-
καλησπερα παιδια..
θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με τα μοντελα της MG και συγκεκριμενα για το ZR του 2003-2004-2005..
1)γνωριζετε αν ειναι καλα,αν αξιζουν??
2)μηχανικα πως τα πανε,θελουν συχνα συνεργειο??
3)θα ηθελα να ρωτησω επισης αν ειναι ακριβα τα ανταλλακτικα τους..οσοι εχουν προσωπικες εμπειριες απο αυτα τα αυτοκινητα ας μου πουν την εμπειρια τους και γενικα οποιος ξερει ας με διαφωτισει σχετικα με τα μοντελα αυτα!!
Ευχαριστω!! Θανος -
καλησπερα παιδια..
θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με τα μοντελα της MG και συγκεκριμενα για το ZR του 2003-2004-2005..
3)θα ηθελα να ρωτησω επισης αν ειναι ακριβα τα ανταλλακτικα τους..οσοι εχουν προσωπικες εμπειριες απο αυτα τα αυτοκινητα ας μου πουν την εμπειρια τους και γενικα οποιος ξερει ας με διαφωτισει σχετικα με τα μοντελα αυτα!!
Ευχαριστω!! Θανος -
καλησπερα παιδια..
Ευχαριστω!! Θανος -
Αληθεια ειναι οτι πας να μπλεξεις ολιγον τι..Κατοχος δεν ειμαι ουτε καν εχω καποιον φιλο ή γνωστο..
Ωστοσο υποστηριξη απο ανταλλακτικα δεν πολυ υπαρχει με τη rover να εχει κατεβασεο ρολα οριστικα πια.
Επισης ειχαν θεμα τη φλατζα ,το οποιο ομως δε ξερω αν διορθωθηκε στη γενια που λες καθως ειναι τα τελευταια..Ας μας βοηθησει κανεις αλλος..Ουτε για πλακα απο εμενα παντως..Θα το παντρευτεις και εκτος αυτου δεν ειναι και κανα αμαξι που να ξεχωριζε..
-
Όντας κάτοχος Land Rover σου λέω μακρυά απο Rover!!!
-
Τι μου θυμισες τωρα... εφηβικος ερωτας το συγκεκριμενο
Λοιπον, οπως ξερεις η εταιρεια εχει κλεισει και αγοραστει απο κινεζους. Αντιπροσωπεια λοιπον δεν υπαρχει, οποτε για τη συντηρηση του αυτοκινητου δε μπορεις να ξερεις και πολλα και φυσικα αν υπαρχει βιβλιο σερβις απο συνεργεια, ποτε δε θα εισαι σιγουρος αν τα στοιχεια θα ειναι αληθη. Το ψαχνεις βεβαια οσο δν παει, αλλα ετσι κι αλλιως να ξερεις οτι μπορει κατι να σου βγαλει γι'αυτο να εισαι προετοιμασμενος. Επισης πρεπει να βρεις καποιο μηχανικο που να ασχολειται με ροβερ οποτε να ξερει τις αδυναμιες του αλλα και για να σου βρισκει ανταλλακτικα γιατι οπως ειπαμε, original δεν υπαρχουν. Με ολα αυτα τα αρνητικα, καταλαβαινεις οτι την τιμη την πας σε... αστρονομικα (χαμηλα) επιπεδα ακομα και για το 1.8. Κυκλοφορουν βεβαια πολλα καγκουρεμενα, καλο ειναι να τα αποφυγεις.Κατα τη γνωμη μου, αν το γουσταρεις πραγματικα το αυτοκινητο, ξερεις τι παιρνεις και εισαι προετοιμασμενος για ολα, χτυπα το!!
Αν παλι θες απλα ενα hot hatch για να κανεις τη δουλεια σου κ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, καλυτερα να πας σε κατι αλλο. -
Δεν αξιζει πλεον η αγορα ενος rover χρονολογιας 2000 και μετα καθως η Honda επαψε να βαζει το χερακι της στα μοτερ και εμφανιστικαν προβληματα φλαντσας μετα το 80.000χλμ.Βεβαια εχει βγει ενα σετ φλαντσων αλλα δεν ξερω απο ποια εταιρια,αν τελικα βγηκε καλο και ποσο κοστιζει.Περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να σου βγει αξιοπιστο ενα 216 του ''98 με 160000χλμ παρα ενα ZR του ''04 με 60.000χλμ.
-
Τα 1,8 μεταβλητου χρονισμου ηταν της ροβερ δηλαδη???
-
Σαν 200άρη ή 25άρη που το ήξερα απο την Rover ήταν τότε απο τα δυνατότερα μηχανικά σύνολα και ιδιαίτερα συμπαθητικό αισθητικά. Παρολίγο να βρεθεί στην οικογένεια και ένα Streetwise αλλά απορρίφθηκε τότε λόγω ακριβού aftersales και μη ύπαρξης εξουσιοδοτημένου συνεργείου στο τόπο κατοικίας.
Δεν βρίσκω κανένα λόγο να προβεί κάποιος τωρα στην αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου εκτός αν έχει σχέσεις με Κινα για να προμηθευεται ανταλλακτικά ή το θέλει για ... συλλεκτικό! -
εγω απλα εψαχνα στο car.gr και ειδα μερικα MG που μου τραβηξαν την προσοχη..
ενα με 4.750ευρω και συζητησιμη ενα με 5.500 και παρομοιες τιμες που με λιγα παζαρια σιγουρα θα κατεβουν..
αλλα εδω ακουω για πολλα προβληματα...
και μαρεσε (τουλαχιστον απο εξωτερικη εμφανιση)..
οσο για να κανω καποια αλλη αγορα δεν ξερω τι ακριβως μπορω να βρω με αυτα τα χρηματα που να αξιζει γιατι δεν μπορω να διαθεσω παραπανω...
σκαλωσα τωρα
(Παρεπιπτωντος εκανα μια αναζητηση στο google και υπαρχουν πολλα μαγαζια που κανουν εισαγωγες ανταλλακτικα MG και καινουρια και μεταχειρισμενα) -
Ο χρήστης ThanosG7 έγραψε:
ενα με 4.750ευρω και συζητησιμη ενα με 5.500 και παρομοιες τιμες που με λιγα παζαρια σιγουρα θα κατεβουν..Για 1.4 μιλάμε?
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
ενα με 4.750ευρω και συζητησιμη ενα με 5.500 και παρομοιες τιμες που με λιγα παζαρια σιγουρα θα κατεβουν..Για 1.4 μιλάμε?
Ναι για να μπορω και να το πληρωνω!!
-
Θα κοπανάει αρκετά πάντως. Και θα κάνει θόρυβο...
Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι το εξής : κοιτώντας τα 2 τεστ ( http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=308&article=8288 και http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=324&article=9175 ) φαίνεται ότι είναι πιο γρήγορο το απλό από το βελτιωμένο... -
ο θορυβος μαρεσει ειμαι κ λιγο καγκουρακος
εννοεις οτι θα καιει αρκετα??
οσο για το αλλο που μου ειπες δεν ξερω τι παιζει,διαφερουν τα μοντελα παντως που μου εδειξες..
εγω λεω για το πρωτο που εχει μια κατοσταρα αλογα.. -
Ξέρεις πόσο θα σου ζητήσουν στο συνεργείο για την φλάντζα?
Το συγκεκριμένο 'φθηνό' θα το πληρώσεις 'ακριβά'. Μακρυά και αγαπημένοι... -
[quote='xenos']Ξέρεις πόσο θα σου ζητήσουν στο συνεργείο για την φλάντζα?
Το συγκεκριμένο 'φθηνό' θα το πληρώσεις 'ακριβά'. Μακρυά και αγαπημένοι... [/quoteεχεις καποια πληροφορια πανω σε αυτο φιλε μου η καποια εμπειρια??
-
Επίσης, μην κοιτάς μόνο την τιμή σε ένα μεταχειρισμένο και σκέφτεσαι πως θα τα δώσεις αυτά και είσαι οκ. Αν χρειάζεται ενδεχομένως λάστιχα, αμορτισέρ, κανένα σέρβις και ίσως δίσκο, το χιλιάρικο και βάλε το έφτασες άνετα....
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Επίσης, μην κοιτάς μόνο την τιμή σε ένα μεταχειρισμένο και σκέφτεσαι πως θα τα δώσεις αυτά και είσαι οκ. Αν χρειάζεται ενδεχομένως λάστιχα, αμορτισέρ, κανένα σέρβις και ίσως δίσκο, το χιλιάρικο και βάλε το έφτασες άνετα....ειναι απο προσφατο σερβις και αλλαγμενα ολα σαν καινουριο για να το πουλησει..
αλλα εγω εννοειται οτι θα παω με μηχανικο αν αποφασισω να το παρω.. -
Ο χρήστης ThanosG7 έγραψε:
εχεις καποια πληροφορια πανω σε αυτο φιλε μου η καποια εμπειρια??
Ρόβερ παρόμοια γνωρίζω από κατόχους, τουλάχιστον 6. Όλα το ίδιο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
εχεις καποια πληροφορια πανω σε αυτο φιλε μου η καποια εμπειρια??
Ρόβερ παρόμοια γνωρίζω από κατόχους, τουλάχιστον 6. Όλα το ίδιο.
κριμα και μου αρεσε πολυ σαν αυτοκινητο...
οριστε οι αγγελιες που με ενδιεφεραν να τις τσεκαρετε κ να μου πειτε:http://www.car.gr/classifieds/cars/view/671568/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/683734/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/156667/
MG ZR