουν .
Όσον αφορά τη corolla , την έχω δει ουκ ολίγες φορές εδω μεσα σαν δειγμα κακής χρήσης της πινακίδας , την έχουν κράξει το σύνολο εδω μέσα και βγαινει ο άλλς τώρα να πει οτι ειναι σωστό να έχει φορέσει του facelift και γενικά να εχει αλλάξει ότο το αμάξι μόνο και μόνο για να το δικαιολογήσει και να την πει στο Καρίπη που την ανέφερε. Ενώ σε αλλα θέματα , λέμε οτι το αμάξι πρέπει να ειναι γνήσιο , να μην έχει απο άλλο μοντελο ή facelift , κράζουμε διάφορες αγγελίες γιατί έχει αλλο καθρέπτη ή φώτα αλλα γιατί? Μας βολευει μήπως?\
Και για να μην πει κανένας οτι ειμαι βαλτος , ουτε μέλος στο Alfaclub είμαι , ουτε σε καμμία άλλη λέσχη , ουτε με τον Καρίπη έχω καμμία επαφή ( μια φορά ειπα καλημέρα πριν 2 χρόνια σε μια πανελλήνια συγκέντρωση) και δεν ξέρω κανέναν άλλο απο εδω μέσα.
-
**Ισως δεν έχετε κατανοήσει εσείς που συνεχίζετε αυτή τη λογομαχία ότι έχει κουράσει πάρα πολύ όλους εμάς τους ακούσιους παρατηρητές. Επίσης δεν ταιριάζει στον φιλικό και παρεϊστικο χαρακτήρα αυτού του φόρουμ. **
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Όσον αφορά τη corolla , τηνέχω δει ουκ ολίγες φορές σαν δειγμα κακής χρήσης της πινακίδας , τη έχουν κράξει την έχουν κράξει το σύνολο εδω μέσα και βγαινει ο άλλςο τώρα να πει οτι ειναι σωστό να έχει φορέσει του facelift και γενικά να εχει αλλάξει ότο το αμάξι μόνο και μόνο για να το δικαιολογήσει και να την πει στο Καρίπη που την ανέφερε.Αγαπητε φιλε, αν αναφερεσαι σε μενα (που σε μενα αναφερεσαι) κοπιαρησε σε παρακαλω ΕΝΑ σημειο απο τα γραφομενα μου να συμφωνει με αυτα που λες πιο πανω.
- Δεν λεω πουθενα οτι συμφωνω με τα facelift ή τα καγκουρω. Ειναι ομως και αυτα αποδεκτα απο τον κωδικα 2010 της Fiva. Τι να κανουμε να το αμφισβητησουμε?
- Δεν ξερω τον χριστιανο με την κορολλα ουτε τον δικαιολογω. Εχει ομως κανεις αποδειξεις οτι ειναι παρανομος? Αν ναι πες τες μου και θα φροντισω εγω μεσω ομοσπονδιας να του παρουν το κεφαλι.
- Δεν την 'λεω' στον Καριπη. Ισα ισα του γραφω κοσμια και πολιτισμενα και δεν εχω καμια διαφορα ουτε με αυτον ουτε με την Εοοε. Δηλαδη ουτε τη γνωμη μας δεν μπορουμε να πουμε?
Συμφωνω με τον Niga οτι εχουμε ξεπερασει τα ορια εδω μεσα, αλλα απο μεριας μου κανω οτι μπορω να κραταμε τη συζητηση σε ενα επιπεδο. Niga για το historic racing εχεις αδικο...
Ευχαριστω
ΜΜ -
Αν το αμάξι ειναι νόμιμο ( το οποιοδήποτε) ακόμα και με τα facelift των επόμενων σειρών) τοτε εμένα γιατι μου τόνισαν σε επαφή ότι πρέπει να ειναι το αμάξι όπως βγήκε από την παραγωγή χωρίς κανένα 'ξενο' και νεότερο ανταλακτικό ? Δηλαδή ο υπευθυνος που επικοινώνησα δεν ήξερε τι του γινόταν? Μπορώ να βρώ κάποου τους κανονισμους της Fiva για να μην χαλάω τσάμπα λεφτά στο αμάξι με ανταλακτικά που δεν θα γίνονται δεκτα?
Οσο για τις αποδειξεις , πρεπει αν εχει κάποιος αναλυτικά τους κανονισμους και αυτοι που τους έχουν δεν λένε τίπτοα , τα αφήνουν έτσι. Αν θες την γνωμη μου , και καγκουρέ να ειναι το αμάξι ας βγάλει πινακίδες ιστορικου , ετσι και αλλιως αυτό ειναι μέρος της ιστορίας και της κουλτούρας του αυτοκινήτου. Από την άλλη όμως εδώ μέσα όπως ξαναείπα εχω ακουσει ουκ ολίγες φορές κράξιμο για αυτοκίνητα με αλλα ανταλακτικά , φαντάζομαι και οτι ο λόγος χρήσης στους ειναι αδυναμίας ευρεσης των κανονικών.
Και όχι , δε συμφωνω με το NIga , προς το παρόν μια επικοδομητική συζήτηση έχουμε που ευελπιστώ να βγάλει κάπου.....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αν το αμάξι ειναι νόμιμο ( το οποιοδήποτε) ακόμα και με τα facelift των επόμενων σειρών) τοτε εμένα γιατι μου τόνισαν σε επαφή ότι πρέπει να ειναι το αμάξι όπως βγήκε από την παραγωγή χωρίς κανένα 'ξενο' και νεότερο ανταλακτικό ? Δηλαδή ο υπευθυνος που επικοινώνησα δεν ήξερε τι του γινόταν? Μπορώ να βρώ κάποου τους κανονισμους της Fiva για να μην χαλάω τσάμπα λεφτά στο αμάξι με ανταλακτικά που δεν θα γίνονται δεκτα?Δεν ξερω ΠΟΤΕ και με ΠΟΙΟΝ μιλησες αλλα θα το ξαναπω, εχουν αλλαξει πολλα στην αξιολογηση ιστορικων! Πολλες 'καγκουριες' ειναι πλεον αποδεκτες. Αλλα να μην σπαταλω το χρονο μας... το πιο εγκυρο εγγραφο που μπορει να σε διαφωτησει ειναι αυτο:
http://www.fiva.org/EN/Downloads/Techni ... 012010.pdf
Ολα τα αλλα τα 'σου πα μου πες' ειναι ραδιο αρβυλα...
ΥΓ: Αν εχεις αμαξι πριν 31/12/1980 και θες καρτα Fiva ή πινακιδες ΕοΦιλπα, εμεις σαν ΣΙΣΑ βοηθαμε στην εκδοση και χωρις να εισαι μελος. Δεν μας νοιαζει αν εισαι Ελπα, Φιλπα, Εοοε και ουτε ψαρευουμε πελατες. Εγγραφη μελους ζηταμε ΜΟΝΟ για καποιον που θελει να επωφεληθει της ομαδικης μας ασφαλισης. Αν δεν θες την ασφαλεια μας πας και ασφαλιζεσαι μονος σου. Υπαρχουν τουλαχιστον 10 φιλοι σε αυτο το φορουμ που θα σου επιβεβαιωσουν αυτα που γραφω.
-
Aν υπάρχει και κάτι που δεν ειπώθηκε εδώ μέσα, ας το αφήσουμε...δεν χρειάζεται να τα μάθουν όλα....
Τους έχουμε δώσει αρκετή τροφή και δεν χρειάζοντε πιο πολλές πληροφορίες, για μας 'κουστουμάρουν' και το κουστούμι που θα μας ράψουν (αν μυριστούν ψητό) πιστέψτε με και ακριβό θα είναι και κακοραμμένο και άβολο....σε αυτό τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη....
Ημαρτον πια...μεγάλα παιδιά είμαστε...λίγη ησυχία σε αυτά τα θέματα...Η συγκέντρωση για καφέ είναι η καλύτερη λύση, ώστε να μην παρεξηγείται ο γραπτός λόγος.... -
Καλε μου ανθρωπε Greek τι ελειψη ανταλλακτικων και σαχλαμαρες ... και τις οριτζιναλ ζαντες σου τις καταπληκτικες τις εχεις και τα οριτζιναλ καθισματακια σου οπως ειπες και οι μασπιεδες τις 33 δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω δινουν στο πανεμορφο αυτοκινητο σου! ΒΑΛΤΑ ΠΑΝΩ !!! ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στην οποια επρεπε να εισαι ευτυχης που το βρηκες και προσεχε το!!!Βγαλε και μια καρτα fiva(λεω τωρα εγω,μην ξαναρχισουμε). ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ , ανουσια ποσταρισματα,καταφερνοντας μονο να εκτιθομαστε και προσωπικα και σαν χωρος ... Να πεις οτι πχ σε ενα σασμαν alfetta εβαλες ενα διχαλο 75ts που ουτε φαινεται και καλυτερο ειναι...οκ!!! ή καποιο αξεσουαρ εποχης zender για παραδειγμα που σ αρεσει οπτικα και το φοραγε τοτε, μεγια σου με χαρα σου... αλλα τωρα να βαζουμε οτι μας κατεβει ,οτι βρουμε στο ραφι του παλιατζη και να αξιωνουμε πινακιδας,ιστορικης ασφαλειας,και αποζημιωσης 'ιστορικου' σε περιπτωση (χτυπα ξυλο) τρακαρισματος εεε δεν γινεται και συ μπορεις να το καταλαβεις νομιζω...
-
Βρε το ίδιο πράγμα λέμε. Από την στιγμή που δεν πάω για πινακίδες ιστορικου μπορώ να κάνω μια παρασπονδία αναστρέψιμη όπως καλύτερα καθίσματα μια και το έχω για καθημερινή χρήση. Τα πλαινα μασπιές δυστυχώς μόνο απο 33 μπορώ να βάλω μιας και τα αντιστοιχα δεν υπάχουν ουτε για δειγμα , αλλα και αυτά βγαινουν με 4 βίδες.
Δεν έχω την απαιτηση από την να πάρει αξία το όχημα επειδή έβαλα ζάντες καινουργιες ή ηχοσύστημα MP3 ή έστω δερματινα καθίσματα αλλά και όχι να θεωηθεί σαβουρα επειδή ειναι πάνω απο 25 έτη έστω και αν ειναι καλή και οχι άριστη κατάσταση. Κάρτα Fiva θέλω να βγάλω αλλά πλέον σε 5 χρόνια , είχα ρωτήσει πέρσυ τέτοια εποχή λόγω 24ετίας (πριν μάθω για την αλλαγή σε 30) απο το τηλέφωνο συμπαθάτε με αλλα δεν βάστηξα όνομα και μου είπε οτι αναφερα πιο πριν. Και όχι , εγώ τουλάχιστον δε βάζω ότι βρώ στο ράφι , μόνο και μόνο για να το βάλω ούτε έχω την απαιτηση να ζητήσω 10.000 ευρώ για το οχημα επειδή έχει πινακίδες ιστορικου ή επειδή ειναι 20-30 σε όλη την Ελλάδα.
Α , και κάτι άλλο. Χθες και προχτές ρώταγα για κάρτα Fiva και μόνον ένας προς τιμήν του και τον ευχαριστώ , με βοήθησε με κάποιες οδηγίες παρόλο που ειναι αρκετοι γνώστε εδώ μέσα. Σήμερα επειδή
είπα μερικα πραγματ παραπάνω βρέθηκε άλλος ενας να μου δώσει αυτό το έγγραφο. Τι να υποθέσω δηλαδη, οτι υπολοιποι δεν ξέρουν , δε θέλουν ή δε μπορούν να βοηθήσουν? Το είπα απο την αρχή οτι δεν ξέρω πολλά πράγματα και πραγματικά θέλω να κάνω κάτι σοβαρό με το όχημα ,δεν είμαι μυρωδιας μόνο για τα φράγκα. -
Ο χρήστης κ.καριπις έγραψε:
Αγαπητε κ.ΛΑΓΕ απο την στιγμη που μεσα στο forum γραψαται για λαθη του συλλογου μου και ισως καποιοι εχουν ερωτηματικα ,δημιουργησαται καποιες εντυπωσεις ,σας παρακαλω λοιπον να εξηγησεται ποια ειναι τα λαθη του συλλογου μου ,αν βλαπτουν το συνολο και οχι τον συλλογο μονο,ωστε να ξεκαθαρισουν τα λεγομενα σας και να καταλαβουν ολοι τι εννοειται.Ειμαι πολυ καλοπροαιρετος για σοβαρη συζητηση,και πιστευω οτι θα την κανουμε.
Εαν ομως εσεις δεν εχετε την προθεση για συζητηση μαλλον θα πρεπει να ανακαλεσετε οτι γραψατε για τον συλλογο μου.Αναφερθηκα σε καποια λαθη και δεν εχω προθεση ουτε να μασησω τα λογια μου αλλα ουτε να δημιουργησω εντυπωσεις και σας προσβαλω (ισα ισα που εκτιμω το εργο σας στο συλογο).Βλεπετε οτι προσπαθω να ειμαι διακριτικος και ας μην με (μας) εχετε πεισει με τις πινακιδες της 75 δεν το συνεχιζω. Αυτο ειναι το θεμα αυτης της συζητησης και οχι τα μικροπροβληματα των διαφορων συλογων . Θεωρω πως εξακολουθειτε να ειστε καλοπροαιρετος οπως κι εγω.Δεν εχω σηκωσει τα μανικια μου για καυγα-αναφερθηκα σε κατι που οπως και να το κανουμε ειναι βαρυ...
Σιγουρα θα πουμε τα του συλογου καποια στιγμη.Πμ και τηλ στη διαθεση σας. -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Βρε το ίδιο πράγμα λέμε. Από την στιγμή που δεν πάω για πινακίδες ιστορικου μπορώ να κάνω μια παρασπονδία αναστρέψιμη όπως καλύτερα καθίσματα μια και το έχω για καθημερινή χρήση. Τα πλαινα μασπιές δυστυχώς μόνο απο 33 μπορώ να βάλω μιας και τα αντιστοιχα δεν υπάχουν ουτε για δειγμα , αλλα και αυτά βγαινουν με 4 βίδες.Δεν έχω την απαιτηση από την να πάρει αξία το όχημα επειδή έβαλα ζάντες καινουργιες ή ηχοσύστημα MP3 ή έστω δερματινα καθίσματα αλλά και όχι να θεωηθεί σαβουρα επειδή ειναι πάνω απο 25 έτη έστω και αν ειναι καλή και οχι άριστη κατάσταση. Κάρτα Fiva θέλω να βγάλω αλλά πλέον σε 5 χρόνια , είχα ρωτήσει πέρσυ τέτοια εποχή λόγω 24ετίας (πριν μάθω για την αλλαγή σε 30) απο το τηλέφωνο συμπαθάτε με αλλα δεν βάστηξα όνομα και μου είπε οτι αναφερα πιο πριν. Και όχι , εγώ τουλάχιστον δε βάζω ότι βρώ στο ράφι , μόνο και μόνο για να το βάλω ούτε έχω την απαιτηση να ζητήσω 10.000 ευρώ για το οχημα επειδή έχει πινακίδες ιστορικου ή επειδή ειναι 20-30 σε όλη την Ελλάδα.
Α , και κάτι άλλο. Χθες και προχτές ρώταγα για κάρτα Fiva και μόνον ένας προς τιμήν του και τον ευχαριστώ , με βοήθησε με κάποιες οδηγίες παρόλο που ειναι αρκετοι γνώστε εδώ μέσα. Σήμερα επειδή
είπα μερικα πραγματ παραπάνω βρέθηκε άλλος ενας να μου δώσει αυτό το έγγραφο. Τι να υποθέσω δηλαδη, οτι υπολοιποι δεν ξέρουν , δε θέλουν ή δε μπορούν να βοηθήσουν? Το είπα απο την αρχή οτι δεν ξέρω πολλά πράγματα και πραγματικά θέλω να κάνω κάτι σοβαρό με το όχημα ,δεν είμαι μυρωδιας μόνο για τα φράγκα.αντε μια βολτα θα βρεις την ακρη.......
-
Μα για να κάνει κάποιος τέτοιας έκτασης 'βελτιώσεις'στο ιστορικό του,άτοπες κατά την προσωπική μου άποψη,σημαίνει ότι δεν τον καλύπτει το συγκεκριμένο κλασσικό και τζάμπα παιδεύεται.Κάποιος που πραγματικά αγαπά κάτι γι'αυτό που είναι,δέχεται και τις απαραίτητες παραχωρήσεις στη καθημερινή του χρήση.Και καλά,ας δεχθούμε ότι οι ζάντες,τα καθίσματα κλπ βοηθούν στην καθημερινή χρήση.Πράγματα όχι απαραίτητα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μιας και στρίβει και φρενάρει κατά την ταπεινή μου άποψη.Τα μαρσπιέ από 33 τι τα 'θελες;Καλύτερα χωρίς αυτά,παρά από 33.Αν η Sprint σου θέλει βελτιώσεις,τι να πεί,μάλλον να κάνει,κι ο άλλος συμφορουμίστας που κάπου πιό δίπλα του 'βγάλαν άχρηστο το Audi;
Που θέλω να καταλήξω;Στο αυτονόητο.Οτι αντί να προσπαθεί ο οποιοσδήποτε να επαναφέρει το αυτοκίνητό του όσο πιό κοντά στα εργοστασιακά πρότυπα,κοιτά την Κορόλλα της Φιλπα,την ασκόνα της ΕΟΟΕ και πάει λέγοντας. -
Οχι δεν ειναι έτσι και ουτε ειναι και εκτεταμένες οι αλλαγες. ΤΟ να βάλω μεγαλύτερες ζάντες πέρα απο το καλύτερο κράτημα , δίνει και μια ευκολία στην επιλογή ελαστικών και βοηθάει και οικονομικά μιας και τα 14άρι ή τα 13άρια έχουν πολύ μεγαλύτερη τιμή με περιορισμένες επιλογές. Τα πλαινα πλαστικά ειναι δική μου επιλογή για customization μια και δε βρήκα zender και πρόκειται για αξεσουάρ που υπήρχε τη ίδια χρονιά παραγωγής με το όχημα στην 33 Qv οπότε δεν μπορεις να το πείς και εκτός χρόνου. Και οι ζάντες βασίκά από την ίδια περίοδο και μάλιστα πρίν κάνα μήνα τις είδα φορεμένες σε μαμα Ε21 οπότε πάλι μέσα ειμαι χρονολογικα.
Να έλεγες οτι δε με κάλυπτε αν ειχε βάλει μοτέρ απο άλλο μοτέρ όπως σε κάτι γερμανικά ή ιαπωνικά αυτοκίνητα ή αν ειχα βάλει coilover , KW ή άλλες αναρτήσεις , αεροτομή σιδερόστρα ή 17άρες ζάντες , λαμπάκια κάτω από το πάτωμα κλπ.
Δε θέλω να πιστευω οτι κρίνεις το αμάξι με συγκεκριμένα σταθμά ,πχ δεν είναι βελότσε πισωκίνητη και άρα μια αλφαρομεο που δεν αξίζει να σωθεί.
Και για να χρησιμοποιώ συνειδητά το αμάξι σε καθημερινή βάση σημαινει οτι μου αρέσει , θέλω να το οδηγάω και ακόμα πιο πολύ θέλω να δεθώ μαζί του κανοντας χειρονακτική εργασία και οχι να έχω ένα μπιμπελό που να το βλέπω 3 φορές το χρόνο. Αν ειναι έτσι καλύτερα να ξεκίναγα μοντελισμο. Νομίζω ότι και αυτό ειναι το αιτημα των περισσοτέρων εδώ , να μπορούν να έχουν επαφή με το αυτοκίνητο του χωρίς περιορισμους γιατι δένονται με συναισθηματικούς δεσμους και οχι οικονομικά κριτίρια.
-
διάβασα τις 6 τελευταίες σελίδες προσπαθώντας να βγάλω μια άκρη και μπερδεύτηκα περισσότερο.
άσε που έχετε ξεφύγει από το θέμα και μιλάτε για μετατροπές και μοντελισμό. -
Ξεφυγε το ζητημα
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Και για να χρησιμοποιώ συνειδητά το αμάξι σε καθημερινή βάση σημαινει οτι μου αρέσει , θέλω να το οδηγάω και ακόμα πιο πολύ θέλω να δεθώ μαζί του κανοντας χειρονακτική εργασία και οχι να έχω ένα μπιμπελό που να το βλέπω 3 φορές το χρόνο. Αν ειναι έτσι καλύτερα να ξεκίναγα μοντελισμο. Νομίζω ότι και αυτό ειναι το αιτημα των περισσοτέρων εδώ , να μπορούν να έχουν επαφή με το αυτοκίνητο του χωρίς περιορισμους γιατι δένονται με συναισθηματικούς δεσμους και οχι οικονομικά κριτίρια.
Και εγω θέλω να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο μου κάθε μέρα, να κάνω πλατείες, να ανεβαίνω τα βουνά τέρμα, να ταξιδεύω κλπ, οπότε δεν το σκέφτομαι κάν να αποκτήσω πινακίδες ιστορικού κλπ.
Γιατί θέλω να κάνω το κέφι μου χωρίς φόβο, χωρίς εξαρτήσεις, και χωρίς νταβατζήδες (με την καλή και με την κακή έννοια) οπότε πληρώνω, γιατί τα λάθη τα πάθη και οι παραγγελιές πληρώνονται -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Και εγω θέλω να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο μου κάθε μέρα, να κάνω πλατείες, να ανεβαίνω τα βουνά τέρμα, να ταξιδεύω κλπ, οπότε δεν το σκέφτομαι κάν να αποκτήσω πινακίδες ιστορικού κλπ.
Γιατί θέλω να κάνω το κέφι μου χωρίς φόβο, χωρίς εξαρτήσεις, και χωρίς νταβατζήδες (με την καλή και με την κακή έννοια) οπότε πληρώνω, γιατί τα λάθη τα πάθη και οι παραγγελιές πληρώνονταιετσι ακριβος εχουν τα πραγματα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ...να πουλησω τα 2 πινακιδατα μια και εχω 4 ιστορικα .οσο για τα λαστυχα πεστα αλλου με 140 εως 200 τα 4 13αρια κανε μοντελισμο κριμα τα αμαξι
-
Εντάξει , τουλάχιστον δεν κλαιγομαι να βγάλω πινακίδες.....
-
Αγαπητε Greek την καλυτερη πληροφορηση θα την λαβεις απο την ιδια την ΦΙΛΠΑ εφ'οσον θελεις καρτα FIVA.Μπες στο site της ΦΙΛΠΑ και παρτους τηλεφωνο,κλεισαι ραντεβου και πηγαινε να δουν το αυτοκινητο σου,εκει θα μαθεις αν βγαζει καρτα η οχι,μη ρωτας τον εναν η τον αλλον.
Αγαπητε κ.ΛΑΓΕ απο την στιγμη που εγραψες μεσα στο forum για λαθη του συλλογου μου,δημιουργωντας καποιες εντυπωσεις με την θεληση σου η χωρις, πρεπει να δικαιολογησης αυτο που εγραψες η να το ανακαλεσεις.Ιδιαιτερως θα μιλαγαμε αν αντι να γραψεις με επαιρνες τηλεφωνο,τωρα θα ανακαλεσεις και μετα ευχαριστως να μιλησουμε ιδιαιτερως.
Οσο σας επεισα για την 75 αλλο τοσο με πεισατε εσεις για το Corolla και επειδη γνωριζω τον Σακη (ιδιοκτητης)σας λεω οτι το αυτοκινητο ειναι του 86 και η 75 στη Ραφηνα ειναι του 85,εμενα δεν με χαλαει κανενα απο τα δυο.Αφου αυτοι οι ανθρωποι καταφεραν και εσωσαν δυο καλα αυτοκινητα που σχεδον κοντευουν να εξαφανιστουν καλα εκαναν και οι δυο φορεις που τους εδωσαν πινακιδες,απλα ελπιζω οτι δεν κανουν καθημερινη χρηση.
Κραξιμο θελει το SEAT που ειδα εχθες η το Masserati του 2003 που ειχε ιστορικες πινακιδες το 2005 η οποιο αλλο τετοιο βλεπουμε. κ.κ.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες