-
Κάγκουρα Πάσχο αφιερωμένο σε σένα!!!
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΑΡΓΙΤΗΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΜΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΠΕΖΩ ΜΕ ΜΠΟΥΡΙ, ΖΑΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΓΟΥΝΙΝΟ ΚΑΙ ΦΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ....ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...Κ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!!!!! ¨))))
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
συμφωνω και απλα ενημερωνω οτι ειδα ενα τουμπανο σημερα θεικο.αλλαζω θεμα με λιγα λογια..καλά δεεν έχω εξασκηθεί στους γρίφους σου!!
Για πες για το γαλλικό...
-
Επ! Τι κάνουν τα παιδιά?
Για καφεδάκι πότε θα πάμε? όχι πάλι Κεφαλάρι όμως παλιο-ξενερωτοι.
-
ΟΥΡΕΣ Η ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
Ουρές κάνει η μισή σοου μπιζ της Ελλάδας στα γραφεία του Σειρινάκη αφού έχει μετατρέψει το thrash σε βιομηχανία παραγωγής πορνό που μάλιστα πληρώνει καλά. Τελευταία 'μεταγραφή' στο χώρο των πορνό ο ...
Μένιος Φουρθιώτης με τον οποίον πριν λίγη ώρα συμφώνησε και επίσημα ο Σειρινάκης και οι συνεργάτες του να πρωταγωνιστήσει σε gay πορνό. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε περίπου ενα μήνα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ΟΥΡΕΣ Η ΣΟΟΥ ΜΠΙΖΟυρές κάνει η μισή σοου μπιζ της Ελλάδας στα γραφεία του Σειρινάκη αφού έχει μετατρέψει το thrash σε βιομηχανία παραγωγής πορνό που μάλιστα πληρώνει καλά. Τελευταία 'μεταγραφή' στο χώρο των πορνό ο ...
Μένιος Φουρθιώτης με τον οποίον πριν λίγη ώρα συμφώνησε και επίσημα ο Σειρινάκης και οι συνεργάτες του να πρωταγωνιστήσει σε gay πορνό. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε περίπου ενα μήνα
Ραδιο Αρβυλα ειναι !!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΟΥΡΕΣ Η ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
Ουρές κάνει η μισή σοου μπιζ της Ελλάδας στα γραφεία του Σειρινάκη αφού έχει μετατρέψει το thrash σε βιομηχανία παραγωγής πορνό που μάλιστα πληρώνει καλά. Τελευταία 'μεταγραφή' στο χώρο των πορνό ο ...
Ραδιο Αρβυλα ειναι !!
Θελουμε τον πατρινο με τον Πασχο σε ταινια
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
συμφωνω και απλα ενημερωνω οτι ειδα ενα τουμπανο σημερα θεικο.αλλαζω θεμα με λιγα λογια..α ρε πασχο ... Σε πιανω !!! +1
-
Ω ρε μάνα ω ρε μάνα !!!! Γαλλικό στο πόδι ε ???
Αυτό είναι γαλλικό για όποιον δεν το ξέρει . Προσωπικά το αγαπημένο μου σε χέρια και πόδια ...
-
ναι αλλά το πόδι που έβαλες...
-
Ε δεν βρήκα ρε μάστορα και ωραίο πόδι και με γαλλικό τι να κάνουμε τωρα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επ! Τι κάνουν τα παιδιά?Για καφεδάκι πότε θα πάμε? όχι πάλι Κεφαλάρι όμως παλιο-ξενερωτοι.
θα σου γνωρισουμε και γκομενακια αμα ερθεις κεφαλαρι.. Εγω το Στελιο δεν τον βλεπω δευτερη βδομαδα συνεχομενη,το εχω απαγορευσει στον εαυτο μου,δε γινεται τετοια σαπιλα.Την αλλη βδομαδα αν θες..
-
Αν περιμένω από εσένα να μου γνωρίσεις ωραία γκομενάκια, θα καταλήξω σαν εσένα, έτσι δηλαδή:
-
ρε μλκ δεν ειμαι το κιντ.κοιτα λιγο ξανα..
-
Το κατάλαβα, γι' αυτό έβαλα και όχι
-
μαριαννα is coming tomorrow at your LCDs......
-
Δώσε τσόντα στο λαό!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δώσε τσόντα στο λαό! -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μαριαννα is coming tomorrow at your LCDs......16/5 δεν ειχαν πει οτι θα βγει??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ΟΥΡΕΣ Η ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
Ραδιο Αρβυλα ειναι !!
Θελουμε τον πατρινο με τον Πασχο σε ταινια
+σκύλο
+βιλλ σκηνοθέτη... -
Είναι η avant premiere!
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]