-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
'Εχθες ενω ετοιμαζομόνουν να κατέβω στην πορεια και να βρω συναδελφους μου χτυπησε το τηλ του σπιτιου. Ηταν απο τη εφορια της καλλιθεας να παω να παρω τα χρηματα της αποσυρσης...ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _8054.html
Στην αρχή όταν άρχισα να το διαβάζω, νόμιζα ότι επρόκειτο για δική σου περίπτωση και χάρηκα. Όταν διάβασα στο τέλος ότι ήταν αναδημοσίευση επιστολής 'αναγνώστη' από το τρωκτικό, απογοητεύτηκα... Έχω διαβάσει πολύ μεγάλες κοτσάνες από το συγκεκριμένο blog και είμαι λίγο επιφυλακτικός.
Έχουμε όλοι δηλώσει αριθμό τραπεζικού λογαριασμού. Στην Θεσσαλονίκη μάλιστα εκτός από το ΙΒΑΝ ήθελαν και αντίγραφο του βιβλιαρίου για να φαίνεται ο αριθμός του λογαριασμού. Όσοι δεν είχαν καταθέσει αντίγραφο του βιβλιαρίου, εκλήθησαν να το καταθέσουν συμπληρωματικά. Η δεύτερη (αναθεωρημένη) διαδικασία που καθόρισαν (ΦΕΚ 2354-19/11/09) προβλέπει με σαφήνεια πίστωση των λογαριασμών και όχι τηλεφωνάκι στο σπίτι 'μήπως θα μπορούσατε περικαλώ να περάσετε να σας δώσουμε παράδες...'.
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει ο 'αναγνώστης' και να πάρει ο κόσμος τα λεφτά του σύντομα, αλλά θα μου επιτρέψετε να έχω τις επιφυλάξεις μου...
-
Αντε, τωρα που πήραμε το δάνειο απο την ΕΕ, να παρουμε και μεις τις επιδοτησεις!!
-
To δανειο ειναι για ομολογα που ληγουν...πιθανως το εχουν μελετησει ετσι ωστε να μην φτασει ουτε ευρω σε εμας...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To δανειο ειναι για ομολογα που ληγουν...πιθανως το εχουν μελετησει ετσι ωστε να μην φτασει ουτε ευρω σε εμας...Κατι σαν μεταφορα οφειλων
-
Σιγά μην τους έπιασε ο πόνος για εμάς. Ευρώ δεν θα πάρουμε να το θυμηθείτε
-
Παω να ξεκαπνισω τη καραμπινα...ο πρώτος βουλευτης που θα εμφανιστει μπρος μου πρώτα θα πάρει τα @@ μου!! Μετά ακολουθει το σίδερο... Να δω ποσο θρασσος εχουν πλεον να εμφανιζονται μπρος μας!! ΚΑΙ επισης θελω να δω τα γλυφτρακια που τα ακολουθουν σε καθε λογης συναντηση και καφενειο!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Παω να ξεκαπνισω τη καραμπινα...ο πρώτος βουλευτης που θα εμφανιστει μπρος μου πρώτα θα πάρει τα @@ μου!!Χμμ... Να υποθέσω ότι είσαι δωρητής οργάνων?
Καλό είναι να προσέχουμε με δαύτους, γιατί δεν θέλουν πολύ να μας τα πάρουν κι' αυτά. Μήπως έχουν ιδέα τι νομοσχέδια ψηφίζουν;
-
επειδή ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που δεν είχαν βιβλιάριο (κατέθεσα εξτρά μια δήλωση Ν105), και έχω αλλάξει και νούμερο στο κινητό από τότε..
γνωρίζει κανείς από Θεσσαλονίκη που και σε ποιο ίσως νούμερο, (Νομαρχία??) θα μπορούσα να απευθυνθώ, μήπως η δικιά μου κατάσταση έχει κολλήσει για αυτό το λόγο?
thanks!
-
Ο χρήστης FoXfOxFoX έγραψε:
επειδή ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που δεν είχαν βιβλιάριο (κατέθεσα εξτρά μια δήλωση Ν105), και έχω αλλάξει και νούμερο στο κινητό από τότε..γνωρίζει κανείς από Θεσσαλονίκη που και σε ποιο ίσως νούμερο, (Νομαρχία??) θα μπορούσα να απευθυνθώ, μήπως η δικιά μου κατάσταση έχει κολλήσει για αυτό το λόγο?
thanks!
Με το τηλέφωνο δεν θα βγάλεις άκρη, αν βέβαια το σηκώσουν ποτέ.
Ο προϊστάμενος που ασχολείται με το θέμα είναι εξυπηρετικός και έχει γραφείο στον 1ο όροφο (μιλάμε για την ΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ Θεσ/νίκης) στο βάθος του διαδρόμου, τελευταίο γραφείο δεξιά. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά του.
Έάν άλλαξες αριθμό τηλεφώνου είναι ενδεχόμενο να σε κάλεσαν (για τους λόγους που έγραψα παραπάνω) και να μη μπόρεσαν να σε βρούν. Στην θέση σου δεν θα ανησυχούσα, με την προϋπόθεση ότι έχεις αναγράψει σαφώς και ευκρινώς τον ΙΒΑΝ. Σε κανένα ΦΕΚ δεν αναφέρεται ότι στα δικαιολογητικά έπρεπε να καταθέσεις και φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου. Το έβγαλαν από το μυαλό τους οι δικοί μας, (απ΄όσο ξέρω στις άλλες ΝΑ δεν ζητούσαν φ/α του βιβλιαρίου) για το ενδεχόμενο που κάποιος έχει δηλώσει λανθασμένο ΙΒΑΝ. Αν λοιπόν φαίνεται ευκρινώς στην αίτησή σου, δεν έχεις πρόβλημα.
Πάντως σε διαβεβαιώνω ότι άλλος είναι ο λόγος που κόλλησε η πληρωμή σου... και όχι μόνο η δική σου βέβαια...
ΥΓ. Αν τελικώς τους επισκεφτείς και μάθεις κάτι νεώτερο, ενημέρωσέ μας.
-
Μπηκαν!!
Υπομονη παιδες, ερχονται τα φραγκα!
-
είσαι ο 1ο που τα πήρε ? ..... Νομός, περιοχή ?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Μπηκαν!!Σου εύχομαι να είναι 'καλοφάγωτα' αν και οι περισσότεροι θα τους τα ακουμπήσουμε με το εκκαθαριστικό.
Μάλλον έπιασαν οι απειλές σου. Δεν εξηγείται αλλιώς...
Δηλαδή εμείς που δεν έχουμε καραμπίνα, πως θα πάρουμε τα λεφτά μας; Αν βάλω αέρα στο mares & to τechnisub και πάω να γίνω κι' εγώ δωρητής @@ οργάνων, λές να πιάσει; ...
-
Ν. Καβαλας
Ελεγχος στο ΑΤΜ και ξαφνικα πλουσιοτερος κατα 1500€!
Φυσικα δεν υπάρχουν πλέον... -
Άξιος,
ούτε τηλεφώνημα έπεσε ούτε τιποτα έτσι?
Αυτά είναι για την απόσυρση ή και την αγορά?
-
αποσυρση ντε....ποιος τη γ@με! την αγορα!
-
Eγώ !!! Γιατί αγόρασα κιόλας !
-
καλησπερα, εσυ που πηρες τα χρηματα, μηπως μπορεις να μας πληροφορησεις αν εισαι απο θεσσαλονικη(ανατολικα δυτικα??). να ξερουμε να τα περιμενουμε και εμεις. η καραμπινα επιασε, ε?χαχα
-
Ο χρήστης mcp έγραψε:
Eγώ !!! Γιατί αγόρασα κιόλας !Καλησπέρα φίλε μου! Καλοφάγωτα τα χρήματα καταρχήν!
Εσένα που αγόρασες κιόλας νέο αυτοκίνητο μπήκε κατευθείαν το συνολικό ποσό;; Πριν μπούνε τα λεφτά σε ενημερώασανε ή ... τυχαία είδες τα χρήματα στο λογαριασμό σου;Και τέλος, αν θα ήθελες , μπορείς να μας πείς το Νομό που βρίσκεσαι;
-
Φίλε μου είμαι 'δυστηχώς' ακόμα στην κατηγορία αυτών που περιμένουν τα χρήματα και για την αγορά αλλά και την απόσυρση!
-
Έχει ακούσει κανείς τι θα γίνει τελικά με αυτούς που είψαν διαγράψει το όχημά τους και δεν έχουν πάρει φράγκο?
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016