Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τελικά κλείσαμε για διακοπές στη Λευκάδα...
Θα πάμε με τον κολλητό μου και την κοπέλα του, η οποία τυχαίνει να είναι κολλητή της δικής μου
Βρήκαμε ένα ωραίο ξενοδοχείο, χωρίς πισίνες κτλ που το μεσημέρι γίνεται χαμός από παιδιά, κοντά στη χώρα, και όπως φαίνεται, αρκετά περιποιημένο... 90€ /βραδιά / δίκλινο...
http://www.florenahotel.gr/main-gr.htm
Άντα βουρ για διακοπές μετά το λελεδόχαρτο!!!
εμένα πάντως και τα 90 ευρώ πολλά μου φαίνονται για ένα τυπικό ξενοδοχειάκι σε ένα μέρος
εκτός κι αν είμαι τσίπης
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Στη Λυγιά πρόπερσι νοίκιασα με 40 ευρώ τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Φυσικά η Λυγιά δεν προσφέρεται για διασκέδαση ή μπάνιο αλλά η Λευκάδα είναι μικρή σχετικά και γυρίζεται πολύ άνετα με αυτοκίνητο.
Είναι σημαντικό ατού τα ζευγάρια να έχουν από ένα αυτοκίνητο, το βίωσα και ξέρω. Επίσης, να μην παραλείψετε να πάτε στο Μεγανήσι μια μονοήμερη. Το εισητήριο είναι φτηνό για το αυτοκίνητο και αξίζει γιατί έχει ερημικές παραλίες αν δε λυπάσαι το όχημα ή απλά αν είναι ψηλό και δε βρίσκει...
σκεφτόμαστε να πάμε με rav, αν κάτσει η φάση βέβαια... διαφορετικά με 2 golf... θα δούμε... το μόνο πρόβλημα είναι πως αν δεν έχω εγώ αυτοκίνητο, δε θα μπορούμε να πάμε κάπου για καμιά ωρίτσα, πχ κανένα ηλιοβασίλεμα, κτλ, ενώ ο κολλητός θα ξεκουράζεται... αλλά δεν χάλασε ο κόσμος...