-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τελικά κλείσαμε για διακοπές στη Λευκάδα...
Θα πάμε με τον κολλητό μου και την κοπέλα του, η οποία τυχαίνει να είναι κολλητή της δικής μου
Βρήκαμε ένα ωραίο ξενοδοχείο, χωρίς πισίνες κτλ που το μεσημέρι γίνεται χαμός από παιδιά, κοντά στη χώρα, και όπως φαίνεται, αρκετά περιποιημένο... 90€ /βραδιά / δίκλινο...
http://www.florenahotel.gr/main-gr.htmΆντα βουρ για διακοπές μετά το λελεδόχαρτο!!!
Το ξενοδοχείο Florena βρίσκεται στον Επίσκοπο Νικιάνας στην ανατολική πλευρά της Λευκάδας
Ενώ οι καλύτερες παραλίες είναι δυτικά!!! Αλλά στην Νικιάνα έχει περισσότερο μπαμπα-μπουμπα!Φέτος εμείς μόνο **Χανιά **...
Υ.Γ. Πέρυσι ήμουν Λευκάδα, Χανιά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα πάμε με τον κολλητό μου και την κοπέλα του, **η οποία τυχαίνει να είναι κολλητή της δικής μου **:lol:
Βρήκαμε ένα ωραίο ξενοδοχείο, χωρίς πισίνες κτλ που το μεσημέρι γίνεται χαμός από παιδιά, κοντά στη χώρα, και όπως φαίνεται, αρκετά περιποιημένο... 90€ /βραδιά / δίκλινο...
http://www.florenahotel.gr/main-gr.htmΆντα βουρ για διακοπές μετά το λελεδόχαρτο!!!
Επειδή αυτό το έργο το έχω ξαναδεί, να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες διαφωνίες μεταξύ των ζευγαριών.
Γι' αυτό να είστε έτοιμοι να 'χωρίσετε' ως ζευγάρια περιστασιακά, δηλαδή να έχετε τρόπο να πάτε όπου κάνετε κέφι χωριστά, ακόμα και να μείνετε σε ξεχωριστά ξενοδοχεία αν σε κάποιο ζευγάρι δεν αρέσει για οποιονδήποτε λόγο αυτό που κλείσατε αρχικά.
Δεν είναι κακό, εφόσον υπάρξει πρόνοια να μη σέρνεται το ένα ζευγάρι πίσω από το άλλο, πχ γιατί υπάρχει μόνο ένα αυτοκίνητο.Τι μπορεί να πάει στραβά;
- το πρώτο το έγραψα (αποχώρηση από το ξενοδοχείο γιατί πχ κάποιος δεν ανέχεται το μέτριο πρωινό)
- να αισθάνεται κατάκοπο το ένα ζευγάρι και να μη μπορεί ν' ανέβει 1250 σκαλοπάτια στο παρατηρητήριο του Φον Πίπεν που γουστάρουν οι άλλοι γιατί έχει φοβερό ηλιοβασίλεμα
- να θέλει συναγρίδα το ένα ζεύγος και πιτόγυρα το άλλο
- να θέλει κλαμπάκι το ένα ζεύγος και χαλαρή κουβεντούλα στην ακροθαλασσιά το άλλο
- να θέλει γούτσου-γούτσου το ένα ζεύγος στο δωμάτιο και βολτούλα το άλλο
κλπ κλπ
Μια πιο προσεκτικη αναγνωση μπορει να ειναι αρκετη για να τα αποσυρεις
-
Από περιέργεια...
Ανκόνα-Μιλάνο-Νίκαια οδικώς τι λέει; Δρόμοι, χρόνος, μπεζίνα; Βγαίνει η διαδρομή ή θες και το Λούκι Λουκ να σε φυλάει από τους Ντάλτον; -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Θα πάμε με τον κολλητό μου και την κοπέλα του, **η οποία τυχαίνει να είναι κολλητή της δικής μου **:lol:
Επειδή αυτό το έργο το έχω ξαναδεί, να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες διαφωνίες μεταξύ των ζευγαριών.
Γι' αυτό να είστε έτοιμοι να 'χωρίσετε' ως ζευγάρια περιστασιακά, δηλαδή να έχετε τρόπο να πάτε όπου κάνετε κέφι χωριστά, ακόμα και να μείνετε σε ξεχωριστά ξενοδοχεία αν σε κάποιο ζευγάρι δεν αρέσει για οποιονδήποτε λόγο αυτό που κλείσατε αρχικά.
Δεν είναι κακό, εφόσον υπάρξει πρόνοια να μη σέρνεται το ένα ζευγάρι πίσω από το άλλο, πχ γιατί υπάρχει μόνο ένα αυτοκίνητο.Τι μπορεί να πάει στραβά;
- το πρώτο το έγραψα (αποχώρηση από το ξενοδοχείο γιατί πχ κάποιος δεν ανέχεται το μέτριο πρωινό)
- να αισθάνεται κατάκοπο το ένα ζευγάρι και να μη μπορεί ν' ανέβει 1250 σκαλοπάτια στο παρατηρητήριο του Φον Πίπεν που γουστάρουν οι άλλοι γιατί έχει φοβερό ηλιοβασίλεμα
- να θέλει συναγρίδα το ένα ζεύγος και πιτόγυρα το άλλο
- να θέλει κλαμπάκι το ένα ζεύγος και χαλαρή κουβεντούλα στην ακροθαλασσιά το άλλο
- να θέλει γούτσου-γούτσου το ένα ζεύγος στο δωμάτιο και βολτούλα το άλλο
κλπ κλπ
Μια πιο προσεκτικη αναγνωση μπορει να ειναι αρκετη για να τα αποσυρεις
Έχεις την εντύπωση ότι αυτό που έχεις κάνει bold αποκλείει τις διαφωνίες;;;
-
Θα πάμε με τον κολλητό μου και την κοπέλα του, η οποία τυχαίνει να είναι κολλητή της δικής μου
εμένα πάντως και τα 90 ευρώ πολλά μου φαίνονται για ένα τυπικό ξενοδοχειάκι σε ένα μέρος
εκτός κι αν είμαι τσίπης -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
εμένα πάντως και τα 90 ευρώ πολλά μου φαίνονται για ένα τυπικό ξενοδοχειάκι σε ένα μέρος
εκτός κι αν είμαι τσίπηςΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Στη Λυγιά πρόπερσι νοίκιασα με 40 ευρώ τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Φυσικά η Λυγιά δεν προσφέρεται για διασκέδαση ή μπάνιο αλλά η Λευκάδα είναι μικρή σχετικά και γυρίζεται πολύ άνετα με αυτοκίνητο.
Είναι σημαντικό ατού τα ζευγάρια να έχουν από ένα αυτοκίνητο, το βίωσα και ξέρω. Επίσης, να μην παραλείψετε να πάτε στο Μεγανήσι μια μονοήμερη. Το εισητήριο είναι φτηνό για το αυτοκίνητο και αξίζει γιατί έχει ερημικές παραλίες αν δε λυπάσαι το όχημα ή απλά αν είναι ψηλό και δε βρίσκει...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από περιέργεια...
Ανκόνα-Μιλάνο-Νίκαια οδικώς τι λέει; Δρόμοι, χρόνος, μπεζίνα; Βγαίνει η διαδρομή ή θες και το Λούκι Λουκ να σε φυλάει από τους Ντάλτον;Κοίτα εδώ
http://www.viamichelin.co.uk/
Ποιούς Ντάλτον;
Νίκαια Ιούλιο και Αύγουστο είναι σαν νησί τον δεκαπενταύγουστο...Να το έχεις υπόψιν αυτό -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
εκτός κι αν είμαι τσίπηςhahahahaha!
και εμένα πολλά μου φαίνονται, αλλά εφόσον αποφάσισαν στην παρέα, και εφόσον είναι high season, θα το υποστούμε... πχ σε 4* ξενοδοχείο, μέχρι 31/7 το 2κλινο κόστιζε 70€/ημ, και από 1/8 κόστιζε 108€/ημ
εκμετάλλευση... το καλό είναι ότι θα έχει πρωινό, οπότε θα αναγκαζόμαστε να ξυπνούμε νωρίς για να κάνουμε απόσβεση, θα τρώμε σχετικά νωρίς και (τσίπης mode on... ) θα ετοιμάζω κανένα σνακ για αργότερα... σκέφτομαι πως με την ακρίβεια που μας δέρνει, το πρωινό σε έναν φούρνο με καφέ κ κάτι extra θα κοστίζει ~7€ χ2=~15€, οπότε κάτι θα κερδίζουμε... -
για να πας απο λυγια στο πορτο κατσικι θες 1 ωρα με ταμαξι.
90 ευρω για δικλινο ειναι παρα πολλα λεφτα .
καλα θα κανετε να μην βιαζεστε να κλεισετε απο τωρα γιατι θα πεσουν οι τιμες. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
εκτός κι αν είμαι τσίπηςΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Στη Λυγιά πρόπερσι νοίκιασα με 40 ευρώ τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Φυσικά η Λυγιά δεν προσφέρεται για διασκέδαση ή μπάνιο αλλά η Λευκάδα είναι μικρή σχετικά και γυρίζεται πολύ άνετα με αυτοκίνητο.
Είναι σημαντικό ατού τα ζευγάρια να έχουν από ένα αυτοκίνητο, το βίωσα και ξέρω. Επίσης, να μην παραλείψετε να πάτε στο Μεγανήσι μια μονοήμερη. Το εισητήριο είναι φτηνό για το αυτοκίνητο και αξίζει γιατί έχει ερημικές παραλίες αν δε λυπάσαι το όχημα ή απλά αν είναι ψηλό και δε βρίσκει...
σκεφτόμαστε να πάμε με rav, αν κάτσει η φάση βέβαια... διαφορετικά με 2 golf... θα δούμε... το μόνο πρόβλημα είναι πως αν δεν έχω εγώ αυτοκίνητο, δε θα μπορούμε να πάμε κάπου για καμιά ωρίτσα, πχ κανένα ηλιοβασίλεμα, κτλ, ενώ ο κολλητός θα ξεκουράζεται... αλλά δεν χάλασε ο κόσμος...
-
8νκς mirage. Ντάλτον εννοώ πόσο ασφαλής είναι η διαδρομή. Ειδικά για την Ανκόνα έχω ακούσει διάφορα παράξενα.
-
Εγώ μια χαρά ήμουν Ανκόνα και Τοσκάνη. Βέβαια το βράδυ η αποσύνδεση τον πολλαπλασιαστή του αμαξιού μου ήταν στάνταρ.
-
εκτός κι αν είμαι τσίπηςhahahahaha!
και εμένα πολλά μου φαίνονται, αλλά εφόσον αποφάσισαν στην παρέα, και εφόσον είναι high season, θα το υποστούμε... πχ σε 4* ξενοδοχείο, μέχρι 31/7 το 2κλινο κόστιζε 70€/ημ, και από 1/8 κόστιζε 108€/ημ
εκμετάλλευση... το καλό είναι ότι θα έχει πρωινό, οπότε θα αναγκαζόμαστε να ξυπνούμε νωρίς για να κάνουμε απόσβεση, θα τρώμε σχετικά νωρίς και (τσίπης mode on... ) θα ετοιμάζω κανένα σνακ για αργότερα... σκέφτομαι πως με την ακρίβεια που μας δέρνει, το πρωινό σε έναν φούρνο με καφέ κ κάτι extra θα κοστίζει ~7€ χ2=~15€, οπότε κάτι θα κερδίζουμε...βέβαια η αναζήτηση εκεί γύρω μου βγάζει... ίσως αργότερα υπάρξουν προσφορές, όμως επειδή ψάχνουμε για 2 2κλινα, δύσκολα θα βρούμε σε ίδιο ξενοδοχείο...
-
Φίλε μου αν έχει το μισό κόσμο από πέρσι μόνο με μηχανάκι. Ειδικά σε Πόρτο Κατσίκι κτλ για να παρκάρεις πρέπει να έχει το Θεό μπάρμπα. Εγώ για να κάνω στο Νυδρί μια απόσταση 400 μ έκανα 45 λεπτά.
-
8νκς mirage. Ντάλτον εννοώ πόσο ασφαλής είναι η διαδρομή. Ειδικά για την Ανκόνα έχω ακούσει διάφορα παράξενα.Το πόσο ασφαλής είναι μια διαδρομή φαντάζομαι κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Έχω περάσει 4 φορές από Αγκόνα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια, οι πόρτες ήταν πάντα κλειδωμένες,κυρίως λόγω όσων ακούγονται για Ιταλία. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αισθάνθηκα ανασφαλής, προσέχοντας πάντα ό,τι προσέχω έτσι κι αλλιώς στην Αθήνα (π.χ. να μην αφήνω πράγματα στο αυτοκίνητο σε κοινή θέα και άλλα αυτονόητα).
Πέρσι το καλοκαίρι έκανα τη διαδρομή Αγκόνα-Νίκαια, με ενδιάμεσες στάσεις Σιένα και 5terre (αποφεύγοντας την autostrada) και ήταν απίθανα. Αντιθέτως μέσω Μιλάνου είναι βαρετά (όπως κάθε ΕΟ πλην της Autobahn ). -
8νκς mirage. Ντάλτον εννοώ πόσο ασφαλής είναι η διαδρομή. Ειδικά για την Ανκόνα έχω ακούσει διάφορα παράξενα.Λιμάνι, είναι θα είναι και λίγο παράξενο. Δεν ξέρω βέβαια τι έχεις ακούσει αλλά μια χαρά είναι. Αν θές φτηνό σχετικά αλλά απολύτως βασικό ξενοδοχείο στην Antibes πές μου. Ποστάρω από το δωμάτιο του αυτή την στιγμή Πάντως για κατακαλόκαιρο δεν την συνιστώ την περιοχή. Αντίθετα Ιούνιο και Σεπτέμβριο είναι πολύ πιο ήσυχα και σαφώς καλύτερα. Υπόψιν οτι οι παραλίες μας σε γενικές γραμμές είναι κλάσεις ανώτερες
-
Λεγαμε για διακοπες στην Κεφαλονια αλλα μετα κοιταγαμε τα εισητηρια με την Ολυμπιακη και βγηκανε σχεδον 800 ευρω για τρια ατομα αλερετουρ(Αθηνα Κεφαλονια).
Οποτε σκεφτηκα θα το κανουμε σε στυλ γραφικο θα παρουμε το ΚΤΕΛ. Αθηνα Κυληνη και μετα Φερυ μεχρι το Ληξουρι.
Απο την αλλη μερια δεν ειμαι και σιγουρος ισως να τα πληρωσω για να φτασουμε γρηγορα.Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Λεγαμε για διακοπες στην Κεφαλονια αλλα μετα κοιταγαμε τα εισητηρια με την Ολυμπιακη και βγηκανε σχεδον 800 ευρω για τρια ατομα αλερετουρ(Αθηνα Κεφαλονια).Οποτε σκεφτηκα θα το κανουμε σε στυλ γραφικο θα παρουμε το ΚΤΕΛ. Αθηνα Κυληνη και μετα Φερυ μεχρι το Ληξουρι.
Απο την αλλη μερια δεν ειμαι και σιγουρος ισως να τα πληρωσω για να φτασουμε γρηγορα.Νικος
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
8νκς mirage. Ντάλτον εννοώ πόσο ασφαλής είναι η διαδρομή. Ειδικά για την Ανκόνα έχω ακούσει διάφορα παράξενα.
Το πόσο ασφαλής είναι μια διαδρομή φαντάζομαι κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Έχω περάσει 4 φορές από Αγκόνα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια, οι πόρτες ήταν πάντα κλειδωμένες,κυρίως λόγω όσων ακούγονται για Ιταλία. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αισθάνθηκα ανασφαλής, προσέχοντας πάντα ό,τι προσέχω έτσι κι αλλιώς στην Αθήνα (π.χ. να μην αφήνω πράγματα στο αυτοκίνητο σε κοινή θέα και άλλα αυτονόητα).
Πέρσι το καλοκαίρι έκανα τη διαδρομή Αγκόνα-Νίκαια, με ενδιάμεσες στάσεις Σιένα και 5terre (αποφεύγοντας την autostrada) και ήταν απίθανα. Αντιθέτως μέσω Μιλάνου είναι βαρετά (όπως κάθε ΕΟ πλην της Autobahn ).Ανκόνα που έφαγα τα νιάτα μου και καλά ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα και ούτε η κοπέλα μου που ήταν εκεί 10 χρόνια αντιμετώπισε κάτι...
Cinqueterre όλα τα λεφτά αλλά μα τα χάλασε ο καιρός οπότε έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς...
ΥΓ Μια βόλτα κι από Modena για ένα φιλετάκι με Aceto Balsamico συνιστάτε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λεγαμε για διακοπες στην Κεφαλονια αλλα μετα κοιταγαμε τα εισητηρια με την Ολυμπιακη και βγηκανε σχεδον 800 ευρω για τρια ατομα αλερετουρ(Αθηνα Κεφαλονια).
Οποτε σκεφτηκα θα το κανουμε σε στυλ γραφικο θα παρουμε το ΚΤΕΛ. Αθηνα Κυληνη και μετα Φερυ μεχρι το Ληξουρι.
Ευχαριστω.
Για να νοικιασω και να το οδηγησω Αθηνα- Κεφαλονια και ταναπαλιν;
Το σκεφτηκα αλλα θελω να το αποφυγω.
Βαριεμαι να οδηγαω, να το βαζω στο φερυ κτλ κτλ... πηγαινελα..
Μονο σε τελευταια φαση.Ιδωμεν.
Νικος
Διακοπες 2010/2011