-
H cabrio έκδοση μου θυμίζει αρκετά το πρωτότυπο x-coupe...
-
Με σκληρή(αλά SLK,CC) ή μαλακή αναδιπλούμενη οροφή?
-
Μαλακή. Αφού υπάρχει χωριστό μοντέλο κουπέ.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Μαλακή. Αφού υπάρχει χωριστό μοντέλο κουπέ.Ποιο?
-
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Ποιο?
Τη σειρά '2' όπως έλεγαν αρχικά οτι θα την ονομάσουν αλλά μάλλον εγκαταλείπεται το σχέδιο αυτό.
-
Ποιο?
Αυτό:
-
Ή μάλλον καλύτερα αυτό:
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ή μάλλον καλύτερα αυτό:Ξανα...ερωτεύτηκα...
-
Coupe ......... χμμμμμμμ ....
Μήπως το γυρίσω σε γερμανικό -
Ή μάλλον καλύτερα αυτό:
Ξανα...ερωτεύτηκα...
Πάντως είναι ωραιότερη από την σειρά 1..........
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Coupe ......... χμμμμμμμ ....
Μήπως το γυρίσω σε γερμανικόΕίναι πειρασμός όπως και να το κάνουμε...
-
Και η σεντάν:
http://www.autokampioen.nl/content/bla_ ... peeseg.jpg -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Και η σεντάν:
http://www.autokampioen.nl/content/bla_ ... peeseg.jpgΤουλάχιστον αστεία στην όψη...
-
Black χάλι!!!
-
ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ!!!!! Το τρώω όλο το φαί μου μη βάλεις μέσα σε αυτό το πράγμα!!!!
-
Ποτε θα τον κλεισουν μεσα αυτον τον ψυχοπαθη Κρις?
Γιατι η BMW δεν δινει σε παιδακια του νηπειαγωγειου την δουλεια;
Ετσι δεν θα της στοιχιζε παρα πανω απο μερικα ζαχαρωτα και γλυφιτζουρια!
Σπυρος -
Ο χρήστης alfasud έγραψε:
Ποτε θα τον κλεισουν μεσα αυτον τον ψυχοπαθη Κρις?
Γιατι η BMW δεν δινει σε παιδακια του νηπειαγωγειου την δουλεια;
Ετσι δεν θα της στοιχιζε παρα πανω απο μερικα ζαχαρωτα και γλυφιτζουρια!
ΣπυροςΕάν δεν σου αρέσει μην την αγοράζεις, δεν χρειάζεται να κατακρίνεις έτσι έναν σχεδιαστή. Κάθε αλλαγή έχει και το τιμημά της και η bmw φαίνεται να αναλαμβάνει το ρίσκο. Το design αυτοκινήτων οφείλει να εξελίσεται δεν μπορεί να παραμένει στα επιπεδα του 1970 επειδή έτσι έχεις συνηθίσει εσύ.
-
Προσωπικά βρίσκω ότι πιο ωραίο σχήμα το touring (με την εξαίρεση του μάλλον ατσούμπαλου πίσω τριγωνικού παραθύρου), και ιδιαίτερα με τη μόνιμή μου απέχθεια στα πορντ-μπαγκάζ. Ποτέ δεν κατάλαβα τι χρειάζεται να έχεις 'κούρσα' όταν με το ίδιο μήκος μπορείς να πάρεις 'στέισιον', που μπορεί να φορτώσει πολύ ογκοδέστερες αποσκευές.
Πάντως αποδυκνείεται ακόμα για μια φορά ότι σε αυτές τις 'σειρές' ένα είναι το βασικό αυτοκίνητο που σχεδιάζεται και μετά τα άλλα προσπαθούν να τα βγάλουν με τις λιγότερες αλλαγές. Κι αυτό το 'πρώτο' είναι το πιο όμορφο. Στην περίπτωση της Ε46 είναι σαφώς η κουπέ. Στην Σειρά 1 είναι το 5θυρο. Στο Toyota Yaris είναι επίσης το 5θυρο, ενώ στα 106/206 το 3θυρο. Και πάει λέγοντας...
-
Marago
Πλακα κανουμε, αν διαβασεις και τα παραπανω απο το δικο μου ποστ!
Ο φιλος sado ηταν ποιο ευστοχος απο εμενα τουλαχιστον!
Παντως, η αληθεια ειναι οτι ο Κρις εχει καποια δοση αρρωστης φαντασιας η παιδικισμου?(ετσι λεγεται στα Ελληνικα?)
Καπου εκει στο Αμερικα διαβαζε στην παιδικη του ηλικια πολυ deconstructive & meaningless comics!
Κοιταξε μονο το FIAT Multipla!
Τωρα οτι θα πουλησει καμμια αντιρρηση, αφου υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει η αρμονια, υπαρχουν ακομα ποιο πολλοι που τους αρεσει η δυσαρμονια και τα comics!
Χαιρετησματα
Σπυρος -
Ο χρήστης Marago έγραψε:
Εάν δεν σου αρέσει μην την αγοράζεις, δεν χρειάζεται να κατακρίνεις έτσι έναν σχεδιαστή. Κάθε αλλαγή έχει και το τιμημά της και η bmw φαίνεται να αναλαμβάνει το ρίσκο. Το design αυτοκινήτων οφείλει να εξελίσεται δεν μπορεί να παραμένει στα επιπεδα του 1970 επειδή έτσι έχεις συνηθίσει εσύ.Εδώ είμαστε για να λέει ο καθένας την γνώμη του με βάση το θέμα που ανοίγει ο κάθε συνομιλητής μας καθώς και να ανταλλάσουμε απόψεις μεταξύ μας. Τώρα αν εσύ δεν είσαι αυτό το στιλ και δεν αντέχεις να διαβάζεις τις απόψεις των άλλων γιατί δεν συμβαδίζουν με την άποψη τη δική σου και προσβάλεις κατ' αυτό τον τρόπο, τότε σε λάθος φόρουμ διάλεξες να μπεις....
BMW σειρά 1