-
στο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ polo 2010 έχει αναφερθεί ότι σβήνει στο φανάρι,δηλαδή στο ρελαντί,και ερωτώ εγώ,κατεβαίνω μια ελαφρά κατηφόρα και βγάζω κενή και σβήνει,αυτό είναι εν κίνηση ναι η όχι,δεν πιστευω οτι δεν το εχει κανει κανεις σας
-
Ο χρήστης yo_rover έγραψε:
στο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ polo 2010 έχει αναφερθεί ότι σβήνει στο φανάρι,δηλαδή στο ρελαντί,και ερωτώ εγώ,κατεβαίνω μια ελαφρά κατηφόρα και βγάζω κενή και σβήνει,αυτό είναι εν κίνηση ναι η όχι,δεν πιστευω οτι δεν το εχει κανει κανεις σαςΜα που έχει αναφερθεί ??Πουυ?? Πες πηγή..αλλά και να το είπε κάποις είναι μια περίπτωση δεν είναι πλήθος όπως αυτό στο φόρουμ που ανφέρθηκε.
Και αφού δεν έχει σβήσει σε κανέναν εν κινήσει με νεκρά πως να το κάνουμε τώρα?Πρέπει να λέμε οτι έσβησε με βάση την υπόθεση σου??Δεν έχω καθόλου γνώσεις και δεν είμαι μηχανικός αλλά νομίζω οτι έχει διαφορετική συμπεριφορά ο κινητήρας τουλάχιστον σε όσα εχω οδηγήσει η νεκρά εν κινήσει και η νεκρά σε στάση. Στο micra 12ετίας που είχα εν κινήσει με νεκρά είχε 1.200 και μόλις σταματούσα έπεφταν απευθείας κάτω απο 1.000 . Στο polo δεν το έχω παρατηρήσει αν θές σου λέω το βραδάκι για να το δώ.
-
βασικά καλημέρα σας,ήμουν και εγώ υποψήφιος αγοραστής polo 1.2cc με τα 70hpΚαλύτερα που δεν προχωράς στην αγορά λοιπόν.
-
Μια λίγο offtopic ερώτηση. Αν σβήσει με ταχύτητα μέσα (στο κιβώτιο) και μεγάλη ταχύτητα (κινησης) δεν μπλοκάρουν οι τροχοί λόγω της ταχύτητας (στο κιβώτιο) ?? Ή πιστόνια συνεχίζουν να ανεβοκατεβαίνουν χωρις αναφλεξη?
-
Η κινητική ενέργεια του οχήματοε συνεχίζει να κινεί τα πιστόνια.
-
στο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ polo 2010 έχει αναφερθεί ότι σβήνει στο φανάρι,δηλαδή στο ρελαντί,και ερωτώ εγώ,κατεβαίνω μια ελαφρά κατηφόρα και βγάζω κενή και σβήνει,αυτό είναι εν κίνηση ναι η όχι,δεν πιστευω οτι δεν το εχει κανει κανεις σαςΑν κατεβαινεις κατηφορα και βαλεις νεκρα τοτε μαλλον πρεπει να ξαναδωσεις για διπλωμα, με αλλον δασκαλο!
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
στο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ polo 2010 έχει αναφερθεί ότι σβήνει στο φανάρι,δηλαδή στο ρελαντί,και ερωτώ εγώ,κατεβαίνω μια ελαφρά κατηφόρα και βγάζω κενή και σβήνει,αυτό είναι εν κίνηση ναι η όχι,δεν πιστευω οτι δεν το εχει κανει κανεις σας
Αν κατεβαινεις κατηφορα και βαλεις νεκρα τοτε μαλλον πρεπει να ξαναδωσεις για διπλωμα, με αλλον δασκαλο!
Γιατί ρε φίλε?
-
Γιατι και βενζινη καις και το αυτοκινητο παει σαν βαρκα. Ταχυτητα σε κατηφορα χωρις γκαζι= 0 καταναλωση (ναι μηδεν!) και πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια.
-
Γιατι και βενζινη καις και το αυτοκινητο παει σαν βαρκα. Ταχυτητα σε κατηφορα χωρις γκαζι= 0 καταναλωση (ναι μηδεν!) και πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια.Ναι το ξέρω, αλλά καμιά φορά έχει τόσο μικρή κλίση η κατηφόρα που η σχέση με φρενάρει, οπότε πετάω εκεί μια νεκρά και λύνεται το πρόβλημα, δεν θα κάνω κατάβαση και με νεκρά!
-
Γιατι και βενζινη καις και το αυτοκινητο παει σαν βαρκα. Ταχυτητα σε κατηφορα χωρις γκαζι= 0 καταναλωση (ναι μηδεν!) και πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια.Γιατι καις παραπανω βενζινη με νεκρα απ'οτι με ταχυτητα??
(Ρωταω να μαθαινω) -
Όταν έχεις ταχύτητα στο σασμάν και στροφές πάνω από 1500 πρπ, αν αφήσεις το γκάζι ο εγκέφαλος κόβει εντελώς τον ψεκασμό καυσίμου.
-
όση δεν πιστεύουν ότι το καινούριο polo σβήνει συνεχεια,ας διαβάσουν αυτά http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php? ... 35395&st=0
-
όση δεν πιστεύουν ότι το καινούριο polo σβήνει συνεχεια,ας διαβάσουν αυτά http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php? ... 35395&st=0To link αυτο εχει μπει αλλες δυο ,τουλαχιστον ,φορες .
-
όση δεν πιστεύουν ότι το καινούριο polo σβήνει συνεχεια,ας διαβάσουν αυτά http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php? ... 35395&st=0Μάλιστα.
Τραγικό. Βεβαίως θα έβαζα στοίχημα ότι φταίει η ποιότητα της βενζίνης, αν και αυτό δεν αναιρεί το ότι η VW δεν υπολόγισε την ποιότητα της βενζίνης σε Αλβανία, Κροατία, Βουλγαρία, Ελλάδα κλπ. Το τι γίνεται σε βενζινάδικα ΔΕΝ λέγεται...
Πρόσφατα σε βενζινάδικο με παλιό γνωστό μου στις αντλίες πάω να βάλω απλή αμόλυβδη στην Άλφα (ο φίλος ξέρει ότι η Άλφα έχει Rotrex και το πρόβλημα που είχα παλιά με νοθευμένη) μιας και εκεί ήξερα ότι η απλή είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι. Σχεδόν με 'σπρώξιμο' με πήγε στη super...
Πιάσαμε την κουβέντα και μου λέει ότι το κύκλωμα με τα βυτία χωρίς διακριτικά εταιριών είναι πλέον παντού και πουλά 'βενζίνη'... -
όση δεν πιστεύουν ότι το καινούριο polo σβήνει συνεχεια,ας διαβάσουν αυτά http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php? ... 35395&st=0Πάμε πάλι απο τη αρχή , έστω οτι δεν έχει μπεί το λινκ και ας ξανάρχισουμε.
Στο λινκ που αναφέρεις δεν είπε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣοτι του έσβησε εν κινήσει το οτι σβήνει σταματημένο στο φανάρι έχει αναφερεθεί ήδη απο αρκετούς και δεν τιθεται υπο αμφισβήτηση όμως εσύ αναφέρεις:
Αυτό που σου λέω είναι οτι αυτή η υπόθεση σου είναι λάθος και μην το συνεχίσεις γιατί είναι παραπληροφόρηση.Αν δεν θες εσύ να το πιστέψεις είναι δικαίωμα σου απλά μην προσπαθείς να πείσεις και τους άλλους.Το οτι σβήνει σε μερικούς κατόχους σε ακινησία με νεκρά σε manual κιβώτια και μερικές φορές είναι γεγονός.
-
όση δεν πιστεύουν ότι το καινούριο polo σβήνει συνεχεια,ας διαβάσουν αυτά http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php? ... 35395&st=0όση?
-
Ειχαμε κανενα νεο με το προβλημα που σβηνει μονο του??? Το εχω παραγειλλει 8 φλεβαρη και ακομα να ερθει πριν απο 2 μερες που ρωτησα μου ειπαν ολοκληρωση παραγγελιας στην 20η εβδομαδα και αλλες 3-4 περιπου
5 μηνες αναμονη με τους ανικανους εχω ξενερωσει παρα πολυ γιατι στην αρχη μου ειπαν για 3 μηνες και τωρα με βλεπω να το παιρνω ιουλιο ρε γαμοτο -
Αναμένεται update μέχρι τον επόμενο μήνα.
-
Αθάνατο το γκρουπ.....
-
Ο χρήστης g_alex έγραψε:
Ειχαμε κανενα νεο με το προβλημα που σβηνει μονο του??? Το εχω παραγειλλει 8 φλεβαρη και ακομα να ερθει πριν απο 2 μερες που ρωτησα μου ειπαν ολοκληρωση παραγγελιας στην 20η εβδομαδα και αλλες 3-4 περιπου
5 μηνες αναμονη με τους ανικανους εχω ξενερωσει παρα πολυ γιατι στην αρχη μου ειπαν για 3 μηνες και τωρα με βλεπω να το παιρνω ιουλιο ρε γαμοτοφίλε αξίζει η αναμονή, το αμάξι είναι τοπ στην κατηγορία του λέμεεε
VW Polo 2009