Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    "ΠΩΛΗΤΙΚΕΣ" Ιστορίες
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. "ΠΩΛΗΤΙΚΕΣ" Ιστορίες
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 11
    • 12
    • 2 / 12
    Περί αυτοκίνησης
    66
    233
    709
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      megane98hp last edited by

Ο χρήστης Giannis^ έγραψε:
      Αγαπητέ Icar,χαίρομαι που το έκανες.Εμείς οι πωλητές θέλεις να βάλουμε εδώ τις ιστορίες μας για τους πελάτες?

ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ριξτα αγορι μου και μη χαλιεσαι!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        skullone last edited by

Ο χρήστης lkar έγραψε:

'Κοιτάχτε, εγώ που έχω οδηγήσει και τα δύο, οφείλω να σας πω πως το XSi είναι ΜΟΝΟ για αγωνιστική χρήση'

Καταλάβατε όλοι φαντάζομαι ποιο αυτοκίνητο πήρε τελικά ο κολλητός μου Αφού ζει ακόμα ο πωλητής και αφού δεν έπαθε τίποτα ο κολλητός μου -πήγε να λιποθυμήσει- πάλι καλά

Να γιατί ήταν λάθος η κατάργηση της χρήσης του Καιάδα...

• ?
          A Former User last edited by

Ξεκινώ από τον φίλο htanso21 λέγοντας πως δεν ήμουν καθόλου ειρωνικός,ρώτησα τον icar γιάτι κάτι είχαμε πει από άλλη δημοσιεύση.
          Μπαίνω στο θέμα με μια ωραία ατάκα πωλητή(όχι δικιά μου αλλα ήμουν παρών).Να ξέρετε πως η κλασίκη ατάκα πελάτη(που μας χαλάει) είναι 'τι δώρα κάνετε?'
          ΠΩΛ:λοιπον το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει ειναι εξοπλισμένο με μπλα μπλα.....
          ΠΕΛ:πόσο κοστίζει με αυτά τα extra επιπλέον?
          ΠΩΛ:Τόσα EURO
          ΠΕΛ:Και τι δώρα κάνετε?
          ΠΩΛ:ΓΙΑΤΙ???ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ???????
          Γελάγαμε για κάνα 5λέπτο(και ο πελάτης).

• S
            stilskin last edited by

Ξεκινώ από τον φίλο htanso21 λέγοντας πως δεν ήμουν καθόλου ειρωνικός,ρώτησα τον icar γιάτι κάτι είχαμε πει από άλλη δημοσιεύση.
            Μπαίνω στο θέμα με μια ωραία ατάκα πωλητή(όχι δικιά μου αλλα ήμουν παρών).Να ξέρετε πως η κλασίκη ατάκα πελάτη(που μας χαλάει) είναι 'τι δώρα κάνετε?'

Γιάννη αν μπορείς αναφέρε μας το κέρδος της αντιπροσωπείας σε ενα αυτοκίνητο αξιας 15000 ευρώ.Πόσα απο αυτά μένουν στην τσέπη του εμπόρου???
            Και να δώσει δώρα δεν πιστεύω να βγεί χαμένος! Εξάλλου και η ίδια εταιρεία δίνει κάποια δωρα! Στο Αστρα το δικό μου τα δώρα της Οπελ ήταν φαρμακείο,τρίγωνο και πυροσβεστήρας!
            Τα δώρα που πήρα απο το κατάστημα ήταν συναγερμός,αεροτομή και πατάκια!
            Δεν νομίζω οτι μπήκε μέσα η αντιπροσωπεία ε???
            Συγνώμη για το υφος αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! Τα αυτοκίνητα σαν αγαθό είναι ήδη υπερτιμημένα!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • elteo
              elteo last edited by

Αυτός γιατί στράβωσε..?:evil:
              Και γενικά γιατι χαλιέστε εσείς οι πωλητές..?

Από την τσέπη σας τα βάζατε..?
              Οταν αγοράσετε εσείς αυτοκίνητο δεν θέλετε κ κάποιο δωράκι..?

Κ στην τελική γιατί να σε προτιμήσω εσένα κ. Εμπορε γιατί έχεις ωραία μάπα..?
              Αγοράζω ένα αυτοκίνητο κ σκάω 25.000 ευρώ...γιατί να μην έχω ένα όφελος, έκπτωση-δώρο..?
              Εδώ ένα μανταλάκι αγοράζεις και σου δίνουν άλλο ένα δώρο...

Σκοπεύω να αγοράσω new car...εάν αντιμετώπίσω την παραπάνω κατηγορία εκτός του ότι θα τον κάνω ρόμπα ξεκούμπωτη θα πάρω το καπελάκι και θα πάω αλλού..
              Υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές..
              Τον πληρώνω, δεν μου κάνει χάρη...

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • T
                tiger last edited by

Παιδια ειναι αλλο το θεμα μας,οχι αν και τι δωρα δινουν οι αντιπροσωπείες.
                Επισης σεβαστείτε το ότι ο Giannis^ εχει διαφορετική οπτική γωνία.Πιστεύω σε πολλούς απο εμάς μπορεί να συμβαίνει αυτό σε καποιο άλλο τομέα, λόγω της δουλειάς μας.
                Παντως δεν σας κρύβω ότι όταν ο πωλητής μου(σεατ), μου είπε δωρο:συναγερμος&πατακια&1500 ευρω έκπτωση(στο ατοκο πρόγραμμα)&το μεταλλικό χρώμα&οδική βοήθεια,είχα μείνει μαλ@κας!Αντε μετα να μου πουλήσει καποιος το golf χωρίς κανένα δώρο και ανακαλύπτωντας ότι τα δεδομένα θεωρούνται extra.

• M
                  manosk last edited by

Ο χρήστης lkar έγραψε:

Παίρνει σοβαρό ύφος ο 'πωλητής' (κάτι σαν Schumacher σε συνέντευξη μετά τον αγώνα)

'Κοιτάχτε, εγώ που έχω οδηγήσει και τα δύο, οφείλω να σας πω πως το XSi είναι ΜΟΝΟ για αγωνιστική χρήση'

Τελικά τι ζητάμε; Πωλητές ντόμπρους και κατατοπιστικούς ή παραμυθάδες; Φαίνεται ότι όταν ζητάμε το πρώτο μας τυχαίνει το δεύτερο και αντιστρόφως.

• ?
                    A Former User last edited by

Stilskin,ένα αυτοκίνητο που κάνει 15.000 euro συμπεριλαμβάνει στην τιμή αυτή,κέρδος εργοστασίου,κέρδος εισαγωγέα,έξοδα φορτωτικής,έξοδα εκτελωνισμού,ειδικό τέλος ταξινόμησης(φόρος),ΦΠΑ και τέλος κέρδος εμπόρου.Ο τελευταίος είναι ο 'ριγμένος' της παρέας από την προμήθεια που παίρνει έχει να δώσει και τα μισά περίπου στην εφορία(38%) βάλε και ενοίκιο, μισθοδοσία,ρεύμα,τηλέφωνο κλπ .Δεν ξέρω τις προμήθειες της OPEL για να σου δώσω ακριβή απάντηση απλά ξέρω πως αν δεν πουλάει καμμιά 50αριά το μήνα έχει πρόβλημα(αν είναι κάθετη αντιπροσωπεία).
                    elteo,μιά μικρή ιστορία.Εχασα πελάτη γιατί άλλη αντιπροσωπεία έκανε δώρο το συναγερμό,εμείς βάζαμε μόνο εργοστασιακό συναγερμό και η αξία του είναι απαγορευτική για να τον κάνω δώρο,οι άλλοι βάζανε συναγερμό Χ αξίας 100 euro.Αυτός λοιπόν νομίζει πως έχει εργοστασιακό συναγερμό και οτι πέτυχε μιά καλή συμφωνία και έγω ξέρω πως είναι εκτός εγγύησης.Του εύχομαι να μην διημουργηθεί πρόβλημα στα ηλεκτρικά γιατί το εργοστάσιο δεν θα τον καλύπτει,αν τον καλύψουν οι ίδιοι έχει καλώς.Ελπίζω να κατάλαβες.
                    Δεν θα κάνω άλλη δημοσίευση...Πήγα να κράτησω ουδέτερο χαρακτήρα αλλά δεν γίνεται...Όσο κάνω αυτή τη δουλειά δεν γίνεται και δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα,την κάνω άλλωστε 14 χρόνια και μάλλον απο αυτή θα πάρω σύνταξη.Το τελευταίο που θα πω είναι:πριν αγοράσετε,κάντε έρευνα αγοράς σε αυτό που ψάχνετε,μην ακούσετε συμβουλές των 'ειδικών' γειτόνων και συγγενών σας απλά ακούστε την αποψή τους,ενημερωθείτε απο τύπο και νετ(όχι από ένα περιοδικό αλλά απο τρία),μετρήστε το κύρος και τη σοβαρότητα αυτού που σας πουλάει καθώς και της εταιρείας και κάντε την επιλογή σας....Θεωρία μου:Ολα καλά είναι,οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα και όσους στεναχώρησα....
                    Με ειλικρίνεια Γιάννης

• elteo
                      elteo last edited by

elteo,μιά μικρή ιστορία.Εχασα πελάτη γιατί άλλη αντιπροσωπεία έκανε δώρο το συναγερμό,εμείς βάζαμε μόνο εργοστασιακό συναγερμό και η αξία του είναι απαγορευτική για να τον κάνω δώρο,οι άλλοι βάζανε συναγερμό Χ αξίας 100 euro.Αυτός λοιπόν νομίζει πως έχει εργοστασιακό συναγερμό και οτι πέτυχε μιά καλή συμφωνία και έγω ξέρω πως είναι εκτός εγγύησης.Του εύχομαι να μην διημουργηθεί πρόβλημα στα ηλεκτρικά γιατί το εργοστάσιο δεν θα τον καλύπτει,αν τον καλύψουν οι ίδιοι έχει καλώς.Ελπίζω να κατάλαβες.

Γιάννη το καταλαβαίνω...αλλά πας στο άλλο άκρο!
                      Από το δεν δίνω τίποτα, στο σου δίνω κατι που θα σου καταστρέψει το αυτοκίνητο εάν χαλάσει!

Σύγκρινε ας πούμε προσφορές κ δώρα από SEAT με την VW...και είναι στο ίδιο group, φαντάσου!...κ θα καταλάβεις τι εννοώ...ο φιλος Tiger είναι ζωντανό παράδειγμα!

• I
                        ililias last edited by

Λιγάκι το χαλάσαμε, αντί να πούμε καμιά ωραία ιστοριούλα να γελάσουμε - και από τις δύο πλευρές. Εμένα η ατάκα 'γιατί, γιορτάζετε?' μου άρεσε, όπως και η πλάκα με τα σουβλάκια πάρα πάνω. Είναι σίγουρο ότι ο πωλητής θα προσπαθήσει να σου πουλήσει το δικό του προϊόν, έτσι? Φανταστείτε να μπαίναμε σε αντιπροσωπεία VW και να μας έλεγαν 'πηγαίνετε στη SEAT, έχει καλύτερες τιμές και προσφορές'. Όταν ένα αυτοκίνητο σου αρέσει, δεν θα κολλήσεις στα 300 €, τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ. Αλλά από εκεί μέχρι συζητήσεις του τύπου 'τα φρένα του ... είναι καλύτερα από ΑΒS' η 'εντάξει, το παραγγείλατε πράσινο, αλλά είναι ωραιότερο το μαύρο που σας φέραμε με δυο μήνες καθυστέρηση' υπάρχει διαφορά. Όταν μου πουλάνε αυτοκίνητο, θα ήθελα να ξέρω πως είναι αυτό εξοπλισμένο και πότε θα το παραλάβω. Ζητάω πολλά?

• elteo
                          elteo last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:
                          Φανταστείτε να μπαίναμε σε αντιπροσωπεία VW και να μας έλεγαν 'πηγαίνετε στη SEAT, έχει καλύτερες τιμές και προσφορές'. Όταν ένα αυτοκίνητο σου αρέσει, δεν θα κολλήσεις στα 300 €, τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ.

Ηλία αυτό μπορεί να ισχύει για σένα.
                          Για άλλους όμως είναι ένα κριτίριο κ αυτό αγοράς.
                          Θα σου άρεσε να σκας 18 χιλιάρικα για μικρομεσσαίο κ να μην σου έχουν R-cd στάνταρ..?
                          Θα σου άρεσε να μην σου δίνουν κάποιο όφελος (έκπτωση,δώρο) όταν πολλές φορές το αγοράζεις μετρητοίς..?

Δεν νομίζω..

• X
                            xenophon74 last edited by

Πρόσφατα αγόρασα ένα Άστρα Η, με ανταλλαγή του παλιού μου αυτοκινήτου (2 ετών).
                            Επειδή θέλω να ξεχάσω την ''δυσάρεστη'' συμπεριφορά και αντιεπαγγελματισμό και του πώληση αλλά και του ''boss'' καλό θα ήταν να μην τα αναφέρω.
                            Πάντως υπάρχουν πολύ τρόποι να κανείς κάποιον να μην σε θεωρεί βλάκα και απλώς ένα ''θυματάκι'' τους επειδή θα αγοράσεις κάποιο προϊόν τους.
                            Να είναι καλά η σύγχρονη κοινωνία της πληροφόρησης, της πληροφορικής και του ανταγωνισμού.

• elteo
                              elteo last edited by

Ξενοφών περισσότερες λεπτομέρειες...μην αναφέρεις ονόματα (κακώς για μένα)..

• I
                                ililias last edited by

Ο χρήστης elteo έγραψε:

Φανταστείτε να μπαίναμε σε αντιπροσωπεία VW και να μας έλεγαν 'πηγαίνετε στη SEAT, έχει καλύτερες τιμές και προσφορές'. Όταν ένα αυτοκίνητο σου αρέσει, δεν θα κολλήσεις στα 300 €, τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ.

Ηλία αυτό μπορεί να ισχύει για σένα.
                                Για άλλους όμως είναι ένα κριτίριο κ αυτό αγοράς.
                                Θα σου άρεσε να σκας 18 χιλιάρικα για μικρομεσσαίο κ να μην σου έχουν R-cd στάνταρ..?
                                Θα σου άρεσε να μην σου δίνουν κάποιο όφελος (έκπτωση,δώρο) όταν πολλές φορές το αγοράζεις μετρητοίς..?

Δεν νομίζω..

Πρόσεξε: To Πάντα μου έχει ένα άθλιο R-cd της Aiwa. Στο Punto μου έβαλαν 'δώρο' έναν άθλιο συναγερμό, πρέπει να πληρώσω για να τον βγάλω, αφού παρ΄ότι (πλέον) κλειδωμένος χτυπάει κάθε τόσο, κατά προτίμηση εν κινήσει . To Mazda δεν είχε και δεν δέχτηκα με τίποτα δώρο R-cd. Το έβαλα μόνος μου όταν μπόρεσα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
                                Εκεί που συμφωνώ απόλυτα, είναι οι άτοκες δόσεις. Εγώ θέλω - μπορώ να το πληρώσω μετρητοίς, γιατί να μην ωφεληθώ κάπως?

• X
                                  xenophon74 last edited by

Ο χρήστης elteo έγραψε:
                                  Ξενοφών περισσότερες λεπτομέρειες...μην αναφέρεις ονόματα (κακώς για μένα)..

Φίλε elteo, απλώς να αναφέρω πως νόμιζαν πως είμαι κάποιο θυματάκι της καταναλωτικής μανίας και ότι αθετούσαν πολλά πράγματα που μου είχαν πει κατά την ημέρα της παραγγελιάς του αυτοκινήτου.
                                  Επίσης υπήρχε προσβολή κατά της προσωπικότητας μου κατά την ανταλλαγή του παλαιού αυτοκινήτου μου, κατά την διαδικασία της μεταβίβασης, και όλα αυτά την στιγμή όπου είχα πληρώσει την προκαταβολή για το νέο μου αυτοκίνητο μου, θεωρώντας με πως είμαι κανένας τιποτένιος και ασήμαντος, όταν αυτή την στιγμή η οικογένεια μετράει 3 αυτοκίνητα στην κατοχή της.
                                  Anyway…
                                  Πάντως κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω πως πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως πωλούν ένα προϊόν το οποίο ανήκει στην παγκόσμια αγορά με πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.
                                  Δε μπορούν να έχουν την συμπεριφορά πως το προϊόν αυτό είναι δικής τους παραγωγής, κάτι σαν παντωπολείο και να πωλούν φέτα παραγωγής τους.
                                  Ανήκουν σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και πρέπει να σέβονται τους κανονισμούς.
                                  Αλλά όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει η μανία του χρήματος…δεν συμφωνείτε;

• H
                                    hiluxboy last edited by

Μια καλη κουβεντα δεν ακουσα απο κανενα! Γιατι ομως;

Ξερω περιπτωσεις πωλητων οι οποιοι εχουνε σκιστει για να παραδοσουν ενα αυτοκινητο στην προσυμφωνημενη ημ/νια παραδοσης αλλα επειδη η μεταφορικη εταιρια δεν φορτωνε το αυτοκινητο επι μια εβδομαδα ωστε να αποσταλει, ο πωλητης εχανε την πωληση και γινοταν και λαμακας στα ματια του πελατη. Λιγο επιεικια παιδια! Τα καραγκιοζιλικια υπαρχουν παντου αλλα ταυτοχρονα υπαρχουν και ανθρωποι που κρατουν το λογο τους.

Οι προμηθειες να ξερετε οτι ποικιλουν ανα εταιρια και ενδεικτικα σας λεω οτι σε ενα 307 1,6 ειναι 450euro...

• S
                                      stavrosbiologos last edited by

Ξερει κανεις ρε παιδια εαν μπορω να διαλεξω εγω τι μαρκα RADIO-CD θελω να μου κανει δωρο η αντιπροσωπεια ή βαζουν αυτοι τη μαρκα που θέλουν???

• D
                                        dog80 last edited by

Ο χρήστης elteo έγραψε:

'Αγόρασα το τάδε προιόν που κάνει Χ ευρώ. Είναι δυνατόν να μην δίνουν και το δείνα μαζί?' Αυτή τη λογική την έχω δεί σε πολύ κόσμο και ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω. Νομίζουν οτι επειδή έρχεται μαζί με το βασικό προιόν είναι τζάμπα? Αν το Golf κάνει 18,000 ευρώ χωρίς το ραδιοCD, θα έκανε 18,200 άν το είχε στάνταρ. Μετρημένα κουκιά.

Προσωπικά θα μου άρεσε να μήν έχει ραδιοCD στάνταρ ωστε να βάλω εγώ οτι μου αρέσει, ή να μη βάλω καθόλου.

• elteo
                                          elteo last edited by

Ο χρήστης dog80 έγραψε:

'Αγόρασα το τάδε προιόν που κάνει Χ ευρώ. Είναι δυνατόν να μην δίνουν και το δείνα μαζί?' Αυτή τη λογική την έχω δεί σε πολύ κόσμο και ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω. Νομίζουν οτι επειδή έρχεται μαζί με το βασικό προιόν είναι τζάμπα? Αν το Golf κάνει 18,000 ευρώ χωρίς το ραδιοCD, θα έκανε 18,200 άν το είχε στάνταρ. Μετρημένα κουκιά.

Tο τι θα βάλεις εσύ είναι δικό σου θέμα...

Οταν όμως αγαπητέ φίλε δίνεις τόσα πολλά ευρώ για ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του γιατί να μην απαιτείς να έχει ένα καλό εργοστασιακό r-cd...?
                                          Τα αυτονόητα δηλ..τα οποία είναι στάνταρ σε πολλά άλλα αυτοκίνητα μικρότερης αξίας..
                                          Δεν μιλάω να μου έχει ηλεκτρική ηλιοροφή αλλά ένα αξιοπρεπές r-cd..!

Προσωπικά θα μου άρεσε να μήν έχει ραδιοCD στάνταρ ωστε να βάλω εγώ οτι μου αρέσει, ή να μη βάλω καθόλου

Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...διότι πρέπει πλέον να ταιριάζει με το ταμπλό (αισθητικά & χωροταξικά).
                                          Δεν μπορείς να βάλεις τα πάντα όπως στο ταπεινό μου VTS...άλλαξαν οι καιροί..

• C
                                            camber last edited by

Α ρε lkar τι θέμα άνοιξες! Ιστορίες να θες, αλλά δυστυχώς από τις περισσότερες έχω πικρές αναμνήσεις. Ας ξεκινήσω από τις πιο παλιές.
                                            Το 92 ήθελα να αγοράσω αυτοκίνητο με απόσυρση. Εκείνη την εποχή ακουγόταν διάφορες ιστορίες 'φίδια', οπότε αποφάσισα να πάω σε αντιπρόσωπο της Renault που ήξερε πολύ καλά ο πατέρας μου.
                                            Μου έκλεισε λοιπόν τηλεφωνικά ο πατέρας μου ραντεβού, πήγα από εκεί, είπα το όνομά μου και κάθισα να περιμένω.
                                            Μετά από μισή ώρα ρωτάω τη γραμματέα αν θα αργήσει πολύ ο κύριος .... Όχι, μου λέει, ξέρει οτι είστε εδώ. Έχει κάποιο πελάτη αυτή τη στιγμή. Τελειώνει κι θα κατέβει να σας δει.
                                            Μετά από άλλη μισή ώρα, αποφασίζω να φύγω. Με προλαβαίνει στην έξοδο ένας πωλητής. Μη φεύγετε μου λέει, όπου να ΄ναι τελειώνει ο κύριος.... και κατεβαίνει να σας δει. Του εξηγώ οτι ήδη έχω χάσει 1 ώρα από τη δουλειά μου και οτι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δω ένα συγκεκριμένο μοντέλο, να το κλείσω και να φύγω. Με πάει λοιπόν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και μου λέει 'Δείτε το με την ησυχία σας γιατί εγώ έχω κάποιους πελάτες και τα ξαναλέμε'.
                                            Άρχισα λοιπόν να περιεργάζομαι το αυτοκίνητο. Ρύθμισα τα καθίσματα, άνοιγα πόρτες, έκλεινα πόρτες, άνοιγα καπώ, δίπλωνα καθίσματα, μέχρι και κάτω από το αυτοκίνητο ξάπλωσα να δω πως είναι. Σ' όλο αυτό το διάστημα οι πωλητές εξυπηρετούσαν τον ένα πελάτη πίσω από τον άλλο και στα απεγνωσμένα νοήματα που τους έκανα μου έκλειναν καθησυχαστικά το μάτι.
                                            Κάποια στιγμή, αφού πέρασαν άλλα 45 λεπτά, κατεβαίνει επιτέλους από το γραφείο του ο κύριος..... Συνοδευόμενος από μια δίμετρη ξανθιά που την κρατούσε αγκαλιά από τη μέση.
                                            Πρέπει να βρόντησα πολύ δυνατά την πόρτα όταν έφυγα, γιατί ήρθαν 3 πωλητές από πίσω μου παρακαλώντας να γυρίσω πίσω.
                                            Μετά από το συμβάν, ανέβαλα την αγορά του αυτοκινήτου για 2 χρόνια. Να τελείωνε πρώτα η απόσυρση.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 2 / 12
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ