-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Στο Μεγαρο Μουσικης επισης εχει χτιστει (με τα δικα μας τε λεφτα) το πιο υπερσυγχρονο παρκινγκ στον πλανητη με απειρες θεσεις.Η ακυρη ερωτηση της ημερας
Η εισοδος του παρκινγκ ειναι πανω στη Βασ. Σοφιας; -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Στο Μεγαρο Μουσικης επισης εχει χτιστει (με τα δικα μας τε λεφτα) το πιο υπερσυγχρονο παρκινγκ στον πλανητη με απειρες θεσεις.
Η ακυρη ερωτηση της ημερας
Η εισοδος του παρκινγκ ειναι πανω στη Βασ. Σοφιας;Δεν ξερω , αυτο δεν ειναι δικο μου κειμενο αλλα απο το τροκτικο
-
Τραγικό περιστατικό στην Κώ. Ένα βρέφος έχασε την ζωή του όταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του έσκασε το λάστιχο με συνέπεια να ξεφύγει της πορείας του και να συγκρουστεί. Μάλιστα το βρέφος που έχασε τη ζωή του ακαριαία το κρατούσε στην αγκαλιά της η μητέρα του.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _1800.html
Απλά θέμα χρόνου ήταν
-
παω στοιχημα οτι εχουν γινει αρκετα ολα αυτα τα χρονια ... απλα τοτε δεν ειχαμε το τροκτικο να μας το αναφερει .. κ εμενε σε τοπικο επιπεδο ...!!!!
-
τρισμεγιστο ζωο νεομπαμπας ... που ειχε το μωρακι του (λιγων μηνων) στο πισω καθισμα χυμα απλα ξαπλωμενο κ μονο του ... ρε βλακα σε ενα φρεναρισματακι που θα παει το αθωο πλασματακι?
ηταν βεβαια μεσα στην πολη κ σε μικρο στενακι .. αλλα κ εκει αν φρεναρει αποτομα για τον αλφα η βητα λογο θα βρεθει τουμπα το καημενο ...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Στο Μεγαρο Μουσικης επισης εχει χτιστει (με τα δικα μας τε λεφτα) το πιο υπερσυγχρονο παρκινγκ στον πλανητη με απειρες θεσεις.
Η εισοδος του παρκινγκ ειναι πανω στη Βασ. Σοφιας;Στην οδό Κόκκαλη, ανάμεσα στην πρεσβεια και το μέγαρο, έχει τρεις ορόφους και είναι ανοιχτο και για το κοινό...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Δεν ξερω , αυτο δεν ειναι δικο μου κειμενο αλλα απο το τροκτικο
ναι το καταλαβα, απλως το εκανα quote για την ερωτηση μου
Η εισοδος του παρκινγκ ειναι πανω στη Βασ. Σοφιας;Στην οδό Κόκκαλη, ανάμεσα στην πρεσβεια και το μέγαρο, έχει τρεις ορόφους και είναι ανοιχτο και για το κοινό...
Ευχαριστω πολυ !
-
Ο χρήστης Geologos έγραψε:
Η οποία Κόκκαλη είναι μονόδρομος, οπότε αν βρίσκεσαι επί της Βασ. Σοφίας για να μπεις πρέπει να κάνεις το γύρο της πρεσβείας (Σούτσου -> Δορυλαίου -> Γέλωνος -> Κόκκαλη, αν θυμάμαι καλά).
-
αυτο δικαιολογει κατι?
-
Όχι αναφέρεται στο .
Φυσικά δεν δικαιολογούνται αυτοί που παρατάνε τα αυτοκίνητα τους στο πεζοδρόμιο και στη δεξιά λωρίδα. -
Ο χρήστης Geologos έγραψε:
Κ περιμενεις ο επιχειρηματιας/βουλευτης/υπουργος να παρκαρει στο ιδιο παρκινγκ με το κοινο??? Κοιτα απαιτησεις που εχει ο λαουτζικος ρε φιλε...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τραγικό περιστατικό στην Κώ. Ένα βρέφος έχασε την ζωή του όταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του έσκασε το λάστιχο με συνέπεια να ξεφύγει της πορείας του και να συγκρουστεί. Μάλιστα το βρέφος που έχασε τη ζωή του ακαριαία το κρατούσε στην αγκαλιά της η μητέρα του.http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _1800.html
Απλά θέμα χρόνου ήταν
Δημοσιογραφος : 'Η μητερα κραταγε το μωρο στην αγκαλια της γιατι χρειαστηκε να το ταισει (σσ: εν κινησει...) κ μετα να το χτυπησει να ρευτει'.
Τετοιες μλκιες λενε ως απολυτως φυσιολογικα κ δειχνουν τι μυαλο κουβαλαει ο κοσμος τριγυρω μας.
-
Μα τί ψάχνεις να βρεις βρε φίλε.
Η άλλη βγαίνει από στενό σε κεντρικό δρόμο και μιλάει στο κινητό, στο αιδοίο της αν κόντεψα να σκάσω επάνω της με το δίκυκλο, ομοίως και για τον παπάρα από απέναντι προχθές που επειδή θεώρησε ότι τον χτυπάει το φως του scooter εισήλθε στο ρεύμα μου και πάτησε γκάζι ερχόμενος προς τα επάνω μου... αυτό ήταν είπα πάει με καθάρισε και τελευταία στιγμή έκανε ελιγμό. Τον ακολούθησα να του πω άνθρωπέ μου είσαι τρελός και μου έβγαλε σιδηρικό .
Άλλος παρκάρει σε διαβάσεις αναπήρων του κάνεις παρατήρηση και σε βρίζει και μετά βλέπεις τον ανάπηρο να παλεύει καταμεσής του δρόμου δίπλα στα αυτοκίνητα . 'Αλλος αδειάζει το τασάκι και πετάει το πακέτο κάτω.Έλεος παλιοταγάρια να φύγετε να πάτε αλλού δεν αντέχουμε άλλη αγένεια και σταρχιδισμό πια
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μα τί ψάχνεις να βρεις βρε φίλε. ...........................
Έλεος παλιοταγάρια να φύγετε να πάτε αλλού δεν αντέχουμε άλλη αγένεια και σταρχιδισμό πια+1000
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τον ακολούθησα να του πω άνθρωπέ μου είσαι τρελός και μου έβγαλε σιδηρικό .Πλακα κανεις?
Πινακιδες και αστυνομια αμεσως η φοβασαι μη μπλεξεις? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τραγικό περιστατικό στην Κώ. Ένα βρέφος έχασε την ζωή του όταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του έσκασε το λάστιχο με συνέπεια να ξεφύγει της πορείας του και να συγκρουστεί. Μάλιστα το βρέφος που έχασε τη ζωή του ακαριαία το κρατούσε στην αγκαλιά της η μητέρα του.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _1800.html
Απλά θέμα χρόνου ήταν
Δημοσιογραφος : 'Η μητερα κραταγε το μωρο στην αγκαλια της γιατι χρειαστηκε να το ταισει (σσ: εν κινησει...) κ μετα να το χτυπησει να ρευτει'.
Τετοιες μλκιες λενε ως απολυτως φυσιολογικα κ δειχνουν τι μυαλο κουβαλαει ο κοσμος τριγυρω μας.
Την προηγούμενη εβδομάδα το βραδάκι πάνω που είχε σκοτεινιάσει.
Polo προηγούμενης γενιάς (το στρογγυλοφάναρο) 1)προχωρούσε μέσα την κίνηση με σβηστά φώτα 2) η μάνα στη θέση του συνοδηγού με το παιδί αγκαλια και 3) όλες οι σακούλες από τα ψώνια καθόντουσαν μεγαλόπρεπα στο πίσω κάθισμα 4)δεν θυμάμαι αν φορούσαν και ζώνη
Στο επόμενο στενό (ήμουν πεζός) βλέπω Focus με 2 γυναίκες. Η συνοδηγός είχε στην αγκαλιά της βρέφος! Και όπως πάει να βγει στη λεωφόρο, κλασικά επιλέγει να το κάνει τη στιγμή που έρχεται μηχανάκι και στο τσακ την γλύτωσε πριν σκάσει στην πόρτα της.
Πλέον απλά τα βλέπω και κουνάω το κεφάλι. Ούτε καν να μπω στον κόπο να τους εξηγήσω τα αυτονόητα (το χρόνο μου θα χάσω).
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τραγικό περιστατικό στην Κώ. Ένα βρέφος έχασε την ζωή του όταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του έσκασε το λάστιχο με συνέπεια να ξεφύγει της πορείας του και να συγκρουστεί. Μάλιστα το βρέφος που έχασε τη ζωή του ακαριαία το κρατούσε στην αγκαλιά της η μητέρα του.http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _1800.html
Απλά θέμα χρόνου ήταν
Το πρωκτικό λέει ότι έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου που ήταν το βρέφος ενώ το βίντεο ότι υπήρχε άλλο αμάξι που έπεσε πάνω του. Ούτε ένα βίντεο δεν μπορούν να δουν οι μπαγλαμάδες και να αντιγράψουν αυτά που λέει.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Τον ακολούθησα να του πω άνθρωπέ μου είσαι τρελός και μου έβγαλε σιδηρικό .
Πλακα κανεις?
Πινακιδες και αστυνομια αμεσως η φοβασαι μη μπλεξεις?Όχι δεν κάνω πλάκα.
Δεν γίνεται αυτό. Άστο ....
Μετά από αυτό δεν πρόκειται να ασχοληθώ με κανέναν κινδυνεύεις πλέον ανά πάσα στιγμή να φύγεις για άλλα μέρη....
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τον ακολούθησα να του πω άνθρωπέ μου είσαι τρελός και μου έβγαλε σιδηρικό .
Πλακα κανεις?
Πινακιδες και αστυνομια αμεσως η φοβασαι μη μπλεξεις?Όχι δεν κάνω πλάκα.
Δεν γίνεται αυτό. Άστο ....
Μετά από αυτό δεν πρόκειται να ασχοληθώ με κανέναν κινδυνεύεις πλέον ανά πάσα στιγμή να φύγεις για άλλα μέρη....
γιατι δε γινεται ανωνυμα να αναφερεις τηλεφωνικα στην αστυνομια το περιστατικο?
ο ανθρωπος ειναι προφανως επικυνδυνος. -
Παιδιά νομικά δεν γίνεται δεν μπορώ να πω παραπάνω. Το ανέφερα το γεγονός απλά για να δείξω τί κίνδυνο διατρέχουμε όλοι μας κάθε μέρα στους δρόμους όταν προσπαθούμε να βρούμε το δίκιο μας. Γι'αυτό αφήστε το να πάει στην ευχή....
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]