-
Ο χρήστης alexmk2 έγραψε:
Γεια σε ολους ειμαι καινουριος στο φορουμ και εχω ενα peugeot 404 σε πολυ καλη κατασταση αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα δεν φερνει βενζινη μπροστα στη μηχανη δεν ξερω γιατι...μηπως εχει κανενας παρομοιο προβλημα ή γνωριζει πως να το λυσω?? ευχαριστωΛογικα η τρομπα ειναι κι αν δεν την εχουν αλλαξει με ηλεκτρικη φοραει μηχανικη
-
ευχαριστω πολυ θα το ψαξω και θα σας ενημερωσω :
-
Ο λαγός μπήκε στη φωλιά. Μετά ενα χρόνο κατάφερα και έφερα το αυτοκίνητο στο χώρο μου. Χμμμμμ.....είχε πολλά πράγματα επάνω και δε φαινόταν οτι απο κάτω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
Δε πειράζει όμως. Θα είναι το project προκληση για τα γεραματα μου, αν και ο συνεργατης μου φανοποιός επειμένει οτι μόνο του σπανου τα γένια δε γινονται. Μεγάλος πόνος λέμεΑυτα ειναι καποια απο τα πραγματα που ηταν πανω στο αυτοκινητο. Σιγα σιγα θα τα φωτογραφισω ολα και θα τα ανεβασω μηπως και χρειαζεται καποιος κατι
Για την ωρα ριξτε μια ματια εδω
viewtopic.php?f=16&t=44017
-
Ωχ μου πιάστηκε η ψυχή! Χαρά στο κουράγιο σου!
-
Στειλε μου ΡΜ με στοιχει γαι να σου στειλω τους προφυλακτηρες αν ακομα τους θελεις. Μαλλον με το ΚΤΕΛ ομως.
-
Αυτο που θα βοηθουσε ειναι μια λιστα με ανταλλακτικα 404 σειρας που ταιριαζουν στο cabrio απο λαμαρινες, χρωμια, λαστιχα-τσιμουχες.
Για τα μηχανικα δε νομιζω οτι υπαρχει προβλημα . Ο κινητηρας ,χμμμμμ.... ειναι ενα θεμα και μαλλον θα συμφωνησω με τον Θανο μιας και θα ηθελα το αυτοκινητο για καθημερινη χρηση οποτε κατι πιο συγχρονο = πιο ασφαλες και αξιοπιστο. Οσο για την αυθεντικοτητα ......μαλλον θα συμβιβαστω μιας και ειμαι υπερ ενος 100% original σχηματος
Εινια ομως ακομη μακρια αυτη η ωρα.
Επειγει η λιστα που προανεφερα.. -
Ελπίζω και εύχομαι να σου κάνει αυτό για αρχή (φτάνει να περιλαμβάνει και το cabriolet), είναι το εγχειρίδιο με τους κωδικούς των ανταλλακτικών (Ersatzteilkatalog ή αλλιώς Spare parts katalog)
http://www.franzose.de/de/Peugeot/404/E ... /ANR78155/Αυτό είναι το εγχειρίδιο για την συντήρηση (Werkstatthandbuch ή αλλιώς Workshop manual).
http://www.franzose.de/de/Peugeot/404/W ... /ANR78141/Το καλό είναι πως είναι διαθέσιμα και τα δύο, το κακό είναι πως είναι στα γερμανικά! Αν δεν βρουν κάτι καλύτερο τα γαλλόφωνα παιδιά, καλή αρχή και καλό κουράγιο!
-
Ο σκοπος μου ηταν να πληροφορησω τον ιδιοκτητη οτι εχει επιλογες.
Φιλικα παντα
Θανος Καρυδας
Θανο και παλι ευχαριστω. Λοιπον ξεκινω οποτε καθε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη.
-
Ο χρήστης fulvia_corsa έγραψε:
Ο λαγός μπήκε στη φωλιά. Μετά ενα χρόνο κατάφερα και έφερα το αυτοκίνητο στο χώρο μου. Χμμμμμ.....είχε πολλά πράγματα επάνω και δε φαινόταν οτι απο κάτω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
Δε πειράζει όμως. Θα είναι το project προκληση για τα γεραματα μου, αν και ο συνεργατης μου φανοποιός επειμένει οτι μόνο του σπανου τα γένια δε γινονται. Μεγάλος πόνος λέμεΑυτα ειναι καποια απο τα πραγματα που ηταν πανω στο αυτοκινητο. Σιγα σιγα θα τα φωτογραφισω ολα και θα τα ανεβασω μηπως και χρειαζεται καποιος κατι
Για την ωρα ριξτε μια ματια εδω
viewtopic.php?f=16&t=44017
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μήπως βρισκόταν στο Άργος ; γιατί κουβαλάει μεγάλη ιστορία πάνω του...
-
Στο Αργος ηταν, το εχει γραψει ο ανθρωπος σε αλλο τοπικ.
-
Ο χρήστης ntinos pip έγραψε:
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μήπως βρισκόταν στο Άργος ; γιατί κουβαλάει μεγάλη ιστορία πάνω του...
Με ενδιαφερει να μαθω την ιστορια του. Ο πωλητης μου ειπε οτι το ειχε ενας μπουζουξης. Οταν το καθαριζα βρηκα και κατι φωτογραφιες εποχης ξανθο μαλι μπουκλα και πουκαμισο με τεραστιες βατες καθως και καρτες απο ενα κεντρο στο Μικρολιμανο ''Βραχος κατι...
-
Με ενδιαφερει να μαθω την ιστορια του. Ο πωλητης μου ειπε οτι το ειχε ενας μπουζουξης. Οταν το καθαριζα βρηκα και κατι φωτογραφιες εποχης ξανθο μαλι μπουκλα και πουκαμισο με τεραστιες βατες καθως και καρτες απο ενα κεντρο στο Μικρολιμανο ''Βραχος κατι...
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρίν χρόνια το είχε παρατήσει ο ιδιοκτήτης του τραγουδιστής ή ηθοποιός στο Άργος γιατί είχε ένα πρόβλημα και δεν το αναζήτησε μέχρι σήμερα .Λένε ότι ήταν και σε ταινία το ίδιο αυτοκίνητο και ότι φοράει μηχανή από Πεζώ 403(λίγο δύσκολο να βρεθούν ανταλακτικά από τέτοιο αμάξι) αν και πρέπει να είνα 404 κάμπριο.
Καλό κουράγιο για την ανακατασκευή που θα κάνεις... -
Eνα κόκκινο ίδιο, κουφάρι χωρίς μηχανικά αλλά και χωρίς πολλά σάπια...είναι πεταμένο στον Άσσο Κορινθίας
-
Γεια χαρα σε όλους. Εχω ενα peugeot 204 (ειχα ρωτήσει και σε αλλο topic αλλα ρωτάω και σας σαν πιο εξειδικευμένοι στο είδος) και θέλω να του ξεκινήσω ανακατασκευή αλλα μου λείπουν κάποια ανταλακτικά πίσω φώτα και μπρόστα τα μικρά, λάστιχα απο παρ-μπριζ και πόρτες και οτι αλλο προκύψει. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
fulvia_corsa επιτέλους ένα αμάξι που είναι εξίσου σάπιο με το Kapitan μου.
Ελπίζω να τα καταφέρεις.
Με ενδιαφέρει να μαθαίνω νέα του, μιας και φαίνεται ενδιαφέρουσα ανακατασκευή. -
Αυτο που θα βοηθουσε ειναι μια λιστα με ανταλλακτικα 404 σειρας που ταιριαζουν στο cabrio απο λαμαρινες, χρωμια, λαστιχα-τσιμουχες.Δεν ταιριάζει τίποτε παρά μόνο τα εμπρός φανάρια και ίσως οι θόλοι και κάποια τμήματα του πατώματος.
Υπ' όψιν, το συγκεκριμένο είναι 1ης σειράς, με τα στρογγυλά φλας εμπρός, και αρκετά διακοσμητικά απο τα μεταγενέστερα Cabriolet αν και ταιριάζουν δεν θα είναι σωστά.
Το μοτέρ του 403 δε νομίζω να χωράει στο 404.
-
Εντάξει δεν ειναι κάτι , λίγο γυαλισμα με κερί και θα είναι σαν καινουργιο......
Καλό κουράγιο , και προπάντων υπομονή ..
-
kalimera eimai kainourios sto site kai molis eida aytin tin selida me ta peugeot xetrelathika! exo ena peugeot 304 kai eftase i ora pou tha to vapso! tha ithela na mou pite ti gnomi sas ean axizi na vafti kai na ginei antika kai genikotera oti exete na pite gia to sigekrimeno montelo!!!
mia photo apo to peugeot
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
kalimera eimai kainourios sto site kai molis eida aytin tin selida me ta peugeot xetrelathika! exo ena peugeot 304 kai eftase i ora pou tha to vapso! tha ithela na mou pite ti gnomi sas ean axizi na vafti kai na ginei antika kai genikotera oti exete na pite gia to sigekrimeno montelo!!!mia photo apo to peugeot
Καλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες καθως τα greeklish απαγορευονται απο τον κανονισμο του φορουμ [mod]
-
Εχω και εγω ενα 304. Του περασα επανω αλλη μηχανη και σκεφτομαι και εγω να το βαψω.Πες σου σε παρακαλω τι λαστιχα φορας και τι διασταση?
Classic Peugeot Forum