-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Απλά εκπληκτική. Επιτέλους η BMW ξαναποκτά σοβαρή και ταυτόχρονα ελκυστική μάσκα μετά τις εκκεντρικότητες του Bungle που και ο πιο βαμμένος BMWδάκια ήθελε λίγο χρόνο να τις συνηθίσει.
Μόνο η ζάντα δεν μου αρέσει. Είναι σαν να ξεφλούδισε...+1 ... αν είναι αληθινή! Αν δεν είναι ... έτσι να την φτιάξουν!
Η ζάντα απαίσια μόνο! -
Φαίνεται ότι είναι photoshop από:
- Έχει και φλας και πλαϊνά νεφρά στα φτερά
- Έχει πολύ λεπτό τιμόνι, τα Μ τιμόνια είναι χοντρά
- Οι ζάντες έχουν μια περίεργη γυαλάδα επάνω που δε συνάδει με το υπόλοιπο φως
Οι ζάντες θα είναι διαφορετικές αλλά η μάσκα σχεδόν έτσι. Φαίνεται από τα spy shots.
-
Η 5άρα του Bangle ήταν σαφώς πιο εντυπωσιακή, νομίζω αν την βάλουμε δίπλα στην καινούρια, θα δείχνει η νέα σαν φτωχός συγγενής...
Απλά, παραήταν προχώ το σχέδιο για να το χωνέψουν οι περισσότεροι αγοραστές της κατηγορίας...
Με μια ωραία ζαντούλα και σε σωστό χρώμα έδειχνε απίστευτη!
Αν ποτέ μου βάλουν...το μαχαίρι στο λαιμό για 'οικογενειακή κούρσα' κάτι τέτοιο θα ψάξω μετάχειρο... -
Ένα ΠΟΛΥ καλό rendering:
-
Λόγω χρώματος ε?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Λόγω χρώματος ε?Εννοείται
-
Αυτό γιατί είναι στα μελλοντικα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό γιατί είναι στα μελλοντικα;Μαλλον ειναι τοσο ακριβη που μονο μελλοντικα θα μπορεσεις να την παρεις..
-
Όλο το φόρουμ εδώ θα πρέπει να μεταφερθεί τότε...
-
-
-
βιντεο απο το crash test , ακλονητο αμαξωμα !!! ουτε οι καθρεφτες δεν κουνιουνται απο την προσκρουση , επεισης δειτε στο 1:19 τα φωτα
**All new BMW 5 Series Crash Test Euro Ncap 2010 **
-
Βραχυκύκλωμα, ή κάποιο πρόγραμμα που σε περίπτωση σύγκρουσης τα κάνει να ανάβουν στροβοσκοπικά για να προειδοποιούν τους άλλους οδηγούς για το ατύχημα; Αν έχουν μείνει φώτα μετά το τρακάρισμα δλδ...
-
Συγχρονίζονται τα LED με την κάμερα, γι'αυτό φαίνεται έτσι.
-
ότι είχε γίνει και με την giulietta?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
ότι είχε γίνει και με την giulietta?Τι είναι αυτά που λες ; Συγκρίνεται το ...μεγαλείο μιας BMW με τους ....τριζάτους ιταλικούς κουβάδες;
-
Εδώ άλλα σε τεστ φρεναρίσματος ... σφήνωσαν πίσω απο νταλίκες ... και τα φωτάκια μας πείραξαν που άναψαν? Δείχνουν ότι ακόμα και μετά το τρακάρισμα το ηλεκτρικό κύκλωμα δουλευει αλώβητο!
-
-
-
Διέρρευσαν οι φώτο της M5 F10
BMW 5 Series 2009