-
Μου φανηκε πως ειδα απλη αμολυβδη ΒΡ στο 1,60 στην ανοδο της Γαλατσιου ο συγκεκριμμενος πρατηριουχος μια ζωη ακριβος ηταν και ειναι
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Τοτε λογικα 1-2 απο αυτους ενω επρεπε να εχουν τα πρατηρια τους ανοιχτα τα ειχαν κλειστα!
Συμβαινει και αυτο... Αν η κινηση του πρατηριου δεν βγαζει τα λειτουργικα του εξοδα πολλοι επιλεγουν να τα κλεινουν!
Ενταξει τι να τον πεις τον αθρωπο? Ανοιξε το και ας εχεις χασουρα?!
Και μετα υπαρχουν και αυτοι που φοβουνται να τα ανοιξουν... Πρατηριο+Βραδυ+Επαρχια=Ευκολος στοχος για ληστεια!Μπορούν να βάλουν αυτόματους πωλητές. Οι οποίοι μπορούν να λειτουργούν και κατά τις ώρες λειτουργίας, ώστε να μην υπάρχουν λειτουργικά έξοδα για υπαλλήλους.
Όπου έχω πετύχει αυτόματους πωλητές, ήταν άκρως βολικοί. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Τοτε λογικα 1-2 απο αυτους ενω επρεπε να εχουν τα πρατηρια τους ανοιχτα τα ειχαν κλειστα!
Συμβαινει και αυτο... Αν η κινηση του πρατηριου δεν βγαζει τα λειτουργικα του εξοδα πολλοι επιλεγουν να τα κλεινουν!
Και μετα υπαρχουν και αυτοι που φοβουνται να τα ανοιξουν... Πρατηριο+Βραδυ+Επαρχια=Ευκολος στοχος για ληστεια!Μπορούν να βάλουν αυτόματους πωλητές. Οι οποίοι μπορούν να λειτουργούν και κατά τις ώρες λειτουργίας, ώστε να μην υπάρχουν λειτουργικά έξοδα για υπαλλήλους.
Όπου έχω πετύχει αυτόματους πωλητές, ήταν άκρως βολικοί.Ναι αλλα και αυτοι εχουν ενα σοβαρο κοστος (για την εγκατασταση), ενα πολυ μικροτερο λειτουργικο κοστος (για την συντηρηση) και το μεγαλο 'κοστος' του να αφησεις ενα ολοκληρο πρατηριο σε ανθρωπους που δεν ξερουν πως να το λειτουργησουν...
Μιλαω για απλα πραγματα (πως να χειρηστεις την αντλια), μεχρι τα ποιο πολυπλοκα που αφορα τους κανονες ασφαλειας!
Προσωπικα με αυτα που εχω δει να γινονται στα πρατηρια, δεν θα επετρεπα ποτε κατι τετοιο! -
Όπου έχω πετύχει αυτόματους πωλητές, ήταν άκρως βολικοί.Ναι αλλα και αυτοι εχουν ενα σοβαρο κοστος (για την εγκατασταση), ενα πολυ μικροτερο λειτουργικο κοστος (για την συντηρηση) και το μεγαλο 'κοστος' του να αφησεις ενα ολοκληρο πρατηριο σε ανθρωπους που δεν ξερουν πως να το λειτουργησουν...
Μιλαω για απλα πραγματα (πως να χειρηστεις την αντλια), μεχρι τα ποιο πολυπλοκα που αφορα τους κανονες ασφαλειας!
Προσωπικα με αυτα που εχω δει να γινονται στα πρατηρια, δεν θα επετρεπα ποτε κατι τετοιο!Ναι αλλά οι αυτόματοι πωλητές που έχει ο Θέμης κοντα στο σπίτι μου, έχουν αποδειχθεί σωτήριοι σε ορισμένες περιπτώσεις.
-
Το 85% τών πρατηρίων στις ΗΠΑ λειτουργούν με αυτόματους πωλητές.
Οι αμερικάνοι πώς τα καταφέρουν? Αυτοί που ούτε βίδα δέν βιδώνουν αν δέν έχουν στα χέρια τους το manual.
Η χρήση θα φέρει την εξοικείωση. -
Περνώντας πρόσφατα απο ρουμανια (12-8πρωη) έπαθα πλάκα με τα πρατήρια!!! Σχεδον ολα διανυκτέρευαν κ εκει που αγχωνόμασταν μη έχουμε πρόβλημα με την βενζίνα ήμασταν χαλαροί κ λαιτ!!!
Αυτοι δηλαδη δεν εχουνε κίνδυνο να τους ληστεψουνε??? Γενικα ολα τα επαγγέλματα που ειναι βράδυ δεν εχουνε αυτο πρόβλημα?? Οι ταρίφες δεν έχουνε πρόβλημα?? Εχουνε, αλλα τη να κάνουνε να μην κυκλοφορούν βράδυ δε γίνεται!
-
Και στην Ελβετία γεμίσαμε τα νοικιάρικα αμάξια με αυτόματους πωλητές πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα... η πλάκα είναι ότι και οι Ελβετοί οι ίδιοι ψάχνονταν... εμείς είχαμε έμπειρο Έλληνα στην παρέα οπότε τελειώσαμε άμεσα!
-
αυτα τα αυτοματα ειναι του διαολου μηχανηματα
αμα δε ρυθμισεις το κλεψιμο με το χερι, δε γινεται δουλεια
σκεψου τωρα την απιθανη περιπτωση να περασει κανενας ελεγκτης απο εκει και να γεμισει το δοχειο που παιρνουν δειγμα και να δει οτι η αντλιουλα σου κλεβει...
με το χερι λεμε, με το χερι...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Περνώντας πρόσφατα απο ρουμανια (12-8πρωη) έπαθα πλάκα με τα πρατήρια!!! Σχεδον ολα διανυκτέρευαν κ εκει που αγχωνόμασταν μη έχουμε πρόβλημα με την βενζίνα ήμασταν χαλαροί κ λαιτ!!!Αυτοι δηλαδη δεν εχουνε κίνδυνο να τους ληστεψουνε??? Γενικα ολα τα επαγγέλματα που ειναι βράδυ δεν εχουνε αυτο πρόβλημα?? Οι ταρίφες δεν έχουνε πρόβλημα?? Εχουνε, αλλα τη να κάνουνε να μην κυκλοφορούν βράδυ δε γίνεται!
Κοιτα αν εχεις αναγκη θα βγεις να δουλεψεις θες δε θες! Αλλα ενα πρατηριο για 600 και 700 λιτρα μεσα στην νυχτα δεν αξιζει καν τον κοπο να το δουλεψεις...
Ειτε ελληνας εισαι ειτε αμερικανακι αν δεν ξερεις να δουλεψεις ΣΩΣΤΑ μια αντλια το κακο θα γινει! Και το σωστα δεν αφορα το να βγαλεις την πιστολα και να την βαλεις στο αμαξι σου (που και αυτο ο πολυς ο κοσμος δεν το γνωριζει) αλλα το να προστατευτεις απο τον στατικο ηλεκτρισμο ας πουμε! Και επειδη ακομα και εδω περα (που υποτιθεται οτι εχουμε μια επαφη με τα αυτοκινητα) οι περισσοτεροι δεν ξερουν πως να αντιμετωπισουν ενα τετοιο φαινομενο νομιζω οτι τα πρατηρια ειναι μια χαρα οπως ειναι...Δεν ρισκαρω ουτε 1 στο εκατομμυριο να ερθει ο καθε τυχαιος και να βαλει μονος του βενζινη...
http://www.youtube.com/watch?v=Gs9LvmPlJ98
http://www.youtube.com/watch?v=BZtkECIj ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=gct1BmKN ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=1tYO4jvn ... re=relatedΤα παραδειγματα ΑΠΕΙΡΑ! Καλυτερα να προνοησει ο καταναλωτης και να βαλει καυσιμα πρωτου κοντεψει να μεινει... Αλλωστε καθε βραδυ το 15 η 20 τοις εκατο των πρατηριων διανυκτερευουν!
-
Αρα οι δικοι μας οι μαχαραγιάδες οι πρατηριούχοι δεν έχουνε αναγκη τα λεφτα απο βραδινές πωλήσεις που σημαινει με λιγες ωρες λειτουργίας βγάζουν τα προς του ζην ( ) Conclusion υπάρχει μεγάλο ποσοστό κερδώους (τη ωραία τα ερμηνεύω) κ περιθώριο βελτίωσης της τιμής!
+Το να βαζεις βενζίνα μονος κ να πληρώνεις στο κεντρικό ταμείο χρησιμοποιείτε παγκόσμιος κ δεν εχω ακούσει ποτε να δημιουργεί αυξημένο ποσοστό ατυχημάτων κλπ! Σε τετοιες περιπτώσεις το youtube ειναι μεγαλη παραπληροφόρηση! Ειναι σαν να ψαξω Bike accidents κ να λεω το ποδήλατο ειναι επικίνδυνο!
-
νταξ, σε όλη την ευρώπη που βάζουν μόνοι τους βενζίνα ρισκάρουν
τί αλλες τρομπιές θα ακούσουμε ρε πστ μου
θυμάμαι μια φορά στην ηγουμενίτσα, σταματάω να βάλω πριν μπω στο καράβι και πιάνω τη μάνικα μόνος μου.
Ο τύπος πετάγεται απο μέσα αλλοφρων, σε φάση λες και θα ανατιναζα το μαγαζί -
@melos86 δηλαδή τον αλλοδαπό που προσλαμβάνετε να δουλέψει τον περνάτε από ειδική εκπαίδευση για να ξέρει να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις; γιατί αμφιβάλλω...
Επίσης, ακόμα και στην Ελλάδα σε κάποιες επαρχιακές πόλεις υπάρχουν πρατήρια με αυτόματους πωλητές (και έχω κατά νου μια που το 90% είναι έτσι και λειτουργούν υπό αυτό το καθεστώς κάθε βράδυ). Οι επαρχιώτες έχουν γνώσεις του πως να βάζουν βενζίνη, ενώ οι Αθηναίοι/Θεσσαλονικείς όχι?@GeorgT φυσικά βγάζουν αρκετά χρήματα (παράνομα, ίσως και νόμιμα). Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε γωνία υπάρχουν 2-3 βενζινάδικα. Ο κλάδος αποδίδει για αυτό εμφανίζονται συνεχώς νέοι συνάδελφοι/ανταγωνιστές.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Αρα οι δικοι μας οι μαχαραγιάδες οι πρατηριούχοι δεν έχουνε αναγκη τα λεφτα απο βραδινές πωλήσεις που σημαινει με λιγες ωρες λειτουργίας βγάζουν τα προς του ζην ( ) Conclusion υπάρχει μεγάλο ποσοστό κερδώους (τη ωραία τα ερμηνεύω) κ περιθώριο βελτίωσης της τιμής!+Το να βαζεις βενζίνα μονος κ να πληρώνεις στο κεντρικό ταμείο χρησιμοποιείτε παγκόσμιος κ δεν εχω ακούσει ποτε να δημιουργεί αυξημένο ποσοστό ατυχημάτων κλπ! Σε τετοιες περιπτώσεις το youtube ειναι μεγαλη παραπληροφόρηση! Ειναι σαν να ψαξω Bike accidents κ να λεω το ποδήλατο ειναι επικίνδυνο!
700 λιτρα χ 0,07 το κερδος συνολικα μια νυχτερινη βαρδια αποδιδει κερδος 49€! 35 ειναι μονο το μεροκαματο...
Αν μιλαμε για πρατηριο που δεν εχει μεγαλη νυχτερινη πελατεια τοτε δεν αξιζει με τιποτα...Δεν ειπα οτι ο κοσμος ειναι αχρηστος και οτι δεν μπορε να καταφερει να βαλει βενζινη στο αυτοκινητο του! Για ονομα, δεν θελει και κανενα μεταπτυχιακο... Ενας ομως αν κανει την μαλακια φτανει! Πρατηριο που να διανυκτερευει εχω, αυτοματο πωλητη ομως ακομα δεν ειμαι ετοιμος να βαλω...
Ναι κι ομως, ο καθενας, ειτε ειναι αλλοδαπος ειτε ελληνας, του δειχνουμε καποια πραγματα... Δεν θελει τιποτα φοβερο! Πολυ απλα πραγματακια τα οποια αν δεν γνωριζεις ομως το πραγμα μπορει να γινει πολυ επικινδυνο!
rx8 τις τρομπιες που αναφερω τις εχω δει να συμβαινουν απο καταναλωτες σαν εσενα...
και οπως καταλαβες δεν προκειται να ρισκαρω το μαγαζι μου για κανενα παπαρα που νομιζει οτι τα εμαθε ολα η οτι ειναι πιο εξυπνος απο τους αλλους! -
Α! Ξεχασα να αναφερω και το οτι δεν με ενδιαφερει να επενδυσω ενα σκασμο λεφτα για να βγαζω μερικα ψιχουλα καθε βραδυ...
-
Α! Ξεχασα να αναφερω και το οτι δεν με ενδιαφερει να επενδυσω ενα σκασμο λεφτα για να βγαζω μερικα ψιχουλα καθε βραδυ...Λάθος! Η επένδυση δεν θα γίνει μόνο για τις βραδινές ώρες αλλά για όλη την μέρα. Στην αμερική μόνο την νύχτα τα δουλεύουν; Και γλυτώνεις κ το κόστος των πακιστανών.
-
Αρα οι δικοι μας οι μαχαραγιάδες οι πρατηριούχοι δεν έχουνε αναγκη
rx8 τις τρομπιες που αναφερω τις εχω δει να συμβαινουν απο καταναλωτες σαν εσενα...
και οπως καταλαβες δεν προκειται να ρισκαρω το μαγαζι μου για κανενα παπαρα που νομιζει οτι τα εμαθε ολα η οτι ειναι πιο εξυπνος απο τους αλλους!Αλοίμονο, τί λες τώρα, να ξερες πόσα βενζινάδικα έχω ανατινάξει μέχρι τώρα.
Στις ειδήσεις εδώ κάθε μέρα για τέτοιους μιλάνε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
και οπως καταλαβες δεν προκειται να ρισκαρω το μαγαζι μου για κανενα παπαρα που νομιζει οτι τα εμαθε ολα η οτι ειναι πιο εξυπνος απο τους αλλους!Αλοίμονο, τί λες τώρα, να ξερες πόσα βενζινάδικα έχω ανατινάξει μέχρι τώρα.
Καλά, εσύ θα μπορούσες να τα ανατινάξεις και με το αμάξι σου...
-
είμαι διαλυτικό στοιχείο τί να κάνω
Τους τελευταίους μήνες, περίπου 300-350 πρατήρια καυσίμων σε όλη τη χώρα έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους καθώς αδυνατούν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους προς τις εταιρίες εμπορίας και αυτές σταμάτησαν να τα εφοδιάζουν με καύσιμα. Την ίδια ώρα η κατανάλωση καυσίμων εμφανίζει πτώση άνω του 20%, ενώ στη σούπερ αμόλυβδη, που είναι το ακριβότερο καύσιμο, η μείωση της φθάνει στο 60%.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_339617
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ρε τους παπάρες τους Ευρωπαίους που επιτρέπουν τέτοια πράγματα στο κέντρο των πόλεων τους. Πολλοί παπάρες ρε γμτ. Να στείλεις κανα email να τους διαφωτίσεις
-
Νομιζω οτι οταν βαζεις μονος σου εχει και αλλη τιμη..... σε καποιες χωρες στην Ευρωπη απο οτι θυμαμαι... ισχυει ακομα???
Βενζίνη ώρα μηδέν!