-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Αρχισες και εσύ με την Μονικα τώρα;
Για να δούμε λοιπόν, αύριο θα με ειδοποιήσουν να πάω να την δω από κοντά?
Άντε γιατί η Αλφα δεν την παλεύει πλέον! Έφαγε (με ανοιχτό το a/c) 20€ σε 4 ώρες οδήγησης μέσα στην Αθήνα. Ούτε 60χλμ συνολικά.
Αντε ρε Βελισσαριε με το καλο σου ευχομαι!
Καλα ρε συ σου εκαψε τοσο πολυ;Πως τη παλευεις με τη τιμη της βενζινης; -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ως γνωστόν , λίγο μάτι...δεν κάνει ποτέ κακό!!!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ως γνωστόν , λίγο μάτι...δεν κάνει ποτέ κακό!!!
χούφτωσε και λίγο...
-
Άσχετο, το 3ο αμάξι που έχεις και λέτε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, τί αυτοκίνητο είναι; Γιατί αν κατάλαβα καλά το ένα ειναι punto, μετά είναι το bravo, αλλά στο τρίτο κάπου το χασα
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
@corsairΆσχετο, το 3ο αμάξι που έχεις και λέτε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, τί αυτοκίνητο είναι; Γιατί αν κατάλαβα καλά το ένα ειναι punto, μετά είναι το bravo, αλλά στο τρίτο κάπου το χασα
merc, δε πιστευω να φαγες παπα οτι χρησιμοποιει τα φιατ...
-
Χαχαχαχαχαχαχα
-
Γελάσαμε τωρα.....
-
Γελάσαμε τωρα.....Πού είναι ακριβώς το πρόβλημα και γιατί θίχτηκες; Είπε κανείς κάτι κακό;
-
Καλά , δεν μου έγιναν και τα μούτρα κρέας!
Ο corsair μπορεί να κάνει οτι θέλει στα Fiatάκια του και να χρησιμοποιεί την καθαγιασμένη Merc.
(Αν δεν κατάλαβα κάτι ζητώ ταπεινά συγνώμη εκ των προτέρων) -
Βρε σύ, προφανώς και ο adis έκανε πλάκα !
ΓΙ αυτό και το αντίστοιχο emoticon.. Τι θα το αγόραζε μετά, για να κάθεται; -
Bravi-στες εκ Θεσ/κης....που θα συναντήσω radar και μπλόκα από Λάρισσα προς Θεσ/κη και τούμπαλιν?
-
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια εμαθα οτι η Μονικα μου εφτασε στην Αθηνα την Παρασκευη!!!
Δεν ξερω τι διαδικασια ακολουθουν (εκτελωνισμοι κτλ) αλλα αυριο θα μου πουν ποτε θα την εχω στα χερια μου!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια εμαθα οτι η Μονικα μου εφτασε στην Αθηνα την Παρασκευη!!!
Δεν ξερω τι διαδικασια ακολουθουν (εκτελωνισμοι κτλ) αλλα αυριο θα μου πουν ποτε θα την εχω στα χερια μου!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
-
Δηλαδη απο αυριο θα κυκλοφορει αλλο ενα Bravo στην Κομοτηνη??? Καλοριζικο!!!!
-
Bravi-στες εκ Θεσ/κης....που θα συναντήσω radar και μπλόκα από Λάρισσα προς Θεσ/κη και τούμπαλιν?Εχει σε αρκετα σημεια Κωνσταντινε αλλα μην ανησυχεις δεν λειτουργει κανενα (συμφωνα με αυτα που ειδα οταν ειχα ερθει στα Τρικαλα).Να εχεις το νου σου για στρουμφακια γιατι στηνονται σε διαφορα σημεια.Οχι κατι το ανησυχητικο παντως θα μπορεις να τρεξεις (ξερεις εσυ ) απλα να εισαι προσεκτικος.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δηλαδη απο αυριο θα κυκλοφορει αλλο ενα Bravo στην Κομοτηνη??? Καλοριζικο!!!!
Απο αυριο δεν νομιζω, αλλα πιστευω μεσα στην εβδομαδα οτι θα γινει!! Ασε που δεν κυκλοφορει και αλλο σκουρο γκρι σπορτ...
-
Καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Bravi-στες εκ Θεσ/κης....που θα συναντήσω radar και μπλόκα από Λάρισσα προς Θεσ/κη και τούμπαλιν?
Εχει σε αρκετα σημεια Κωνσταντινε αλλα μην ανησυχεις δεν λειτουργει κανενα (συμφωνα με αυτα που ειδα οταν ειχα ερθει στα Τρικαλα).Να εχεις το νου σου για στρουμφακια γιατι στηνονται σε διαφορα σημεια.Οχι κατι το ανησυχητικο παντως θα μπορεις να τρεξεις (ξερεις εσυ ) απλα να εισαι προσεκτικος.
Άλλα άκουσα σήμερα από πωλητή εκ Θεσ/κης....
-
Τι άκουσες;
-
Εχει σε αρκετα σημεια Κωνσταντινε αλλα μην ανησυχεις δεν λειτουργει κανενα (συμφωνα με αυτα που ειδα οταν ειχα ερθει στα Τρικαλα).Να εχεις το νου σου για στρουμφακια γιατι στηνονται σε διαφορα σημεια.Οχι κατι το ανησυχητικο παντως θα μπορεις να τρεξεις (ξερεις εσυ ) απλα να εισαι προσεκτικος.
Άλλα άκουσα σήμερα από πωλητή εκ Θεσ/κης....
Ναι ρε συ τι ακουσες;
Fiat Bravο 2007