-
Μήπως το οδήγησες με τα Turanza στα τελευταία τους, τα KYB νηστίσιμα και '*εις επίδειξην δεξιοτεχνιών *'?
Είπαμε , δεν είναι αμάξι για να ενδώσεις σε στροφιλίκια, αλλά επικίνδυνο είναι βαρύς χαρακτηρισμός.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Μήπως το οδήγησες με τα Turanza στα τελευταία τους, τα KYB νηστίσιμα και '*εις επίδειξην δεξιοτεχνιών *'?Είπαμε , δεν είναι αμάξι για να ενδώσεις σε στροφιλίκια, αλλά επικίνδυνο είναι βαρύς χαρακτηρισμός.
ξερω πολυ καλα τι χαρακτηρισμος ειναι....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Μήπως το οδήγησες με τα Turanza στα τελευταία τους, τα KYB νηστίσιμα και '*εις επίδειξην δεξιοτεχνιών *'?
Είπαμε , δεν είναι αμάξι για να ενδώσεις σε στροφιλίκια, αλλά επικίνδυνο είναι βαρύς χαρακτηρισμός.
ξερω πολυ καλα τι χαρακτηρισμος ειναι....
oκ
-
κατι τετοιο??
αιωνες καλυτερο το μοντεο...
+100 .
Άσε και τα υπόλοιπα που προτάθηκαν ( Almera από την μία Avensis από την άλλη )
-
To Mondeo το έχει θείος μου και φυσικά το έχω οδηγήσει.Λοιπόν:
1)Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό στο δρόμο και έχει πολύ ωραίο τιμόνι..
2)Ο κινητήρας είναι μια χαρά σε επιδόσεις
3)Είναι ποιοτικό χωρίς ατέλειες και με μεγάλους χώρους
4)Από ότι λένε ο θείος και τα ξαδέρφια δεν τρώει και πολύ.Εμένα πάντως με ικανοποίησε στο μέγιστο!
-
το αβενσις ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
+1000
Μπροστα του αυτο ειναι Αγγελος.
Εχουν ηδη αναφερθει 325 ιδιοκτητες που εγιναν μπιφτεκι για χαμπουργκερ την ωρα που κοιμονταν, 52 που εγιναν μουσακας, και 732 που εγιναν youvarlacos πριν φαγωθουν απο το ανθρωποφαγο τερας....Κατα τα αλλα... >
1)Το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό στο δρόμο και έχει πολύ ωραίο τιμόνι..
2)Ο κινητήρας είναι μια χαρά σε επιδόσεις
3)Είναι ποιοτικό χωρίς ατέλειες και με μεγάλους χώρους
4)Από ότι λένε ο θείος και τα ξαδέρφια δεν τρώει και πολύ.Εμένα πάντως με ικανοποίησε στο μέγιστο!
τα παραπανω ισχυουν ειδικα στο f/l που εξαλειφθηκαν και καποιες 'παιδικες ασθενειες' οπως ευαισθητη τρομπα φρενων, διαφορα σπαστικα ηλεκτρικα μικροπροβληματα, ή προβληματα στεγανοτητας στις πισω πορτες και στο χωρο αποσκευων.
-
Ασχετα απ οτις υπερβολες το οτι πρωτη και δευτερη γενια δεν εχουν κρατημα το λενε και οι ιδιοι οι ιδιοκτητες τους..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ασχετα απ οτις υπερβολες το οτι πρωτη και δευτερη γενια δεν εχουν κρατημα το λενε και οι ιδιοι οι ιδιοκτητες τους..Κάποιοι εκ των οποίων το παραλληλίζουν με κρουαζιερόπλοιο...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ασχετα απ οτις υπερβολες το οτι πρωτη και δευτερη γενια δεν εχουν κρατημα το λενε και οι ιδιοι οι ιδιοκτητες τους..
Κάποιοι εκ των οποίων το παραλληλίζουν με κρουαζιερόπλοιο...
Οτι ειναι βαρκα ειναι..Εχεις καποιον συγκεκριμενο στο μυαλο σου..? (ντριφτερ..)
-
για το Avensis cruises λες ή κάνω λάθος ?
-
Είχα το Mondeo 1.8 Ghia σε πεντάπορτο από τον 12ο του 2005 μέχρι πέρυσι το Γενάρη που το πούλησα με 100.000 χιλιόμετρα.
Δεν είχε πάθει ποτέ καμία ζημιά. Το συντηρούσα στον Καρανικόλα στην Αμφιθέας, που μόνος του είναι λόγος για να αγοράσεις Ford και σε πολύ λογικές τιμές.
Από κρατήματα, μην το ψάχνεις είναι κλάσεις πάνω από Mazda 6 κλπ. Από χώρους είναι για μετακομίσεις. Όχι ιδιαίτερα αθόρυβο, πολύ καλό τιμόνι , σαζμάν, φρένα.
Από γκάζι, είναι αξιοπρεπές αλλά μην περιμένεις να γίνει και πύραυλος. Τελική 200 εύκολα σε ευθείες.
Το αρνητικό του είναι ότι δεν παρκάρει εύκολα λόγω όγκου και ότι εμφανισιακά είναι συντηρητικό έως παπουδίστικο.
Σαν αμάξι όμως, εκτιμώ ότι είναι εξαιρετικό αν το βρεις σε καλή κατάσταση.
Πρόσεξε το αρκουδίσιον και τα μπροστινά ψαλίδια , αν έχουν φθορά να τα υπολογίσεις στην τιμή. -
Ο χρήστης blugosi έγραψε:
Από κρατήματα, μην το ψάχνεις είναι κλάσεις πάνω από Mazda 6 κλπ.Σε καμία περίπτωση! To 6άρι σαφώς καλύτερο στον δρόμο!
ΥΓ: Και είμαι κάτοχος Ford.
-
η λεξη : κλασεις ανωτερο, μου αρεσε....
-
η λεξη : κλασεις ανωτερο, μου αρεσε....Mitsubishi Evo και βάλε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
η λεξη : κλασεις ανωτερο, μου αρεσε....
Mitsubishi Evo και βάλε...
λες και το συγκρινε με το αβενσις ενα πραγμα...
-
Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι τα Mazda είναι από τα πιο στριφτερά και καλοστημένα αυτοκίνητα. Νομίζουν ότι είναι κάτι σαν τα Toyota...
-
Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι τα Mazda είναι από τα πιο στριφτερά και καλοστημένα αυτοκίνητα. Νομίζουν ότι είναι κάτι σαν τα Toyota...+1
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κάποιοι εκ των οποίων το παραλληλίζουν με κρουαζιερόπλοιο...
Οτι ειναι βαρκα ειναι..Εχεις καποιον συγκεκριμενο στο μυαλο σου..? (ντριφτερ..)
όχι τον τρίφτη (αυτός έχει ακόμα την αυταπάτη κατά βάθος... ), πρώην οδηγό εννοούσα...
-
Από κρατήματα, μην το ψάχνεις είναι κλάσεις πάνω από Mazda 6 κλπ.
Σε καμία περίπτωση! To 6άρι σαφώς καλύτερο στον δρόμο!
Δεν έχεις δίκιο .
Όντως οι διαφορές δεν είναι τεράστιες όπως λέει ο φίλος αλλά το Mondeo ήταν καλύτερο απο το 6
Είχε το καλύτερο τιμόνι της κατηγορίας και το στήσιμο του ήταν σημείο αναφοράς για τα υπόλοιπα .
Το 6 ήταν λίγο πιο παιχνιδιάρικο αλλά με χειρότερη ηχομόνωση και ποιότητα κύλισης .
Ένα κλικ κάτω θα έλεγα . -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Από κρατήματα, μην το ψάχνεις είναι κλάσεις πάνω από Mazda 6 κλπ.
Σε καμία περίπτωση! To 6άρι σαφώς καλύτερο στον δρόμο!
Δεν έχεις δίκιο .
Όντως οι διαφορές δεν είναι τεράστιες όπως λέει ο φίλος αλλά το Mondeo ήταν καλύτερο απο το 6
Είχε το καλύτερο τιμόνι της κατηγορίας και το στήσιμο του ήταν σημείο αναφοράς για τα υπόλοιπα .
Το 6 ήταν λίγο πιο παιχνιδιάρικο αλλά με χειρότερη ηχομόνωση και ποιότητα κύλισης .
Ένα κλικ κάτω θα έλεγα .Ο φίλος είπε ότι το Mondeo ήταν καλύτερο του 6 ΟΔΗΓΙΚΑ, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Τα έχω οδηγήσει και τα δύο και το 6 είναι σαφώς ανώτερο οδηγικά με πιο ρυθμίσιμη συμπεριφορά, μεγαλύτερη συμμετοχικότητα, καλύτερο feedback και ήταν εν τέλει ταχύτερο. Για μένα ανώτερο αυτοκίνητα με καλύτερη ποιότητα και ιαπωνική αξιοπιστία (μετά από 3 Mazda πίνω νερό στο όνομα τους).
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ FORD MONDEO 2005-07 - Το προτείνετε;