-
μεγεια !
-
Ευχαριστώ
-
Και κάτι ακόμα αυτός ο εξωτερικός είναι καλός για τα λεφτά του ή προτείνετε κανέναν άλλο;
-
Αυτόν έχω χωρίς τη βάση. Χτυπά τον. Καλός είναι !
-
Ξανα-ματα-ευχαριστώ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μωρε καλα εισαι, αλλα ειναι πολλα τα λεφταειπαμε το 800αρι το θες για να φτιαξεις ενα αξιοπρεπες μηχανημα (μαζι με τη gpu) , μονο κουτι και 1000+ αν θες να τα φτιαξεις ολα απο την αρχη
κι εγω ειχα δωσει κανα 580αρι προσφατα που αλλαξα το pc μου, κρατωντας ομως ιδιο κουτι , οθονη, καρτα, ποντικια , ηχεια..
ειναι ακριβο σπορ..
αλλα πιο φθηνο απο τα αυτοκινητα
και θα παρεις πολυ καλο μηχανημα που θα κρατησει
Ναι μακαρι να κρατησει οσο αυτο. Αυτο εχει φαει κατι κλοτσιδια αστα να πανε. Ουτε για μπαλα να το ειχα. Τωρα αμα βρω δουλεια το καλοκαιρι θα αγορασω και μια αξιοπρεπη καρτα γραφικων και μια οθονη.Ελπιζω να εχει η motherboard τις παλιες εξοδους για πληκτρολογιο και ποντικι επειδη ετσι τα εχω συνδεδεμενα σε αυτο δε θελω να πιανω usb.Επισης καλοδιωσεις και αυτα θα τα εχω ετοιμα θα ειναι μαζι με το πραμα δηλαδη? Επισης neon θα μπορεσω να βρω?Εχω φαει το ιντερνετ και δεν εχω βρει σε καποιο μαγαζι στην Ελλαδα.
-
ακου καρντασι....
επειδη πολλα αλλαζουν , ΟΤΑΝ εθρει η αποφραδα εκεινη στιγμη που θα πεις : παιδες αυριο αγοραζω pc θα ερθεις και θα παρεις ΤΟΤΕ γνωμες...
τα γεγονοτα αλλαζουν απο μερα σε μερα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ακου καρντασι....επειδη πολλα αλλαζουν , ΟΤΑΝ εθρει η αποφραδα εκεινη στιγμη που θα πεις : παιδες αυριο αγοραζω pc θα ερθεις και θα παρεις ΤΟΤΕ γνωμες...
Και οι παραλαβές στις αποθήκες σας
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ακου καρντασι....
επειδη πολλα αλλαζουν , ΟΤΑΝ εθρει η αποφραδα εκεινη στιγμη που θα πεις : παιδες αυριο αγοραζω pc θα ερθεις και θα παρεις ΤΟΤΕ γνωμες...
Και οι παραλαβές στις αποθήκες σας
που ειναι αυτοι οι μοδερατορες οταν τους χρειαζεσαι;;;
κατσε να παρω τον ντινο τηλεφωνο...
-
Ρε παιδια απλα να μαθω γυρω γυρω ποσα λεφτα ειναι ποια πραγματα ειναι και αυτα.Δεν εχω την ανεση να τα σκασω πρεπει να δουλεψω καναν μηνα σιγουρα για να τα βγαλω.Δε θελω να βαλει παλι ο πατερας μου το χερι στη τσεπη. Ειπαμε θα μου παρει λαπτοπ και αμαξι του χρονου αλλα οχι και το pc.
-
Το laptop ανεβάζει θερμοκρασία επεξεργαστή ως και 100 βαθμούς όταν ζορίζεται.
Τι να κάνω;
Να του βάλω βάση να δροσίζεται;
Ή να το ανοίξω, να βγάλω τον ανεμιστήρα, να του βάλω arctic silver και να καθαρίσω τυχόν σκόνες (3ετίας); -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το laptop ανεβάζει θερμοκρασία επεξεργαστή ως και 100 βαθμούς όταν ζορίζεται.Τι να κάνω;
Ή να το ανοίξω, να βγάλω τον ανεμιστήρα, να του βάλω arctic silver και να καθαρίσω τυχόν σκόνες (3ετίας);Και τα δύο το δεύτερο οπωσδήποτε!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το laptop ανεβάζει θερμοκρασία επεξεργαστή ως και 100 βαθμούς όταν ζορίζεται.Τι να κάνω;
Ή να το ανοίξω, να βγάλω τον ανεμιστήρα, να του βάλω arctic silver και να καθαρίσω τυχόν σκόνες (3ετίας);Βάση με ανεμιστηράκι είναι must (και πάμφτηνο). Και για την ψύξη, και για την εργονομία (είναι πολύ χαμηλά τα monitor -ή πολύ ψηλά το keyb )
Και κανά service-ξεσκόνισμα είναι πάντα καλή ιδέα για laptop
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ή να το ανοίξω, να βγάλω τον ανεμιστήρα, να του βάλω arctic silver και να καθαρίσω τυχόν σκόνες (3ετίας);Επειδή δεν είναι και στην πρώτη νιότη του, κοίταξε πρώτα για τυχόν δυσλειτουργία του ανεμιστήρα. Τα κινούμενα μέρη είναι συνήθως και τα πιο ευπαθή. Αφουγκράσου για τυχόν ασυνήθιστους θορύβους, συνήθως περιοδικούς. Μετά βλέπεις.
-
Ωραία, θα θυμηθώ τα παλιά με τα κατσαβίδια, τα οινοπνεύματα και τις σιλικόνες.
Κι αν αποτύχει η εγχείρηση; Ε, θα ταφεί με τιμές.
-
Επανερχομαι με νεες μετρησεις του intel burn test
Εκει που λεει times to run εβαλα 4max θεμοκρασιες των core 49βαθμους
max θερμοκρασια καρτας γραφικων 46 βαθμους
Ανεμιστηρες γυριζανε με 4700 rpmΥποψιν οτι δεν εχω βαλει αλλη ψυκτρα
Το κουτι εχει 3 ανεμιστηρες συνολο -
να σου πω με τετοιο πραγμα ερχεται ο επεξεργαστης?

-
ή μαλλον με τετοιο?

γιατι αλλιως δεν εξηγουνται τοσο καλες θερμοκρασιες με στοκ ψυκτρα σε αυτο το τεστ -
με την δευτερη φωτο
-
λεω κι εγω , νομιζα οτι θα ειχες καμια απο αυτες τις ξεφτιλες που ειχε και η δικη μου

αλλα με τοσο μεταλλο οκ βγαζει νοημα
ειναι ζητημα αν σε πραγματικη χρηση θα δεις πανω απο 40 , αυτο το τεστ ειναι εξωφρενικο ουτε στο χειροτερο καυσωνα με τιγκα σκονη δε θα δεις 50
αν θες να δεις μεχρι πού παει η καρτα γραφικων υπαρχουν σχετικα προγραμματα ( το intel burn test ζοριζει μονο cpu και μνημες) , αλλα δεν τη κοβω να πιανει ανησυχητικα νουμερα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]