-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι πιο νεοι (τωρινοι 20αρηδες και πιο πισω) ειναι τερατα ειναι πανυψηλοιοι 25αρηδες σαν κι εμενα ειχαμε τους τελευταιους ζουμπαδες και οι λιγο πιο μεγαλοι απο μενα ειχαν ακομα περισσοτερους
δεν ξερω γιατι, αλλα τα περισσοτερα παιδια που γεννηθηκαν γυρω στο 89-90 και μετα ειναι πολυ ψηλα
επισης φορανε και μεγαλυτερα νουμερα παπουτσια σε σχεση με παλιοτερους
αυτα λογω καλυτερης διατροφης προφανως και περισσοτερης καταναλωσης κρεατος
δεν φοράμε μόνο μεγαλύτερα παπούτσια...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
:superman: >οι πιο νεοι (τωρινοι 20αρηδες και πιο πισω) ειναι τερατα ειναι πανυψηλοιοι 25αρηδες σαν κι εμενα ειχαμε τους τελευταιους ζουμπαδες και οι λιγο πιο μεγαλοι απο μενα ειχαν ακομα περισσοτερους
δεν ξερω γιατι, αλλα τα περισσοτερα παιδια που γεννηθηκαν γυρω στο 89-90 και μετα ειναι πολυ ψηλα
επισης φορανε και μεγαλυτερα νουμερα παπουτσια σε σχεση με παλιοτερους
αυτα λογω καλυτερης διατροφης προφανως και περισσοτερης καταναλωσης κρεατος
δεν φοράμε μόνο μεγαλύτερα παπούτσια...
Ε ναι, σαφώς θα φοράτε και μεγαλύτερες κάλτσες...
-
Εδωσε ωθηση το τσερνομπιλ
-
1.68, 69 κιλα αθλητης του muay thai με σχεδον καθημερινη προπονηση. Παρ ολο που τα κιλα μου ειναι μυικα κ δειχνω πολυ γυμνασμενος, εχω πολυ λιγη κοιλιτσα (χωρις ''φαρμακα'' ποτε)
Πριν 3 χρονια που κατεβαινα σε αγωνες ημουν στα 63,5 κιλα κ εδειχνα πιο ''κομματια'' αλλα πλεον παταω τα 32!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αλλάξεις καθ' ολοκληρίαν τα περιεχόμενα της ιματιοθήκης. Τα -32 κιλά είχαν και σαν αποτέλεσμα μείωση της περιφέρειας κατά 20+ εκατοστά (έχω πέσει 10 νούμερα στα παντελόνια) **και ισχύουν πια τα προβλήματα που είχα παλαιότερα **(κοντά παντζάκια...).+1. Σαν σωληνάκια φαίνονται τα παντζάκια.
Από μικρός ... κανονικός σε ύψος και άλλοτε παχουλός και άλλοτε 'κανονικός'. Με ύψος 1,83 στα 25 μου, πήγα στο στρατό 100 κιλά (οι γύροι και τα hamburgers ως φοιτητής) και απολύθηκα 80! (Όλοι έβαζαν, εγώ έχανα. Και δεν πήγα στα ΛΟΚ ... στις Διαβιβάσεις ήμουν!). Στο τέλος αγόρασα στολή και αρβύλες γιατί ήταν ... τσουβάλια!
Δέκα χρόνια μετα ως επαγγελματίας έφτασα πάλι τα 100 κιλά (ανακάλυψα και το τσιπουρο ... με μεζέ) και τώρα στα 39 μου (με αρκετή δίαιτα και λίγη γυμναστική) είμαι στα 73 κιλά εδώ και 3 χρόνια και ... δεν θέλω να ξαναβάλω κιλά)!
Χθες μετρήθηκα στον γιατρό μου και στο ύψος και μου έδειξε 1,82 ... έχασα ένα πόντο!!! (? )
Ωραία η αίσθηση πάντως απο εκεί που έμπαινα στο Micra μου και 'γέμιζε', τωρα αισθάνομαι ότι ... έχει χώρους και αέρα!!!
Και επιτέλους φοράω 'πουπουλένια μπουφάν' και δεν δείχνω ... ντουλάπα!!! -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πάντως από όσο βλέπω τα άτομα που γράφουν είναι όλα παιδιά ένα και ένα. Αν και η νέα γενεά είναι ψηλότερη από εμάς δεν νομίζω ότι το 1.85 ως μέσος όρος να ισχύει... (αν και κάποιοι που έχουν επαφή με ένα ανόθευτο δείγμα 18χρονών γνωρίζουν περισσότερα και εννοώ τους στρατιωτικούς).
Αστεία πράγματα, ούτε για πλάκα δεν ισχύει μ.ο. ύψους των Ελλήνων το 1.85...Αυτός είναι τρομακτικός μ.ο. τον οποίο αμφιβάλλω καν αν συναντάς στους ψηλότερους λαούς του κόσμου...
Δεν θα έδινα με τίποτα μ.ο. στην Ελλάδα πάνω από 1.78 (άντρες πάντα)...Και πάλι μάλλον υπερβολικό το βρίσκω...συμφωνα με τη wiki οντως ειναι 1.78, αλλα αφορα ηλικιες 18-26, οι μεγαλυτεροι ειναι σαφως πιο κοντοι. Δεν ξερω ποσο αξιοπιστες ειναι οι μετρησεις αλλα συμφωνα με αυτες το 1.85 ως μεσος ορος ισχυει για τους ψηλοτερους του κοσμου. Οι πιο κοντοι φαινεται να ειναι οι Ινδονησιοι με τους ανδρες στο 1.58 και τις γυναικες στο 1.47. Σα γενικος κανονας φαινεται οι πιο ανεπτυγμενες χωρες να εχουν γενικα ψηλοτερους απ'τις λιγοτερο ανεπτυγμενες αλλα δεν ειναι απολυτο, υπαρχει και γενετικος παραγοντας καθως οι Ιαπωνες ειναι σχετικα κοντοι ενω στις ορεινες περιοχες της βορειοδυτικης πρωην γιουγκοσλαβιας βρισκονται οι πιο ψηλοι ανθρωποι του κοσμου κατα μ.ο.
-
1.79 ΚΑΙ 79 κιλα
Η μεγαλυτερη φαση ηταν το 89 οταν μπηκα στη ΣΕΑΠ
Μπηκα 74κιλα και βγηκα 63.
1.79 με 63 κιλα -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
1.79 ΚΑΙ 79 κιλα
Η μεγαλυτερη φαση ηταν το 89 οταν μπηκα στη ΣΕΑΠ
Μπηκα 74κιλα και βγηκα 63.
1.79 με 63 κιλαΕγώ τελείωσα τη 2α λυκείου 1.93 στα 68 κιλά...
Μετά έφτασα τα 84 κιλά όπου και έμεινα πάνω κάτω σταθερός για 7 χρόνια, πήγα φαντάρος και έπεσα στα 78 κιλά και πλέον είμαι μεταξύ 87-88 κιλών...
-
1,85 με 76 κιλά! Απο τα 18μου ζητημα να ειχα απόκλιση 3 με 4 κιλά πάνω κατω!
-
Σας τρωω ολους....
1,68, 58 κιλα με πολυ περπατημα,πολυ μπασκετ,πολυ junk food...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Σας τρωω ολους....1,68, 58 κιλα με πολυ περπατημα,πολυ μπασκετ,πολυ junk food...
Δεν θα γίνεις και εσύ φοιτητής ρε...! Θα γίνεις και μετά έλα να μας πεις τα στατιστικά
-
Ελα carfanatic να δεις τι φαγητο κάνω χωρις τιποτα απο ασκηση και να δεις πως ειμαι στα ραντα να μαθαίνεις.
Τι σημαινει ,μοναντερος. -
1.80 περιπου
και 64 κιλα
οκ ειμαι λιγο αδυνατος αλλα οταν παω για ποδηλατο πχ
ειμαι ο τελευταιος που κλ@νει σε σχεση με την παρεα -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Σας τρωω ολους....
1,68, 58 κιλα με πολυ περπατημα,πολυ μπασκετ,πολυ junk food...
Δεν θα γίνεις και εσύ φοιτητής ρε...! Θα γίνεις και μετά έλα να μας πεις τα στατιστικά
3 χρονακια ακομα θελω...
-
Ξαναδιαβαζοντας τον τιτλο μπορω με βεβαιοτητα να απαντησω οτι καμια 10αρια + εδω μεσα ειναι πολλα κιλα.....
-
1.85 και 72 κιλά.
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
1.80 περιπου
και 64 κιλα
οκ ειμαι λιγο αδυνατος αλλα οταν παω για ποδηλατο πχ
ειμαι ο τελευταιος που κλ@νει σε σχεση με την παρεα65 Kg δεν το λες αδύνατος... το λες με παίρνει ο αέρας...
-
64Kgr πρεπει να ειναι το φαγητο μου
-
98 και κατεβαίνω, στόχος τέλος του μήνα τα 95 και τέλος Ιουνίου τα 85. Υψος 1,88 .
-
1.79 και 72 κιλά
Πόσα κιλά είστε?